|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Savjet ako moze..?
19.5.2015 9:39:36   
veeseelaa
ne znam šta znači istukli dijete
al ćušnuti, ok mi je user posted image

ono npr Esma nešto ćapa što ne treba i sveki joj kaže ne, ne, ona opet, ako je malčice pucne po dupetu ne bi mi bilo zabermedet

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 526
19.5.2015 9:49:41   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ono npr Esma nešto ćapa što ne treba i sveki joj kaže ne, ne, ona opet, ako je malčice pucne po dupetu ne bi mi bilo zabermedet

koliko ja znam istuci znaci dobro nasibati djete

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 527
19.5.2015 9:49:47   
rose

IZVORNA PORUKA: sreca_

Citiram "Ali, da li njima davati bez nadzora dijete uopce? Da se razumijemo, nisam protiv toga da vidjaju dijete (i da jesam to nema sanse jer jedna kuca, dva ulaza, ali ipak jedna je kuca), to su dedo i nana, ali mi ne zelimo da djeca psuju (iz vjerskih a vala i kulturnih razloga). I da li im reci da pokusaju da ne psuju pred djetom, i da li da ja kazem ili ipak da muz?"

ja sam svojoj mami rekla....tati kazem kad ga cujem jer mu se omakne psovka u voznji sto mala ponovi user posted image ...mm-ovi ne psuju a ni ne zivimo ni s jednima ni s drugima...da mm-ovi psuju trazila bih od njega da im on kaze da paze

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 528
19.5.2015 10:16:17   
sreca_
da mila, to za cuvanje djece sam nadovezala iz ne znam kog razloga-mislim da sam se zanijela user posted image znate kada vas nesto toliko isfrustrira, necija besramnost i nepravda, eh mislim da sam pod tim uticajem napisala user posted image user posted image za nepovjerovatuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 529
19.5.2015 10:19:00   
sreca_

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Svekar je mladjeg jednom toliko udario po ruci (jer je ovaj dirao sijalicu sa stepenica je nekako dohvatio) nekim stapom da je dijetu ruka-shaka poplavila i otekla. Inace ih prutem isibaju.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 530
19.5.2015 12:04:26   
Galicia

IZVORNA PORUKA: mimi_2in1

moj babo tako smatra da je simpaticno kada dijete opsuje, sreca niko ostali u nasem okruzenju ne smatra niti koristi psovke u svakodnevnom govoru, ali dijete je ako spuzva. dovoljno je jednom da cuje i gotovo. sa druge strane moj babo mnogo voli moju A i dao bi ruku za nju, mozes mu u oci dirat ali ne u nju. kada smo prvi put dosli u situaciju psovanja rekla sam mu, ako ona nauci da psuje, ako je on nauci ili ako pokupi, svaki put kada opsuje uzet cu je, dovesti kod njega i ispred njega je isibati...zna da hocu i da ne blefiram jer zna mene vrlo dobro. i svaki put ce gledati kako je sibam i kako ona place i kako je boli i znat ce da je on kriv za to. i rekla sam mu da cu joj svaki put reci da pita dedu zasto je dobila batine. tada je bio na mene ljut par dana...ali vise nije pokusavao. jednostavno, to je moje dijete, ali ja se necu sama boriti sa posljedicama necijih postupaka. ok nauci je da psuje ali ces i gledti kakve su posljedice i vidjet ces da se ne zezam kada kazem da ne odobravam.
kod
tebe je specificna situacija, i naravno nisam za to da dijete ne ostaje sa njima. voljet ce ih i oni ce voljeti njega...ali mislimd cete vi tu morati malo zustrije odgajati i postaviti se kako treba. ne premlako, ne ispraznim negodovanjem. mislim da cete uspjeti aBd.

Ne razumijem. Zbog jedne budale, citaj svog oca, ti ces kazniti svoje dijete, sto ti je pod srcom raslo?
Ako je iko za degeneka, to je onda tvoj otac.
I kako ces djetetu objasniti cemu sluze batine?

“It takes a long time to make it simple.”

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 531
19.5.2015 12:07:42   
Galicia

IZVORNA PORUKA: Mirkica

Svekar je mladjeg jednom toliko udario po ruci (jer je ovaj dirao sijalicu sa stepenica je nekako dohvatio) nekim stapom da je dijetu ruka-shaka poplavila i otekla. Inace ih prutem isibaju.

Pa ti zivis sa primitivcima.
Nadjite sebi drugi smjestaj, i djecu svoju odgajajte u zdravoj sredini.

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 532
19.5.2015 12:13:33   
mishkica

IZVORNA PORUKA: rose

Citiram "Ali, da li njima davati bez nadzora dijete uopce? Da se razumijemo, nisam protiv toga da vidjaju dijete (i da jesam to nema sanse jer jedna kuca, dva ulaza, ali ipak jedna je kuca), to su dedo i nana, ali mi ne zelimo da djeca psuju (iz vjerskih a vala i kulturnih razloga). I da li im reci da pokusaju da ne psuju pred djetom, i da li da ja kazem ili ipak da muz?"

ja sam svojoj mami rekla....tati kazem kad ga cujem jer mu se omakne psovka u voznji sto mala ponovi user posted image ...mm-ovi ne psuju a ni ne zivimo ni s jednima ni s drugima...da mm-ovi psuju trazila bih od njega da im on kaze da paze

Moja sve sto je psovki cula, cula je od mene, ja lanem, ona ponovi, kontrolisem se dobro, ali mi izleti, a ni moji ni svekijevci stvarno ne psuju, ali mislim da treba da kaze onaj ciji su roditelji..lakse bi ja mami nego svekrvi rekla, iako bi i svekrvi..

M&M

Sreću čine male stvari...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 533
19.5.2015 12:14:06   
lulaloo

cekaj - svekar udara tvoje dijete?!???????

(odgovor članu sreca_)
Neposredna veza do poruke: 534
19.5.2015 12:20:02   
mimi_2in1
galicia, na zalost nema svako mogucnost da se odseli, niti zeli..100 ljudi sto cudi jel. najlakse je reci pokupi stvari svoje i iseli se. prekini sve kontakte, ne daj da ti diraju dijete, oni moje dijete nece gledati, dirati... nece ga ni na slici vidjeti. to ne moze svak niti zeli. djevojka je napisala da ne radi, ovo im je siguran krov nad gladom, imaju nesto svoje, nisu u kreditu. sve ima sve pro i kontra. ako su vec odlucili da zive tu onda ca da razmisljaju kako da se nose sa tim.

e sada povodom komentara moga oca "budale". prvo ,ovo je prvi zadnji put da si nesto tako napisala. ako nemas filter za ono sto pises molim te da onda ni ne komentarises. ostale zenice ti tolerisu ..ja ne. mozda on jeste budala, ali je moja budala, ti koja ga ne poznajes, niti imas cjelokupnu sliku nemas pravo da ga nazoves ikako osim gospodin moj otac. nadam se da sam bila jasna. drugo, ja nisam trazila komentar na moj post, dala sam svoje misljenje, zenici koja je pitala sta mi radimo i kako bi. niko te nije pozvao da isto komentarises. rasprava je oko situacije kod pomenute zenice, ne moje situacije. ja svoje odluke donosim uglavnom sama i nisam otvorila ni jednu temu trazeci necije misljenje, tako ni tvoje. molila bi te da se suzdrzis od daljeg komentarisanja jer nismo svi napredni kao ti, niti mozemo pokidati sve veze sa porodicom. svoga oca izdegeneciti ne mogu, otac mi je kao prvo. volim ga i postujem iako ima svojih mana. i kad smo vec kod toga, moja A ni jednom nije dobila batine zbog ovoga jer je moja prijetnja bila dovoljna. shvatio je da ozbiljno mislim i da mi je stalo do toga.

Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 535
19.5.2015 12:24:58   
ziel

IZVORNA PORUKA: lulaloo

cekaj - svekar udara tvoje dijete?!???????

OOOOO Boze dragi.... user posted image
Ne bi mu vise dala dijetu ni prici, kakva sam luda, potukla bi se sa svekrom ,
moju djecu i djecu od moje sestre mi niko ne smije darnuti, bas sam osjetljiva na te teme user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu lulaloo)
Neposredna veza do poruke: 536
19.5.2015 12:29:15   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image

žene drage pa jel vi koritite forum, čitate uopće i to...
problem je na stranici prijeuser posted image
žena joj nema svoje dijete tek je trudna la ima ideju da bi moglo bit problema...
a to dijete koje svekrva njena ruži je dijete njenog djevera koji je sin te svekrve i čuva to dijete tza svekrva stalno...ta mora ga i odghajat kad je tu zaboga.,...
mislim ako sin i snmaha ti tamo dozvoljavaju šta se vi sikirate žive vi bileuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 537
19.5.2015 12:38:09   
lulaloo

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

žena joj nema svoje dijete tek je trudna la ima ideju da bi moglo bit problema...
a to dijete koje svekrva njena ruži je dijete njenog djevera koji je sin te svekrve i čuva to dijete tza svekrva stalno...ta mora ga i odghajat kad je tu zaboga.,...
mislim ako sin i snmaha ti tamo dozvoljavaju šta se vi sikirate žive vi bileuser posted image

Ama, apsolutno je nebitno je li njeno ili čije već dijete – cuj, prutem ih isibaju?!?

Ne da sam se nasekirala, vec mi se zeludac okrenuo i mogla bih povratiti od gadjenja. Fuj.

A jos manje mi je jasno kako to uopste nekome moze biti smijesno.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 538
19.5.2015 12:43:29   
Medić*
Hajde neka se neko usudi isibati mi dijete, pa bi vidio :)

Ok mi je da ga neko malo pucne po guzici ako mu bas ne moze nista i to oni najblizi moji. Za sve ostalo ja sam tu. Ne lupam ga ni ja pa vala nece ga ni drugi.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu lulaloo)
Neposredna veza do poruke: 539
19.5.2015 12:43:29   
ziel
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Draga , ne sikiramo se , mislim ima dijete svoje roditelje, nego se odmah postavimo u njihovu situaciju, bar ja tako i to ne bih dozvolila. Nisam ni za to da djeca rade sta im je volja, kad se previse ubezobraze treba na vrijeme sprijeciti pa ako to znaci poneki udarac makar na najmekse mjesto( guzu) samo da shvati da sve ima svoje granice ok. Ali to smiju samo djetetovi roditelji. Niko drugi nema pravo. To je moje misljenje. I zato se odmah upalim, ne volim nasilje. Strogo sam protiv toga. A i sama sam trudna, pa me ovako sitnice iznerviraju... Ne zamjerite user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 19.5.2015 12:45:13 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 540
19.5.2015 13:22:13   
ziel
A vec sam pisala na drugoj temi , zanimaju me vasa misljenja...
Situacija je sljedeca:
Vec smo 6 mj. u braku, moj muz i ja. Zivimo u kuci gdje su i njegovi roditelji i njegova mladja sestra, oni u donjem spratu a mi u gornjem, zajednicki ulaz pa kad se udje onda ima poseban ulaz za gornji sprat imaju vrata koja se zakljucavaju. Nisam ni jednom zakljucala do sad, iako sam zeljela da se zakljucavaju ta vrata , bas da mi ne bi niko ulazio tako kad hoce, da me nadje u nekim nezgodnim situacijama user posted image i sl. a kako sad odjednom poceti zakljucavati nakon 6 mj. nezakljucavanja? Mislim da bi i muz se oglasio tu, vjerovatno bi rekao PA ONI SU MOJI RODITELJI, IONAKO SE NE PENJU SKORO NIKAD, OSIM KAD IH POZOVEMO. A meni glupo i kada negdje idemo van kuce, ta moja vrata otkljucana, nije mi svejedno, koliko god im vjerovala. Nije mi svejedno.
Sta bi vi da ste na mom mjestu?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 541
19.5.2015 13:26:45   
Galicia
Mimi, tvoj otac gospodin uci tvoju kcerku sutra gospodju da psuje.
Koga ces isibati, nju ili njega?

I to budala je bilo vise figurativno.
A to sto si nadrkana nisam ti ja kriva.

A kad se selis u zajednicu onda ona snosi i posljedice a najvise djeca to osjete, osim ako ne postavis stvari na svoje mjesto od pocetka. Mada sa nekim ljudima ne mozes ni to.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 542
19.5.2015 13:30:53   
Medić*

IZVORNA PORUKA: ziel

Situacija je sljedeca:
Vec smo 6 mj. u braku, moj muz i ja. Zivimo u kuci gdje su i njegovi roditelji i njegova mladja sestra, oni u donjem spratu a mi u gornjem, zajednicki ulaz pa kad se udje onda ima poseban ulaz za gornji sprat imaju vrata koja se zakljucavaju. Nisam ni jednom zakljucala do sad, iako sam zeljela da se zakljucavaju ta vrata , bas da mi ne bi niko ulazio tako kad hoce, da me nadje u nekim nezgodnim situacijama user posted image i sl. a kako sad odjednom poceti zakljucavati nakon 6 mj. nezakljucavanja? Mislim da bi i muz se oglasio tu, vjerovatno bi rekao PA ONI SU MOJI RODITELJI, IONAKO SE NE PENJU SKORO NIKAD, OSIM KAD IH POZOVEMO. A meni glupo i kada negdje idemo van kuce, ta moja vrata otkljucana, nije mi svejedno, koliko god im vjerovala. Nije mi svejedno.

Zakljucala vrata iako do sada nisi.
Jednostavno vas dom, vasa privatnost. Moze bilo ko da naleti, pa i svekijevci. Vrata se zakljucavaju uvijek. Bar bih ja bez dileme.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 543
19.5.2015 13:34:26   
ziel
IZVORNA PORUKA: Medić*

Situacija je sljedeca:

Jednostavno vas dom, vasa privatnost. Moze bilo ko da naleti, pa i svekijevci. Vrata se zakljucavaju uvijek. Bar bih ja bez dileme.

Kako objasniti prvo muzu kada negdje krenemo npr danas vec, kada zakljucam a on pita ZASTO ZAKLJUCAVAS?
Sta reci a da se ne uvrijedi? Ja moram bas paziti da ne pomisli da ja njegovim ne vjerujem ili tako nesto...
To me kopka. Sto se njih tice ja smijem. A muz mi je malo osjetljiv za neke sitnice, zato ne bi voljela da dodje do rasprave, ne treba mi rasprava nikakva...

< Poruku je uredio ziel -- 19.5.2015 13:35:33 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 544
19.5.2015 13:37:29   
Medić*

Situacija je sljedeca:

Kako objasniti prvo muzu kada negdje krenemo npr danas vec, kada zakljucam a on pita ZASTO ZAKLJUCAVAS? Sta reci a da s ene uvrijedi. J a moram bas paziti da ne pomisli da ja njegovim ne vjerujem ili tako nesto... To me kopka. Sto se njih tice ja smijem. A muz mi je malo osjetljiv za neke sitnice...

Ma razumijem te. Ali eto s obzirom da je osjetljiv na te stvarcice nadji nacin da mu objasnis da tako treba, da se nikada ne zna ko moze banuti i doci vam na vrata a vi ili jeste ili nista tu nebitno, Mirno mu objasnis i razgovarate ( izneses i to da ne zelis da pomisli da ti ne vjerujes njegovim i da te pokusa razumjeti )

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 545
19.5.2015 13:43:36   
ziel

Situacija je sljedeca:

Kako objasniti prvo muzu kada negdje krenemo npr danas vec, kada zakljucam a on pita ZASTO ZAKLJUCAVAS? Sta reci a da s ene uvrijedi. J a moram bas paziti da ne pomisli da ja njegovim ne vjerujem ili tako nesto... To me kopka. Sto se njih tice ja smijem. A muz mi je malo osjetljiv za neke sitnice...

Ma razumijem te. Ali eto s obzirom da je osjetljiv na te stvarcice nadji nacin da mu objasnis da tako treba, da se nikada ne zna ko moze banuti i doci vam na vrata a vi ili jeste ili nista tu nebitno, Mirno mu objasnis i razgovarate ( izneses i to da ne zelis da pomisli da ti ne vjerujes njegovim i da te pokusa razumjeti )

Upravo mi sinu neka misao user posted image Iako zvuci podlo haha. Al sta me briga. Navalicu na njega, a kad kaze DA SE NECE NEKO POPETI HAJMO U SPAVACU. E onda cu ja njemu reci: ODOH JA ZAKLJUCATI NAS ULAZ PA SE NECES VISE TRZATI NA SVAKI SUM user posted image Jel dobra ideja? user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 546
19.5.2015 14:40:50   
Alma_27
Ziel, ne bih ja tu plaho hodala po jajima da se on ne uvrijedi nego bih rekla da:

1. Hocu da se zakljucavam kad sam u kuci jer hocu da budem rahat i hodam gologuza ako mi je cejf i
2. Kad izlazimo i mi zakljucamo kucu, nece svekijevci biti uvrijedjeni jer
a) znaju da smo vani, pa svakako nece ni hvatati za steku i nece ni znati da je zakljucano,
b) ako bi se popeli gore pa htjeli da udju iako znaju da smo vani, morali bi prvo objasniti sta to njuskaju po stanu, a to ne bi, poznavajuci nas mentalitet, priznali nikad.

I mirna Bosna.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 547
19.5.2015 15:51:15   
Medić*

IZVORNA PORUKA: Alma_27

Ziel, ne bih ja tu plaho hodala po jajima da se on ne uvrijedi nego bih rekla da:

1. Hocu da se zakljucavam kad sam u kuci jer hocu da budem rahat i hodam gologuza ako mi je cejf i
a) znaju da smo vani, pa svakako nece ni hvatati za steku i nece ni znati da je zakljucano,
b) ako bi se popeli gore pa htjeli da udju iako znaju da smo vani, morali bi prvo objasniti sta to njuskaju po stanu, a to ne bi, poznavajuci nas mentalitet, priznali nikad.

I mirna Bosna.

To se u startu tako radi.
Meni je nepojmljivo da neko svoja vrata ne zakljucava.

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 548
19.5.2015 16:30:47   
Finepex
IZVORNA PORUKA: Alma_27

I mirna Bosna.

Vala potpisujem svaku rijec.

Ono sta sam ja na neki nacin vidjela da ona ima , kako da kazem, kod nje je nekako veci problem s muzem, kako ce mu reci ovo, kako ono, nego bilo sta drugo. Ako se ja moram plasiti hocul biti prebijena ili uvrijedjena sto cu nesta reci, brate dragi onda bolje da se odmah razidjemo... ipak koliko sam shvatila ona je tek u 5-6 mj.braka. Ako se sada "plasi" nesta reci..kako ce biti sutra?
Mi nikada necemo znati njihov stvarni odnos, ali po onome sta je napisala.. ja sam shvatila da ona njemu ne smije nista zucnut, Zasto on malo ne pogleda da se njezina osjecanja ne povrijede kada on nesta pocne pricat?
Ovako nekako ispada uh ako to kazem on ce se naljutiti, on ce reci ovo, on ce reci ono..

< Poruku je uredio Finepex -- 19.5.2015 16:32:26 >

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu Alma_27)
Neposredna veza do poruke: 549
19.5.2015 16:34:44   
Finepex

Situacija je sljedeca:

Upravo mi sinu neka misao user posted image Iako zvuci podlo haha. Al sta me briga. Navalicu na njega, a kad kaze DA SE NECE NEKO POPETI HAJMO U SPAVACU. E onda cu ja njemu reci: ODOH JA ZAKLJUCATI NAS ULAZ PA SE NECES VISE TRZATI NA SVAKI SUM user posted image Jel dobra ideja? user posted image

Izvini ako grijesim, ali ja imam utisak po svakoj tvojoj dosad napisanoj poruci, da se ti svog muza plasis. Uh ako kazem ovo, ako kazem ono. Sta se desi kada on tebi nesta kaze? Zasto on nebi pazio hoces li se ti uvrijediti? jel se pravi kao da nista nije bilo, ili ti trci na koljena i izvinjava se sto je to nesta rekao? Daj bona..

Niti ti je potrebno da izsmisljas razloge niti nista, fino, zakljucacu vrata jer mi se zakljucava,. I kada to izgovaras gledaj ga pravac u oci, ako ti pogled letao okolo onda znaci da nisi sigurna sta zelis. Mozes li stati, gledati ga u oci i nesta reci? Uspravno.

< Poruku je uredio Finepex -- 19.5.2015 16:36:17 >

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *