Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 8:16:28
ziel
Evo i mene zene, probudila se rano a nisam htjela, prvo otisla o 6 piskiti i vratila se taman se izgubila kad cujem nesto se pred kucom dovikuju svekrva i jedna komsinica, i prestalo i ja opet zaspim kad opet svekrva komsinici: HAJTE JA ZALILA. Kahvu. Prozor nam otvoren pa to odjekuje i ja ga zatvorim i ne mogu vise zaspati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 8:22:59
ninuska
Kod tebe veselo ranom zorom . Najvise volim ujutro sama kafu da pijem. i ja sam se budila. Prvo je mala opet kenjkala, pa sam morala u wc i u cetiri sam citala klix i i fb..nisam mogla zaspati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 8:47:09
memsi
Jutro zenice, I ja budna od 6:00h,ustala u wc,popila malo vode i onda nema vise spavanja.Divno vrijeme napolju,ali ce poslije ugrijati i to pravo.Odoh se okupati pa na jutarnje aktivnosti standardne,dorucak,kafica,mozda skoknemo do pijace malo,pa trebam i na snimanje ctg-a danas.Mozda se javnem nekad kasnije,a vi mi se sve lijepo organizujte i ugodno provedite ovu subotu.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 8:57:01
rose
mene moja saja pripazila...jes da je u 6 pitala jel nema vrtica i presla kod mene u krevet al me pustila d spavam a i ona spavala pored sve do malprije sad je crtani trazila :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 10:07:57
ziel
IZVORNA PORUKA: ninuska
Eto nama drugarice sa malom ...da se kupamo u bazenu..rasirila sam.suncobran,,stavila lezaljke
Koliki je bazen, mogu li se pridruziti drugarice sa RR? Ja evo obukla se da idemo u Brcko, zaova mi tamo studira vandredno, pa je ponekad ja i mm odvucemo, pa cemo malo prosetati, usput negdje popiti sokic i tako
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 11:17:28
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: ziel
Evo i mene zene, probudila se rano a nisam htjela, prvo otisla o 6 piskiti i vratila se taman se izgubila kad cujem nesto se pred kucom dovikuju svekrva i jedna komsinica, i prestalo i ja opet zaspim kad opet svekrva komsinici: HAJTE JA ZALILA. Kahvu. Prozor nam otvoren pa to odjekuje i ja ga zatvorim i ne mogu vise zaspati
Joj imam i ja jednu komsinicu odmah kuca do nase i kad mi se ujutro pocne dovikivati meni zlo. Jos ja muhanata kad neko sapce probudi me. Srecom sad ovi novi prozori pa je nd cujem a i svekrva izbjegava to dovikivanje zbog mene. Radije ode na kafu ili nju zovne ali se ne dovikuju vise
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 11:21:26
*nur*
Jutro drage moje,ja jutros ustala u 10:30h . Juce sam pravila iftar,pa prije toga radila kucu i sinoc kada se sve razislo ja legla u dnevnu na ledja i poslije ne mogu da ustanem od ledja uzasno me moli u predjelu trticne kosti.Jutros na sehur jedva ustadoh i cijelu noc sam lose spavala zbog tog bola evo me i sada boli. Ziel je li ti rece da ti je muz rekao da se boji pokreta ,i moj jutros poslije sehura bas jace osjetio pokret kaze mene strah
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 11:48:05
rose
moja suta, stomak pomjera...doduse uspavala se nesto jutros al ynam se ja npr nasloniti uz mm i on osjeti..tako ja kad hocu da ga mala isuta po ledjima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 12:29:29
Farah 00
Dancek :-) Vi poranile, ja ustala skoro 10 bilo. Sinoc sam se smrzla u gradu, imala na sebi haljinicu i sandale, noge mi se zaledile. Odosmo sad malo na Trebevic setati. Pusa i uzivajte u vikendu :-)
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 12:40:44
M.A.M.
Dancek drage moje,ja ustala u 7,spavali kod svekijevaca,zaova mi juce dosla iz Svedske iznenada,bas nas je prijatno iznenadila,donijela odjece za bebaru toonuuu,evo od jutros sve pregledam ne znam po koji put ,Boze dragi pa sve minijaturno
Veceras imam iftar,pozvali smo par prijatelja,nas desetak,tako da cu se sad zadati da polako pripremam sve,uzivajte mi u ostatku vikenda
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 13:25:51
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Dancek drage moje,ja ustala u 7,spavali kod svekijevaca,zaova mi juce dosla iz Svedske iznenada,bas nas je prijatno iznenadila,donijela odjece za bebaru toonuuu,evo od jutros sve pregledam ne znam po koji put ,Boze dragi pa sve minijaturno
Veceras imam iftar,pozvali smo par prijatelja,nas desetak,tako da cu se sad zadati da polako pripremam sve,uzivajte mi u ostatku vikenda
Ja sam neki dan kupila tri bodija i gegice broj 54. Donijela kuci kad Atija sva sretna. Jao kupila mi mama za celu To je reko za bebu, a ona me blijedo gleda pa ce a zar ce biti ko i cela
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 13:51:08
*pcelica*
Ja sam pala s nogu. Jos mi je ostalo da usisam. Dan se ubio za skitnje ali mi starija curica posti pa nisam htjela da je zamaram da idemo setati kad ne moze ni na sladoled. A da je ostavim kod kuce ne ide. Pa sam onda se razletila po kuci. Jos komsinici isla laptop pravila. Sad da jos usisam i da dignem noge u zrak Nego da vas pitam. Je li vikupujete trudnicki kupaci i gdje kupujete ili se kupate u onim od prije trudnoce. Ja nisam trudna isla na more ove godine ce mi biti prvi put. A nikad nisam obracala paznju sta nose trudnice Ne znam da sam ikad i jednu vidjela eto koliko obracam paznju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:06:53
maksi
Dan zene,
Dan je za hodanje ali ja sam u poslu od jutros perem bebece stvari,evo dvije masine oprane imam jos dvije plus sam dosta oprala na ruke mislim da je bilo i vrijeme da krenem sa pripremama Sutra cu u grad da kupim sto mi bude trebalo za mene i da spakujem i torbu i da duskam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:27:43
rose
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Ja sam neki dan kupila tri bodija i gegice broj 54. Donijela kuci kad Atija sva sretna. Jao kupila mi mama za celu To je reko za bebu, a ona me blijedo gleda pa ce a zar ce biti ko i cela
ja sam 2010...bas tako u tim tvojim sedmicama isla na more i kupala se u svojim kostimima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:30:13
rose
IZVORNA PORUKA: maksi
Dan zene,
Dan je za hodanje ali ja sam u poslu od jutros perem bebece stvari,evo dvije masine oprane imam jos dvije plus sam dosta oprala na ruke mislim da je bilo i vrijeme da krenem sa pripremama Sutra cu u grad da kupim sto mi bude trebalo za mene i da spakujem i torbu i da duskam
a ja u peglanju pa pravim pauze...oteknu mi stopala od sjedenja...a imam spremno i 56 i 62 brojeva...vec pune ladice a imam jos nesto dodavati
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:35:25
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: rose
ja sam 2010...bas tako u tim tvojim sedmicama isla na more i kupala se u svojim kostimima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:47:32
ninuska
IZVORNA PORUKA: rose
Veceras imam iftar,pozvali smo par prijatelja,nas deset_ak,tako da cu se sad zadati da polako pripremam sve,uzivajte mi u ostatku vikenda
Ja sam isla u 8 mjesecu i kupala se u svom kostimu. I sad cu tako aBd. Bicu 31/32 nedjelja
< Poruku je uredio ninuska -- 11.7.2015 14:50:47 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 14:50:18
ninuska
Ode mi drugarica sa malom. Bas su se izigrale . Ja pecem pizzu za rucak, a cura zaspala ne lezaljci napolju. Unijela sam je nekako u kucu..ima skoro 21 kilu . Samo joj je kosa vlazna. Valjda se nece prehladiti, sta mislite? I gola je, ali sam je do vrata pokrila jorganom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 15:32:43
LieToMe RR
ooooo trudnice drage sta ima kod vas? mi jutros izasli prije 11 i evo sad se dovukli kod sveki. krenuli smo od carsije sve pjeske...kupili smo omeksivac (ako koga zanima onaj cikov je 750 ml 6,5KM), onda smo krenuli redom... nasli smo u bimbusu odijelce za iznijeti bebu (sutra cu slikati i postavim) kuili i za L satensku pidjamicu u lindexu (imaju super snizenja) tata birao onda i dm obavili (sutra pakujem kofer), bili i u baby centru, rezervisali podlogu za presvlacenje, presvlaku za lezaljku... onda me mm oveo na rucak i dotukao me sladoledom iz mcdonaldsa ne smijem stat na vagu narednih 5 dana
elem, mi se eto micemo lagano sutra peglam garderobicu, pakujem i kofer (ovo osnovno)... nisam vas citala nista (nisam stigla stvarno) ali obecavam da cu retroaktivno
nadam se da ste mi sve ok, da uzivate u vikendu...MAM upratih beba se ponovila koja od vas spomenu 54 broj za bebu mi ispod 62 nista ne kupujemo L bila 55 pa joj 62 oblacili a ova beba krupnija u okaidiju vidjeli slatkih stvari ali kad vidjesmo broj 54 mm krepao od sege, kaze nema sanse da nasa beba tome i primirise
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 16:37:11
*pcelica*
IZVORNA PORUKA: LieToMe
ooooo trudnice drage sta ima kod vas? mi jutros izasli prije 11 i evo sad se dovukli kod sveki. krenuli smo od carsije sve pjeske...kupili smo omeksivac (ako koga zanima onaj cikov je 750 ml 6,5KM), onda smo krenuli redom... nasli smo u bimbusu odijelce za iznijeti bebu (sutra cu slikati i postavim) kuili i za L satensku pidjamicu u lindexu (imaju super snizenja) tata birao onda i dm obavili (sutra pakujem kofer), bili i u baby centru, rezervisali podlogu za presvlacenje, presvlaku za lezaljku... onda me mm oveo na rucak i dotukao me sladoledom iz mcdonaldsa ne smijem stat na vagu narednih 5 dana
elem, mi se eto micemo lagano sutra peglam garderobicu, pakujem i kofer (ovo osnovno)... nisam vas citala nista (nisam stigla stvarno) ali obecavam da cu retroaktivno
nadam se da ste mi sve ok, da uzivate u vikendu...MAM upratih beba se ponovila koja od vas spomenu 54 broj za bebu mi ispod 62 nista ne kupujemo L bila 55 pa joj 62 oblacili a ova beba krupnija u okaidiju vidjeli slatkih stvari ali kad vidjesmo broj 54 mm krepao od sege, kaze nema sanse da nasa beba tome i primirise
Ja kupila 54 dva bodija na kopcanje i gegice. Za prvih par dana. Znaci ipak ce ici celi sve su prilike Jos mi svekrva govori sto nisam jos. Rekoh stani zeno ostalo cu 62 sto je sigurno sigurno je.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 16:42:16
LieToMe RR
IZVORNA PORUKA: LieToMe
Ja kupila 54 dva bodija na kopcanje i gegice. Za prvih par dana. Znaci ipak ce ici celi sve su prilike Jos mi svekrva govori sto nisam jos. Rekoh stani zeno ostalo cu 62 sto je sigurno sigurno je.
ma ne mora znaciti pcelice, kod nas su svi visoki u familiji...nema beba jednostavno na koga da bude mala. sveki je meni do ramena a mm bio 59 dug 3 puta mjerili nisu vjerovali, donjeli joj bebu kaze moja beba ko beba od 3 mjeseca tako da mi imamo par bodija 56 ali jako puno imamo 62 i 68, L mi je bas dugo nosila te brojeve. zaboravih reci da smo bili i u cm-u u titovoj, nemaju malih brojeva sve 68 i vece i nema na preklop pa cemo ovih dana otici do fisa i amka. mama danas isla sa L do amka, uzeli bebi svega, seka birala, peskir, nekih kompletica i bodija na preklop
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli 11.7.2015 16:50:51
ziel
Hello zene ja dosla iz Brckog, bili mm i ja u Fisu nema sta nema, i naravno nisam mogla da ne kupim nesto za bebu 2 gegice, br. 56 i 62, ne znam ni kolika ce mi bebara biti, ali sudeci po mojoj i mm genetici bice buco :-) stvarno ima fine odjece za bebe ja sam se citavo vrijeme vrtila na djecjem dijelu dok je mm obisao citav Fis a kupio mi onaj jastucic za putovanja sto se napuse,jer idemo 20.jula na more... a kupila sam i sestrisni pusku na vodu svi cemo skupa na more i neku majcicu ljetnu... bas sam se nahodala 2 puna sata u Fisu bili. Evo none otekle pa ih digla na seciju