|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
9.8.2015 10:47:03   
rose
ma ja bebu osjetim od ebara do pubicne kosti user posted image

a javim cim pandica javi...pozdravila vas je sve

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 651
9.8.2015 10:49:25   
LieToMe RR
jutro carobna user posted image
i mi jos kuci, laganini se spremamo kod sveki a mrsko mi. najradje bih ostala kuci ali moramo po ovcicu a i malenoj je bazen montiran...plus mrsko mi kuhati user posted image

i ja nesto kontam za pandicu, ipak je danas 3-4 dan. mozda joj je pukao samo jedan list vodenjaka ko meni i vjerovatno se nije dovoljno otvorila user posted image meni jedino to pada na pamet.
zelim joj svu srecu, da se brzo porodi i da sto bolje prodje!

ove augustovske bebe pravo uranise user posted image
jedino rose ceka kafu, njoj se nigdje ne zuri user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 652
9.8.2015 10:53:39   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

i mi jos kuci, laganini se spremamo kod sveki a mrsko mi. najradje bih ostala kuci ali moramo po ovcicu a i malenoj je bazen montiran...plus mrsko mi kuhati user posted image

i ja nesto kontam za pandicu, ipak je danas 3-4 dan. mozda joj je pukao samo jedan list vodenjaka ko meni i vjerovatno se nije dovoljno otvorila user posted image meni jedino to pada na pamet.

ovi djecaci svi preko reda
rose ce oko 20-og user posted image user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 653
9.8.2015 10:55:55   
Carobno jutro

Moguce da curka voda da nije sve otislo. A sad gledam sve poranise osim roseuser posted image
rose ce nam i prenijetiuser posted image ma samo da nama bebe dodju fino pa kada god, ha ja.

Ja jos kontam sta i kako danas. Gdje u hodnju, kome se svaliti na rucak i takouser posted image

Neposredna veza do poruke: 654
9.8.2015 10:59:11   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ovi djecaci svi preko reda
rose ce oko 20-og user posted image user posted image

rekoh ja moramo mi kafu popiti user posted image
ja bih voljela tamo oko 18tog user posted image mama mi se vratila, javila se maloprije user posted image
a posto su mi ove ovcice poremetile planove bar da me beba postedi user posted image

meni je stomak nisko ali beba je duga tako da je glavica pravo, pravo nisko (imam sliku grlica i glavice user posted image ) a nogice osjetim pod sikama. mada eto svi kazu da mi se stomak spustio.
meni vala jednako tesko manevrisati kao i prije 10 dana

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 655
9.8.2015 12:34:13   
maksi
Dan zenice,

Putujuca cestitam da ste zivi i zdravi,bravo za fin poroduser posted image user posted image

Pandici zelim srecu da se fino porodi i rodi zivu i. Zdravu bebicu.

Vala se ovim djecacima zuri svi se radjaju ranije,a cure uzivaju kod mama u pupama

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 656
9.8.2015 13:14:05   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Dan zenice,

Putujuca cestitam da ste zivi i zdravi,bravo za fin poroduser posted image user posted image

Vala se ovim djecacima zuri svi se radjaju ranije,a cure uzivaju kod mama u pupama

dopuni potpis i ukini ticker user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 657
9.8.2015 13:56:21   
aidana
sretno pandici, da bude sto laksi poroduser posted image user posted image

rose kod tebe bas laganini user posted image user posted image a sto se tice maksi i njenog potpisa...nesto sumnjam da je tek porodjenoj zeni sa troje djece do potpisa na rr user posted image user posted image ali ako nadje vremena i za takve stvari, svaka joj cast user posted image

Carobno ja pokusavam smanjiti plakanje koliko je moguce zbog djeteta, kaze mm imace traume user posted image user posted image ne zna sto mu mama svako malo pusti suzu user posted image user posted image a ja bih mogla stalno plakati, nekako mi bude lakse poslije

Evo uzela sam laptop od tate pa ima i smjesaka za promjenuuser posted image

Moji svi opet kraj rijeke a ja u kuci s guza na guz. Pokusacu staviti sliku odjelca za izlazak. To ce mi biti prva slika ako uspijem

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 658
9.8.2015 15:11:10   
maksi
Ma probala ali zaboravila kako de me uputi bogatiuser posted image

Dan zenice,

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 659
9.8.2015 15:21:30   
maksi
Potrefih user posted image user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 660
9.8.2015 15:24:13   
LieToMe RR
ja se nadala mirnoj i finoj nedjelji a ono turbulentno user posted image
mi dosli kod sveki kad tu i tetak i tetka od mm, ostavimo malenu njima u bazenu user posted image i mi put pod noge, prvo ocejfimo u hladovini basta na ciglanama, pa pijaca, usput kupim jos jedne helanke.
onda malo do binga, do robota...dovukli se u goloj vodi. mala i tetka mokre na balkonu user posted image tetku ponijelo, prskale se...tetka do gaca mokra bila user posted image
rucali i svi se separirali. mm i malena u sobi pajke. djever u drugoj sobi poravnio a mi ostali kuliramo u dnevnoj user posted image

zeznuh se sto ne ponesoh ovcice juce user posted image danas em pijaca em ovcice, em 1000 nekih djidja. em smo vlaznih maramica u robotu nakupovali. pampers sensitiv maramice na akciji 2,95 (meni su predobre jer su pravo vlazne) tako da smo uzeli malo zalihe za bebu.

procitah sta ste pisale ali sve zaboravih user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 661
9.8.2015 16:28:27   
*pcelica*
Dobar dan.
Pandice sretno i da porod bude sto laksi.
Ja lezim i gledam transformerse user posted image Utvrdjujem gradivo. Isla malo kod babe u bolnicu. Skuhala sam se ziva. Kad smo dosli kuci oni rucali i mm ode na utakmicu a ja sad gladna ali mi se nista ne jede user posted image Ne znam sta sebi da napravim jer je njima danas bila riba na meniju

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 662
9.8.2015 16:29:30   
ziel
Evo i mene zene drage, bili ja i mm na rostilju napatili sve na tvrdoj zemlji a pogotov ja, na kraju me pocello nesto dole da boli i ustanem naslonim se na auto.pa sjedem u auto.pa jedno.5 x sam rekla mm KAD CEMO a on se zasjedio i jedva nekako krenusmo kuci, ostali su ostali...ja se istusirala i ev ispruzila se malo pa cemo.u goste za 45 min.necu dugo ni lezati...

Bila sam.se toliko napuhala, nezz kako vi sa probavom? Ja idem dnevno 2-3 x na veliku nuzdu, al me zna cesto napuhati stomak i bude tvrd... doduse jedem dosta voca mozda je od toga...

< Poruku je uredio ziel -- 9.8.2015 16:43:29 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 663
9.8.2015 16:29:36   
M.A.M.
Sta ima zenice,ne javih se juce,sinoc otisli kod svekijevaca na konak,maloprije dosli,bolje da nismo u stanu je pakao,mene od sinoc ne prestaje stomak boliti u predjelu jajnika,da li je pritisak od bebe ili prehlada pojma nemam al mi je bas lose bilo,prelezala sam citav dan
Vidim pandica nam je u bolnici,da sto prije vidi svoju bebaruuser posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 664
9.8.2015 17:32:56   
rose

Ma probala ali zaboravila kako de me uputi bogatiuser posted image

Dan zenice,

idi na svoj profil pa tamo je sve

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 665
9.8.2015 21:54:59   
ninuska
user posted image user posted image . Gdje ste zene?
Mi stogli oko 8. Umorih se. Bas govorim muzu da mi je postalo zamorno ici. Spakuj se za tamo, pa se gore raspakuj i opet ovdje sve isto. I dva sata voznje. Jos donijela neke zeleni, mesa, mlijeka pa dok sam razvrstala user posted image .
Upratih da je pandici pukao vodenjak user posted image . Da sve hairli prodje user posted image . Rose je jos 2in1. Ostalo nisam nista. Prikljucila tamo muzev net, ali nisam mogla na rr user posted image . Ako sta ima novo jos pisite user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 666
9.8.2015 23:41:57   
lala88
Vece loptice, spavate? Samo spavajte jer vam predstoje ne prospavane noci user posted image
Pandice sretno, sto laksi porod, a zar je smiju toliko drzati bez vodenjaka, ja 17h bila pa poludila od brige sta ce biti sa bebom?
Bebare pozurile vani da se maze sa tatama.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 667
9.8.2015 23:55:43   
ninuska
Samo polako, draga..mozda se tvoj bebac nece toliko buditi user posted image . Dok uhvati ritam...ljubni ga za rr tete user posted image .a, toga se i bojim..ali mislim da ne moze biti gore user posted image . Moja se prestala buditi sa 2,5 godine user posted image . Valjda me ne ceka ista sudbina user posted image .

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 668
10.8.2015 5:59:55   
mojbebac
Jutroooo.... ja nikako da spavam,pola noci sam budna,nmg da se namjestim,jedva cekam 7 da idem na posao...jos pijem antibiotik ali grlo dobro
Juce bili kod prijatelja,i tu jos neka trudnica,i ja kazem kako sam ok samo mi malo problem nespavanje i sto nmg da se namjestim,kaze ona meni hladno da pijem nesto za spavanja i smirenje,kao ona cijelu trudnocu pije apaurin....ja ostala frapirana i samo mislim o tome

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 669
10.8.2015 6:01:40   
mojbebac
Podsjetite me kako da izmjenim ovaj potpis skroz sam zaboravila i nmg naci na profilu???

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 670
10.8.2015 7:46:24   
ziel

IZVORNA PORUKA: mojbebac

Podsjetite me kako da izmjenim ovaj potpis skroz sam zaboravila i nmg naci na profilu???

Poslala sam ti u privatnoj poruci

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 671
10.8.2015 7:47:53   
*pcelica*
Jutro zene. Jeste li se naspavale?
Ispratila sam mm na posao.Skuhala caj od brusnice pa ga polahkopijem. Djeca spavaju a kontala sam da usisam dok nije ugrijalo.
Lala slusa li user posted image osim sto ne spava. Mene vec panika lagano hvata. Ako mi bude bebica ovako aktivna i kad se rodi ja cu o spavanju mastati. U pola dana u pola noci ja njega osjetim kako se udara. Moje dijete nema faze igre i spavanja user posted image
Juce sam se toliko sestri ismijala. Kaze ona meni da mi je razlog viska plodove vode jer mi bebac povraca. Kaze toliko sam aktivna i toliko hodam da mi je dijete dobilo morsku bolest od muckanja i jadno povraca user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 672
10.8.2015 7:53:25   
ziel
Ima li Pandice, jel se porodila?

Ja sam jutros jedva ustala, bili smo do kasno u gostima, mislim meni je 23:00 kasno jer sam rodjena spavalica user posted image zapocela radni dan i jedva cekam da se zavrsi da odspavam, budim se po nekoliko puta u toku noci, ne znam sta je ovo, okrecem se, sad mi vruce, sad mi hladno... pa onda mm ispruzi noge na moj dio kreveta a mene svaki dodir probudi , on pravi zvijezdu u krevetu a ja gotovo spala na pod, i tako kako smo u braku user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 673
10.8.2015 7:56:40   
aidana
lala je li to bebac ima grceve? meni je s prvim djetetom prvi mjeseec bio uzas, ja sam jedva zube stizala opratiuser posted image user posted image Poslije je brzo presao samo na jedno budjenje tokom noci da jede, ali se svejedno do 19 mjeseci znao buditi tokom noci. Vecinom zbog dude, ispadne mu pa ne moze naci pa digne uzbunu i tako vise puta. Tek kad sam ga odvikla od dude sa 19 mjeseci je prespavao citavu noc.

mojbebac mozda je ta trudnica na stalnoj terapiji apaurinima pa joj je to normalno. Ja sam u prosloj trudnoci pila apaurin u osmom mjesecu zbog kontrakcija. U ovoj trudnoci sam jednom popila kad me je bas bolio stomak, da mi opusti misice. Zbog uranjenih kontrakcija, bolova ok...ali samo zbog nesanice ga ne bih uzela.

< Poruku je uredio aidana -- 10.8.2015 7:58:53 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 674
10.8.2015 7:58:34   
aidana
i dobro jutro user posted image user posted image
idem ja doruckovati, okupati se pa skontati sta dalje

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *