|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
10.6.2015 11:58:44   
bejbibi
Helooooooo:))))

Da vas malo citam i piskaram user posted image kako ste mi?

Alman i mala c, ima li kakvih naznakauser posted image hajde vise, kad cete na drugoj temi se prebacit user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 426
10.6.2015 11:59:35   
mala curica
Ja sam Pampers kupila.Pa vidjet cemo hoce li odgovarati bebi.
A mrezaste gace ja i ne znam kako izgledaju,nisamnih kupila.To.dobijemo.u bolnici.
Ja sam u samo spakovala papire i licnu higijenu.Nisam nista vise.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

Neposredna veza do poruke: 427
10.6.2015 12:06:01   
alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Alman i mala c, ima li kakvih naznakauser posted image hajde vise, kad cete na drugoj temi se prebacit user posted image

usitnilo je usitnilo user posted image jos malo pa cemo vam se pridruziti na novoj temi user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 428
10.6.2015 12:08:43   
alman

IZVORNA PORUKA: mala curica

A mrezaste gace ja i ne znam kako izgledaju,nisamnih kupila.To.dobijemo.u bolnici.

pa nismo mi draga moja u Becu user posted image
sad se u Zenicu trebas ponijeti odmah i pelene za bebu, nemaju u bonici ni to user posted image zalosno

Neposredna veza do poruke: 429
10.6.2015 12:10:54   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

usitnilo je usitnilo user posted image jos malo pa cemo vam se pridruziti na novoj temi user posted image

Jedva ceeekkaaaammuser posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 430
10.6.2015 12:14:24   
pandica
Kako je lijepo čuti da negdje nesto dobijes user posted image  Ja nedavno na kontroli, namazala mi stomak gelom, natrackala kilogram citav user posted image  I sad dala mi jednu maramicu, kazem ja muzu, dodaj mi molim te jos jednu, ne mogu da se obrisem, mokra ova, kaze doktorica nemojte molim vas nemamo ih, moze samo jedna po pacijentu user posted image  Kad sam krenula izaci kaze mi sestra, molim vas ponesite peskiric iduci put da se mozete obrisati  user posted image  Vrh!!!

My Ovulation Chart

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 431
10.6.2015 12:20:10   
alman

IZVORNA PORUKA: pandica

Kako je lijepo čuti da negdje nesto dobijes user posted image  Ja nedavno na kontroli, namazala mi stomak gelom, natrackala kilogram citav user posted image  I sad dala mi jednu maramicu, kazem ja muzu, dodaj mi molim te jos jednu, ne mogu da se obrisem, mokra ova, kaze doktorica nemojte molim vas nemamo ih, moze samo jedna po pacijentu user posted image  Kad sam krenula izaci kaze mi sestra, molim vas ponesite peskiric iduci put da se mozete obrisati  user posted image  Vrh!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image e ovo je i za smijati se a i za plakati, pa stvarno dokle vise

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 432
10.6.2015 12:21:45   
pandica

Vjeruj mi da sam se i ja isto osjećala user posted image  

My Ovulation Chart

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 433
10.6.2015 12:22:03   
mala curica

Bejbibi,jos koji dan i prelazimo na drugu temu ako Bog da user posted image
Sigurno cu biti puna pitanja tako da druzit cemo se 100% user posted image
Kako djecica?Napreduje li seka?

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 434
10.6.2015 12:23:49   
mala curica

IZVORNA PORUKA: pandica

user posted image
Bosno moja sta ti rade i kakvom te napravise....user posted image
Pa na ovo nemam komentar.......pretuzno je ovako nesto procitati a ne dozivjeti.user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 435
10.6.2015 12:26:53   
lala88
ej zene, vidim svaste ste pisale, sve sam procitala, ali nista ne zapamtih user posted image
Ziel kod koje si doktorice u DZ, nesto me to sve posjeca na dr koja je mojoj sestri napravila pakao od zivota. Uva se nepije u trudnoci jer moze izazvati kontrakcije. Svima saljem user posted image
Sad mi nest pade na um zamislite dvije trudnice u 9 mjesecu da se pokusaju zagrliti user posted image

Neposredna veza do poruke: 436
10.6.2015 12:27:36   
pandica
Mala curice zato je meni šok (pozitivni naravno) kad vidim tvoj post u kojem stoji kakav tretman vi tamo imate.. Ovdje jos malo ce nam naplacivati zrak koji u ambulanti udahnemo

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 437
10.6.2015 12:28:48   
pandica
Grlili bi se ko teletabisi user posted image
IZVORNA PORUKA: lala88

ej zene, vidim svaste ste pisale, sve sam procitala, ali nista ne zapamtih user posted image
Ziel kod koje si doktorice u DZ, nesto me to sve posjeca na dr koja je mojoj sestri napravila pakao od zivota. Uva se nepije u trudnoci jer moze izazvati kontrakcije. Svima saljem user posted image
Sad mi nest pade na um zamislite dvije trudnice u 9 mjesecu da se pokusaju zagrliti user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 438
10.6.2015 12:34:05   
mala curica
Daj boze u svakoj bolnici kao sto je ovdje,narocito kada su trudnice i porodilje u pitanju da imaju poseban tretman i veeeeliko postovanje od strane doktora i sestrica.
Imala sam jednu op na Kosevu(stara Ginekologija) nisam mnogo ocekivala ali uslovi nisu bas bajni bili,osoblje je koliko toliko ljubazno bilo(kao kolegica njihova pa me "pripazili")
Nisam ni ja mogla da vjerujem kada sam vidjela kako je ovdje.....ali eto.Nego dodjite sve kod mene i ovdje se porodite.user posted image

Lala nemoguca si.....sta ti na um pade user posted image
Sada i ja stvaram tu sliku u glavi kako bi to izgledalo user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 439
10.6.2015 12:35:18   
sreca_

sad se u Zenicu trebas ponijeti odmah i pelene za bebu, nemaju u bonici ni to user posted image zalosno

Imas u pharmaciji 5kom mrezastih gacica 5.40KM cini mi se....a pelene, evo link jedan, zena neka iz Ze prodaje violetine, 20KM 80komada 3-6kg, koje ce nam i trebati :) http://www.olx.ba/artikal/16792367/violeta-pelene-broj-2-3-4-5-6/

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 440
10.6.2015 12:51:37   
rose

Daj boze u svakoj bolnici kao sto je ovdje,narocito kada su trudnice i porodilje u pitanju da imaju poseban tretman i veeeeliko postovanje od strane doktora i sestrica.
Imala sam jednu op na Kosevu(stara Ginekologija) nisam mnogo ocekivala ali uslovi nisu bas bajni bili,osoblje je koliko toliko ljubazno bilo(kao kolegica njihova pa me "pripazili")
Nisam ni ja mogla da vjerujem kada sam vidjela kako je ovdje.....ali eto.Nego dodjite sve kod mene i ovdje se porodite.user posted image

cuj kako pa ko dva teletabisa...nije lala bezze pitanje postavila.. user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 441
10.6.2015 12:52:11   
maksi
Dobar dan zene,

Napolju je takva sparina da se jedva moze disati,ja nesto jedva micem.

Mala curice eto tebi jos malo tvoje cure,trebala si nam sliku pupe staviti.

Alman i kod tebe jos malo

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 442
10.6.2015 13:10:42   
pandica
Eto mene sa zadovoljstvom user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 443
10.6.2015 13:32:56   
lala88
i ja bi vani da se porodim, cak je mm predlagao da odemo u Sloveniju kod njegovog brata, ja mu kazem sta ti je trebao bi mi kredit da se tamo porodim, jos sva silna komplikacija oko upisa bebe nepada mi na pamet,
Kod mene fino vrjeme padala kisa sinoc

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 444
10.6.2015 13:40:33   
alman

IZVORNA PORUKA: maksi

Dobar dan zene,

Napolju je takva sparina da se jedva moze disati,ja nesto jedva micem.

Mala curice eto tebi jos malo tvoje cure,trebala si nam sliku pupe staviti.

Alman i kod tebe jos malo

i kod nas je, da hoce malo kise past, evo grmi valjda nas nece mimoici ko sinoc,
al se ja umori a samo stavila sudje u masinu i usisala kucu, a ko da sam kopala i sva sam mokra,

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 445
10.6.2015 13:43:32   
alman

IZVORNA PORUKA: sreca_

Imas u pharmaciji 5kom mrezastih gacica 5.40KM cini mi se....a pelene, evo link jedan, zena neka iz Ze prodaje violetine, 20KM 80komada 3-6kg, koje ce nam i trebati :) http://www.olx.ba/artikal/16792367/violeta-pelene-broj-2-3-4-5-6/

je li ta apoteka u zenici, hvala na informaciji user posted image

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 446
10.6.2015 13:44:56   
alman
vidim da je Amira A prisutna, jesi li se porodila i kako prodje user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 447
10.6.2015 13:50:09   
sreca_
jest draga, imas je ondje u bosanci a ima i kod poliklinike-kod ksc-a :)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 448
10.6.2015 14:10:46   
alman

IZVORNA PORUKA: sreca_

jest draga, imas je ondje u bosanci a ima i kod poliklinike-kod ksc-a :)

eh super user posted image

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 449
10.6.2015 15:05:08   
ziel
IZVORNA PORUKA: lala88

Jucer je bilo prvi put da odem jer moja dr. na odmoru, ova u D.Zdravlja se zove Narcisa, ne znam prezime, nisam zapamtila... Otvorila sam jucer i karton tu na Ginekologiji u D.Z. jer ce mi trebati kasnije zbog doznaka za trudnicko bolovanje. Prestala ja piti uvin caj, prosula ono sto sam napravila, bolje da ne rizikujem user posted image
Ja do neki dan mogla uvuci stomak, a sad vise ne mogu user posted image Mm mi se smije, sad se sa sigurnoscu da primjetiti da sam trudnica user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 10.6.2015 15:11:20 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje uz pencilin?
Bebica11

Imam gnojnu anginu i moram 7dana primati pencilin,teoretski moze uz dojenje al je pojak,da li bi vi dojile bebu u toj situaciji?ima joj 14mj:(

ne znam (51%)

da (34%)

ne (15%)

Broj svih glasova: 104

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *