|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
29.6.2015 10:37:52   
anitaa
Jos uvijek.spavam na pupi, mislim drugacije i ne znam, zato sa S. zadnjih pa i mjesec nisam ni.spavala kao covjek...ovisna sam o svom jastuku, Odejin.medico, S. mi ga je relativno rano otela, tj. uspijevala lako.da zaspe samo na njemu, mi kupili baby verziju istog, ali 0 bodova, te jedva nasli jos jedan isti..nedavno sam opet trazila da uzmem kad mi je jastuk ostao kod muzevih, ali nema...jos samo da mi Seki otme, pa belaj, ali zasad mi ne lici na neku La Usurpatoru :-)

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1876
29.6.2015 10:47:22   
anitaa
Tepate li svojim bebicama, dajete li im nadimke? Moja S. ih je imala mali milion, pocevsi od pregleda, pa kasnije npr. jedna od mama s kojima sam sam se druzila na porodiljnom svojoj Asji tepala Asi, meni bilo smjesno, pa se zezali kako bi zvucalo Sari, eno primi se kod mm, jos uvijek je svi njegovi tako zovu...Za ovo bebce bas i nismo za sad inovativni, Seki Beki, mislim krenemo, ali skontamo da smo tako vec tepali S., pa sto bi ovdje u.Sa rekli ofirno :-)

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1877
29.6.2015 10:52:39   
rose

IZVORNA PORUKA: anitaa

Tepate li svojim bebicama, dajete li im nadimke? Moja S. ih je imala mali milion, pocevsi od pregleda, pa kasnije npr. jedna od mama s kojima sam sam se druzila na porodiljnom svojoj Asji tepala Asi, meni bilo smjesno, pa se zezali kako bi zvucalo Sari, eno primi se kod mm, jos uvijek je svi njegovi tako zovu...Za ovo bebce bas i nismo za sad inovativni, Seki Beki, mislim krenemo, ali skontamo da smo tako vec tepali S., pa sto bi ovdje u.Sa rekli ofirno :-)

mi nasu zovemo imenom koje cemo joj nadjeti..ali ja je znam osloviti i sa zivince ko i sestru joj stariju user posted image ...posebno kad krene da me razvlaci..nekad joj nesto i malo opsujem user posted image ali volim, volim :)

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1878
29.6.2015 10:55:18   
anitaa
Uh, ja monolozima rastjerah narod, a vidi se da koliko god uzivam kad sam sama kod kuce, nisam bas tip koji voli samocu, ali hajde jos samo malo ovako, mozda slj. sedmica pa finito, vjerovatno cu u Mostar, ako mi prijateljica, kojoj je rodica babica na porodilistu B.Brijeg ne javi da ne dolazim.

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1879
29.6.2015 10:57:16   
rose

Uh, ja monolozima rastjerah narod, a vidi se da koliko god uzivam kad sam sama kod kuce, nisam bas tip koji voli samocu, ali hajde jos samo malo ovako, mozda slj. sedmica pa finito, vjerovatno cu u Mostar, ako mi prijateljica, kojoj je rodica babica na porodilistu B.Brijeg ne javi da ne dolazim.

a sto ides u mostar da se poradjas?

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1880
29.6.2015 11:00:36   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

mi nasu zovemo imenom koje cemo joj nadjeti..ali ja je znam osloviti i sa zivince ko i sestru joj stariju user posted image ...posebno kad krene da me razvlaci..nekad joj nesto i malo opsujem user posted image ali volim, volim :)

mi imamo anegdotu kad je L jos uvijek bila u pupi. jedan od pregleda u drzavnoj bolnici (kod dr. Nakasa) pred kraj 8og mjeseca ili mozda 7og (uglavnom nismo znali sta je kao i u ovoj pa smo imali milion nadimaka, neutralnih) nismo imali ni prijedloge imena sem za curicu (tu pricu vec znate) user posted image elem, na tom pregledu nasa L sjedila ko mali Buda prekrizenih nogu...i izasli mi iz bolnice, setamo nas dvoje-troje user posted image , tisina...i mm prekine tu tisinu kaze ako bude curica zvacemo je mali Buda bez muda, a ako bude djecak, mali Buda sakrio muda user posted image imao je cak i fix ideju da na sanku napravi neku drvenu plocu sa natpisom buda bar user posted image user posted image
sad kad tepamo pupi obicno je i L ukljucena u to sve pa onda kazemo hoces nesto reci braci/seki... ili bebi... zvali smo je Mrvica u pocetku ali vise gabaritima ne odgovara mrvici user posted image user posted image nekad je zovemo tayson, Hudini...uglavnom nadje se tu svega i svacega user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1881
29.6.2015 11:05:21   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

mi imamo anegdotu kad je L jos uvijek bila u pupi. jedan od pregleda u drzavnoj bolnici (kod dr. Nakasa) pred kraj 8og mjeseca ili mozda 7og (uglavnom nismo znali sta je kao i u ovoj pa smo imali milion nadimaka, neutralnih) nismo imali ni prijedloge imena sem za curicu (tu pricu vec znate) user posted image elem, na tom pregledu nasa L sjedila ko mali Buda prekrizenih nogu...i izasli mi iz bolnice, setamo nas dvoje-troje user posted image , tisina...i mm prekine tu tisinu kaze ako bude curica zvacemo je mali Buda bez muda, a ako bude djecak, mali Buda sakrio muda user posted image imao je cak i fix ideju da na sanku napravi neku drvenu plocu sa natpisom buda bar user posted image user posted image
sad kad tepamo pupi obicno je i L ukljucena u to sve pa onda kazemo hoces nesto reci braci/seki... ili bebi... zvali smo je Mrvica u pocetku ali vise gabaritima ne odgovara mrvici user posted image user posted image nekad je zovemo tayson, Hudini...uglavnom nadje se tu svega i svacega user posted image

mi smo nasu Saju prvo yvali mrva, pa macic...pa kad smo saznali da je cura postala je princeza...ovu smo prvo zvali hudini user posted image pa malo braco jer sam ja mislila da je moyda braco..pa nakon amnio postade seka i dobi ime...Saja cesto ljubi stomak i tepa joj user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1882
29.6.2015 11:07:17   
anitaa
Tamo sam i S. rodila, tamo mi je jos uvijek zdravstveno osiguranje...Ovo sto je bilo s bebicama se dogodilo u zgradi do, koja ceka obnovu godinama, crnjak i tamo smjestaju ranije rodene bebe...Potpisala bih da sve prode kao prvi put, i bez stele me poslije termina drzali u bolnici pod nadzorom, a maltene sam mogla kamen baciti iz roditeljskog stana na bolnicu, sramota a zene iz Rame-Prozora se npr. truckale svaki dan po 3, 4 sata da dodu na Ctg..

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1883
29.6.2015 11:14:52   
anitaa
Za S. isto nismo bili sigurni je li m ili z, pa iz faze kad je bila m na jednom pregledu lezi, noga preko noge, ruka ispod.glave, kaze dr Pasa original, smijali smo se mojom mami koja je govorila mozda bude i Pasinica...Vise sam i zaboravila Cucka Bucka, zbog gabarita pri rodenju, itditd...

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1884
29.6.2015 11:15:22   
maksi
Jutrooooo drage user posted image ,

Ja sam nikakva prosto me ovo vrijeme slomi,primjetila sam da mi ne odgovara oblacno nikako. Doduse cjeli vikend sam bila na nogama,u subotu prvo kucu poradila pa u soping bas se smorila,juce na pijacu pa kod sveki cjeli dan. Juce. Me mucila kiselina pa me navece zabolio zeludac,pa gospodin u stomaku izvodio vratolomije cas na jednoj strani stomak cas na drugoj kaze muz boli li te reko naravno da boli,u jednom momentu tacno koda me sutnuo nogom da sam vrisnulauser posted image sve su to ljepe stvari ali bolneuser posted image user posted image

Nisam nista citala tako da nisam u toku

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1885
29.6.2015 11:26:26   
ziel
zene imate li vi baby monitor? kako vam sluzi? ja planiram da kupim onaj s kamerom pa da se opet posavjetujem s nekim...

< Poruku je uredio ziel -- 29.6.2015 11:29:59 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1886
29.6.2015 11:50:09   
LieToMe RR
maksi vrijeme i jest nekakvo cudno. meni najvise odgovara kad malo zahladi. nikako mi ne odgovara kad je ovako oblacno a sparno. i najgore od svega mi je nagle promjene (sa one sparine i sunca na onu hladnu kisu). i ja sam malo pretjerala za vikend (plus sam sinoc pravo malo spavala) tako da sam danas bljak. sreca pa nema puno posla...

ziel bila nam je vec tema baby monitor user posted image sjecam se da sam ja pisala o onom angel care (sto smo mi nabavili iz Slovenije). u principo svi su oni u 5 deka, jedina razlika je broj funcija i cijena. nama je ovaj odlican (bio je jako skup) jer vodi racuna i o otkucajima srca (imaju one dvije ploce sto se stave ispod duseka). mi smo ga nosili na more. L ga jos uvijek koristi (tj mi ga koristimo user posted image mada njoj nije potreban) ali eto mi ga jos nismo iskopcali i ostala navika da ga ujutru upalimo kad izlazimo iz sobe cisto eto da je cujemo kad se okrece user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1887
29.6.2015 11:53:45   
ziel
Nekako sam tvoj odgovor ocekivala, kazem u sebi, ako LTM koristi znaci to je prava stvar user posted image
Uhh zene jest ovo nesto dobro, cini mi se da prste odgrizes, valja ovo isprobati user posted image
http://www.bosanskikuhar.ba/recept/Mladi-krompir-i-cuftice/

< Poruku je uredio ziel -- 29.6.2015 11:56:03 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1888
29.6.2015 12:25:55   
Vanne
Gdje je mala curica? je li se porodila? ne mogu da upratim pa ako bi bile ljubazne da mi odg user posted image javlja li se no idea?
Cekamo vas na temi bebe do 1. Rodjendana user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1889
29.6.2015 12:30:25   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Vanne

Gdje je mala curica? je li se porodila? ne mogu da upratim pa ako bi bile ljubazne da mi odg user posted image javlja li se no idea?

Vanne user posted image user posted image user posted image
Nisam jos,2u1 sam user posted image
Nezz sta beba ceka,ulijenila se,lijepo joj.
24 sam trebala po terminu zadnje m,a sutra idem u bolnicu to je termin po uz,pa vidjet cemo .
Nadam se lahkom i brzom porodu,zivoj i zdravoj bebici.user posted image
Kako nam je mala drugarica?Mogu misliti kako brzo raste .user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1890
29.6.2015 12:34:40   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: ziel

Nekako sam tvoj odgovor ocekivala, kazem u sebi, ako LTM koristi znaci to je prava stvar user posted image
Uhh zene jest ovo nesto dobro, cini mi se da prste odgrizes, valja ovo isprobati user posted image

user posted image user posted image
ma nisam ti ja mjerilo bas za sve user posted image imala sam ja svojih prenosa u odgoju djeteta i vaspitanju djeteta user posted image
ne znam meni je to stvarno pomoglo (vec sam pisala da je moja L spavalica) pa smo na moru redovno kartali i citali knjige na terasi dok je ona bezbrizno spavala. a i po kuci mi je olaksavalo stvarno (recimo dodju mi drugarice pijemo kafu na balkonu ona spava u sobi). meni je hepek pomogao. imam drugarica kojima je je navodno bio "bacene pare"

sto se tice recepta, nije ovo lose, moglo bi se probati user posted image

vanne mala curica je jos 2u1 (sutra ima kontrolu) a no idea ne upratih dugo

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1891
29.6.2015 12:36:31   
Vanne

IZVORNA PORUKA: mala curica

IZVORNA PORUKA: Vanne

Vanne user posted image user posted image user posted image
Nisam jos,2u1 sam user posted image
Nezz sta beba ceka,ulijenila se,lijepo joj.
24 sam trebala po terminu zadnje m,a sutra idem u bolnicu to je termin po uz,pa vidjet cemo .
Nadam se lahkom i brzom porodu,zivoj i zdravoj bebici.user posted image
Kako nam je mala drugarica?Mogu misliti kako brzo raste .user posted image

Vidim nigdje te,pa se zabrinuh user posted image
Slavimo prvi rodjendan u cetvrtak ,eto doklee je doslo,pa sam sva nekakva losa,prebrzo mi prodje godina,nisam ni trepnula....
Neka bebe,sto duze u tebi,to bolje po nju,a vjerujem da ti je dosadilo i da jedva cekas da rodis...
Bice sve dobro,sva bol nestane kad beba izadje,sve se to zaboravi...sretno ti i da sve prodje u najboljem redu...
Eto zaduzi nekog da otvori temu da vise ne skitam ovdje user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1892
29.6.2015 12:50:29   
ziel

ma nisam ti ja mjerilo bas za sve user posted image imala sam ja svojih prenosa u odgoju djeteta i vaspitanju djeteta user posted image
ne znam meni je to stvarno pomoglo (vec sam pisala da je moja L spavalica) pa smo na moru redovno kartali i citali knjige na terasi dok je ona bezbrizno spavala. a i po kuci mi je olaksavalo stvarno (recimo dodju mi drugarice pijemo kafu na balkonu ona spava u sobi). meni je hepek pomogao. imam drugarica kojima je je navodno bio "bacene pare"

I ja to bas govorim mm, posto on nije ni u sta upucen, dok se nije ozenio nista nije znao haha user posted image nije bas bukvalno sve user posted image Govorim mu za taj hepek, a on kaze PA STA CE NAM AKO CE SPAVATI U NASOJ SOBI? Pa se skontao, da necemo valjda 24/7 provoditi u spavacoj sobi, nego cemo se kretati po kuci i po gostima, gdje god dodjemo postavimo i milina... danas cemo malo do grada proci koju radnju sa tehnologijom, valjda bi tu trebalo da bude? osim na piku sto ima...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1893
29.6.2015 12:52:41   
rose

ja imam onaj klasicni...sto samo zvuk prenese..ne znam ni sto ga kupih...spavamo u istoj sobi...tu i tamo ga pokusala koristiti alk cak i kad sam na balkonu cujem je ako place i ne znam jel bio u upotrebi par mjeseci..e sad ko ima bastu ko ziel isplatit ce se..jer ako je ispred kuce bolje ponjet sa sobom monitor ..e jesam ko i svaka mama osluskivala dise li...i tu bi valjale te ploce..al nemam ja para toliko da i tu skalameriju nabavim user posted image

Neposredna veza do poruke: 1894
29.6.2015 12:54:15   
rose

I ja to bas govorim mm, posto on nije ni u sta upucen, dok se nije ozenio nista nije znao haha user posted image nije bas bukvalno sve user posted image Govorim mu za taj hepek, a on kaze PA STA CE NAM AKO CE SPAVATI U NASOJ SOBI? Pa se skontao, da necemo valjda 24/7 provoditi u spavacoj sobi, nego cemo se kretati po kuci i po gostima, gdje god dodjemo postavimo i milina... danas cemo malo do grada proci koju radnju sa tehnologijom, valjda bi tu trebalo da bude? osim na piku sto ima...

gledaj u djecijim radnjama...

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1895
29.6.2015 12:56:06   
*nur*
anita, LMT naravno da ću vidjeti sa dr., dao mi je da vadim komplet krvnu sliku i ostale parametre i do iduće kontrole aBd ali sam ja mislila malo prije vađenja da to popravim. Poznajem dobro svoj organizam, jer sam prije godinama bila sa manjkom Fe, i sada imam te neke siptome,pa reko da to malo sa žarom uvedem prevencije radi user posted image . Na zadnoj kontroli mi je Fe bilo 21 user posted image čini mi se što je za mene prije bilo nezamislivo.

Ziel ima i Beurer te baby monitore i toplomjere i još svašta po nešto za majeuser posted image tako da sam ja mislila aBd kod njih tih nekih stvarčica pouzimati, kada počnem kupovati za user posted image . Nisam još ništa kupila, niti sam počela. Sada samo zapisujem prodavnice za koje čujem pa aBd još malo ću se baciti na kupovinu.

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 1896
29.6.2015 12:56:36   
LieToMe RR

nas su tako ubjedjivali da smo bacili goleme pare na djidju eto zivite u stanu, sta ce vam...bla bla
vjeruj mi da se stvarno ne cuje nista kad se vrata od sobe zatvore (narocito kad si u kuhinji, ako napa radi, perem sudje... ili kad sam na balkonu) a i ona nije bila placljiva beba, nego je tacno gugutala i meskoljila se, jedino smo je tako mogli skontati da se probudila (sem da se zadesim pored kreveta kad se buni)
ima i u radnjama gdje se prodaje tehnika ali imas i u baby radnjama...obidji, ne zalijeci se, vidi gdje je najbolji a najpovoljniji...ne znam sta drugo da ti kazem.
mi smo za ovaj angel care procitali preko foruma ( i to cini mi sebas ringe raja ali hr jer ga nema ovdje gdje za kupiti) i onda je mm sve dogovorio sa covjekom koji ima zastupnistvo u sloveniji (inace je to neka kanadska firma) pa nam ispalo super da su njegovi tetak i tetka putovali u sloveniju pa oni to preuzeli i platiti.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1897
29.6.2015 13:01:24   
ziel
LTM Uh koje ste vi srece da vam jos i plate user posted image Ja bih mogla ocekivati tako nesto samo od svojih roditelja i hvala Bogu nisu stipse, a ostala rodbina huh da ne pricam, oni ocekuju od nas, nemam sta dalje pricati... Uglavnom pogledacemo kakva je ponuda pored Pik.ba, iako mi na Piku nije losa cijena, 155 KM s kamerom... Sastavljam spisak da polako jedno po jedno nabavljamo, da ne bi bilo u zadnji cas sa stomacinom trcati po radnjama user posted image

Uh jesam ja gladna, a nemam nista vise na poslu, jutros pojela 2 kifle , pastetu i jogurt, a sad bas gladna ko vuk.......

Rose kod mene u kuci nista se ne cuje, ne znam sta je ono onako user posted image Kuhinja mi je sastavljena sa dnevnim boravkom i vjeruj da kad perem sudje ne cujem da je mm usao u dnevni boravak pa kad se zakaslje ili progovori ja se sva trznem , ko da sam duha vidjela user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 29.6.2015 13:10:31 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1898
29.6.2015 13:04:48   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *nur*

anita, LMT naravno da ću vidjeti sa dr., dao mi je da vadim komplet krvnu sliku i ostale parametre i do iduće kontrole aBd ali sam ja mislila malo prije vađenja da to popravim. Poznajem dobro svoj organizam, jer sam prije godinama bila sa manjkom Fe, i sada imam te neke siptome,pa reko da to malo sa žarom uvedem prevencije radi user posted image . Na zadnoj kontroli mi je Fe bilo 21 user posted image čini mi se što je za mene prije bilo nezamislivo.

Ziel ima i Beurer te baby monitore i toplomjere i još svašta po nešto za majeuser posted image tako da sam ja mislila aBd kod njih tih nekih stvarčica pouzimati, kada počnem kupovati za user posted image . Nisam još ništa kupila, niti sam počela. Sada samo zapisujem prodavnice za koje čujem pa aBd još malo ću se baciti na kupovinu.

ja recimo nikad po tom umoru ne znam kakvo mi je zeljezo. prije jedno 10ak godina imala sam zeljezo 1,8 a sve bilo super (mislim svijetlije sam puti) studirala, aktivan zivot...umor bio ponekad normalna stvar.
pa ok ti je zeljezo, mislim 21 je super (33 je cini mi se gornja granica). ja ne bih na svoju ruku nista uzimala dok ne vidim nalaze. a sem toga imas vala sad voca i povrca punog zeljezom da ne moras nista dodatno unositi u organizam (i salate obavezno zacinjavaj limunom jer se zeljezo u organizmu veze za c vitamin).
ja sam prije 2-3 mjeseca kad sam nalaze vadila imala zeljezo 16 (doslovno se prepolovilo) nisam nista unosila u organizam dodatno sem voca i povrca (prenatal pijem od 3ceg mjeseca) i sad mi se popravilo user posted image
sto se tice beurera mi imamo toplomljer (onaj sto se samo glavica protrlja) odlicna stvarka (mi ga kupili u baby centru bio na nekoj akciji ustedili nekih 30ak kmova)

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1899
29.6.2015 13:05:00   
maksi
Pravim buraniju iako je ja nisam ljubitelj ali mi se jede par dana cak mi je i mirisala user posted image

Mala curice rekla sam ti ja za taj osip da je vezan sa porodom ja slucajno procitalauser posted image a curi je ljepo u maminoj pupi pa joj se ne zuri.

Alman se sigurno porodila jer se ne javlja par dan,samo nek su ona bebica dobro.

LTM ja kada jedan dan pretjeram drugi budem nisazta

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *