|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
27.4.2015 14:52:49   
LieToMe RR
Leena cestitam od srca user posted image

ja nemam nikakvih svadbi user posted image samo babina, rodjendana odraslih i djecice (ukljucujuci uskoro i moj), godisnjica braka... eto ako kome odgovara mjenjam jednu svadbu za 5 rodjendana, isplativije kako god user posted image

Meni je svekrva kupila super helanke na ciglanama, bas onako po mojoj mjeri, nisu 3 broja manje pa da se razvuku nego ono bas lijepo taman a i u duzinu ih ima.

Ja sam morala kuci na pauzi da promjenim cipele, bila sam previse ambiciozna kad jutros obukuh one lakane na stiklu...zamjenila sam ih sa malo udobnijima isto na stiklu user posted image

E daaaa ja usla u 6ti mjesec user posted image proleti ovo pravo.

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1026
27.4.2015 15:58:15   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Mi smo se napatili sto se tice kreveta jer smo htjeli samac koji ubacujemo u nasu spavacu, trenutno je to jedina spavaca (povelika je bez problema stane nas bracni krevet veliki, krevetic i stace i njen krevet), zao nam je da se prabcujemo u dnevnu da izbacujemo dobar lezaj, da pravimo neku reorganizaciju veliku ali isto tako smo prostorom za njen krevet ograniceni zbog dimenzija gdje ga uglavljujemo, tako da su nam trebale malo nespecificne dimenzije 80X190.

Obisli vise radnji, zvali, gledali vec one gotove samce koji su preskupi za ono sto nude u Eci nam rekli za samac kojinam se svidio 730 Km ako su standardni stofovi user posted image sto kaze moj muz, znajuci mene ja bih ubola neki nestandardni garant user posted image (kad skontam da nemaju latoflex i dusek nego one opruge koje boga pitaj kakve su) i na kraju smo se odlucili za Nobil, imaju pravo dobar madrac na akciji u aprilu (doci ce nas nekih 70-80 Km jeftinije) a prave samce sa sandukom i latofleksom po svim dimenzijama (i to tapacirane sto nam je bilo primarno i sa stranicama na L jer ce stajati krevet do radijatora). I na kraju taj krevet uvijek imamo, promjenim duseg, eventualno ga presvucem ali nisu bacene pare.

Danas bi trebali otici da jos izabremo stof za taj sanduk, i da rezervisemo madrac. Rok isporuke je 2-3 sedmice (sto nam i odgovara, taman da zavrsimo krecenje, pranje cilima i sve to i sto treba). Onda smo skontali kad vec kod njih sve kupujemo uzecemo i nepromocive plahte i za nas bracni i za njen krevet i za njen krevet carsafe (imaju pravo lijepu posteljinu, mi smo joj tamo uzeli dusek za krevetic i 2 set_a posteljine).

E da ne radim u Nobilu user posted image ja ovako zdusno reklamiram sve sto mi se pravo svidi i sto me cijenom i kvalitetom odusevi user posted image

koliko vas je dosla ta narudzba u nobilu...i mi smo u istoj situaciji uglavljujemo s eu spavacu sve cetvero i u poroblemu sam za njen krevet...ynaci koliko para i kada bude gotovo?

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1027
27.4.2015 16:02:50   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

IZVORNA PORUKA: alman

Psiholog27...04.05 user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06 user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Dancic, mile moje user posted image
MOzes me sada upisati, 14.12. user posted image Bila sam na uz, srculence maleno kucauser posted image hvala Bogu. sve ok, osim sto imam neki hematom i kontrakcije, ali to sam prosla u obje prethodne trudnoce i necu da se sekiram oko toga.

cestitaM Leeno sad si zaoprave trudna...nema vise labavo user posted image user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1028
27.4.2015 16:03:05   
alman

Alldi.. 10.06.

Mybaby...03.07.

Mastalica...15.08.
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Pcelica Maja5.... 15.09.

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Leena .....14.12.

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1029
27.4.2015 16:04:47   
alman
Leena iskrene cestitke, jos jednom bas mi je drago da malo srculence kuca zelim ti urednu, skolsku trudnocu do kraja user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1030
27.4.2015 16:08:34   
alman
rose kako je u morstaru, je li suncano, nema jos aslama u ponudi, a jedva ih cekam user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1031
27.4.2015 16:11:37   
rose

rose kako je u morstaru, je li suncano, nema jos aslama u ponudi, a jedva ih cekam user posted image

u mosttaru oblacno...spava mi se user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1032
27.4.2015 16:24:05   
lala88
leena cestitam, ugodnu trudnocu ti zelim. I kod mene oblacno, danas bio zadnji cas voznje, sutra polaganje, pa sam haus nervozna.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1033
27.4.2015 16:26:54   
LieToMe RR
Nas ce taj krevet sa dusekom, znaci radi se o tapaciranom krevetu sa sandukom i latofleksom koji se podize, plus madrac je moher (termo izolacija, plus skida se navlaka citavog madraca i pere se u masini) u dimenzijama 190X80 doci cca izmedju 650 i 700 Km (danas idemo finalizirati narudzbu, rezervisati madrac jer je na akciji samo u aprilu i da odaberemo stof iz ponuda).

Mi smo gledali samac u Eci koji je na taj fazon, ima sanduk, naravno gore su neke opruge, tapaciran je on skroz ali 730 Km jos ako je standardni materija (sta god to znacilo) user posted image u Dalasu neki dan usli reda radi na otoci, neki tako samci, ma nidje veze, sjeli, propadnes kad sjednes od 500 do 650. Pa mislim ne moze se dobar madrac porediti s tim nikako. Ovako krevet uvijek imas, a madrac mozes zamijeniti i nakon 5-10 godina. Sta da radim sa onim kad mu opruge popucaju i izadju kroz stof.

Ponuda je uzasna jer mi nismo htjeli obican drveni krevet, jer je ona jos malena, i strah me da se ne udari na drvo tako da mi nismo imali izbora oko nekih jeftinijih modela.

Sto se tice madraca madrac bude brzo krevet se ceka neke 2 do 3 sedmice maximum mada nam rekose da ide to dosta brze ali eto oni daju rok cisto da ne bude kasne. Donesu i montiraju sto je najbitnije.
IZVORNA PORUKA: rose

Mi smo se napatili sto se tice kreveta jer smo htjeli samac koji ubacujemo u nasu spavacu, trenutno je to jedina spavaca (povelika je bez problema stane nas bracni krevet veliki, krevetic i stace i njen krevet), zao nam je da se prabcujemo u dnevnu da izbacujemo dobar lezaj, da pravimo neku reorganizaciju veliku ali isto tako smo prostorom za njen krevet ograniceni zbog dimenzija gdje ga uglavljujemo, tako da su nam trebale malo nespecificne dimenzije 80X190.

Obisli vise radnji, zvali, gledali vec one gotove samce koji su preskupi za ono sto nude u Eci nam rekli za samac kojinam se svidio 730 Km ako su standardni stofovi user posted image sto kaze moj muz, znajuci mene ja bih ubola neki nestandardni garant user posted image (kad skontam da nemaju latoflex i dusek nego one opruge koje boga pitaj kakve su) i na kraju smo se odlucili za Nobil, imaju pravo dobar madrac na akciji u aprilu (doci ce nas nekih 70-80 Km jeftinije) a prave samce sa sandukom i latofleksom po svim dimenzijama (i to tapacirane sto nam je bilo primarno i sa stranicama na L jer ce stajati krevet do radijatora). I na kraju taj krevet uvijek imamo, promjenim duseg, eventualno ga presvucem ali nisu bacene pare.

Danas bi trebali otici da jos izabremo stof za taj sanduk, i da rezervisemo madrac. Rok isporuke je 2-3 sedmice (sto nam i odgovara, taman da zavrsimo krecenje, pranje cilima i sve to i sto treba). Onda smo skontali kad vec kod njih sve kupujemo uzecemo i nepromocive plahte i za nas bracni i za njen krevet i za njen krevet carsafe (imaju pravo lijepu posteljinu, mi smo joj tamo uzeli dusek za krevetic i 2 set_a posteljine).

E da ne radim u Nobilu user posted image ja ovako zdusno reklamiram sve sto mi se pravo svidi i sto me cijenom i kvalitetom odusevi user posted image

koliko vas je dosla ta narudzba u nobilu...i mi smo u istoj situaciji uglavljujemo s eu spavacu sve cetvero i u poroblemu sam za njen krevet...ynaci koliko para i kada bude gotovo?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1034
27.4.2015 16:49:56   
rose
ipak moram gledati neku jeftiniju varijantu..to nam nije trajno rjesenje....mi smo podstanari u ovom stanu tako da za sada treba se uklopiti i u budzet i gabarite user posted image ja bih najradije neku fotelju na razvlacenje...ili ima ona varijanta ikea kreveta s madracem...ali je malo knap s dimenzijama

Neposredna veza do poruke: 1035
27.4.2015 17:18:49   
maksi
Lenna cestitam na malenom srculencu user posted image sada uzivaj,a i cuvaj se zbog hematoma

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1036
27.4.2015 18:21:59   
Finepex
Dan, drage dame, idem na carski rez. Hvala Bogu sve je sredjeno, ne moram pred komisiju izlaziti. Zena ne moze da vjeruje sta imam u kicmi. Uglavnom sve je ok, hvala Bogu, zadovoljna je, nekako ce nam sada biti termini cesci, da vidi razvoj bebe, a tako i da vidi hoceli mi kicma moci izdrzati teret ili cu morati mirovati. Jos se ne vidi spol..al na hajr. user posted image Kaze da ce mi sad poceti naglo rasti stomak pa i time mozda u 20.sedmici pocnem vidjeti kako beba udara. Bil hajr, biti ce zabavno. Pocastila sam se ribom, ali izgleda da mi nije sjela, kasnije sam se pocastila medom od maslacka. Hmm, i tako. Sada moram nekog naci da mi sutra ili prekosutra posadi krompir i luk, jer preko vikenda idem za Bec. aBd

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1037
27.4.2015 18:22:20   
LieToMe RR
ma mi smo u svom stanu ali cemo nekad eventualno seliti u neki veci jer necemo moci svi na kamari u jednoj sobi...ili da se mi iselimo iz sobe u dnevnu a da ovu prepustimo djeci. Generalno svi kreveti sto smo gledali su bili skupi ali ova varijanta nam je najisplativija na duze staze jer cemo krevet nositi sa nama kako god.
IZVORNA PORUKA: rose

ipak moram gledati neku jeftiniju varijantu..to nam nije trajno rjesenje....mi smo podstanari u ovom stanu tako da za sada treba se uklopiti i u budzet i gabarite user posted image ja bih najradije neku fotelju na razvlacenje...ili ima ona varijanta ikea kreveta s madracem...ali je malo knap s dimenzijama

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1038
27.4.2015 19:23:23   
alman
joj zenice, mene treba stvarno istuci, ja ne znam sebi pa da si pita, ev cijeli dan ja radim ko luda, sad evo legla, prepone me posle uzasno boliti,al opet mi je drago sto sam uradila sve sto sam zamislila, cak i vise user posted image al kad mi naumpadne da ce u narednom periodu bit sve vise ovakvih dana, ne znam kako cu izdrzati

vecers pravim spisak sta se sve treba uraditi i ovdje i kod svekija i onda jedno po jedno cekirati, drugacije ne moze, bas se moram dobro izorganizovati i poslove i vrijeme da bih sve stigli a i da se ne bih ja preforsirala, pa ne daj Boze ranije u bolnicu

Neposredna veza do poruke: 1039
27.4.2015 19:26:45   
alman

IZVORNA PORUKA: Finepex

Dan, drage dame, idem na carski rez. Hvala Bogu sve je sredjeno, ne moram pred komisiju izlaziti. Zena ne moze da vjeruje sta imam u kicmi. Uglavnom sve je ok, hvala Bogu, zadovoljna je, nekako ce nam sada biti termini cesci, da vidi razvoj bebe, a tako i da vidi hoceli mi kicma moci izdrzati teret ili cu morati mirovati. Jos se ne vidi spol..al na hajr. user posted image Kaze da ce mi sad poceti naglo rasti stomak pa i time mozda u 20.sedmici pocnem vidjeti kako beba udara. Bil hajr, biti ce zabavno. Pocastila sam se ribom, ali izgleda da mi nije sjela, kasnije sam se pocastila medom od maslacka. Hmm, i tako. Sada moram nekog naci da mi sutra ili prekosutra posadi krompir i luk, jer preko vikenda idem za Bec. aBd

user posted image za urednu kontrolu, drago mi je da je sve uredu, ipak ti sto vise odmaraj, mi nemamo nikakvih problema sa kicmom, al vjeruj mi da je preveliko opterecenje na ledja. pogotovo krsta kad stopam podje intenzivno da raste

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1040
27.4.2015 21:36:18   
ninuska

Super, draga. Znam da je nobil kvalitetan, ali.nisam znala da prave i Krevete. Ja bih drveni,,da nije presvucen stofom i dibar madrac. Imam prostora samo nikako da se razdvojimo.
ti si znaci poput mene user posted image . I ja ti uvijek.potrefim najskuplje hihi.

Neposredna veza do poruke: 1041
27.4.2015 21:40:20   
ninuska
Leena super za uz. Sada uzivaj.
finepex i tebi sretno. polako, bez velikog naprezanja.
alman odmori malo, zeno user posted image . I mene prepone slomise. Danas sam se bas nahodala.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1042
28.4.2015 1:00:00   
alman
a sto sve trudnice mogu da spavaju, kad sam prosli put bila trudna slabo se spavalo, pisallo se do ranih sati a sad nigdje nikoga, samo ja kad se premorim ne mogu nikako spavati boli me desna ruka od pegle i usisivacauser posted image
joj pomislit ce te da ja nikad nista ne radim pa kad sta uradim ukuka od bolovauser posted image al fakat radim i ostalim danima kad me nista ne boliuser posted image

evo malo prije sam napravila spisak sta se sve treba uraditi i fino ga poslozila po prioritetima i sad samo se nadam da ce nas vrijeme sluziti i da cemo sve stici uraditi, i naravno da me zdravlje sluzi i koliko bebica dozvoli, a spisak je Bogami poduguser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1043
28.4.2015 1:07:19   
alman
puse li kod vas vjetar, ne mogu ni od njega da zaspim, a treba li bi ujutro ranije ustati, e znam ni sama kako cu jos ako bude oblacno i padala kisa user posted image
jos se sad i prepadoh, mali nesto sanja pa se zaderao u snu

a i ova moja nocna pricica u stomaku se mrada, gurka bas bolno, al ne zamjerim jojuser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1044
28.4.2015 6:39:54   
Finepex
Kod nas kisa, kao da propadiva i puse vjetar user posted image

@ alman thnx user posted image

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1045
28.4.2015 8:17:29   
LieToMe RR
Juttrrrrroooooooo user posted image

Jutros red kise, red sunca pa izgleda opet ce red kise user posted image ja sam ponijela i kisobran i suncane naocale, spremna u svakom trenutku i za svaku priliku user posted image

Malenu muce petice, pa to znaci plesanje i igranje i skakanje do sitnih sati i rano ustajanje. Gigant zivota mi user posted image nas dvoje ko dvije prebijene macke, vucemo se jutros, ona u pola 7 sa hljebom u ruci skace i plese i jos u letu i nas za ruku pred tv da malo odplesemo user posted image

Sto je najgore tako kad se nadigne ujutru rano mi jedva onda odemo na posao. Tacnije, muz i nekako ali ja sve teze i teze... sreca pa ja nisam neka pekmezava mama pa ja samo preko vrata u stilu ne okreci se sine...nema druge.

ninuska ja ti sve znam ubosti najskuplje, kad biram nakit, kad biram cipele, kapute... pravi nobilo krevete. ni mi nismo znali, mislila sam da rade samo madrace, jastuke i posteljinu...medjutim kreveti su im super. Rade te od drveta 100% i sto je najbitnije meni rade u svim mogucim dimenzijama (imas na njihovoj web stranici). nama je bas trebao tapacirano namjenski pa je on malo skuplji. Jako su ljubazni i profesionalni sto mi je veoma bitno.
Ma nama je sad ovo do augusta udarnicki period po pitanju i radova i nekih velikih koraka (njen prelazak u veci krevet, adaptacija ipriprema za bebu). do sad nije bila vezana toliko za mene koliko za muza...zadnjih par sedmica ne mogu ni u wc otici posteno a da ona nije negdje tu user posted image

Odoh doruckovati, ne stigoh jutros od jutrosnje gimnastike

Finipex drago mi je za kontrolu i za carski user posted image sad opusteno i uzivaj user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 28.4.2015 8:18:23 >

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1046
28.4.2015 8:34:29   
alman
uranile naspavale, ja ne zaspa ni do pola cetri, pa ustajala u pet i poslije opet jedva zaspala, i opet sam se probudila prije 8, naspavana ne mogu da vjerujem da sam tako malo spavala a svejeno opet sam dobre volje, vidjet cemo hocemo li ici malo hodati mm danas slobodan, il cemo poceti raditi po spisku user posted image

uglavnom lijep dan vam zelim pa se cujemo odoh sad doruckovati, gladna sam samo tako,nisam jela od jucer od 5 sati, a sto je najgore nema nisata sto mi se jede user posted image

Neposredna veza do poruke: 1047
28.4.2015 8:41:24   
ninuska
Jutro zene,

almanan odmori danas malo. Ako mozes odspavati.
Vidim da je kisa padala, a malu poslah u platnenim tenama. Ukljucila i.masinu,,pa valjda se osusi danas user posted image .
LieToMe koliko je tvojoj curici? I moja je vise vezana za oca, ali meni ne smeta user posted image . Nek ga malo smara. Mada, on dosta radi tako da opet ja vise uskocim.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1048
28.4.2015 8:49:32   
ziel

Alldi.. 10.06.

Mybaby...03.07.

Mastalica...15.08.
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Pcelica Maja5.... 15.09.

Aidana ...06.10.
Finepex..13.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

Leena .....14.12.

Mogu li i ja upasti tu negdje :) U 11. sam sedmici,
ocekivani termin je 19.11.
jucer sam bila na kontroli, bebac mice rukicama i nogicama,
pre-pre-preslatkooo user posted image
polovinom maja idemo na fetalni skrining user posted image
i da napomenem, ovo mi je prva trudnoca, jako sam uzbudjena
za mjesec dana punim 24 god.

< Poruku je uredio ziel -- 28.4.2015 8:53:19 >

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1049
28.4.2015 8:54:31   
M.A.M.
Jutro user posted image evo izgleda da nece citav dan biti kisovit,bar malo progrija sunce user posted image
Kakve ste mi jutros,ja sve slabije spavam,okrenem se po 100 puta u toku noci,pa me valovi opale nemogu sebi doci user posted image .kaze mi mm sinoc toliko sam glasno hrkala da je morao otici u drugu sobu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *