Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 11:59:35
mala curica
Ja sam Pampers kupila.Pa vidjet cemo hoce li odgovarati bebi. A mrezaste gace ja i ne znam kako izgledaju,nisamnih kupila.To.dobijemo.u bolnici. Ja sam u samo spakovala papire i licnu higijenu.Nisam nista vise.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:08:43
alman
IZVORNA PORUKA: mala curica
Ja sam Pampers kupila.Pa vidjet cemo hoce li odgovarati bebi. A mrezaste gace ja i ne znam kako izgledaju,nisamnih kupila.To.dobijemo.u bolnici. Ja sam u samo spakovala papire i licnu higijenu.Nisam nista vise.
pa nismo mi draga moja u Becu sad se u Zenicu trebas ponijeti odmah i pelene za bebu, nemaju u bonici ni to zalosno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:14:24
pandica
Kako je lijepo čuti da negdje nesto dobijes Ja nedavno na kontroli, namazala mi stomak gelom, natrackala kilogram citav I sad dala mi jednu maramicu, kazem ja muzu, dodaj mi molim te jos jednu, ne mogu da se obrisem, mokra ova, kaze doktorica nemojte molim vas nemamo ih, moze samo jedna po pacijentu Kad sam krenula izaci kaze mi sestra, molim vas ponesite peskiric iduci put da se mozete obrisati Vrh!!!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:20:10
alman
IZVORNA PORUKA: pandica
Kako je lijepo čuti da negdje nesto dobijes Ja nedavno na kontroli, namazala mi stomak gelom, natrackala kilogram citav I sad dala mi jednu maramicu, kazem ja muzu, dodaj mi molim te jos jednu, ne mogu da se obrisem, mokra ova, kaze doktorica nemojte molim vas nemamo ih, moze samo jedna po pacijentu Kad sam krenula izaci kaze mi sestra, molim vas ponesite peskiric iduci put da se mozete obrisati Vrh!!!
e ovo je i za smijati se a i za plakati, pa stvarno dokle vise
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:23:49
mala curica
IZVORNA PORUKA: pandica
Bosno moja sta ti rade i kakvom te napravise.... Pa na ovo nemam komentar.......pretuzno je ovako nesto procitati a ne dozivjeti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:26:53
lala88
ej zene, vidim svaste ste pisale, sve sam procitala, ali nista ne zapamtih Ziel kod koje si doktorice u DZ, nesto me to sve posjeca na dr koja je mojoj sestri napravila pakao od zivota. Uva se nepije u trudnoci jer moze izazvati kontrakcije. Svima saljem Sad mi nest pade na um zamislite dvije trudnice u 9 mjesecu da se pokusaju zagrliti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:27:36
pandica
Mala curice zato je meni šok (pozitivni naravno) kad vidim tvoj post u kojem stoji kakav tretman vi tamo imate.. Ovdje jos malo ce nam naplacivati zrak koji u ambulanti udahnemo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:28:48
pandica
Grlili bi se ko teletabisi
IZVORNA PORUKA: lala88
ej zene, vidim svaste ste pisale, sve sam procitala, ali nista ne zapamtih Ziel kod koje si doktorice u DZ, nesto me to sve posjeca na dr koja je mojoj sestri napravila pakao od zivota. Uva se nepije u trudnoci jer moze izazvati kontrakcije. Svima saljem Sad mi nest pade na um zamislite dvije trudnice u 9 mjesecu da se pokusaju zagrliti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:34:05
mala curica
Daj boze u svakoj bolnici kao sto je ovdje,narocito kada su trudnice i porodilje u pitanju da imaju poseban tretman i veeeeliko postovanje od strane doktora i sestrica. Imala sam jednu op na Kosevu(stara Ginekologija) nisam mnogo ocekivala ali uslovi nisu bas bajni bili,osoblje je koliko toliko ljubazno bilo(kao kolegica njihova pa me "pripazili") Nisam ni ja mogla da vjerujem kada sam vidjela kako je ovdje.....ali eto.Nego dodjite sve kod mene i ovdje se porodite.
Lala nemoguca si.....sta ti na um pade Sada i ja stvaram tu sliku u glavi kako bi to izgledalo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:35:18
sreca_
IZVORNA PORUKA: alman
pa nismo mi draga moja u Becu sad se u Zenicu trebas ponijeti odmah i pelene za bebu, nemaju u bonici ni to zalosno
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:51:37
rose
Daj boze u svakoj bolnici kao sto je ovdje,narocito kada su trudnice i porodilje u pitanju da imaju poseban tretman i veeeeliko postovanje od strane doktora i sestrica. Imala sam jednu op na Kosevu(stara Ginekologija) nisam mnogo ocekivala ali uslovi nisu bas bajni bili,osoblje je koliko toliko ljubazno bilo(kao kolegica njihova pa me "pripazili") Nisam ni ja mogla da vjerujem kada sam vidjela kako je ovdje.....ali eto.Nego dodjite sve kod mene i ovdje se porodite.
Lala nemoguca si.....sta ti na um pade Sada i ja stvaram tu sliku u glavi kako bi to izgledalo
cuj kako pa ko dva teletabisa...nije lala bezze pitanje postavila..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 12:52:11
maksi
Dobar dan zene,
Napolju je takva sparina da se jedva moze disati,ja nesto jedva micem.
Mala curice eto tebi jos malo tvoje cure,trebala si nam sliku pupe staviti.
Alman i kod tebe jos malo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 13:10:42
pandica
Eto mene sa zadovoljstvom
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 13:32:56
lala88
i ja bi vani da se porodim, cak je mm predlagao da odemo u Sloveniju kod njegovog brata, ja mu kazem sta ti je trebao bi mi kredit da se tamo porodim, jos sva silna komplikacija oko upisa bebe nepada mi na pamet, Kod mene fino vrjeme padala kisa sinoc
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 13:40:33
alman
IZVORNA PORUKA: maksi
Dobar dan zene,
Napolju je takva sparina da se jedva moze disati,ja nesto jedva micem.
Mala curice eto tebi jos malo tvoje cure,trebala si nam sliku pupe staviti.
Alman i kod tebe jos malo
i kod nas je, da hoce malo kise past, evo grmi valjda nas nece mimoici ko sinoc, al se ja umori a samo stavila sudje u masinu i usisala kucu, a ko da sam kopala i sva sam mokra,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 13:43:32
alman
IZVORNA PORUKA: sreca_
IZVORNA PORUKA: alman
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni 10.6.2015 15:05:08
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88
Jucer je bilo prvi put da odem jer moja dr. na odmoru, ova u D.Zdravlja se zove Narcisa, ne znam prezime, nisam zapamtila... Otvorila sam jucer i karton tu na Ginekologiji u D.Z. jer ce mi trebati kasnije zbog doznaka za trudnicko bolovanje. Prestala ja piti uvin caj, prosula ono sto sam napravila, bolje da ne rizikujem Ja do neki dan mogla uvuci stomak, a sad vise ne mogu Mm mi se smije, sad se sa sigurnoscu da primjetiti da sam trudnica