|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
26.3.2015 15:38:04   
rose

IZVORNA PORUKA: aidana

IZVORNA PORUKA: rose

za sve vas koje vjerujete samo ultrazvuku

http://zena.blic.rs/Porodica/31630/Postoji-urnebesan-razlog-zbog-cega-je-ovaj-decak-dobio-roze-sobu

user posted image

ja nisam vjerovala i kupavala sve neutralno, zato sam sad za prvih par sedmica spremna sta god da bude user posted image Inace potajno navijam za curicu, vidim preovladavaju na spisku

A moja rodica je kad joj je dr rekla da je curica otisla i kupila sve roza, haljinice, smislili vec ime i stavili u djecijoj sobi preko zida naravno roze boje. Treba se poroditi za mjesec pa vidjecemo

ja vjerujem jer imam amnio nalaz , gdje mi izbrojase hromoseom i utvrdise da je beba XX user posted image pa mi je lako...s tim sto je ovo meni druga cura a imam sve od prve ...pa cu kupiti samo odjelce za iznjet iz bolnice user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1451
26.3.2015 15:40:25   
aidana

ja kod njega samo jednom otisla...i to po drugo misljenje kad am imalaanembrionalnu trudnocu..inace bas zaobilazim razvikane doktore a on je razvikan jos od 2007-e user posted image ...sigurno da je strucan...ali ja vjerujem svojoj dr. i ne bih je mjenjala user posted image

Ja u njega bas imam povjerenja, na stranu to sto je ters covjek. Prije ove trudnoce mi se jedna zavrsila spontanim. Kad sam pocela krvariti otisla na jezero, pregledalo me vise dr i reklo mi da se ne sekiram bice sve ok bla bla, srce kuca, plod malo odstupa...odem kod njega i odmah nakon 2 sek rekao da plod nije uredu i da je bolje da pustim da priroda cini svoje, tako i bi.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1452
26.3.2015 15:42:29   
alman

IZVORNA PORUKA: Bella.88

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Jutro zenice.. Samo brzinski da pitam iskusne mame PLZZZZ.....ZNA LI KOJA STA PROTIV BOLNIH BRADAVICA:(( NISU POPUCALE NIT KRVAVE SAMO BOLNO DOJENJE:(( SVAKI PUT KAD SISA,KAD VUCE UZASNO BOLI..ZNAM DA JE TO.NORMALNO,BOLILO ME I PRVI.PUT AL NE ZNAM JEL OVAKO:(( IL JA NE MOGU VISE TOLIKO BOL DA TRPIM...PLZ POMAGAJTE,HOCU DA DOJIM :(( SINOC SAM DVA PUT PRAVILA HIPP HRANU, NISAM MOGLA DRUGCIJE:(( AL HOCE DA SISA..

Kako da ublazim ovo sisanje:((((

draga bejbibi nadam se da ce ako Bog da i to brzo proci, znas i sama da mora da boli jos je to frisko, tek je 4 dan danas, ne znam sta da ti vise kazem osim da pokusas sa savjetima sto su druge dale, user posted image

Draga čestitke na rođenju bebiceuser posted image
da samo dobro od nje vidite i da vam je Allah uvek čuvauser posted image
ako ti je dobar položaj i beba ne žulja bradavicu onda je sve ok
kao šta ti alman kaže još je sve friško,dok ti malo ojačaju bradavice
stisni zube i pretrpi,nemoj joj davat hapicu živa bila ona je još jako malena,ali će brzo naučit da joj je lakše piti iz flašice nego dojit
zrači bradavice što više,nemoj koristit one uloške za grudi,kupi kremicu i maži bez obzira što nemaš ragade...,ako je baš nepodnošljiv bol onda kupi silikonske bradavice i doji preko njih
samo je nemoj dohranjivat,sretnoi ne sekiraj se ti imaš iskustvauser posted image

bella draga pa gdje si ti nema te dugo bas sam te danas spomenula da nam se nisi dugo javila, kako si nam je li sve uredu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1453
26.3.2015 15:44:50   
LieToMe RR
Ja sam muza poslije tog prvog prelgleda toliko ubjedjivala da je on doktor, da se ne moze unositi personalno u svaki pojedinacni slucaj (ja znam da ja ne bih mogla jer mislim da bih pobudalila nakon 5-6 trudnoca) i da je on prije svega zivo bice koje se mora malo distancirati od pacijenata jer nedaj Boze nesto krene kako ne treba, covjek je, osjeti i on to, odrazi se to i na njega...
Zato ja njemu stalno preglede zakazem ujutru u 8, znam da sam prva, da je i on horan i odmoran, a i meni onda dan krene lijepo user posted image

Kod mene je problem bio sto sam ja tu prvu trudnocu dosla praavo pravo rano, kad je fakticki bilo zuto tijelo, jos nije bio ni zametak kako treba, nije bilo nicega, ni srce, ni embrio...tad je rekao da moze da samo kosntatuje trudnocu nista vise i da za nesto vise dodjem za 2-3 sedmice. kako je to bas rana trudnoca, ne moze sa sigurnoscu reci ni da ce ostati jer ne moze garantovati niti sta drugo reci.Jos kad muz slucajno spomenu kako smo mi tu u istoj zgradi u komsiluku user posted image e tu je on podigao kineski zid kontao ja cu mu u papucama dolaziti svako malo na preglede i konsultacije user posted image
Muz je sve to tako tragicno dozivjeo jer on je mislio bice ko u filmovima, sad ce njemu doktor cestitati, reci svaka cast postacete tata... medjutim, sreca pa sam ja ona koja je razumna i normalna user posted image ja sam nekako sa Divanovicem tu negdje po tersluku i naumu tako da mi godimo jedno drugom...moj muz se svaki put ibreti poslije pregleda i svaki put kad nesto ne zuradim kako treba kaze reci cu te Divanovicu user posted image

On je meni stvarno ok, ja ne bih drugog doktora pozeljela uopste. tako ima lijepe rituale, prica o vocu povrcu sezonskom, vaganje, pritisak, temeljito pogleda rezultate, ako mu sta naknadno donesem obavezno me nazove na mobitel, javi da je vidio rezultate, da je sve ok. On je meni bas cikica po mjeri.

IZVORNA PORUKA: LieToMe

On je mene dobro naruzio krajem 7og mjeseca kad sam bila otvorena, ja njemu na pregled (bila na bolovanju ali se dobro osjecala i bila jako aktivna pa nisam ni usporavala tempo) taman kontam zatvoricu bolovanje pa malo na posao tako me naruzio i nalijepio da sam placuci kuci otisla (mislim stvarno je bio u pravu - drugo stanje je drugo stanje, drugi par rukava je sto sam ja hiperaktivna i nemam mira ni sekunde pa se i utrudnoci ponasam kao da nisam trudna). Elem, ima on svojih bisera, nas prvi pregled kod njega je bio jako neugodan (muz cak vise nije zelio ni da idem kod njega ali ja sam mu dala drugu sansu). Sad kako se duze poznajemo, vodi mi i drugu trudnocu, vec me u i dusu zna i zna su moje boljke ja predjem preko njegovog tersluka jer je pravo strucan.

Ovo kao da sam ja pisala. Mene je na prvom pregledu u prosloj trudnoci rasplakao i mm iznervirao, toliko da sam se maksuz uclanila na rr da kazem svima kako nije normalan.user posted image Dala sam mu drugu sansu i eto...vodi opet i drugu trudnocu. Sto kazes navikla sam se da je ters, mada zna nekad biti super raspolozen, ja sva u cudu ostanem.
Ja sam stalno gladna u ovoj trudnoci i jedu mi se stalno nezdrave stvari i ne mogu se bas uvijek kontrolisati. Kazem ja mm, ja cu njemu slagati ako sam pretjerala ovaj mjesecuser posted image i ona vaga kod njega mi je malo cudna, sigurno je neka trudnica malo podesila da ne bi galamio na njuuser posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1454
26.3.2015 15:46:22   
rose

ja kod njega samo jednom otisla...i to po drugo misljenje kad am imalaanembrionalnu trudnocu..inace bas zaobilazim razvikane doktore a on je razvikan jos od 2007-e user posted image ...sigurno da je strucan...ali ja vjerujem svojoj dr. i ne bih je mjenjala user posted image

Ja u njega bas imam povjerenja, na stranu to sto je ters covjek. Prije ove trudnoce mi se jedna zavrsila spontanim. Kad sam pocela krvariti otisla na jezero, pregledalo me vise dr i reklo mi da se ne sekiram bice sve ok bla bla, srce kuca, plod malo odstupa...odem kod njega i odmah nakon 2 sek rekao da plod nije uredu i da je bolje da pustim da priroda cini svoje, tako i bi.

ma da i meni je za ambrionalnu rekao da od toga nema nista...nisam ja imala sa njim lose iskustvo...samo samo otisla kod njega jer me kolegice poslase da i on pogleda... ja mu s vrata rekoh da sam dosla po drugo misljenje user posted image

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1455
26.3.2015 15:48:50   
rose

Ja sam muza poslije tog prvog prelgleda toliko ubjedjivala da je on doktor, da se ne moze unositi personalno u svaki pojedinacni slucaj (ja znam da ja ne bih mogla jer mislim da bih pobudalila nakon 5-6 trudnoca) i da je on prije svega zivo bice koje se mora malo distancirati od pacijenata jer nedaj Boze nesto krene kako ne treba, covjek je, osjeti i on to, odrazi se to i na njega...
Zato ja njemu stalno preglede zakazem ujutru u 8, znam da sam prva, da je i on horan i odmoran, a i meni onda dan krene lijepo user posted image

Kod mene je problem bio sto sam ja tu prvu trudnocu dosla praavo pravo rano, kad je fakticki bilo zuto tijelo, jos nije bio ni zametak kako treba, nije bilo nicega, ni srce, ni embrio...tad je rekao da moze da samo kosntatuje trudnocu nista vise i da za nesto vise dodjem za 2-3 sedmice. kako je to bas rana trudnoca, ne moze sa sigurnoscu reci ni da ce ostati jer ne moze garantovati niti sta drugo reci.Jos kad muz slucajno spomenu kako smo mi tu u istoj zgradi u komsiluku user posted image e tu je on podigao kineski zid kontao ja cu mu u papucama dolaziti svako malo na preglede i konsultacije user posted image
Muz je sve to tako tragicno dozivjeo jer on je mislio bice ko u filmovima, sad ce njemu doktor cestitati, reci svaka cast postacete tata... medjutim, sreca pa sam ja ona koja je razumna i normalna user posted image ja sam nekako sa Divanovicem tu negdje po tersluku i naumu tako da mi godimo jedno drugom...moj muz se svaki put ibreti poslije pregleda i svaki put kad nesto ne zuradim kako treba kaze reci cu te Divanovicu user posted image

On je meni stvarno ok, ja ne bih drugog doktora pozeljela uopste. tako ima lijepe rituale, prica o vocu povrcu sezonskom, vaganje, pritisak, temeljito pogleda rezultate, ako mu sta naknadno donesem obavezno me nazove na mobitel, javi da je vidio rezultate, da je sve ok. On je meni bas cikica po mjeri.

On je mene dobro naruzio krajem 7og mjeseca kad sam bila otvorena, ja njemu na pregled (bila na bolovanju ali se dobro osjecala i bila jako aktivna pa nisam ni usporavala tempo) taman kontam zatvoricu bolovanje pa malo na posao tako me naruzio i nalijepio da sam placuci kuci otisla (mislim stvarno je bio u pravu - drugo stanje je drugo stanje, drugi par rukava je sto sam ja hiperaktivna i nemam mira ni sekunde pa se i utrudnoci ponasam kao da nisam trudna). Elem, ima on svojih bisera, nas prvi pregled kod njega je bio jako neugodan (muz cak vise nije zelio ni da idem kod njega ali ja sam mu dala drugu sansu). Sad kako se duze poznajemo, vodi mi i drugu trudnocu, vec me u i dusu zna i zna su moje boljke ja predjem preko njegovog tersluka jer je pravo strucan.

Ovo kao da sam ja pisala. Mene je na prvom pregledu u prosloj trudnoci rasplakao i mm iznervirao, toliko da sam se maksuz uclanila na rr da kazem svima kako nije normalan.user posted image Dala sam mu drugu sansu i eto...vodi opet i drugu trudnocu. Sto kazes navikla sam se da je ters, mada zna nekad biti super raspolozen, ja sva u cudu ostanem.
Ja sam stalno gladna u ovoj trudnoci i jedu mi se stalno nezdrave stvari i ne mogu se bas uvijek kontrolisati. Kazem ja mm, ja cu njemu slagati ako sam pretjerala ovaj mjesecuser posted image i ona vaga kod njega mi je malo cudna, sigurno je neka trudnica malo podesila da ne bi galamio na njuuser posted image

ja kontam Bog zna sta vam je rekao pa ti se muz narogusio...al eto meni to ne djeluje tragicno...mozda mu se ton nije svidio...ili ti je muz bas osjetljiva biljkica user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1456
26.3.2015 15:58:57   
Marien
Sve sto pisete za Divanovica, slazem se, samo iz vlastitog i iz iskustva bliske prijateljice mislim da bi mogao imati vise obzira prema nasem psihickom stanju, toliko me isprepadao za plodnu vodu, poceo spominjati moju dijagnozu nevezano za trudnocu, bebine anomalije sa bubrezima a do slij. pregleda se sve rijesilo, u medjuvremenu sam otisla Masicu na misljenje i tako nikakve i zabrinute covjek nas je prvo nasmijao, sav je blag i opusten. Drugarici- isti slucaj, panika oko secera njenog, krupne bebe i velikih mozdanih kora- na slijedecem pregledu sve OK, pa ne mozemo svi biti u istim parametrima a ti budes i prodjes dok se to ne rijesi. Generalno cu akobogda manje ici na preglede u slij. trudnoci. A vala me i ono njegovo mrmljanje pocelo nervirati, tiho prica, muz ga uopce ne cuje, ja jedva a ne smijes ga prekinuti. S mobitela me skine sa dnevnog reda u sekundi (samo sam ga dvaput zvala u cijeloj trudnoci) i jos mi kaze da iscitam oko terapije za bakteriju na internetu, to nije nesto sto sam ocekivala ali OK, on je veliki strucnjak ali ima i velikih mana, slij. trudnocu ne bih kod njega- ja sa,m to tako dozivjela.

Za UZV me ne prepadaj Rose, kod mene sve Hello Kitty i ljubicasto user posted image

13.05.2015. cekamo principessu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1457
26.3.2015 15:58:59   
LieToMe RR
Ma bio je tersali, nekako smu dosli pred kraj, cini mi se da smo bas zadnji bili na pregledu (kontam zivci popuste svima do 4 user posted image ) a i rekla sam da su ocekivanja mene i muza bila totalno drugacija, ja u stvari nisam nista ocekivala sem da mi kaze da sam trudna a dragi je kontao eto ko u Holivudu, uzv, grli te doktor ljubi user posted image nije plaho osjetljiv ali recimo da ne voli kad mu tersas bez razloga.

Mene je Divke kupio kad mi je prvi put dao da radim nalaze i da idem na transfuzilogiju i bruku nekih nalaza da uradim i fino mi rekao za sve ovo lijepo uputnice i na dip i transfuziologiju, sve se to moze tamo uraditi. (obicno svako salje nekim svojim stelama privatnim).
Jedino mi je za tripl rekao da moze na dipu ali cesto bude nepouzdano pa trudnice opet rade privatno tako da sam odmah isla privatno.
Sad nisam radila tripl, nuhalni je bio ok skroz, dabl odlican a i kontam 32 ce mi za 2 mjeseca, nisam bas u toliko rizicnoj skupini user posted image

ja kontam Bog zna sta vam je rekao pa ti se muz narogusio...al eto meni to ne djeluje tragicno...mozda mu se ton nije svidio...ili ti je muz bas osjetljiva biljkica user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1458
26.3.2015 16:14:00   
rose

IZVORNA PORUKA: Marien

Sve sto pisete za Divanovica, slazem se, samo iz vlastitog i iz iskustva bliske prijateljice mislim da bi mogao imati vise obzira prema nasem psihickom stanju, toliko me isprepadao za plodnu vodu, poceo spominjati moju dijagnozu nevezano za trudnocu, bebine anomalije sa bubrezima a do slij. pregleda se sve rijesilo, u medjuvremenu sam otisla Masicu na misljenje i tako nikakve i zabrinute covjek nas je prvo nasmijao, sav je blag i opusten. Drugarici- isti slucaj, panika oko secera njenog, krupne bebe i velikih mozdanih kora- na slijedecem pregledu sve OK, pa ne mozemo svi biti u istim parametrima a ti budes i prodjes dok se to ne rijesi. Generalno cu akobogda manje ici na preglede u slij. trudnoci. A vala me i ono njegovo mrmljanje pocelo nervirati, tiho prica, muz ga uopce ne cuje, ja jedva a ne smijes ga prekinuti. S mobitela me skine sa dnevnog reda u sekundi (samo sam ga dvaput zvala u cijeloj trudnoci) i jos mi kaze da iscitam oko terapije za bakteriju na internetu, to nije nesto sto sam ocekivala ali OK, on je veliki strucnjak ali ima i velikih mana, slij. trudnocu ne bih kod njega- ja sa,m to tako dozivjela.

Za UZV me ne prepadaj Rose, kod mene sve Hello Kitty i ljubicasto user posted image

pa ja ti samo kazem da moze i da pogrijesi UZ user posted image a masicu sam ja isla kad sam u 9-om mjesecu isla na ctg...ja dolazila u 6 navece, nikad me nije vratio user posted image zao mi sto je otisao u MUP-ovu kliniku a ova priovatna mi daleko....mada mu ne bih isla privatno vjerovatno

(odgovor članu Marien)
Neposredna veza do poruke: 1459
26.3.2015 16:17:31   
luela
Ma moze svako rec za Divketa i ovo i ono ali covjek zna svoj posao,a ja posto sam imala iznenadne probleme u 7mj i obisla jos doktora jer sam morala,jedino je sto posto tacno bilo ono sto je on rekao.spol je takodje rekao kad je bio bas siguran,6 mjesec.prije nije.inace znam dosta slucajeva gdje se kaze djecak pa bude curica,ali ne znam ni jedan suprotan.Eto meni za kilazu nikad nije jista rekao,ja samo saopstim koliko je,znala sam po 3kg dobit za 3 sedmice ili mjesec,nije komentarisao nikad.kako sam presla u 9mj na jezero nit me ko vaga nit se ja vagam.jedem puno cijelu trudnocu stvarno,nekad me i stid.nisam se pazila.i slatko sam puno jela,sad mi je zao,bojim se da je beba krupna zbog toga.ali sta cu sad.sad sam na nekih 13-14kg,s tim da i oticem u nogama pa je onda najbolje se ujutro vagati a navece niposto.Azra meni je isto ko tebi.sinoc nisam nista spavala od migoljenja i trcanja u wc.a nos isto evo ne mogu disat.sutra cu vidjet sa ginek dal da kakav antibiotik pijem ili ne.uglavnom imam neki osjecaj da bi sutra ako bude vaginalni,a valjda je vrijeme,moglo se to malo ubrzat,odnosno isprovocirat porod,jer kazu da to moze se desit nakon vaginalnog u terminu.

< Poruku je uredio luela -- 26.3.2015 16:24:21 >

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1460
26.3.2015 16:44:51   
ninuska
Kod Divanovica bila nekad davno nevezano za trudnocu, pa i nemam neko misljenje. Ali ga hvale da je strucan, zna covjek svoj posao.
Za Masica sve pohvale. vodio mi je prvu trudnocu i covjek je tako stalozen, tih..ma covjek je prije svega. Zao mi je sto nije vise u Opcoj bolnici, jer bih sigurno opet njemu isla

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1461
26.3.2015 16:49:59   
ninuska
jel' planirate ici na vjezbe za trudnice? Mislim prije svega na zene.kojima je ovo druga trudnoca.
ja sam zaboravila tehnike disanja user posted image , pa sam razmisljala da odem koji put. Mada, ni na prvom porodu mi nisu pomogle jer se nisam mogla opustiti, bilo mi lakse kad se zgrcim user posted image
Zato sam imala upalu misica narednih nekoliko dana user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1462
26.3.2015 16:51:50   
aidana

IZVORNA PORUKA: ninuska

Kod Divanovica bila nekad davno nevezano za trudnocu, pa i nemam neko misljenje. Ali ga hvale da je strucan, zna covjek svoj posao.
Za Masica sve pohvale. vodio mi je prvu trudnocu i covjek je tako stalozen, tih..ma covjek je prije svega. Zao mi je sto nije vise u Opcoj bolnici, jer bih sigurno opet njemu isla

Masic je predivan, isla sam njemu pred kraj trudnoce i on me porodio. Stvarno steta sto nije vise u Opcoj, sad ne znam kome bi.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1463
26.3.2015 16:53:57   
aidana

jel' planirate ici na vjezbe za trudnice? Mislim prije svega na zene.kojima je ovo druga trudnoca.
ja sam zaboravila tehnike disanja user posted image , pa sam razmisljala da odem koji put. Mada, ni na prvom porodu mi nisu pomogle jer se nisam mogla opustiti, bilo mi lakse kad se zgrcim user posted image
Zato sam imala upalu misica narednih nekoliko dana user posted image

Ni meni to disanje nije nista pomoglo, pokusala sam ja ali sam se onda samo iznervirala. Ja bih rado na prenatal yogu, ionako me ledja vec ubise. Ne znam kako ce biti za koji mjesec.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1464
26.3.2015 16:58:29   
ninuska

Masic je predivan, isla sam njemu pred kraj trudnoce i on me porodio. Stvarno steta sto nije vise u Opcoj, sad ne znam kome bi.

I meni, ali eto...ka sad idem kod Aide. Ona me je i porodila prvi put

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1465
26.3.2015 16:59:59   
alman
luela znas li sta je sad cura il decko, nisam upratila pa da i to dodam na spisak pored termina

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1466
26.3.2015 17:28:34   
sabiinaa
alman i kod mene jeuser posted image pa stavi hehhe sve same pisuljice , nek su nam zive i zdraveuser posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1467
26.3.2015 17:36:34   
luela
Cura :)

(odgovor članu sabiinaa)
Neposredna veza do poruke: 1468
26.3.2015 17:49:56   
alman
Bejbibi...23.03. user posted image porodila se user posted image
Selzy...17.03. user posted image porodila se user posted image

AzraB...03.04 user posted image
Gift...03.04
Morena...15.04
Luela... 07.04. user posted image

Psiholog27...04.05
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06.
Alldi.. 10.06.
Alman...29.06 user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Lala88...20.07.
Adano...22.07.
Anitaa...30.07.

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Putujuca...18.08.
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Araj .... 12.09.
Pcelica Maja5.... 15.09.
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1469
26.3.2015 18:08:16   
Pcelica Maja5
Kako ste zenice user posted image ..Ja sam se bas danas naradila, prala prozore i evo sad odmaram, jele mi se tulumbe pravo i muz mi isao kupit, bas sam se pocastila user posted image ..
Alman e bas mi je drago sto ce biti curica aBd... user posted image .. Bas se spisak roziii, neka nama cura... user posted image Ja jos ne znam, nije mi nista govorio dr. a i rano je..

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1470
26.3.2015 18:09:45   
Pcelica Maja5
Sabina je li prvo dijete..nek bude samo hairli i zdravo..user posted image

(odgovor članu sabiinaa)
Neposredna veza do poruke: 1471
26.3.2015 18:19:50   
alman

IZVORNA PORUKA: Pcelica Maja5

Kako ste zenice user posted image ..Ja sam se bas danas naradila, prala prozore i evo sad odmaram, jele mi se tulumbe pravo i muz mi isao kupit, bas sam se pocastila user posted image ..
Alman e bas mi je drago sto ce biti curica aBd... user posted image .. Bas se spisak roziii, neka nama cura... user posted image Ja jos ne znam, nije mi nista govorio dr. a i rano je..

e jesi mi vrijedna, a nek si se i pocastila zasluzila si, bas sam molo prije htjela da ti posaljem poruku, jucer sam bila na kontroli i eto rekao je da je cura al kao da ga ne uzimam jos 100 % za sigurno, pa vidjet cemo hoce li biti promjena user posted image

(odgovor članu Pcelica Maja5)
Neposredna veza do poruke: 1472
26.3.2015 18:37:33   
Pcelica Maja5
Meni je pogodio, ali tek mi rekao u 7 mjesecu, u kojem si ti sad?Cula sam da pogodi pa eto sad vidjet cemo user posted image Pripremaj haljinice i masnice..user posted image ..samo nek je hairli..
Pocela sam pomalo smjestat unutrasnjosti, sad ce lijepo vrijeme i krecenje pa nek mi je lakse kasnije..Je li prosla upala?

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1473
26.3.2015 19:22:26   
alman

IZVORNA PORUKA: Pcelica Maja5

Meni je pogodio, ali tek mi rekao u 7 mjesecu, u kojem si ti sad?Cula sam da pogodi pa eto sad vidjet cemo user posted image Pripremaj haljinice i masnice..user posted image ..samo nek je hairli..
Pocela sam pomalo smjestat unutrasnjosti, sad ce lijepo vrijeme i krecenje pa nek mi je lakse kasnije..Je li prosla upala?

ma dobro je hvala Bogu ide na bolje dao mi je jucer neke antibiotike, pa vidjet cemo dok ih ispijem, nadam se da ce uskoro proci user posted image

(odgovor članu Pcelica Maja5)
Neposredna veza do poruke: 1474
26.3.2015 20:44:42   
memsi
Pozdrav drage trudnice,
Evo jos jedne nove loptice .U 24 sam nedjelji trudnoce i kod mene je curica tako da me mozete uvrstiti na spisak.Termin je 22.07.,i nadam se lijepom druzenje na forumu.Usput ako moze info da li neka od vas zna gdje se moze ici na vjezbe za trudnice u Sarajevu.Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *