|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Maj
16.5.2015 15:22:07   
mala curica
user posted image user posted image user posted image user posted image
Sada citam na netu kao imaju vjezbice za to,ali nema sanse da uradim kao da mi noz zabije u mosic.
Nezz koliko je pametno da sutra probam otici na plivanjeuser posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1251
16.5.2015 15:54:01   
lala88
MC bas mi je zao sto trpis bol, to je vjerovatno beba stisla neki zivac.
Ja se najedo pite od tikve toliko da cu eksplodirati, bas mi je sjela. Odo sad ko Garfild drjemati

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1252
16.5.2015 15:56:03   
savi
Dan žene, kako mi provodite ovo poslijepodne? Ja bih mogla samo spavatiuser posted image
Joj mala curice, baš mi je žao što te boli, i mene zna nekad tako uhvatiti i baš je nezgodno koliko boli, što kažeš ne možeš normalno hodati...ali meni nije kao kod tebe konstantno, već samo ako puno hodam ili sam duže u nekom sagnutom položaju. Nadam se da će ti bar malo popustitiuser posted image
Alman jesi možda nekog izostavila sa spiska, čini mi se da je bio neko prije mene u septembru?

08.09.2015. očekujemo našeg dječaka <3

Neposredna veza do poruke: 1253
16.5.2015 16:00:47   
maksi

IZVORNA PORUKA: mala curica

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sada citam na netu kao imaju vjezbice za to,ali nema sanse da uradim kao da mi noz zabije u mosic.
Nezz koliko je pametno da sutra probam otici na plivanjeuser posted image

Pa probaj mozda pomogne,svakako ne moze odmoci

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1254
16.5.2015 16:22:13   
alman

IZVORNA PORUKA: savi

Dan žene, kako mi provodite ovo poslijepodne? Ja bih mogla samo spavatiuser posted image
Joj mala curice, baš mi je žao što te boli, i mene zna nekad tako uhvatiti i baš je nezgodno koliko boli, što kažeš ne možeš normalno hodati...ali meni nije kao kod tebe konstantno, već samo ako puno hodam ili sam duže u nekom sagnutom položaju. Nadam se da će ti bar malo popustitiuser posted image
Alman jesi možda nekog izostavila sa spiska, čini mi se da je bio neko prije mene u septembru?

nema pojma draga, ako jesam nek se javi, user posted image ja naidjoh na ovaj spisak pa ga kopirala, da dodam da je cura kod LTM

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu savi)
Neposredna veza do poruke: 1255
16.5.2015 18:18:10   
novo Ime
bila sam ja 02.09. user posted image

Endometrioza - 2007, 5x IUI, ICSI 3x, FET 1x
IDIOPAT
ICSI br.3 08.12.15 BINGO
"Kad pogodi te strijela sudbine, ti uzmi i poljubi je..."

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1256
16.5.2015 18:36:15   
LieToMe RR
Heeejjj trudnice, vidim vi sve aktivne...neke radno neke paradno user posted image
Ja evo pustila i drugu masinu vesa, prala sudje, napravila ganash kremu za muffine (kasnije se bacam na pripremu muffina) tortu cu sutra.
Uspjeli smo i fil odgledati dok je malena spavala. Fast&furious 7 i jos se i rasplacem na kraju (bem ti hormone).

Odoh sad malo odmoriti pa laganini. Ako budem nagodna mozda i opeglam ovaj silni ves.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 1257
16.5.2015 19:31:59   
*pcelica*
Sta je ovo zatisje. Kod mrne danas katastrofa,vanredna situacija. Imali smo smrtni slucaj. Toliko sam se potresla da se jos uvijek tresem. Jos u trenutku kad mi je mm javio bila kod drugarice. Ko bez duse sam dotrcala kuci da svekrvi ne bi neko rekao. Umro joj od brata sin.user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1258
16.5.2015 20:10:24   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Sta je ovo zatisje. Kod mrne danas katastrofa,vanredna situacija. Imali smo smrtni slucaj. Toliko sam se potresla da se jos uvijek tresem. Jos u trenutku kad mi je mm javio bila kod drugarice. Ko bez duse sam dotrcala kuci da svekrvi ne bi neko rekao. Umro joj od brata sin.user posted image

Draga pcelice...mogu misliti sekiracije...pa sta je bilo? Iznenada? Pretpostavljam da je bio mladji covjek. Iskreno mi je zao :( pokusaj se ti ne sekirati ako ikako mozes a znam da si se vec nasekirala :(

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1259
16.5.2015 20:24:41   
alman

IZVORNA PORUKA: novo Ime

bila sam ja 02.09. user posted image

ej izvini user posted image mozda sam ja naisla na stariji spisak, evo sad cu ponovo da te dodam

(odgovor članu novo Ime)
Neposredna veza do poruke: 1260
16.5.2015 20:27:50   
alman
Psiholog27...04.05 user posted image valjda se porodila user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
ziel ...19.11.

Leena .....14.12.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1261
16.5.2015 20:36:57   
alman

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Heeejjj trudnice, vidim vi sve aktivne...neke radno neke paradno user posted image
Ja evo pustila i drugu masinu vesa, prala sudje, napravila ganash kremu za muffine (kasnije se bacam na pripremu muffina) tortu cu sutra.
Uspjeli smo i fil odgledati dok je malena spavala. Fast&furious 7 i jos se i rasplacem na kraju (bem ti hormone).

Odoh sad malo odmoriti pa laganini. Ako budem nagodna mozda i opeglam ovaj silni ves.

vala ni ja danas nista konkretno ne uradi user posted image al nema veze nije mi zao
a i mi smo gledali neki film, komedija pa sam se bas fino nasmijala i odmorila, a mali cijeli dan na polju sa djecom evo maloprije ga jedva uvela u kucu, sad kupanje i gledanje po kozna koji put film ledeno doba user posted image na RTL

Neposredna veza do poruke: 1262
17.5.2015 9:50:38   
LieToMe RR
Jutro drage moje trudnice, jeste se naspavale?
Ja poranila jutros, nicim izazvana user posted image vec napravila ustipke, mm i ja doruckovali, cekamo smizlu da se probudi pa laganini...

Sinoc u neznanju se naradih, napravila rodjendanske muffine (nekad u toku dana slikam pa postavim), u "projektu" smo svi ucestvovali user posted image malena je dobila vlastiti muffin za ukrasavanje.
Onda dok sam oko sudja, pa sve raspremila, pa oko nje (mm i ja podijelimo posao oko tusiranja, oblacenja i hranjenja) i ja onda uzela da opeglam ves (ono sto je bilo suho).
Danas ce biti malo relaksirajuce, imam rucak, imam malo za peglati a trebam jedino kosu oprati...sve ostalo ce biti slobodne aktivnosti user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1263
17.5.2015 12:11:35   
alman
dancek drage zene, nedjelja pa nigdje nikoga, ja sam jutros odspavala do pola jedanaest, premda sam prije 12 legla, pa kad ovako kasno ustnem nisam nizasta, a i glava me nesto boli

LTM super ti pravo vrijedna, joj znam kako je kad se prave kolaci i torte sudja se nakupi kamara, bas mi uvijek bude mrsko to sve pospremiti user posted image al nek si zadovoljna kako je ispalo to je najvaznije user posted image

ostale zenice nadams e da ste sve OK

Neposredna veza do poruke: 1264
17.5.2015 13:25:42   
*pcelica*
Dancek user posted image Kako sedanas osjecate? Ja sam samo dva sata spavala. I to bolje da nisam. Sanjala sam svakakve gluposti i bezveze ljude, ali eto tjesim se dabih se mogla opariti. Uvijek kad jednu osobu sanjam dobijem od nekud para. Sto bi stari ljudi rekli lijepo g.... sanjati user posted image Djeci napravila dorucak, mm otisao raditi, Onda dok sam po kuci, hljeb ispekla ustipke isto. Cak sam i cuki jutros dala da jede. E to je bila avantura user posted image Postose mi mnogo volimo ali iz daleka i ako je mm u blizini user posted image Elem sad cu jos masinu ukljuciti da opere nekakvog vesa da mi je sutra lakse. Ovaj ves i sudje sumi na vrh glave nikako ih se rijesiti

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1265
17.5.2015 16:06:34   
lala88
zdravo zenice, ja danas nikako. Jutros me u 5:30h zabolila glava i sve do 12h me bolila i onda otisla u hitnu pritisak mi 90/70 i daju mi infuziju i pola doze analgina i sad sam ok, a bilo je jos 3 zene i svima pritisak nizak izgleda je los dan. Evo sad pojedo cevape i colu da malo dignem pritisak user posted image

Neposredna veza do poruke: 1266
17.5.2015 16:50:28   
maksi
Dan zene,

Evo rucasmo i malo legoh da odmorim.

Ziga me nesto kroz gospodju da izvinete,ima li koja iskustva sa tim.
Doduse malo sam pretjerala odem na pijacu sama,kupih svega po kilogram i kada sam kasniije izacunala bilo nekih 17 kg,dok sam stim kroz pijacu i do auta tacno me malo zabolilo ispod stomaka i od tada me ziga.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1267
17.5.2015 17:00:10   
*pcelica*
Moguce da ti je od tereta.Lezi i odmaraj. Tako je i mene juce nakon trcanja. Tek me nocas prestalo. Bas sam se bila prepala.Sad rucnu povuci,lezi opusti se da prodje

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1268
17.5.2015 17:35:08   
ziel
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Moguce da ti je od tereta.Lezi i odmaraj. Tako je i mene juce nakon trcanja. Tek me nocas prestalo. Bas sam se bila prepala.Sad rucnu povuci,lezi opusti se da prodje

Kako cesto trcis i koliko vremenski?

< Poruku je uredio ziel -- 17.5.2015 17:39:04 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1269
17.5.2015 17:41:29   
rose
joj pcelice i trudna trci...ja ne trcim ni u normalnom agregatnom stanju..al zato puno sjedim...mene od pocetka trudnoce bole pubicne kosti i perklapaju i preklapa mi vilica....nadam se da je to samo posljedica relaxina i da ce se rijesiti nakon porda i da na porodu necu imati vecih problema

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1270
17.5.2015 17:53:02   
*pcelica*
A ne trcim za rekreativno. Nego, juce bila kod drugarice i mm me nazvao da mi javi da muje umro rodjak (od dajdze sin) Pa sam onda trcala kuci da slucajno ne bi neko zvao svekrvu da joj javi a ona sam s djecom kuci. Jos srcani bolesnik, tlakas. Zato sam trcala, da je sklonim od izvora informacija dok mm ne dodje da joj kaze. I valjda od stresa i jos trcanja zaboli me i glava i ispod stomaka. Jedva mi se smirilo

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1271
17.5.2015 17:59:26   
LieToMe RR
Heeejjj trudnice kako ste mi?
pcelice jako mi je zao zbog vaseg gubitka user posted image nekako shvatih da je mladja osoba u pitanju user posted image
nemoj se sekirati (znam da je tesko) ali misli na bebicu i sebe.

rose vidim tebe krenulo na drugoj temi sa starom havericom finipex user posted image

Meni se dan izvuce u neznanju, imali i goste (vec pocelo rodjendansko slavlje), onda smo malo u skitnju sa malenom, vratili se oko 4, mm usisao, bio vrijedan...
sad zavrsili sa ruckom pa cemo laganini odmoriti.

Ceka me jos pranje kose (ne znate vi moju kosu, koja je to muka) i malo peglanja.
Proleti vikend dok si rekao sex ovaj keks user posted image

Neposredna veza do poruke: 1272
17.5.2015 18:06:30   
*pcelica*
Imao je 49 godina. Starijoj curici bio sisani kum. Obje su ga voljele ko da im je dajdza ili amidza a ne rodjak. Ali dzaba. Kako ono kazu Bozije je najprece.
Joj one, ubi zena. A svaki naredni post joj kontradiktoran prethodnom user posted image
Znaci kratka nedjelja user posted image i za sex i za keks user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1273
17.5.2015 18:07:31   
rose
user posted image otkud energija za onolike kilometarske postove i analize al hajde nek se nesto desava user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1274
17.5.2015 18:34:18   
LieToMe RR
Ma meni vazda vikend kratak da prostiteuser posted image proleti dok se okrenes
Valjda u zelji da sto vise imamo aktivnosti, da budemo skupa...onda dok i po kuci, rucak...elem sad kad vidjoh koliko je sati fras kad me ne strefi user posted image

Ja vise rose nemam snage da se raspravljam s njom narocito ne sa mobitela, i ovako se patim da tipkam a mrsko mi laptop paliti user posted image
Odoh kosu da operem (to ukljucuje i generalku kupatila) pa se tipkamo kasnije. Pusa vam :-*

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Lepse ime ?
Katarina3

Koje vam je ljepse ime ??

Dajana (77%)

Vesna (23%)

Broj svih glasova: 218

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *