LieToMe RR
|
Nas ce taj krevet sa dusekom, znaci radi se o tapaciranom krevetu sa sandukom i latofleksom koji se podize, plus madrac je moher (termo izolacija, plus skida se navlaka citavog madraca i pere se u masini) u dimenzijama 190X80 doci cca izmedju 650 i 700 Km (danas idemo finalizirati narudzbu, rezervisati madrac jer je na akciji samo u aprilu i da odaberemo stof iz ponuda). Mi smo gledali samac u Eci koji je na taj fazon, ima sanduk, naravno gore su neke opruge, tapaciran je on skroz ali 730 Km jos ako je standardni materija (sta god to znacilo) u Dalasu neki dan usli reda radi na otoci, neki tako samci, ma nidje veze, sjeli, propadnes kad sjednes od 500 do 650. Pa mislim ne moze se dobar madrac porediti s tim nikako. Ovako krevet uvijek imas, a madrac mozes zamijeniti i nakon 5-10 godina. Sta da radim sa onim kad mu opruge popucaju i izadju kroz stof. Ponuda je uzasna jer mi nismo htjeli obican drveni krevet, jer je ona jos malena, i strah me da se ne udari na drvo tako da mi nismo imali izbora oko nekih jeftinijih modela. Sto se tice madraca madrac bude brzo krevet se ceka neke 2 do 3 sedmice maximum mada nam rekose da ide to dosta brze ali eto oni daju rok cisto da ne bude kasne. Donesu i montiraju sto je najbitnije. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: LieToMe Mi smo se napatili sto se tice kreveta jer smo htjeli samac koji ubacujemo u nasu spavacu, trenutno je to jedina spavaca (povelika je bez problema stane nas bracni krevet veliki, krevetic i stace i njen krevet), zao nam je da se prabcujemo u dnevnu da izbacujemo dobar lezaj, da pravimo neku reorganizaciju veliku ali isto tako smo prostorom za njen krevet ograniceni zbog dimenzija gdje ga uglavljujemo, tako da su nam trebale malo nespecificne dimenzije 80X190. Obisli vise radnji, zvali, gledali vec one gotove samce koji su preskupi za ono sto nude u Eci nam rekli za samac kojinam se svidio 730 Km ako su standardni stofovi sto kaze moj muz, znajuci mene ja bih ubola neki nestandardni garant (kad skontam da nemaju latoflex i dusek nego one opruge koje boga pitaj kakve su) i na kraju smo se odlucili za Nobil, imaju pravo dobar madrac na akciji u aprilu (doci ce nas nekih 70-80 Km jeftinije) a prave samce sa sandukom i latofleksom po svim dimenzijama (i to tapacirane sto nam je bilo primarno i sa stranicama na L jer ce stajati krevet do radijatora). I na kraju taj krevet uvijek imamo, promjenim duseg, eventualno ga presvucem ali nisu bacene pare. Danas bi trebali otici da jos izabremo stof za taj sanduk, i da rezervisemo madrac. Rok isporuke je 2-3 sedmice (sto nam i odgovara, taman da zavrsimo krecenje, pranje cilima i sve to i sto treba). Onda smo skontali kad vec kod njih sve kupujemo uzecemo i nepromocive plahte i za nas bracni i za njen krevet i za njen krevet carsafe (imaju pravo lijepu posteljinu, mi smo joj tamo uzeli dusek za krevetic i 2 set_a posteljine). E da ne radim u Nobilu ja ovako zdusno reklamiram sve sto mi se pravo svidi i sto me cijenom i kvalitetom odusevi koliko vas je dosla ta narudzba u nobilu...i mi smo u istoj situaciji uglavljujemo s eu spavacu sve cetvero i u poroblemu sam za njen krevet...ynaci koliko para i kada bude gotovo?
|