|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako se osjecate zadnje dane pred porod?
3.4.2009 20:49:47   
mnn
to se i kod nas nosi...kupila sam od bebylove u dm jednokratne uloške za dojenje...jesu dobri...ma nisu skupi oa sam uzela dva paketa...one od aventa su mi bile nekako skupe...

sahara kako si mi? ja se ljuljam malo ljevo pa desno....

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2226
3.4.2009 21:02:36   
Anoniman
ej, ma dobro sam, samo mi vruce, sve pootvarala a mm se ljuti, kaze mi da se od propuha i prehladim, ali ja ko u klimakteriju, gorim user posted image user posted image user posted image user posted image , ma sreco i ja jedva cekam da vam aBd javim da sam rodila svoje zlato, pa onda da tebe bodrimuser posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2227
3.4.2009 22:33:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

hej sreco, hvalalalala za info. i ja sam tako prvobitno shvatila, nego me zbunise sa glasinama da se mora beba obuci odmah, a toliko ulozaka...pa poslije treba transfuzija user posted image user posted image user posted image user posted image , ko je tebe ono porodio?

Mene je porodio dr. Beciragic...ustvari ja sam se sama porodila uz pomoc babice senade i dr. beciragica (to bi bilo najpravilnije)..i ti ces se aBd sama poroditi uz pomoc neke babice a ja ti zelim da dr. ni ne vidis...takvi porodi su najbolji

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2228
3.4.2009 22:41:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn

to se i kod nas nosi...kupila sam od bebylove u dm jednokratne uloške za dojenje...jesu dobri...ma nisu skupi oa sam uzela dva paketa...one od aventa su mi bile nekako skupe...

sahara kako si mi? ja se ljuljam malo ljevo pa desno....

Ma jooooj i ti ces mi uskorouser posted image user posted image moja Puležanka (jesam dobro rekla..ljudi iz pule su puležani...jel' tako ili se provaljujemuser posted image )

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2229
3.4.2009 23:03:46   
mnn
ma nego ča smo Puležani....mi se para...user posted image  dobro si ti to rekla,user posted image

uskoro...uh malo me strah...ali ču preživjeti...prvo moramo poroditi saharu pa onda mene...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2230
4.4.2009 0:04:21   
Anoniman

ma nego ča smo Puležani....mi se para...user posted image  dobro si ti to rekla,user posted image

uskoro...uh malo me strah...ali ču preživjeti...prvo moramo poroditi saharu pa onda mene...user posted image

hahaha, user posted image user posted image user posted image user posted image , moram se potruditi, da ne promijenim redoslijed

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2231
4.4.2009 8:52:11   
mnn
nečeš...moramo iči po redu.user posted image  evo ja se jutros probudila...a kad vani kiša...a rekli biče sunce...eto ti sad...a pada jako...baš sam mislila da odem do grada kupiti papuče ali ništa od toga... imam neki pritisak...kad se dignem me ulovi...kao da mi je mjehur pun...pa stalno trčim na wc...

kako si mi ti sahara danas?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2232
4.4.2009 8:56:36   
Emina*
Samo da vam se javim, i vidim da ste mi "pri kraju" user posted image  user posted image
Zelim vam puno, puno srece, i lagan porod..  user posted image   user posted image   user posted image
Ko zna, mozda koje dijete bude slavilo sa mojim Bakirom rodjendan  user posted image

Bakir
20.04.2008.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2233
4.4.2009 9:15:32   
Anoniman
evo i mene, mnn pa ta kisa te bas zeza user posted image ovdje je tmurno ali ne pada, ja sam ti dobro, jutros sam ustala u neka doba, mislim oko 5, i jela eurokrem user posted image user posted image , doslo mi, ali nisam pretjerivala, to mi dodje ko sedativ da mogu ponovo zaspati user posted image
pa to s mjehurom ti je zbog bebe, garant se spustila pa pritisce mjehur user posted image

emina, hvala na lijepim zeljama, ali ja se ipak nadam da cu roditi ovih dana user posted image user posted image termin mi je vec prosao pa mi je dugo cekati 20. april user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2234
4.4.2009 10:27:25   
mnn
sahara jučer sam i ja jela nutelu..sve sam pojela..dobro da je bila ona mala u čaši...i još kad je mm došao kaže mi kako bi pojeo sada palačinke sa nutelom...user posted image user posted image  a nutele nema...nasmijali smo se....

to vrijeme me baš zeza...jer mi padne tlak..pa sam onda sva nikakva....ništa mi se neda, samo bi legla i spavala...da nemam reice mislim da bi cjeli dan skoro provela spavajuči...

sinoč sam se i ja vrtila...pa sam otišla u dnevni spavati...pa se vratila u sobu...nisam višeni sama znala gdje bi se smjestila.... imamo još malo pa čemo izdržati.....user posted image

Emina hvala na lijepim željama...vidjeti čemo...ma i ako rodim na termin kojim slučajem...možemo mi slaviti rodjendan....nema problema. nadam se da čemo doči ja i mm na jesen u bosnu u posjetu rodbini....user posted image  volim iči tamo jer se baš fino odmorim....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2235
4.4.2009 11:52:45   
Anoniman
ej, je li ovo napokon stiglo proljece, pravo je toplo, idem malo lunjati napolje da malo bebu razbudim user posted image , mozda je vrijeme ponuka da se rodi user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2236
6.4.2009 12:34:11   
Anoniman
saharaaaaa gdje siiiii? sahariciceee

da nije.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 2237
6.4.2009 15:39:05   
mnn
sahara gdje si nam? ti si sigurno sa svojom bebom sada.ajde dao bog da jesi pa da ja mogu krenuti...user posted image user posted image  jer moramo po redu.

lupilo me sunce danas...sva sam smušena...pretoplo je...kaže ginekolog da ču još 4-5 dana izdržati...e da mi je to vidjeti...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2238
6.4.2009 16:00:08   
cija
ja vam držim svima fige da prođe ok....da beba bude dobro....ma biće sve ok

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2239
6.4.2009 16:42:17   
Anoniman

sahara gdje si nam? ti si sigurno sa svojom bebom sada.ajde dao bog da jesi pa da ja mogu krenuti...user posted image user posted image  jer moramo po redu.

lupilo me sunce danas...sva sam smušena...pretoplo je...kaže ginekolog da ču još 4-5 dana izdržati...e da mi je to vidjeti...user posted image

Znaci sahara je garant user posted image user posted image
A ti si sljedecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2240
6.4.2009 18:55:31   
mnn
uh sad me ulovio pritisak dok sam hodala pa se sva isprepadala...ali eto prošlo je... joj sad baš mogu čekati svaki trenutak da rodim..pa me malo strah...nekako sam se pripremila za taj 17.4...ali izgleda da če beba prije.samo da sve bude uredu.

sahara javi nam se.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2241
6.4.2009 19:46:15   
Anoniman
ma bice sve superuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mnn)
  Neposredna veza do poruke: 2242
6.4.2009 19:53:36   
magde
cao mnn zelim da ti pomognem oko porodgaj .j asam akuserica i zelea da ti kazem da se masiras t.e da se trljas na prslen nazad 5 lumbalen to je onamo gde te boli kad dobijes bolove.i probaj da se opustis kad ti dodge kontrakcija zasto ako se srezes neces moci ni noge da rasiris kao i ja iako sam akuserica.hahahahaha.tako da budi ok onako opustena.ja samimala samo bolove u jajnike.i na kraj sasvim na kraj sam imala u prslen nazad ali sve je bilo i proslo ok.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2243
6.4.2009 22:24:53   
mnn
dadada hvala ti, user posted image

magde poslušati ču tvoj savjet, kaže mi i susjed ginekolog da se moram opustiti...pa sad pokušavam sa vježbama disanja..svaki put kad me pritisne udahnem...i izdahnem..pomogne mi malo...a preživjeti ču kad su sve žene ču i ja...samo me to iščekivanje malo plaši...ali nesmijem misliti na to.kad beba bude spremna doči če.user posted image

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 2244
6.4.2009 22:30:39   
magde
a nakon sve to reci ces jaoooooooo jel je bolelo
samo pazi turkaj samo kad imas kontrakcija ako ne raspukaces.znaci onako kao velika nuzda bas hahahaha ali samo kad imas kontrakcije.iz makedonije sam i malo lose  pisem.razumete me

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2245
7.4.2009 9:44:36   
mnn
razumijem ja tebe...user posted image  uh danas sam sva napeta..i mama mi je rekla da se moram opustiti a ja ko puška napeta...jedva čekam da dodje maleni miš.user posted image

hvala ti za savjete! sahara ti si sto posto sa svojom bebom, sad se moram ja opustiti jer je na mene došao red!user posted image

(odgovor članu magde)
Neposredna veza do poruke: 2246
7.4.2009 10:46:18   
tačkica
eh drage moje da vam se i ja pridruzim u ovim slatkim razgovorima! Meni je termin 23.4 !Jos malo i eto bebice! Iskreno imam veliku tremu i sad me jedino strah da li ce sve biti u redu,a bol na porodu cu valjda prezivjeti! :))) Velika pusa za sve mame u slatkom iscekivanju!

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 2247
7.4.2009 12:03:41   
HannaS
Nema me dva dana s vama na RR i odmah novosti...Sahara se ne javlja,znaci da je ili otisla rodit ili je vec rodila user posted image Ja joj zelim svu srecu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A ti mnn,kako si ti danas?Je li sve spremno za bolnice?I ti ces za koji dan,sigurno.Uh ja za koji dan ulazim u 9-ti mjesec,i onda cekanje svaki dan da se nesto desi.Jedva cekamuser posted image Imal nam Enise-Sare??

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu tačkica)
Neposredna veza do poruke: 2248
7.4.2009 14:03:53   
Anoniman
Ima, ima tu sam. Meni je termin tek u junu aBd, nego ja vas bodrim user posted image . Imam ja još....
mnn uz tebe smo, ja malo malo provirim da vidim ima li te user posted image . Samo lagano i opušteno. Evo ti user posted image user posted image  iz Sarajeva user posted image .

(odgovor članu HannaS)
  Neposredna veza do poruke: 2249
7.4.2009 14:15:37   
mnn
HannaS evo dobro sam danas, malo mi je tlak pao pa sam zaspala...ma ništa mi se neda raditi po kuči a moram malo...čeka me usisavanje...moj maleni voli kad usisavam jer je tada miran...ne lupa...user posted image  lupa me malo manje mi se čini...a onda opet krene...aktivan je miš mamin.

smijala sam se sa susjedom kad mi je pričala da je mali od njenih prijatelja stalno plakao...kaže nema što nisu probali da ga smire...i kad je čuo usisavač odmah bi se umirio...user posted image  da ne vjeruješ....

enisa_sara hvala puno na podršci user posted image  sad če i moj maleni za koji dan...imam neki osječaj da bi mogao brzo...pa čemo vidjeti.user posted image  šaljemo i mi tebi puno pozdrava.user posted image user posted image

sahara je sigurno sa svojom bebicom kad se ne javlja, neka nam uživa.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *