|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
12.7.2015 8:51:52   
ninuska
Ne rekoh vam. Odosmo na more u nedjelju.ili pon user posted image user posted image .
bas se radujem user posted image . Bilo je upitno jer je muz dobio godisnji u nezgodno vrijeme, pa je nekako uzeo jos dva dana da poslije Bajrama mozemo otici bar 5 dana. Mogli bi jos dan duze, ali apartman je zauzet..dosta i ovo kako sam mislila da nema nista od mora user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1176
12.7.2015 8:53:06   
Carobno jutro

ih super, moglo bi see znaci prosnjuhati user posted image

ninushka, super za more, bit ce vam ljepo vrijme, tamanuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1177
12.7.2015 9:05:48   
LieToMe RR
e da zaboravih spomenuti snizenja...ima i u dm-u snizenja (na neku bebecu kozmetiku i pelene), u okaidiju je snizenje, u waikikiju isto... moze se iskopati finih stvari.
ninuska user posted image za more, bas lijepo da cete se odmoriti i uzivati. vrijeme je idealno.

odoh peglati, ima tona stvari. cujemo se kasnije user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1178
12.7.2015 9:18:57   
ziel
IZVORNA PORUKA: ninuska

Ne rekoh vam. Odosmo na more u nedjelju.ili pon user posted image user posted image .
bas se radujem user posted image . Bilo je upitno jer je muz dobio godisnji u nezgodno vrijeme, pa je nekako uzeo jos dva dana da poslije Bajrama mozemo otici bar 5 dana. Mogli bi jos dan duze, ali apartman je zauzet..dosta i ovo kako sam mislila da nema nista od mora user posted image

Eh lijepo se provedi, i mi cemo 20. jula-ponedjeljak user posted image
Gdje idete?

Ja pravim dorucak pa odoh s mamom na pijacu po neke stvari. MM ima posla pa ne moze, a meni jos draze mamu zovnem odmah, znam da ona uvijek moze user posted image Ja i ona smo prije moje udaje stalno set_ale skupa, gdje god nas neko vidi, ako jednu vidi tu je i druga user posted image Mama - najbolji prijatelj user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 12.7.2015 9:22:49 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1179
12.7.2015 9:46:27   
*pcelica*
Dobro jutro
Jeste li se naspavale? Mene mama probudila u 8 da mi cestita rodjendan user posted image Zeno draga necu nigdje pobjeci user posted image Doruckovala sam i maloj dala isto dorucak sad pijem kafu pa da se zadam da kakav kolac napravim.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1180
12.7.2015 9:51:00   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

e da zaboravih spomenuti snizenja...ima i u dm-u snizenja (na neku bebecu kozmetiku i pelene), u okaidiju je snizenje, u waikikiju isto... moze se iskopati finih stvari.
ninuska user posted image za more, bas lijepo da cete se odmoriti i uzivati. vrijeme je idealno.

Ja se napeglah do sada. Ispeglala sam sve kosulje za mm za ovu sedmicu, jos ovih paradnih kosulja i tonu majica i meni dosta za danasuser posted image Sva sam mokra.user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1181
12.7.2015 9:51:50   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobro jutro
Jeste li se naspavale? Mene mama probudila u 8 da mi cestita rodjendan user posted image Zeno draga necu nigdje pobjeci user posted image Doruckovala sam i maloj dala isto dorucak sad pijem kafu pa da se zadam da kakav kolac napravim.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sve najbolje od srca zelimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1182
12.7.2015 10:30:15   
ninuska
Hvala, zene. Valjda se odmorimo user posted image .
ziel idemo u Stanice kod Splita. To mi odgovara zbog shoppinga u Splitu user posted image
pcelice sretan rodjendan user posted image user posted image
user posted image .

Neposredna veza do poruke: 1183
12.7.2015 10:45:03   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sve najbolje od srca zelimuser posted image user posted image user posted image

sretan rodjendan i od naaasssss!!! user posted image user posted image
jos puno, puno da ih docekas u sreci, zdravlju i veselju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1184
12.7.2015 10:47:41   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

Eh lijepo se provedi, i mi cemo 20. jula-ponedjeljak user posted image
Gdje idete?

Ja pravim dorucak pa odoh s mamom na pijacu po neke stvari. MM ima posla pa ne moze, a meni jos draze mamu zovnem odmah, znam da ona uvijek moze user posted image Ja i ona smo prije moje udaje stalno set_ale skupa, gdje god nas neko vidi, ako jednu vidi tu je i druga user posted image Mama - najbolji prijatelj user posted image

Dusa mi sa mamom hodati. Cim mm-a nema ja odmah mamu pod ruku i u tanc. Nekad i mm hoce sa nama, nije mu mrsko. Evo sad cu i ja po nju pa po radnjama.user posted image

Ninusha, zavidim na tom shopingu u splituuser posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1185
12.7.2015 10:48:05   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Ja se napeglah do sada. Ispeglala sam sve kosulje za mm za ovu sedmicu, jos ovih paradnih kosulja i tonu majica i meni dosta za danasuser posted image Sva sam mokra.user posted image

i ja sam evo zavrsila...sve opeglano i poslozeno, cijela jedna masina sarene robice od L i bebe...sto kazes sva sam mokra.
poslozila i u komode user posted image ma milina.
kasnije cu i kofer da spakujem, i da sredim malo po kuci. masina bijelog mi zavrsila i to sam na balkon izbacila...
lagano napredujem po planu i programu user posted image
odoh sad malo da odmorim i da odgledam jednu hanibala.

Neposredna veza do poruke: 1186
12.7.2015 11:07:08   
M.A.M.
Jutro drage moje,uh jutros sam odspavala sto nisam odavno,od umora se komirala,zavrsila sinoc iftar,pa izasli vani hodali do 12,dosla kuci tabani otpadaju,jedva se istusirala i spavanac,danas nista necu raditi samo u vodoravni polozaj,a i vec pregrijava,planirala sam svasta nesto ovaj vikend kupovati al nedade mi se,pa cu valjda od sutra krenuti
Ninuska draga sretan put,dooobro se iskupaj user posted image

Pcelice sretan rodjendannnnn,sve najljepse draga od nas dvijeeeeuser posted image user posted image user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1187
12.7.2015 11:50:31   
Farah 00
Ninuska super za more, lijepo ces se odmoriti, idem i ja sad 19. sa mamom i sestrom.

Pcelice Sretan rodjendan, i sve najbolje user posted image

Ziel obzirom da smo ti i ja tu negdje sa sedmicama, mislim da je jos uvijek rano da osjetimo svaki bebin pokret, ona se sigurno i cesce mrda nego ne osjetimo svaki pokret. Gdje cete vi na more?

Danas bas ugrijalo, bar u stanu ja to primjetim, jos nisam nigdje izlazila, kasnije cu. Za rucak planiram rernu palit, tako da ce stan biti kao sauna :-)
Carobno sto se tice snizenja, mislim da su u vecini radnji vec pocela, bar koliko sam ja uspjela upratit :-)

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1188
12.7.2015 12:05:34   
memsi
Dancek i od mene curke,
Pcelice sretan rodendan i sve najbolje od srca ti zelim.
Ninuska ugodan provod na moru i iskupaj se za nas bembele koje su preskocile tu avanturu za ovo ljeto.
Kod mene sve standardno pomalo bebara gura ka izlazu pa u momentu imam osjecaj kao da ce sve iz mene ispasti.Jos malkice akobogda i eto meni moje princeze.Za danas planiram jos nekih stvarcica sto sam kupila oprati i popeglati i konacno spakovati torbu za porodiliste.Ja mislim da smo LTM i ja oborile rekord u pripremanju famozne torbe.Ha,ha spomenule smo je u ovih par dana mnogo puta cini mi se.LTM ima malo vise fore od mene a ja bas ucicala u poslednji cas.Odradila vec kupovinu povrca i voca na pijaci jos jutros rano a vidim vec pricvrljilo napolju pravo.Trudilice moje cujemo se kasnije,odoh se baciti na posao malo.

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1189
12.7.2015 13:09:55   
putujuca
Helou zene:)
Raspisale ste se pravo ne stizem se ukljuciti pa k´o padobranac ovako ponekad uletim.

Pcelice sretan ti rodjendan, sve najljepse user posted image
ninuska blago tebi ode na more, fino se provedi i uzivaj....i ja bih rado, cak mm govori da idemo al tad bih bila vec uveliko 36.+ tako da se stvarno ne usudjujem:S

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1190
12.7.2015 13:19:52   
anonimna♥
Hvala. :)user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1191
12.7.2015 14:03:11   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: memsi

Dancek i od mene curke,
Pcelice sretan rodendan i sve najbolje od srca ti zelim.
Ninuska ugodan provod na moru i iskupaj se za nas bembele koje su preskocile tu avanturu za ovo ljeto.
Kod mene sve standardno pomalo bebara gura ka izlazu pa u momentu imam osjecaj kao da ce sve iz mene ispasti.Jos malkice akobogda i eto meni moje princeze.Za danas planiram jos nekih stvarcica sto sam kupila oprati i popeglati i konacno spakovati torbu za porodiliste.Ja mislim da smo LTM i ja oborile rekord u pripremanju famozne torbe.Ha,ha spomenule smo je u ovih par dana mnogo puta cini mi se.LTM ima malo vise fore od mene a ja bas ucicala u poslednji cas.Odradila vec kupovinu povrca i voca na pijaci jos jutros rano a vidim vec pricvrljilo napolju pravo.Trudilice moje cujemo se kasnije,odoh se baciti na posao malo.

ko o cemu ti i ja o koferu user posted image user posted image
ja sam svoj spakovala user posted image ostalo mi jos da operem papuce za bolnicu da i njih spakujem, da kupim sokove i snikers, keks i ovo sto cu od slatkisa nositi, i torba sa kozmetikom. uglavnom, veci dio zavrsen.

uspjela sam jos jednu masinu vesa da operem, da obrisem prasinu po kuci, raskrcim neke sitnice...
e sad odoh gledat neki film sa mm user posted image red odmora, red rada...veceras cemo malo u skitnju, krug po vilsu...lezerno i opusteno

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1192
12.7.2015 14:50:15   
ziel

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Ninuska super za more, lijepo ces se odmoriti, idem i ja sad 19. sa mamom i sestrom.

Pcelice Sretan rodjendan, i sve najbolje user posted image

Ziel obzirom da smo ti i ja tu negdje sa sedmicama, mislim da je jos uvijek rano da osjetimo svaki bebin pokret, ona se sigurno i cesce mrda nego ne osjetimo svaki pokret. Gdje cete vi na more?

Danas bas ugrijalo, bar u stanu ja to primjetim, jos nisam nigdje izlazila, kasnije cu. Za rucak planiram rernu palit, tako da ce stan biti kao sauna :-)
Carobno sto se tice snizenja, mislim da su u vecini radnji vec pocela, bar koliko sam ja uspjela upratit :-)

Mi cemo do Neuma, ja sam s TK pa bilo bi mi daleko da idem dalje s obzirom na drugo stanje, sigurnije mi je i opustenija sam sto.sam blize kuci... A pokreti dodje dan kad svako malo osjetim a onda se umiri pa mi cudno...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 1193
12.7.2015 16:42:43   
*pcelica*
Hvala vam drage moje na cestitkama. Da nam porodi prodju lahko i da su nam djeca ziva i zdrava i kud ce nam veca zelja user posted image Kolac sam napravila i sad cekam sestru da mi dodje. Nije ni svjesna sta je veceras ceka user posted image Otkuhavanje pranje i ispiranje mozga user posted image Sta biste vi uradile kad bi vas brat ili sestra nasli partnera za kojeg ste ubijedjeni da nesto nije ok. Da vam se alarmi pale na samo spominjanje imena. Plus sto se neke njegove price ne slazu. Da li biste reagovale ili biste posmatrale sa strane user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1194
12.7.2015 17:37:09   
amelaaaa
*pcelica* sretan rodjendan user posted image user posted image Sve najljepše user posted image user posted image
Ostale žene koje se spremaju za put, lijep provod na moru :D
A ove što pakuju kofere za bolnicu, čekajte red user posted image Prvo ja user posted image fino na spisku piše user posted image

A da, pčelice, ja nemam sestru ali imam par bliskih prijateljica i one kad su u pitanju uvijek reagujem. Naravno, ako imam razlog. I očekujem i od njih isto, a ne da posmatraju sa strane ako pravim gluposti. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1195
12.7.2015 22:24:41   
ziel

Hvala vam drage moje na cestitkama. Da nam porodi prodju lahko i da su nam djeca ziva i zdrava i kud ce nam veca zelja user posted image Kolac sam napravila i sad cekam sestru da mi dodje. Nije ni svjesna sta je veceras ceka user posted image Otkuhavanje pranje i ispiranje mozga user posted image Sta biste vi uradile kad bi vas brat ili sestra nasli partnera za kojeg ste ubijedjeni da nesto nije ok. Da vam se alarmi pale na samo spominjanje imena. Plus sto se neke njegove price ne slazu. Da li biste reagovale ili biste posmatrale sa strane user posted image

Heheh Pcelice, ja sam tako reagovala sto puta i prical i pricala ali me sestra nije slusala i udade se za tog koga nisam podrzavala, a sad... ne znam kakav im je zivot medju 4 zida, ali puno hoda bez nje, koristi sve neke izgovore samo da bude van kuce i daleko od svoje zene i kcerke, a ona mu to dopusta sto je najgore od svega ne buni se... Ali njihov zivot, ja sam joj pokusala otvoriti oci i prije braka a i nakon toga na neke stvari, ali odrasla je osoba, svoj zivot kuje po svom.

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1196
12.7.2015 23:48:49   
*pcelica*
Ona je imala dugu vezu i raskine. Nekako je brzo s ovim krenula sa zabavljanjem. Jos to nije nista ozbiljno ali mi je momak mutan. Dosta stvari oko njega je nejasno. Sto kod mene pali alarme na najvisi nivo. Svasta je do sad prosla i ne bih volila da se opet prevesla user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1197
13.7.2015 0:24:08   
anitaa
Pozz i od mene iz 3.smjene, ko da je podne nece san na oci, a kad se sjetim do nedavno 22 h ja vec u carstvu snova..Ninuska zavidim na Splitu, imam tamo rodice, cak se ova jedna nedavno udala poslije 20 godina zabavljanja, ali nisu pir pravili, kao ni mi uostalom, svake godine idem kod njih u.6. mjesecu unazad zadnjih ihahaj godina, lani S. moia kad smo usli u.stan njihov govori.: Ovo je moi stan :-) nije ni luda...
Pcelice sretan rodendan..to za sestru bas je nezgodno...nemam sestru, imam prijateljicu koja mi je poput sestre i.isto.je imala dugu vezu, nakon toga sam prezivljavala svaku sljedecu kao da i.sama sve to prolazim, bas iz neke.zebnje, da ne bi izasla povrijedena, ali sve.je to zivot, jedino sto mozes je da to malo upakujes, cak na salu, jer neki pokroviteljski stav, da ne kazem pametovanje mogu u toj situaciji biti.samo kontraproduktivni.

Neposredna veza do poruke: 1198
13.7.2015 6:34:11   
mala curica
Dobro jutro user posted image
Falite mi,pisanje s vama o najljepsim danima koje zena prolazi kroz user posted image

Perlice lutko,sretan rodjendan i od mene sve najbolje od ♥ ti zelim.Ako Big da slijedeci da docekas s osmijehom svoga blaga.

Ja poranila,mm ispratila na posao,ispumpam mlijeko,popijem kafu i idem svojoj curi u bolnicu.
Ja samnu petak dosla kuci a bebica je jos u bolnici.Kuci pumpam mlijeko i nosim jok.

Ljubimo vas moja cura i ja.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1199
13.7.2015 7:27:02   
ziel

IZVORNA PORUKA: mala curica

Dobro jutro user posted image
Falite mi,pisanje s vama o najljepsim danima koje zena prolazi kroz user posted image

Perlice lutko,sretan rodjendan i od mene sve najbolje od ♥ ti zelim.Ako Big da slijedeci da docekas s osmijehom svoga blaga.

Ja poranila,mm ispratila na posao,ispumpam mlijeko,popijem kafu i idem svojoj curi u bolnicu.
Ja samnu petak dosla kuci a bebica je jos u bolnici.Kuci pumpam mlijeko i nosim jok.

Ljubimo vas moja cura i ja.

Curice drago mi je zbog tebe sto si se oporavila, a sta kazu za bebu, hoce li uskoro kuci?
Drzim vam fige user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *