|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Mart
26.3.2015 20:59:44   
alman

IZVORNA PORUKA: memsi

Pozdrav drage trudnice,
Evo jos jedne nove loptice .U 24 sam nedjelji trudnoce i kod mene je curica tako da me mozete uvrstiti na spisak.Termin je 22.07.,i nadam se lijepom druzenje na forumu.Usput ako moze info da li neka od vas zna gdje se moze ici na vjezbe za trudnice u Sarajevu.Unaprijed hvala i lijep pozdrav.

dobro nam dosla, fino nam se popunjava spisak, bas mi je drago, zelim ti urednu trudnocu, a lijepo druzenje ces sigurno naci na forumu jer su sve trudnice supeer user posted image
sad cu te uvstiti na spisak user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1476
26.3.2015 21:03:06   
Marien
Memsi, dobrodosla draga, vjezbice imas, evo spisak:
Vježbe se održavaju u JU «Zavod za zdravstvenu zaštitu žena i materinstva» Kantona Sarajevo:

Lokalitet Novi dispanzerski centar ul. Bulevar Meše Selimovića br. 2

ponedjeljak i srijeda od 16,30 sati

petak od 10,30 sati

Lokalitet Centar, ul. Josipa Vancaša br. 1

ponedeljak i srijeda od 16,30 sati

petak od 11,00 sati

Lokalitet Saraj polje,XII Transferzala bb

utorak od 16,30 sati

Lokalitet Vogošća,ul.Igmanska bb,

utorak i četvrtak od 17,00 sati

Scarlett sa foruma i ja idemo u Saraj polje Dom zdravlja na Vojnickom pa bujrum ako ti je na ruku ova lokacija, utorkom u 16:30

13.05.2015. cekamo principessu!

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 1477
26.3.2015 21:17:15   
alman
Bejbibi...23.03. user posted image porodila se user posted image
Selzy...17.03. user posted image porodila se user posted image

AzraB...03.04 user posted image
Gift...03.04
Morena...15.04
Luela... 07.04. user posted image

Psiholog27...04.05
Marien...13.05 user posted image
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06.
Alldi.. 10.06.
Alman...29.06 user posted image
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Lala88...20.07.
Adano...22.07.
Memsi...22.o7. user posted image
Anitaa...30.07.

Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Putujuca...18.08.
LieToMe....24.08.
Aleah...26.08.
MAM...28.8.
Bebac bucko...31.08.

Araj .... 12.09.
Pcelica Maja5.... 15.09.
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10.
Blue moon ... 22. 10.
Amiina ....24.10.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1478
26.3.2015 21:27:36   
maksi
Aida je i moja doktorica
IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Kod Divanovica bila nekad davno nevezano za trudnocu, pa i nemam neko misljenje. Ali ga hvale da je strucan, zna covjek svoj posao.
Za Masica sve pohvale. vodio mi je prvu trudnocu i covjek je tako stalozen, tih..ma covjek je prije svega. Zao mi je sto nije vise u Opcoj bolnici, jer bih sigurno opet njemu isla

Masic je predivan, isla sam njemu pred kraj trudnoce i on me porodio. Stvarno steta sto nije vise u Opcoj, sad ne znam kome bi.

I meni, ali eto...ka sad idem kod Aide. Ona me je i porodila prvi put

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1479
26.3.2015 21:34:28   
maksi
Jeste se raspisale jedva iscitah user posted image

Ja sam isla u setnju,sutra imamo neki rodjendan pa isla po poklon,a i bas je fino napolju toplo,prijao mi je zrak malo me i glava popustila ali jos bolucka. Valjda ce sutra biti bolje

Dobrodosle nove trudnice fino cemo se druziti

Sada odoh da malo citam i da spavam

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1480
26.3.2015 21:36:36   
ninuska

IZVORNA PORUKA: maksi

Aida je i moja doktorica

Kod Divanovica bila nekad davno nevezano za trudnocu, pa i nemam neko misljenje. Ali ga hvale da je strucan, zna covjek svoj posao.
Za Masica sve pohvale. vodio mi je prvu trudnocu i covjek je tako stalozen, tih..ma covjek je prije svega. Zao mi je sto nije vise u Opcoj bolnici, jer bih sigurno opet njemu isla

Masic je predivan, isla sam njemu pred kraj trudnoce i on me porodio. Stvarno steta sto nije vise u Opcoj, sad ne znam kome bi.

meni je ona super...mada sam navikla na muske ginekologe user posted image . Valjda se potrefi i na porodu user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1481
27.3.2015 8:32:12   
LieToMe RR
Juuutrrrroooooooooo user posted image
Dobrodoslica novim trudnicama! Lijepo druzenje i laganu trudnocu i porod od srca zelim.

Ja aktivna kao i do sad. S ponosom obavjestavam da je projekat "kuhinja i sank" sinoc, na veliku radost mog muza user posted image , konacno uspjesno zavrsen!!! user posted image
Sve, ali sve je izmaknuto, prebrisano, ispolirano (ko mi spomene kuhinju visoki sjaj nece dobro proci user posted image ). Elem, zavrsila to, hvala Bogu tako da ovo sto je posla ostalo po kuci do krecenja nije ni trecinu zahtjevno i tesko kao sto je ovo bilo.

Danas poslije rucka krecem u akciju ciscenja i slaganja vitrine sa knjigama. A sutra se bacam na plakar u hodniku (svakako je lijepo vrijeme cizme vise ne trebaju i valjda nece trebati) i imam u planu da preslozim plakar od malene (dok nje nema). Dosta nekih stvari je prerasla, trebam izvaditi iz kreveta vecu garderobicu, preprat... A ako budem bas horna onda cu i plisane igracke da joj operem da se mogu osusiti to nedjelje kad se vraca od mojih.

Sljedece sedmice idem po uputnice i na vadjenje krvi. A onda jos malo i pregled pa mozda ovaj put uspijemo saznati sta je Mrvica (vidim po spisku da curica ne fali user posted image ).

Jel neka trudnica imala problema sa noktima u trudnoci? Sve kontam mozda je od vode i detrdzenata (znam da trebam nositi rukavice dok cistim ali jednostavno nemam tu naviku). Totalno su ove sedmice otisli dibidus user posted image . Kad zavrsim sa ovim spremanjem i krecenjem, pokusacu sa onim Rimmelovim lakom Nail rescue da spasim situaciju (pomogao jei prosle godine) ako do tad ostane noktiju user posted image

< Poruku je uredio LieToMe -- 27.3.2015 8:34:50 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1482
27.3.2015 9:04:09   
rose
pozz zene...ja sinocv bila na kontroli...beba ima najduzi femur to je jedino bila 19+6...ostalo 19+1-19+4 user posted image mamina dugonoga cura...imamo oko 300 gr. Dodatno me pogledala aono sto sam vam rekla da mislim da mi se oziljak od epiziotomije upalio...i ima nesto kao neki ciric..pa mi dade canesten i neku vodu da stavljam obloge...pa cemo vidjeti hoce li rijesiti do kontrole user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1483
27.3.2015 9:32:59   
maksi
Sa njom se mozes dogovoriti i za porod,mene je dva puta porodila ako Bog da i treci ce put

Aida je i moja doktorica

meni je ona super...mada sam navikla na muske ginekologe user posted image . Valjda se potrefi i na porodu user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1484
27.3.2015 9:33:56   
anitaa
Ja jos ne docekah svoj pregled, a trebala 13.3., dr vjerovatno otisla na malo duzi put, a ja nesto navikla ja nju, pa ako s ne bude javljala u ponedjeljak odmah zovem Masica.Olako sam bebce nazvala finim i uvidavnim, lupa momacki u zadnje vrijeme...cak sam nedavno bila na nekom sastanku, na poslu, pa sam se toliko trzala da se nadam da su svi skontali sta je, jer su u suprotnom zakljucili da su tikovi na nervnoj bazi :-)

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1485
27.3.2015 9:38:54   
maksi
Jutro user posted image

Pijem kafu iako mi nikako ne godi u ovoj trudnoci ali moram bas mi je nizak pritisak,napolju je lijepo vrijeme pa cu opet u setnjicu trebala bi sebi kupiti trudnicke pantole,ali jos nosam sve svoje.

LieToMe kuhinja zaista jeste najgora,meni cak lakse krecenje,ciscenje nego kuhinja.Imas ti jos posla ali polako ne opterecuj se previse.

rose tako je moj mladji decko bio dugonog cjelo vrijeme i masala se rodio 57 dug,neka je ziva i zdrava cura

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1486
27.3.2015 9:45:10   
anitaa
Rose, i za moju curu, a i sad za ovu bebu doktorica govori da je dosta duga, izrazito dugih nogu...joj kad se sjetim, nekad mozda u 7. mjesecu trudnoce, jos nismo znali 100 % da je cura, dr govori : Mogla bi beba vec sad obuti pepe, a ja i mm se u trenutku zgledasmo, oboje pomislili na njegov ponekad cak i 46 broj cipela i mogucnost da je cura :-) sad ima cak premalo stopalo za svoj uzrast....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1487
27.3.2015 9:56:21   
LieToMe RR
Juttrrroooooo

Ma imam ja jos spremanja i ciscenja ali nista mi nije ni blizu zahtjevno ni blizu prljavo kao kuhinja (sve ostalo se stalno nesto brise, sprema...)

Ova bebica je duza u istim sedmica od malene, a malena je drzala rekord u Opcoj bolnici 3 dana kad se rodila kao najduza beba, 55 cm duga user posted image
Do duse i suprug i ja smo jako visoki, i svi su nam u porodici jako visoki... ponosna sam vlasnica skromnih 181 cm u visinu user posted image tako da ni od kcerke ne ocekujem nista manje nego da bude dugonoga na mamu user posted image

Do duse to je Divanovic jedne prilike u prvoj trudnoci i rekao...imace duge noge na mamu user posted image

Jutro user posted image

Pijem kafu iako mi nikako ne godi u ovoj trudnoci ali moram bas mi je nizak pritisak,napolju je lijepo vrijeme pa cu opet u setnjicu trebala bi sebi kupiti trudnicke pantole,ali jos nosam sve svoje.

LieToMe kuhinja zaista jeste najgora,meni cak lakse krecenje,ciscenje nego kuhinja.Imas ti jos posla ali polako ne opterecuj se previse.

rose tako je moj mladji decko bio dugonog cjelo vrijeme i masala se rodio 57 dug,neka je ziva i zdrava cura

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1488
27.3.2015 11:04:55   
rose

IZVORNA PORUKA: anitaa

Rose, i za moju curu, a i sad za ovu bebu doktorica govori da je dosta duga, izrazito dugih nogu...joj kad se sjetim, nekad mozda u 7. mjesecu trudnoce, jos nismo znali 100 % da je cura, dr govori : Mogla bi beba vec sad obuti pepe, a ja i mm se u trenutku zgledasmo, oboje pomislili na njegov ponekad cak i 46 broj cipela i mogucnost da je cura :-) sad ima cak premalo stopalo za svoj uzrast....

dr mi dala slicicu malih slatkih stopala user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1489
27.3.2015 11:21:46   
luela
AzraB kad ides na pregled?Ja ne znam jos da li prije ili poslije podne da odem.Bila sam jutros privatno,beba procjenjena na 3900 !!!OMG!a ja 38+3 i nema naznaka poroda nikakvih na pregledu,a ni grlic se nije bog zna skratio.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1490
27.3.2015 11:57:22   
bejbibi
Cao zenice kako ste mi..evo brzinski da vam se javim i da vam se zahvalim na savjetima koje ste mi dale a posebno da zahvalim BELLA njen savjet za silikonske bradavice me spasio...manje boli i mogu da je non stop dojim hvala Allahuuser posted image ..stalno bi i ona visila i drago mi je....

Ja sam nenaspavana uzasno,sinoc od 2-6 nije spavala kako treba a ni ja onda i sad sam ko muha bez glave....

Nedostaje mi druzenje sa vama zenice drage... Al dok.dodjem.sebi pa cu se aktivirati....ovih 40 dana sam neuracunljivauser posted image

Budite vesele,nasmijane loptice i aBd sto.lakse porode da imate ko.moj :****

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu luela)
Neposredna veza do poruke: 1491
27.3.2015 12:30:49   
maksi
Malo prosetah ali poce sipiti kisica pa se vratih,oblacno je ali toplo fino za setnju,bas mi prija kada prosetam tacno mi se razbistri glavauser posted image

Bejbibi mila drago mi je sto ti je lakse dojiti sa silikonskim bradavicama,samo dojite. Mogu misliti da ti je potesko i da si nenaspavana ali sve to vremenom prodje naviknes se. Javljaj nam se kada stignes

Luela beba jeste procjenjena na toliko ali ne mora znaciti da ce biti toliko mojoj kumi su rekli da ce cura biti preko 4 kg a ona se rodila 3,5

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1492
27.3.2015 13:08:24   
aidana

Jutro user posted image

Meni kafa inace ne sjeda i rijetko je pijem, ako pijem onda obavezno bijelu sa puno puno mlijeka. Ovih dana me glava uzasno boli i pritisak mi je bio prekjuce 90 / 60 pa sam pocela piti po solju crne kafe. Ja to pijem kao lijek kakav user posted image stisnem oci i eksiram, da sto prije prodje user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1493
27.3.2015 13:14:43   
aidana
LieToMe dobro pa ti se da sve to raditi. I ja bih trebala tako jednu generalku ali mi se nikako ne da. Mogla bih po citav dan samo spavati i spavati pa se navece presvuci u pidzamu i opet nastaviti. user posted image Kontam da ce me to stanje uskoro proci. Mi se mislimo uskoro seliti pa razmisljam sto bi ponavljala isti posao, valja mi tad sve prati, ribati, kreciti, i to u oba stana.

Malac i ja smo jutros rano izasli, setali, isli u kupovinu. Dosli kuci, napravila brzinski rucak, jeo i sad spavanje. Mislim da cu i ja s njim, nisam odavnouser posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1494
27.3.2015 13:22:40   
M.A.M.
Zenice da prijavim,sad dosla sa DIP-a,triple test uredu hvala dragom Bogu,kad se nisam porodila od cekanja jutros,necu nikad user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1495
27.3.2015 13:45:15   
alman

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Zenice da prijavim,sad dosla sa DIP-a,triple test uredu hvala dragom Bogu,kad se nisam porodila od cekanja jutros,necu nikad user posted image

user posted image bas mi je drago da je sve uredno sad uzivaj do kraja trudnoce bez ikakvih razmisljanja user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1496
27.3.2015 14:17:43   
araj

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Super, bas mi je drago :) mene su sinusi citavu noc bolili, da sam povracala i krv mi isla na nos. Jutros mi je dolazio doktor da me pregleda i ustanovio je otecenost lijeve nozdrve. Prepisao mi je antibiotik Lincocin capsule 500 mg 2x1 i inhaliranje sa bisolvonom i fizioloskom vodom, s tim da se prije toga konsultujem sa svojim ginekologom. Da li je neko od vas imao slican problem sa sinusima tokom trudnoce. Ovo postaje nesnosljivo. Pomozite mi user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1497
27.3.2015 14:25:06   
lala88
zdravo loptice, samo da vam mahnem, ja se pakujem idem preko vikenda na selo malo kod muzevih, malo kod mojih. Odo odmoriti mozak od buke i oci od betona. Vi mi odtsjte zdrave, vesele i okrugle user posted image
evo nesto da citate preko vikenda http://www.bastabalkana.com/2012/01/mame-trudnice-bebe-babe-i-bapske-price/ ja se bas ismijah, po ovom ja nosim i djecaka i djevojcicu, sto rece jedna clanica Mariju Serifovic.
Uzivajte u vikendu i mazite svoje pupe.

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1498
27.3.2015 14:32:03   
M.A.M.
po ovom kod mene i musko i zenskouser posted image ,mada ima vise naznaka za cunu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1499
27.3.2015 15:24:24   
anitaa
Ja se sjecam da su meni bukvalno na ulici govorili : Nosis djecaka, u novinama Mame i bebe radila test, cini mi se 9 od 10 pokazatelja da ce biti musko, dr nekako nije do zadnjeg bila sigurna i dobih curicu....istina, netipicnu, haha, jos uvijek ce svi reci da lici na mm, moje nista nema, osim osmijeh i jagodice, i vise je veseljak i zivlja na mene, meni dosta, haha, ma neka su nam samo zivi i zdravi, ovako ili onako svakako su radost najveca...

< Poruku je uredio anitaa -- 27.3.2015 15:26:58 >

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *