|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
27.6.2015 9:15:42   
lala88
jutro zenice, gdje ste sve? Vrijeme je divno za skitnju, ja sam mm radi, pa se dosadjujem, evo udarila generalku od glave do pete user posted image Lijepo vrijeme pa se nemoze ni spavati.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1826
27.6.2015 9:41:26   
ninuska
Jutro...

Kod nas oblacno. Cini mi se da ce kisa. A, cim je sunce nemam mira. Samo mislim gdje bih mogla iciuser posted image .
mi u kuci. Ostalo mi jos kupatilo da odradim, pa cu kasnije

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1827
27.6.2015 10:54:11   
memsi
Jutro buhtlice,kako ste mi sve
Evo konacno izasla iz bolnice,uh da malo dodem sebi.Sve standardno kod mene,bebi se Bogu hvala okrenula na glavicu ali se toliko vrti da me naprosto strah da ce opet da zalegne na zadak.Pritisak ok,bez terapije sam samo su mi uveli neslanu ishranu.Kontrola za 4 dana pa cemo vidjeti dalje.Zvanicno smo u 37-oj nedjelji i cura je vec velika.Ima preko 3 kg.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1828
27.6.2015 11:01:38   
memsi
Vidim bile ste pravo aktivne,pokusacu da procitam sve novosti,
Nadam se da su nam terminuse dobro,a ako neko ima bilo kakve predrasude u vezi osoblja na jezeru evo info iz prve ruke.Ono sto sam ja vidjela i dozivjela za ovih 10 dana je za svaku pohvalu.Od sestara do doktora svi su se zaista pokazali fenomenalni,korektni i raspolozeni prema svakoj zeni.Naprosto sam pozitivno iznenadena jer sam mnogo losih stvari procitala po forumima od strane pacijentica.Svaka im cast za svaku su pohvalu.

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1829
27.6.2015 11:27:26   
ninuska
memsi user posted image . Hvala Bogu pa je sve ok sada. Malo se jos pricuvaj. Ali, svakako si u terminu, pa se ne sekiraj. Bice sve ok aBd.
I, drago mi je da si zadovoljna osobljem. Puno to znaci kad su fini i normalni. Lakse covjek sve predevera. A, i 6bog buducih mama koje se namjeravaju gore poroditi, neka si podijelila lijepo iskustvo

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1830
27.6.2015 14:31:24   
Leena

IZVORNA PORUKA: putujuca

pitanje za vas sa 2+ djece user posted image
u kojoj ste sedmici rodile drugo? jeste li prvo po onom nepisanom pravilu prenijele (ja jesam) a jel drugo doslo ranije (a u terminu jasno)?
jel lakse bilo poroditi se user posted image

Ja tek vidim ovo user posted image
Ja upravo suprotno, prvo sedam dana prije termina, drugo sedam poslije, oba poroda poteska, ali drugi stotinu puta laksi i brzi od prvog.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1831
27.6.2015 14:40:02   
*pcelica*
Dobar dan zene.
Memsi user posted image Hvala Bogu da je sve ok. Eto jos malo pa ces ti svojepile drzati u narucju ako Bog da user posted image
Mene zub boli user posted image Onaj tinjajuci dosadni bol.Od zuba me i pola glaveboli, bas sam nikakva. Od nekakve mukekucu sam svu sredila, i prozore oprala. Sutra imam veliki iftar. Pola sam skuhala jos cu sutra pola valjda prezivim user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1832
27.6.2015 18:42:24   
Carobno jutro

dan zene,

samo da se javnem, danas slavim rodjendan pa bujrum na tufahijuuser posted image Toliko sam kreativna bila da sam tufahije napravilauser posted image KOntam za sve mi treba vise vremena a nesto mi mrskouser posted image Ionako ce svi poslije iftara doci najedeni, napijeni tako da eto to nek ima da se nadjeuser posted image Naravno ima lubenice, i raznog voca i sladoleda ali to je popratno. Sutra imam veliki iftar pa eto danas malo gustamuser posted image

memsi, super da si doslauser posted image i da je cura dobrauser posted image

ostaleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1833
27.6.2015 18:57:50   
ninuska
Sretan rodjendan carobno jutro. Da ti se sve zelje ispune. Koji po redu user posted image .
dobra si, meni tufahije djeluju komplikovano user posted image . Ja evo napravih toblerone. Brzinski..a meni jako ukusno.
pcelice da zub sto prije prodje. Da popijes paracetamol ako je bas bolno. Mozda olaksa user posted image . Moram i ja organizovati par iftara. Cekat cu da muz ode na godisnji, pa da se malom zabavi dok ja kuham user posted image . Ipak moram.vise jela napraviti
danas sam zavrsila i kupatilo user posted image . Poslala muza i malu u pionirsku i polako. Ostali mi samo radijatori..sve ostalo je gotovo. Ponosna na sebe..dva sprata sama sredih user posted image . .

< Poruku je uredio ninuska -- 27.6.2015 19:00:46 >

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1834
27.6.2015 19:01:00   
Carobno jutro

Hvala ninushka, 32. po reduuser posted image user posted image Stara kokauser posted image

Ma meni tufahije zacas, ogulim jabuke i tutnem ih da se kuhaju i eto nafilujem ih isto zacas. Kad hocu da ih serviiram, samo ih jos malo agdom zalijem i slagiram i eto gauser posted image

Taj toblerone mi dobro zvuciuser posted image Imas li gdje recept. Imam ovih nekih iftara pa da pravim ako je zacasuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1835
27.6.2015 19:05:02   
Carobno jutro

pcelice, sta je zubuuser posted image

a ninushka ti vrijedna pravo, i ja sam danas uradila nesto po kuci, parkete, prasina i posutala po coskovima stvariuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1836
27.6.2015 19:05:16   
ninuska
Ma kakva starka user posted image . Ja cu u augustu 33 napuniti user posted image .
Ma ja ti ne bih znala agdu potrefiti user posted image . A i jabuke bih mozda raskuhala ili bi ostale tvrdje user posted image .
cekaj..sad cu ti copy paste recept

Toblerone

1 margarin od 250 gr
3 jaja
300 gr secera
200 gr cokolade
2 kasike kakao praha
100 gr przenog susama
100 gr sjeckanog przenog neslanog kikirikija
200 gr mljevenog keksa
100 gr cokolade za glazuru
nekoliko kapi ulja

Priprema:

1. Zagrijati margarin i saekati da se istopi.
2. Jaje i secer izmijesati i dodati margarinu.
3. Kuhati dok secer ne otopi, dodati kakao, cokoladu, polako mijesajuci dodati masi kikiriki, keks i susam.
4. Odgovarajucu tepsiju ili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i toplu smjesu staviti u nju. Sacekati da se masa stvrdne, pa staviti okoladnu glazuru.

< Poruku je uredio ninuska -- 27.6.2015 19:10:07 >

Neposredna veza do poruke: 1837
27.6.2015 19:09:33   
Carobno jutro

Eto nas sasd na istim godinamauser posted image

Eh stta sam agdi prosula dok niisam utrefila dozu koliko vode a koliko solja secera. Meni mama dala svoj recept a njene solje manje nego moje,user posted image Pa mi se prva usecerila, pa se stvrdla, mogla sam nekom glavu razbiti. Druga je ko voda rijetka bilauser posted image i tako dok ne skontah samauser posted image A mm voli samo ove agdaste kolace, ja ovako od kile jabuka zavrrsim zaa 4- 5 dana slatkouser posted image Pa onda kadaif, eto i to trajeuser posted image user posted image Slabo on ovo nesto torte i kolace jede, ako da i slabo pravim, osim kad imam goste.

A imam tri iftara u najavi. Nesto kontam valjda i mene ko zovneuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1838
27.6.2015 19:10:45   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: ninuska

Toblerone

1 margarin od 250 gr
3 jaja
300 gr secera
200 gr cokolade
2 kasike kakao praha
100 gr przenog susama
100 gr sjeckanog przenog neslanog kikirikija
200 gr mljevenog keksa
100 gr cokolade za glazuru
nekoliko kapi ulja

Priprema:

1. Zagrijati margarin i saekati da se istopi.
2. Jaje i secer izmijesati i dodati margarinu.
3. Kuhati dok secer ne otopi, dodati kakao, cokoladu, polako mijesajuci dodati masi kikiriki, keks i susam.
4. Odgovarajucu tepsiju ili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i toplu smjesu staviti u nju. Sacekati da se masa stvrdne, pa staviti okoladnu glazuru.

Uh, sto mi ovo dobro izgleda, evo sam ga spasila odmah. Hvala tiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1839
27.6.2015 19:12:43   
ninuska
I moj voli te agdaste user posted image . Ja nisam ljubitelj, ali u trudnoci mi se bas jedu ruzice i baklava. Jedva cekam Bajram user posted image .
mi smo sutra pozvani na iftar aBd. Nadam se jos kojem user posted image . Kako volim kad ne kuham user posted image .
e, kadaif volim. Sa trudnocom i bez.

< Poruku je uredio ninuska -- 27.6.2015 19:13:40 >

Neposredna veza do poruke: 1840
27.6.2015 19:19:31   
Carobno jutro

ih super, ti sutra uzivas. Ja imam mm-ove i moje na iftaru. Sve zene i onuser posted image

Ja nesto nisa ljubitelj agdastih kolaca ali tufahiju ne odbijam user posted image jesam dosadnna s njimauser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1841
27.6.2015 20:20:00   
*pcelica*

I moj voli te agdaste user posted image . Ja nisam ljubitelj, ali u trudnoci mi se bas jedu ruzice i baklava. Jedva cekam Bajram user posted image .
mi smo sutra pozvani na iftar aBd. Nadam se jos kojem user posted image . Kako volim kad ne kuham user posted image .

Da nisi sutra kod mene na iftaru user posted image Zamisli koja bi to spica bila user posted image
Sta kukate s godinama sad ce i meni 12 jula 32 godine a Boga mi osjecam se ko da mi je 18 user posted image
Zub i dalje hunjski boli i boli na dodir. Na pocetku trudnoce mi ispala plomba i okrnjio se.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1842
27.6.2015 21:47:12   
maksi
Vece zene,slabo danas pisete ali opravdano vikend,ljepo vrijeme sve se razbjezale

Kupih ogradicu i posteljinu za krevetic,dekicu i koji peskiric polako mi se smanjuje spisak user posted image user posted image

Carobno joj tufahije ja ih obozavam,Sretan rodjendan sve najbolje ti zelim

Pcelice valjda ce popustiti zub vala. Meni nema goreg bola

Ninuska bas ssi nam vrijedna,ali stvarno je divno kad je okreceno sve mirise

Lala znaci i ti generalku udarila,samo polako

Moji momci odavno spavaju,muz radi a i ja cu brzo na spavanje

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1843
27.6.2015 23:06:23   
*pcelica*
Carobno jutro sretan rodjendan. Sve najbolje user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam za iftar pravila palacinke umijesto kolaca. Zena zamutila smjesu ko da nas je bataljon. Jedva sam ih se kutarisala. Nisu sve mogli ni pojesti. Da i to dozivim user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1844
28.6.2015 8:27:06   
ninuska
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Da nisi sutra kod mene na iftaru user posted image Zamisli koja bi to spica bila user posted image
Sta kukate s godinama sad ce i meni 12 jula 32 godine a Boga mi osjecam se ko da mi je 18 user posted image
Zub i dalje hunjski boli i boli na dodir. Na pocetku trudnoce mi ispala plomba i okrnjio se.

Haha..zamisli...i domacini imaju vec dvoje djece, a trece na putu, pa ti vidi user posted image . Zezam se hihi
tu smo s godinama..mlade, pune zivota
maksi user posted image . Kupila u bojpromu? Super su, susretljivi. Dok nisu imali radnju u sa narucivala sam kolica i jos neke stvari.iz BL i sve pohvale.
carobno jutro meni je super kolac, a sto je najvaznije jako brzo gotov.

A, sad bujrum user posted image . Ja evo cejfim. Mala na ipad-u, muz spava. Ona zaspala sinoc u sedam i probudi se oko sedam.jutros, ali je nastavila do 8. Mislim se, gdje ces dijete tako rano, neka te. Kisa, pa samo za spavanja vrijeme. Odoh kasnije do mojih. Sutra sestra ode u Svedsku aBd, pa da se vidimo malo. Kaze da vidi svoju smizlu, pozelit ce je user posted image

< Poruku je uredio ninuska -- 28.6.2015 8:40:06 >

Neposredna veza do poruke: 1845
28.6.2015 9:28:26   
*pcelica*
Dobro jutro user posted image
Nikakva sam. Poslije sehura me zub toliko izmucio da to nije normalno. Uglavnom presudjeno mu je user posted image Ako bude bolio ko nocas veceras ga vadim u hitnoj a ako ne onda sutra ili pdekosutra kad mi zubarka bude imala termin. Necu se ja zaj....... s njim do poroda. Jer bih ga morala prvo slikati prije ponovnog popravljanja, zao mi je ali sta cu. Bolje i to nego onu bol trpiti user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1846
28.6.2015 11:12:35   
LieToMe RR
heeejjj zene trudnice kako ste?
mi se bacili u skitnju od petka user posted image
u petak bili kod mog brata, juce cijeli dan kod mojih (malo skoknuli do binga i fisa), danas evo kod sveki(usput i pijacu obavili) user posted image
kod sveki cemo samo na rucku biti pa idemo kuci imam posla po kuci nije humano...i podove prebrisati, ves (pranje, peglanje), prasina...ma stan u totalnom haosu...
sreca pa radim samo jos dva dana, poprilicno sam umorna.

uzivajte u vikendu!
carobno jutro (generacijo) user posted image sretan rodjendan, sve najljepse od srca!!!
memsi user posted image sretno i velika pusa! drago mi je da si zadovoljna i da imas fin tretman.

sve vi ostale, da vas ne nabrajam pojedinacno, velika vam pusa i uzivajte!

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

Neposredna veza do poruke: 1847
28.6.2015 17:20:04   
rose
pozz zene mi danas odradili i to dubinsko pranje ugla, kauca i madraca..madrac bio najgori s obzirom da je S znala povratiti sok od cvekle koji ode mimo podloge..elem vide se fleke i dalje al bolje ne moze...cvekla je to...ja se sjecam da sam vanishom trljala kad se tek desilo user posted image ..nek jje diezinfikovano a bebica ce imati cistu posteljinu i podlogu ispod sebe svakako...probrala sam ranije nekih stvari ...tata mi donio juce i prva tura se suse..minijaturni bodici i gegice user posted image ...taman mi je ovo jer imam fore skontati da li mi sta fali i kupiti na vrijeme :)..i dnas sam bila kod mojih rovinjala dalje i nasla i baldahine i jos nekih stvarcica za pocetak user posted image sve donjela...ono najpotrebnije ide na pranje odmah. a ono za kasnije, ide u kauc user posted image ...nadjoh i kesu sa igrackicama i cudima :) i naravno iydajalicu i podlogicu za kupanje.a i flasice su tu...nek se nadje opet user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1848
28.6.2015 17:20:38   
rose
carobno jutro sretan rodjendan :)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1849
28.6.2015 17:57:39   
rose
da donjeli smo i korpu za iznosenje..kolica As i ostala cuda jos cekaju kod mojih :D

a vi spavate dok ja monologe pucam user posted image

< Poruku je uredio rose -- 28.6.2015 17:58:40 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *