LieToMe RR
|
Mojoj je za koji dan ravno 2 godine i 4 mjeseca (sto bi rekli najgori neki period). Ona je strasno vezana za njega, to je strasno... kad sam pocela raditi poslije porodiljskog i mi sa posla zajedno, ona se njemu regularno zatrci, siri rukice, mene nije ni konstatovala Meni to nikad niej smetalo ni sekunde jer sam ja jako vezana za svog oca, mada sa mamom imam taj neki opusteniji odnos, ali tata mi je kao maloj uvijek bio zakletva i to totalno razumijem i kuzim taj njihov odnos i srce mi je ko kuca kad ih vidim kako se igraju, cice, smiju se... Njemu nista nije mrsko kad je ona u pitanju. Preuzeo je u mojoj trudnoci skoro svu brigu oko nje, kupa je, nahrani navece, dok sam se borila sa mucninama i povracanjem izvodio ju je vani da se ja malo odmorim... Njih dvoje imaju svoje rituale, mene kad vidi u kupatilu zna da je pranje kose i mislim da se cujemo do prizemlja...regularno pocne vriskom hajde pa pa , On je njoj zakletva. Toliko da je covjek bio na voltarenima polomi mu i kicmu i sve. Sa svima regularno hoda i za rukicu samo njega kad vidi to je odma uzmi, nosaj, mazi Medjutim, unazad par sedmica, mama je pocela da igra vaznu ulogu ali i to je samo kad njega nema Juce smo imali scenu, htjela je ko po obicaju nesto sto nije za igru i nakon mog monologa ode ona njemu i govori tati, tati...daaaajjjjj sreca pa nas dvoje imamo usaglasene stavove. Ono klasicno djecije, nece mama pa ce tata 100%, samo kod nas toga nema, mada ona uvijek iznova pokusa da vidi hoce li proci Jutros je recimo njega konstavala na vratima, ni pusa ni zagrljaj nista... ja sam recimo ispracena uz glasnu vrisku i plac. Nema jos uvijek nekih naznaka za ljubomoru nadam se da cemo te sitne bolesti prevazici u letu kad se beba rodi. Ukljucicemo je u presvlacenje, kupanje u sve moguce aktivnosti oko bebe da se ne bi osjecala zapostavljenom. Nema ona neku komunikaciju sa pupom i bebom izuzev kad obucem majicu sa aplikacijom onda se zaleti mazi pupu, govori bejbi bejbi i jedino sto stvarno trci sa svom mogucom hranom da hrani pupu Koliko je tvojoj malenoj? Kako vi u toj nekoj komunikaciji pripremate malenu za drugu bebu u kuci? IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro zene, almanan odmori danas malo. Ako mozes odspavati. Vidim da je kisa padala, a malu poslah u platnenim tenama. Ukljucila i.masinu,,pa valjda se osusi danas . LieToMe koliko je tvojoj curici? I moja je vise vezana za oca, ali meni ne smeta . Nek ga malo smara. Mada, on dosta radi tako da opet ja vise uskocim.
|