|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-August
8.8.2015 18:50:24   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: rose

nasa ljulja ima vibraciju a muzika je s igrackd ima dva polozja i moze od 2 mjeseca...a hranilica ima podesiv naslon i ja sam S stavljala od 4 mjeseca u polulezeci polozaj da gleda crtice...prvu krutu hranu sam joj dala dok je sjedila u ljulji user posted image

Eto koliko znam, ja napisah da trese hahahauser posted image a to je istvari vibracija. Oj majko bas veze nemam haha

ih kako je vibra uspava stavim sliku user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 626
8.8.2015 18:50:52   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: LieToMe

a evo nadjoh i ovcicu user posted image user posted image user posted image

user posted image

e sad nam je ova ovcica mjesto mrava i ova ovcica ce stajati na bez komodi user posted image ala smo uparili boje. ovo isto da sam muza samog poslala na nevidjeno da kupi cini mi se ne bi ovako boje upario user posted image
do duse njemu je ovo zeleno user posted image

ja imala u vidu ovu
user posted image
ili ovu
user posted image

Ako nista, ovcica je slatka iako nidje veze sa onom gore. Izvini ali moze te malar ova ovcica nasmijatiuser posted image
Salim se, razumijem frustracije, pogotovo od kada cekate. Ja bih se makar posvadjala dobro u radnji ako nista. Svu frustraciju istresla njima i pokupila ovcicu hahah ali makar bih nju nasekirala. Iako realno sad imate i mrava i ovcicuuser posted image
Ja bih se isto nasekirala kakva sam. Cisto sto pare dam i onda me jos prave budalom ali gledaj pozitivno, kad pogledas ovcicu nasmijat ces se uvijek user posted image

nema mrava vise, mrav je prije bio user posted image sad je umjesto mrava ovcica, ovcica je i na podlozi za presvlacenje a na hranilici je ona gljiva. sad ce mi u narandzastom dnevnom boravku i trpezariji stajati ova narandzasta gljiva i ljulja sa ovcicom user posted image user posted image user posted image
ma ovcica je nidje veze da se ne lazemo.
ma nemam nista ni od toga sto sam face slagala i sto sam se kulturno nagovorila.
a najbolji mi mm on je jos uvijek ubjedjen da je to zeleno user posted image kad sam mu pokazala sta je zeleno on onda rekao pa dobro nesto je izmedju user posted image
trebam li reci da nam je i kada za kupanje narandzasta user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 627
8.8.2015 18:55:48   
rose
imala 2-3 mjeseca

http://i.imgur.com/RiYwSSr.jpg

< Poruku je uredio rose -- 8.8.2015 18:56:33 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 628
8.8.2015 19:02:18   
Carobno jutro

user posted image

e sad nam je ova ovcica mjesto mrava i ova ovcica ce stajati na bez komodi user posted image ala smo uparili boje. ovo isto da sam muza samog poslala na nevidjeno da kupi cini mi se ne bi ovako boje upario user posted image

ja imala u vidu ovu
user posted image
ili ovu
user posted image

Ako nista, ovcica je slatka iako nidje veze sa onom gore. Izvini ali moze te malar ova ovcica nasmijatiuser posted image
Salim se, razumijem frustracije, pogotovo od kada cekate. Ja bih se makar posvadjala dobro u radnji ako nista. Svu frustraciju istresla njima i pokupila ovcicu hahah ali makar bih nju nasekirala. Iako realno sad imate i mrava i ovcicuuser posted image
Ja bih se isto nasekirala kakva sam. Cisto sto pare dam i onda me jos prave budalom ali gledaj pozitivno, kad pogledas ovcicu nasmijat ces se uvijek user posted image

nema mrava vise, mrav je prije bio user posted image sad je umjesto mrava ovcica, ovcica je i na podlozi za presvlacenje a na hranilici je ona gljiva. sad ce mi u narandzastom dnevnom boravku i trpezariji stajati ova narandzasta gljiva i ljulja sa ovcicom user posted image user posted image user posted image
ma nemam nista ni od toga sto sam face slagala i sto sam se kulturno nagovorila.
a najbolji mi mm on je jos uvijek ubjedjen da je to zeleno user posted image kad sam mu pokazala sta je zeleno on onda rekao pa dobro nesto je izmedju user posted image

Svi pokusavaju da kazu da nije plavouser posted image ili je tm daltonista ko mojuser posted image
Hajde sad ce biti malo sareno ali sta da radis osim novu da narucis ali nece to doci ni za mjesec pogotovo iz italije jer je u njih aad feragosto, august je pa ih pogotovo nema.

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 629
8.8.2015 19:04:44   
Carobno jutro

imala 2-3 mjeseca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image djaba ti lezaljka vidi nje kako j slatka...secer maliuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 630
8.8.2015 19:05:16   
rose

imala 2-3 mjeseca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image djaba ti lezaljka vidi nje kako j slatka...secer maliuser posted image

lopuza user posted image

Neposredna veza do poruke: 631
8.8.2015 19:09:08   
Carobno jutro

imala 2-3 mjeseca

lopuza user posted image

koliku je kosicu imala, je li i sada tamna ovakouser posted image vidi kosice kolika je aaaauser posted image med medeni

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 632
8.8.2015 19:11:33   
rose

imala 2-3 mjeseca

lopuza user posted image

koliku je kosicu imala, je li i sada tamna ovakouser posted image vidi kosice kolika je aaaauser posted image med medeni

malkice je posvjetlila...sad ima prirodne plave pramencice user posted image i kosu haman do guze user posted image

Neposredna veza do poruke: 633
8.8.2015 19:13:46   
ziel
A ne znam koliko ste cule za besiku? Od drveta se pravi, isto sluzi kao ova lezaljka, doduse ovu besiku moras ljuljati jednom nogom ili rukom da bi se pomjerala, moja sestra je koristila sa svojom curicom dok je mogla leci u nju , mozda do prvog rodjendana... moj otac je njoj to nabavio, stolar napravio po narudzbi, bas je lijepa i sada ima kod sestre, kostala oko 120KM...
Ovo je besika ako neka od vas ne zna
http://s4.pik.ba/galerija/2015-01/07/08/slika-326068-54ad87f99c58e-default.jpg

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 634
8.8.2015 19:19:10   
LieToMe RR

user posted image

ja imala u vidu ovu
user posted image
ili ovu
user posted image

Svi pokusavaju da kazu da nije plavouser posted image ili je tm daltonista ko mojuser posted image
Hajde sad ce biti malo sareno ali sta da radis osim novu da narucis ali nece to doci ni za mjesec pogotovo iz italije jer je u njih aad feragosto, august je pa ih pogotovo nema.

ma mm inace ima problema sa nijansama user posted image
vratila bih ja iste sekunde da ne znam koliko se ceka i koliko treba iz italije pogotovo zbog kolektivnih godisnjih. a meni to treba odmah.
ma nista ovcica i ja cemo morati neka na zelenu (plavu) granu user posted image

Neposredna veza do poruke: 635
8.8.2015 19:20:26   
rose
IZVORNA PORUKA: ziel

A ne znam koliko ste cule za besiku? Od drveta se pravi, isto sluzi kao ova lezaljka, doduse ovu besiku moras ljuljati jednom nogom ili rukom da bi se pomjerala, moja sestra je koristila sa svojom curicom dok je mogla leci u nju , mozda do prvog rodjendana... moj otac je njoj to nabavio, stolar napravio po narudzbi, bas je lijepa i sada ima kod sestre, kostala oko 120KM...

cule smo...ovo se koristilo kada nije koristeno nista od ovoga sto sada postoji...nabavi jos i dubak i pocni kuhat uz ognjiste user posted image user posted image mislim koji ce ti ovo klinac?

i potrudi se da dijete ne ucis na ljuljanje bilo u besici, kolijevci ili rukama i nogama...

< Poruku je uredio rose -- 8.8.2015 19:23:17 >

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 636
8.8.2015 19:20:36   
LieToMe RR

imala 2-3 mjeseca

ona i L isto da su sestre, prstic je tu user posted image
dusa draga kako je usecerila user posted image

Neposredna veza do poruke: 637
8.8.2015 19:22:02   
rose

imala 2-3 mjeseca

ona i L isto da su sestre, prstic je tu user posted image
dusa draga kako je usecerila user posted image

jasta ---prstic otkrila s 2,5 mjeseca vidis dude pored user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 638
8.8.2015 19:42:19   
ziel

cule smo...ovo se koristilo kada nije koristeno nista od ovoga sto sada postoji...nabavi jos i dubak i pocni kuhat uz ognjiste user posted image user posted image mislim koji ce ti ovo klinac?

i potrudi se da dijete ne ucis na ljuljanje bilo u besici, kolijevci ili rukama i nogama...

Ovo jest tesko i ima tu manu sto ne mozes nositi sa sobom npr u goste jer zauzima puno prostora, a i citala sam u zadnje vrijeme dosta o bebama i bas pise da ako se nauce na ljuljanje valja ih ljuljati dugo do 2.rodjendana ako ne i duze... nisam ja ni govorila da cu besiku koristiti samo sam.spomenula da je slicna lezaljci, a i ja cu gledati lezaljku da nabavim do termina zbog prakticnosti...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 639
8.8.2015 19:48:13   
rose

Ovo jest tesko i ima tu manu sto ne mozes nositi sa sobom npr u goste jer zauzima puno prostora, a i citala sam u zadnje vrijeme dosta o bebama i bas pise da ako se nauce na ljuljanje valja ih ljuljati dugo do 2.rodjendana ako ne i duze... nisam ja ni govorila da cu besiku koristiti samo sam.spomenula da je slicna lezaljci, a i ja cu gledati lezaljku da nabavim do termina zbog prakticnosti...

ja svoju nikad nisam ljuljala sem kad nana ode kuci a par dana je ljuljala pa je ja odvikavam user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 640
8.8.2015 20:04:02   
rose
i jos nesto inace ne preporucuju spavanje u ovim lezaljkama tj treba ti dijte biti na ocima...ali tu i tamo da malo prikunja mislim da je ok

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 641
8.8.2015 20:08:45   
ziel

i jos nesto inace ne preporucuju spavanje u ovim lezaljkama tj treba ti dijte biti na ocima...ali tu i tamo da malo prikunja mislim da je ok

Pa dobro spavace tu negdje u tvojoj blizini, opet na ocima... a izgleda skroz udobno da bi se i ja htjela tu uvaliti da mogu stati user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 642
8.8.2015 23:24:49   
Leena
Gdje ste drage user posted image
Vidim pricate o ljuljama za bebice user posted image mi smo sa E imali neku sto se ljulja rucno, sa L neku sa vibracijom. Ok su obje, na kraju, ni ne budu dugo u njima. Nisu mi se navikle na ljuljanje. Esma se navikla na bajku pred spavanje, a Leki voli da je neko s njom u sobi dok ne zaspi. Ali nama ne smeta.
Inace, ja sam ok, hB. Osjetim user posted image sada bas lijepo. Ponekad imam bolove, ali nista strasno. Jedva cekam 23., tada cemo na more aBd. A i da ne odemo, samo da se malo odmorim, posao me bas umara...
Ljubim vas sve, nadam se da ste dobro i vi i user posted image . Cim mi prode frka na poslu, cesce cu se javljati user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 643
8.8.2015 23:28:43   
aidana
LTM mogu misliti kako ti je. Tako sam se i ja stvarno trudila da sve sredim onako kako sam zamislila i na kraju ja us.rem :))) Kakva sam u ovoj trudnoci ja bih izasla iz baby centra i odvalila plakati :))) kao sto sm juce kad sam zid upropastila :)))
Meni je u citavoj toj prici najgore sto se nisu izvinuli za gresku.

Meni je besika bas super stvar, starinski fazon. Moja rodica u Svicarskoj je naslijedila kolijevku od njm pradjeda. Ne mogu vam opisati kako to dobro izgleda, isto umjetnicko djelo. A druga isto ima malu na tockice, bez ljuljanja, i beba je u pocetku tek u njoj spavala....sjede u dnevnom boravku djeca se igraju beba u njoj spava, jedu za stolom beba pored spava... Ja dok sam se nadala preseljenju do zime sam isto razmisljala da nabavim jednu a da malca ne izbacujem iz krevetica. Pa sam mislila onda u novom stanu kupovati novi krevet. Ali oduzilo se sve pa ce malac ipak biti deloziran.

Inace imamo fisher price lezajku, ali je u kuci nismo nikad koristili za spavanje, ali zato jesmo recimo kad odemo kraj rijeke kao danas. Stavimo njega na sto u lezajci, i on spava dok mi pijemo kafu :)))

I da dodam jos da je i meni hranilica super stvar. Jest da je on vrli rano, vec sa 19 mjeseci, insistirao da sjedi kao mi, ali je godinu dana maksimalno iskoristena.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 644
9.8.2015 7:43:55   
LieToMe RR
Jutrroooooo user posted image
ja ustala, vrtim se po kuci, malena jos pajki.
Sinoc od sveki pravo do mog brata. Poveli i malenu. Malena uzivala, trcala sa mojim bratom, svirala gitaru...krepana dosla kuci user posted image

Ovcice su ostale kod sveki da prenoce, nismo ih ni nosili user posted image
Svakako kasnije idemo na pijacu pa kod sveki.

Mama mi se danas vraca sa puta user posted image user posted image user posted image
aidana ma ne znam zivota mi, navici cu se na ovcice. nema mi druge

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 645
9.8.2015 7:52:17   
ziel
Jutro zene... Ja evo jos se valjam u krevetu, ustajala u wc nekoliko puta pa usput ulljucila jednu turu vesa. Idemo oko 10 na neki rostilj, mm-ov prijatelj nesto organizovao pa cemo kasnije u goste tj.na porod sestri od mog zeta, proslo je vec gotovo mjesec i po od poroda oporavili su se koliko toliko...ja nisam ZA ono kad gosti dolaze od 7.dana od poroda ma to mi je grozno jer se zena nije oporavila a ni beba adaptirala na novu okolinu...
U mene mi beba u pupi sve se cesce javlja ali i dallje nekako po dnu stomaka, a posteljica mi je na prednjem zidu pa sad da li to ima neke veze da cu mozda slabije osjecati pokrete....
Eto imate mahanje user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 646
9.8.2015 10:00:19   
rose
ja bila na kontroli, beba jos visoko, onda me zabolio stomak sad sam popila apaurin da malo popusti...pandicu ne vidjeh al ona je vec tamo, puko joj vodenjak u cetvrtak, nema bolova i ceka hoce li je inducirati ili ne jos

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 647
9.8.2015 10:40:29   
Carobno jutro

Jutro

Ja tek ustadoh, sinoc mi prijatelji bili pa smo sjedili do ranih jutarnjih sati. Evo tek kafu pijem, dom pospremih po kuci, dok ves pokupih eto prodje vrijeme. Mm jos spava.user posted image

Rose, mozda su ti bolovi znak da se beba spustauser posted image da li ti je inace beba visoko? Moj se fino spustila, stomak mi je na izgled nisko, bebinu glavu bas dole na mjehuru osjetim. Sou program kad udari u mjehur, jao mi se ako nisam blizu wc-auser posted image kad tinje rekao ponovo da dodjes? Ma nisam upratila za pandicuuser posted image da nije dugo od cetvrtka pa do danas da je ne induciraju ako je vodenjak pukao. Nadam se da ce biti ok sve. Hoce li se tebi javiti?

LTM, jos nisi prevalila da ovcicu u kucu odnesesuser posted image ma bit ce ovcica ko avionuser posted image

Aidana, ja bih jos u radnji plakala kakva sam. Za sve zivo placem, mm se upisa od smijeha kad me krene a ja ko dijeteuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 648
9.8.2015 10:41:52   
Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi user posted image porodila se 29.07. user posted image
14.08. Rose user posted image
15.08. Pandica user posted image
18.08. Putujuca user posted image porodila se 01.08.user posted image
24.08. LieToMeuser posted image
28.08. MAM user posted image
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime user posted image
12.09. Araj user posted image
20.09. Carobno Jutrouser posted image
23.09. Ninuska user posted image
23.09. hexe user posted image

OKTOBAR

06.10. Aidana user posted image
09.10. mojbebac user posted image

NOVEMBAR

08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image
12.11. Pcelica user posted image
19.11. ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image

DECEMBAR

03.12. *JJ* user posted image
07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image

Neposredna veza do poruke: 649
9.8.2015 10:42:49   
LieToMe RR

ja bila na kontroli, beba jos visoko, onda me zabolio stomak sad sam popila apaurin da malo popusti...pandicu ne vidjeh al ona je vec tamo, puko joj vodenjak u cetvrtak, nema bolova i ceka hoce li je inducirati ili ne jos

user posted image za kontrolu. mazi pupu i odmori, vrucina je a i ti rano na kontrolu mozda se sve skupilo.
drzim fige pandici. posto si ti s njom u kontaktu javljaj nam.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *