|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
8.4.2015 16:42:45   
alman

IZVORNA PORUKA: pinkie pie

Evo i ja sa se prijavim kao nova-stara trudnica,pozdravljam sve forumašice :)
Nova beba dolazi aBd 4.6 2015 i momčina je :)

dobro nam dosla, zelim ti urednu trudnocu do kraja, meni se cini da je treca, svaka ti cast user posted image , sad cemo te uvrstiti na nas spisak

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu pinkie pie)
Neposredna veza do poruke: 226
8.4.2015 16:44:31   
alman
AzraB...31.03 user posted image porodila seuser posted image
Morena...15.04
Luela... 03.04. user posted image porodila se user posted image

Psiholog27...04.05 user posted image
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05 user posted image
No idea...25.05 user posted image

Pinkie pie...04.06. user posted image
Bella...08.06. user posted image
Alldi.. 10.06.
Alman...29.06 user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Lala88...20.07.
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Putujuca...18.08.
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09.
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

< Poruku je uredio alman -- 8.4.2015 16:45:11 >

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 227
8.4.2015 16:48:19   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

Dan ženice,kako ste miuser posted image

ja završavam ručak i čekam malenog da se probudi,nešto produžio danasuser posted image

mi juče gledali stanove...,u jednom se pronašli,baš onako kako smo zamišljali našu kuću
znate onaj osećaj kad uđete negde i odmah se pronađete,aliuser posted image
treba dosta ulaganja tako da nam se ne isplati
danas u 18h.idemo gledat još jedan,dosta je povoljan i funkcionalan,pa budemo videli jeli to to

ja i maleni smo bolje,on preksinoć i sinoć odspavao po par sati hvala Boguuser posted image
zadnjih 15dana nije oka sklopio

arajuser posted image sad uživaj

crnianđeo rano je još uvek,ne sekiraj se pričekaj još 2sedmice pa odi dr.,verovatno će sve biti dobrouser posted image

super hvala Bogu nek mu je lakse nema nista gore nego kad ti je dijete bolesno, jos kad ne moze da spava, nervozno, ljuto bas se covjeku sazali, a i tebi nek je lakse sad se cuvajte user posted image

valjda vam se danas posreci u trazenju stana user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 228
8.4.2015 16:48:37   
pinkie pie
Hvala na toploj dobrodošlici,eto malo da vam zašarenim taj spisak :)

Princeza 2003 :)
Još jedna princeza 2008 :)
Princa očekujemo 4.06.2015 :)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 229
8.4.2015 16:55:20   
M.A.M.
Araj rekoh ti ja user posted image , sad uzivaj user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu pinkie pie)
Neposredna veza do poruke: 230
8.4.2015 17:07:31   
crniandjeo
drage moje hvala vam,puno mi je lakse sada.. da li je normalno da imam menstrualne grceve? Nisu bas cesti jave se ponekad,ne krvarim hvala Bogu samo sam malo krvarila na dan implantacije..U petak idem na pregled i nadam se da cu vidjeti moju mrvicu tad ce vec biti 5 sedmica.. :)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 231
8.4.2015 17:11:03   
mala curica
Normalan je taj bol koji osjecas.Sve dok nema krvarenja uzivaj.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu crniandjeo)
Neposredna veza do poruke: 232
8.4.2015 17:40:49   
lala88
crniandjele ako ti dr nije rekao da dodjes sacekaj sledecu sedmicu da cujes i srce, a sto se tice bolova normalni su i ja sam ih imala to se maternica razvlaci pa te boli popij magnezij pomoce ti ili kupi buskopan i popoij.
dobrodoslica novoj clanici

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 233
8.4.2015 22:21:23   
bejbibi
Vecer hanumeuser posted image prvo da cestitam novim mamicama,da su ima zive i zdrave bebice i brz oporavak :))...
Imate i nove clanice vidim user posted image bas mi nedostaje chat sa vama do kasnih vecernjih satiuser posted image ...roz vam je taj spisak Alman hehhe....bice cura mashallaa....

Kako ste mi drage moje??? Tamo na temi beba nismo bas aktivne al valjda zbog bebica pa ne stignemo :(( ja znam da sam slomljenauser posted image nenaspavana....

Alman ti si me zamolila da pisem iskustvo sa dvoje djece, uh zeznuto jeuser posted image draga moja dobroooo se naspavaj, i sve vi.... Kad dodje beba gotovo je sa spavanjem.. Ja sam modra ispod ocijuuser posted image ...tako bih se voljela barem tri sata u komadu naspavat al nista....A doji svako sat,dva pa nista od spavanja a preko dana ne mogu od m zao.mi ga ostavit :(.... On nju ne dira al na mene ljut... Danas je dusa moja toliko plakao bez razloga,valhda mu se nakupilo user posted image ...uglavnom tesko na pocetku Bogami, a kako ce bit ne znam..... Pisat cu vam heheh....

Veceras sam bila pozvala babicu da dodje vidjet pupak jer sam juce vidjela krv i uplasila se... Al okupala je i ocistila i kaze mashalla sve ok user posted image

Eto toliko zasad,zove alarm mali user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 234
8.4.2015 23:48:50   
alman
bas mi je drago da si nam se javila, uletim ja malo i na vasu temu da vidim sta se tamo pise user posted image
hajd nek je sad pupok uredu, mene je bas strah jer prosli put kod malog otpao cetvrti dan tako da kad smo dosli kuci ja to nisam ni vidjla kako izgleda, al hajd imama mama hvala Bogu pa ce se ona oko toga vise baviti to i onako radi svaki dan user posted image

a sad te razumijem kad si prije poroda govorila da te hvata trema i panika kako sa dvoje, ma nekad podjem da razmisljam kako cu pa opet sve mislim ma hajd bit ce to sve uredu user posted image ... znaci da se naspavam

imamo sad novim na forumu koje vec imaju dvoje djece pa cemo od njih traziti savjete user posted image

a i M mora na neki nacin i na sebe da privuce paznju, djeca sve osjete i primjete tako da mi nije cudno to sto je plakao iz cista mira. malo oponasa sekicu user posted image , ljubi ih od nas pa nam ponovo pisi iskustva user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 235
9.4.2015 9:23:29   
LieToMe RR
Jutro user posted image

ne stigoh sve iscitati...cestitam novim mama, novim trudnicama user posted image i zelim im dobrodoslicu user posted image

Kod mene neka frka-trka, na poslu red-rad-disciplina user posted image posla preko glave... Gosti ove sedmice nagrnuli, svaki dan nova tura user posted image

Mene mucnina i kiselina slomise... tacno vise digla ruke od toga da cu se i najesti i leci normalno navece spavati user posted image

U ponedjeljak kod Divketa, tako se radujem, proleti mjesec dana u neznanju. Jedva cekam da vidim bebu i mozda saznamo ovaj put jel braco ili seka user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 236
9.4.2015 9:30:04   
rose
i ja sam primjetila da mi sada kontrole nekako brze stizu...isti je razmak 3 sedmice...ali prvih 2-3 mjeseca su mi beskrajno duge bile...sad dok se okrenem, eto kontrole user posted image , ja idem aBd slijedeci cetvrtak, bit cu aBd 23-a sedmica user posted image

nesto ste mi se jutros uspavale user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 237
9.4.2015 10:01:39   
M.A.M.
Jutro zenice,eh ja frisko sa kontrole sa Jezera,hvala Bogu sve ok,bebica lopov okrenula guzu neda ni da se vidi user posted image ,rekao mi dr da pijem onaj Hipp mama,jel neka od vas kupovala i gdje,jer sam sad bila u 3 apoteke i nemaju ga

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 238
9.4.2015 10:04:58   
rose
IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro zenice,eh ja frisko sa kontrole sa Jezera,hvala Bogu sve ok,bebica lopov okrenula guzu neda ni da se vidi user posted image ,rekao mi dr da pijem onaj Hipp mama,jel neka od vas kupovala i gdje,jer sam sad bila u 3 apoteke i nemaju ga

ja mislim da imas to u DM-u

a nije mi jasno kako ne vide...evo gledano s guze

evo djecak http://www.jeffedneystudios.com/images/ultrasound/4d03.jpg vidis bedra i izmedju njih ima nesto ...e evo djevojcica

bedra i nema nista izmedju http://guilfoy.org/images/ultrasoundgirl2.jpg

doduse nekad bude pupcanica...pa nije bas najjasnije...ko meni ja vidjel ai dr vidjela...vec kod drugog dr kad sam radila amnio on vidio djevojcicu i amnio na kraju i potvrdila

< Poruku je uredio rose -- 9.4.2015 10:08:14 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 239
9.4.2015 10:09:42   
mala curica
Dobro jutro i od mene.
Poslije jucerasnjeg dana koji je bio grozan danas sam super.
Jucer sam povracala,temeratura,groznica,glava....sva sam.bila kao slomljena.
Nikada vise nikakvo meso necu jesti,zeludac me bolio mislila sam da je imam ranu .
Danas kao nova.

Idem doruckivati i lagano za poslom.Danas bas dosta obaveza imam.
A daaa da ne zaboravim.prijaviti,kupili smo kolica za nasu bebicu.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 240
9.4.2015 10:10:20   
M.A.M.
Ma rose vidi dr vec mi je rekao jos na prosloj kontroli on ne govori do 28 sedmice,bas mi nesto bezveze,tako da sam svakako namjeravala sljedeci mjesec ici na 4D

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 241
9.4.2015 10:19:07   
rose

Ma rose vidi dr vec mi je rekao jos na prosloj kontroli on ne govori do 28 sedmice,bas mi nesto bezveze,tako da sam svakako namjeravala sljedeci mjesec ici na 4D

ma da...uvijek mogu pogrijesiti i kad se pupcnica oko nona zamota...ja ne vjerujem puno ultrazvuku ...samo amnio user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 242
9.4.2015 10:41:36   
araj

Araj rekoh ti ja user posted image , sad uzivaj user posted image

Hvala draga user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 243
9.4.2015 10:45:06   
araj

ja mislim da imas u dm-u

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 244
9.4.2015 11:17:16   
lala88
zdravo loptice, evo i ja dosla sa kontrole, malo odmorila pa da se javim, sve ok, beba super napreduje, ali vecinom u guzi, kaze doktor da je to ok da nije razlog za brigu. Nije mogao da vidi sta je jer beba lezi i skupila noge, rekao je da mu se cini da je decko, ali nije siguran jer nevidi dobro. Ja sam dobila 2kg ali posto beba napreduje i stomak je duplo veci nije mi nista rekao osim da nastavim piti vitamine.

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 245
9.4.2015 11:23:18   
maksi
Dan user posted image

Bravo za uredne kontrole neka su bebice zive i zdrave user posted image

Meni punih sedam dana nije bilo interneta prosto sam poludila,juce su ga napravili svecano

Bila sam utorak na kontroli moj momak super napreduje sve je uredu. Ja muku mucim sa zatvorom,ali sada pijem i slatko mlijeko sa vlaknima pa valjad ce biti bolje.

Hipp sokici imaju u Dm-mu sigurno

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 246
9.4.2015 11:28:11   
alman
pozdrav, kako ste mi jutros
user posted image za kontrole koje ste isle, drago mi je da je sve uredu, a sta je nije ni bitno samo neka se lijepo razvijaju, ja sam se vec navikla da je curica kako je rekao prosli put, premda je rekao da nije siguran, vidjet ce te da je fulio,user posted image ja nesto ne vjerujem,
al hajd vidjet cemo opet sljedeci put, jer sam planirala da odem i drugom dr. koji radi u kantonalnoj bolnici sto me je i prosli put porodio, pa ako mora ponovo na CR voljela bih da on to ponovo uradi, jer sam prezadovoljna bila kako je uradio

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 247
9.4.2015 11:29:19   
memsi
Jutro dame,vidim danas smo sve pretezno dobro i bolje raspolozene.
Da hoce vise sunce izaci pa da se moze lijepo setati.Moja bebaca aktivna cim se ja umirim,kao da vozi biciklo ha ha ha.Danas idem do SCC-a,malo u kupovinu da vidim nesto za bebicu,a ima i nekog dodatnog snizenja u dm-u jer su preuredili i prosirili vec postojecu prodavnicu.
Novim clanicama zelim veliku dobrodoslicu i lijepo druzenje na forumu.Drage buduce mame imate li ideju koje pelene i kozmetiku za bebu koristiti.Po pitanjima se vidi da sam vec odavno ispala iz fazona.user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 248
9.4.2015 11:39:25   
rose
otici cu i ja do scc-a na pauzi...taman mi je tamo bankomat user posted image

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 249
9.4.2015 11:40:56   
rose

ja cu od kozmetike opet dm-ov babylove i hipp...a kao alt_ernativu violeta double care pelene user posted image ja sam tek prije 2.5 godine ispala iz pelena user posted image

< Poruku je uredio rose -- 9.4.2015 11:42:12 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *