|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
22.2.2015 18:28:22   
alman
bas bi bilo lijepo upoznati se i u zivo i druziti se i kasnije sa djecom user posted image mogu mislit kako bi to super izgledalo kad bi se nas desetak sastalo u nekom objektu a sigurno bi bilo i hausa user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2101
22.2.2015 19:28:39   
rose

IZVORNA PORUKA: samy_lo

IZVORNA PORUKA: Vanne

Samy lo satra se vec dva dana da ti posaljem pp ali nece preko moba nikako...evo ovdje cu ti odg pa ces valjda procitati...
Meni je trudnocu vodio dr nikulin...on radi u kiseljaku u jednoj privatnoj ordinaciji...ja sam mu isla na jezero na preglede...uzmes uputnicu kod dr opste prakse i na jezero...
Ali vidim da si se ti vec snasla...kod koga si se narucila? U koliko je pregled? Drzim vam fige i vjerujem da ce sve biti dobo...eto javi sto prije kakvo je stanje...

Mala curice drago mi je zbog bebice...nekako sam imala osjecaj za spol tvoje bebe ...
Ni tebi ne mogu odg na pp pa moram ovdje...moja cura pocela da govori mama...svaki put mi se oci napune suzama kad pocne da izgovara mama mama mama user posted image smiley36.gif] propuzala je u rikverc user posted image

pozz svim okruglicama user posted image

Pa gdje si zeno..jesam snasla sam se..narucila sam se u Vogoscu,kod dr.Salke Masica(kazu da je jako dobar doktor),narucena sam sutra u 3 i 15,nadam se najboljem ishodu..javit cu cim dodjem kuci..

mashAllah za tvoju Sarah..da ti j ziva i zdrava..i da bude lijepa i pametna na mamu user posted image

masic je dobar doktor..onako merhametli...radio je u vojnoj 2010 pa sam ja isla kod njega na ctg...i to termin oko 18,00 kad je u dezuri jer sam cula da nikad ni jednu trudnicu nije vratio ...bas bi bilo dobro da i sada nadjem takvu varijantu za ctg poslije posla jer planiam raditi do 7 dana pred termin kao i prosli put...pored te privatne ordinacije znam da radi i u MUP-ovoj ambulanti

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2102
22.2.2015 19:30:12   
rose

IZVORNA PORUKA: saamy

Hei drage moje evo mene,sinoc ono otisla u bolnicu rekose dodi na ctg,tako bi kad me pregleda dole kaze ti si 3cm otvorena al kontrakcije nisu jake,al se ja ljaju svaki 5min kaze.cekacemo tako.voda pukla oko 4 ujutro,nisam.oka sklopila,kako voda pukla veci bolovi o Allahu dragi,tako vuci.do 12 dode moja princeza porodila sam se za 15min,jos nisam.oka.sklopila gladna nisam.jela tek sad,ljubim.vas sve hvala na podrsci:-*

cestitam da je ziva i zdrava...nema ljepseg osjecaja nego kad ih konacno upoznamo...a hvala Bogu sve proslo ok i bez velike patnje user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2103
22.2.2015 19:36:33   
samy_lo

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Vanne

Samy lo satra se vec dva dana da ti posaljem pp ali nece preko moba nikako...evo ovdje cu ti odg pa ces valjda procitati...
Meni je trudnocu vodio dr nikulin...on radi u kiseljaku u jednoj privatnoj ordinaciji...ja sam mu isla na jezero na preglede...uzmes uputnicu kod dr opste prakse i na jezero...
Ali vidim da si se ti vec snasla...kod koga si se narucila? U koliko je pregled? Drzim vam fige i vjerujem da ce sve biti dobo...eto javi sto prije kakvo je stanje...

Mala curice drago mi je zbog bebice...nekako sam imala osjecaj za spol tvoje bebe ...
Ni tebi ne mogu odg na pp pa moram ovdje...moja cura pocela da govori mama...svaki put mi se oci napune suzama kad pocne da izgovara mama mama mama user posted image smiley36.gif] propuzala je u rikverc user posted image

pozz svim okruglicama user posted image

Pa gdje si zeno..jesam snasla sam se..narucila sam se u Vogoscu,kod dr.Salke Masica(kazu da je jako dobar doktor),narucena sam sutra u 3 i 15,nadam se najboljem ishodu..javit cu cim dodjem kuci..

mashAllah za tvoju Sarah..da ti j ziva i zdrava..i da bude lijepa i pametna na mamu user posted image

masic je dobar doktor..onako merhametli...radio je u vojnoj 2010 pa sam ja isla kod njega na ctg...i to termin oko 18,00 kad je u dezuri jer sam cula da nikad ni jednu trudnicu nije vratio ...bas bi bilo dobro da i sada nadjem takvu varijantu za ctg poslije posla jer planiam raditi do 7 dana pred termin kao i prosli put...pored te privatne ordinacije znam da radi i u MUP-ovoj ambulanti

Jeste draga,kazu da je veliki covjek prije svega..gledala sam alike ordinacija mu je bas lijepo opremljena..znam da ima i u MUP-ovoj i dole prima zene,i pregled je 30 KM svaki radni dan do 13 sati..ali ja vise volim otici privatnojer ce me detaljno pregledati

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2104
22.2.2015 19:39:02   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Mmmmmmmmm........vjerujem da necu moci vjerovati da je to MOJE dijete.Znam da sam je rodila ali ne vjerujem da je moja.
Samo da dragi Allah dz.s da zdravlja i da sve bude kako treba,njegovom voljom dijete dodje na ovaj svijet /dunjaluk.

user posted image user posted image tako sam i ja...gledam je a ne vjerujem da je moja...trahalo je to nekoliko mjeseci sigurno...valjda se toliko zaljubis da ne mozes da vjerujes da je tvoje user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2105
22.2.2015 19:41:48   
rose

IZVORNA PORUKA: alman

bas bi bilo lijepo upoznati se i u zivo i druziti se i kasnije sa djecom user posted image mogu mislit kako bi to super izgledalo kad bi se nas desetak sastalo u nekom objektu a sigurno bi bilo i hausa user posted image

user posted image user posted image bilo je takvih druzenja...sjecam se hajd sto smo zauzele trecinu baste kolicima...onda kad smo krenule na ferhadiju cijulu ulicu u sirinu..a nije nas bilo mozda 5-6 user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2106
22.2.2015 19:50:41   
samy_lo
Kako lijepo pricate o porodjajima i avojim bebicama,i ja bih rado,ali nezz sta me ceka sutra..molim Allaha da je sve ok,i da cu se moci opustiti i uzivati inshAllah

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2107
22.2.2015 20:27:08   
Pravnica
Bas ste aktivne danas, za razliku od prethodnih vikenda... o svemu se prica, lijepo... Ja sutra idem na kontrolu, drzite mi fige da budem ista otvoreni saa, hehheee... A svidja mi se ta ideja za druzenje poslije sa bebicama... pa mozemo se barem sto smo blizu ukombinovati. Radujem se tome, jer nemam nikog u blizini niti rodbini sa malom bebom.

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2108
22.2.2015 20:33:24   
bejbibi

Kako lijepo pricate o porodjajima i avojim bebicama,i ja bih rado,ali nezz sta me ceka sutra..molim Allaha da je sve ok,i da cu se moci opustiti i uzivati inshAllah

Amin draga,hoces...aBd bice sve dobro.i donijet ces nam.lijepe vijesti :) javi nam obavezno..

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2109
22.2.2015 20:34:42   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Bas ste aktivne danas, za razliku od prethodnih vikenda... o svemu se prica, lijepo... Ja sutra idem na kontrolu, drzite mi fige da budem ista otvoreni saa, hehheee... A svidja mi se ta ideja za druzenje poslije sa bebicama... pa mozemo se barem sto smo blizu ukombinovati. Radujem se tome, jer nemam nikog u blizini niti rodbini sa malom bebom.

Haj sretno draga, daj Boze da da uskoro drzis svoju bebicu :)) imas li kakvih bolova,ista???

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2110
22.2.2015 21:11:34   
samy_lo
Ma naravno da cu javiti,prvo cu uletiti.na rr da vam kazem,jos ako buduu lijepe vijesti inshAllah

06.09.2013 pocetak borbe

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2111
22.2.2015 21:27:36   
marseljeza

Ti i ja smo sutra u istom sosu user posted image Mislite na nas, makar u februaru da se porodimo s hajrom user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2112
22.2.2015 21:28:15   
alman

Ma naravno da cu javiti,prvo cu uletiti.na rr da vam kazem,jos ako buduu lijepe vijesti inshAllah

sretno sutra na kontroli, bit ce to ako Bog da sve uredu, javit ces ti nama lijepe vijesti user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2113
22.2.2015 21:29:51   
alman

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Ti i ja smo sutra u istom sosu user posted image Mislite na nas, makar u februaru da se porodimo s hajrom user posted image

naravno da cemo u mislima bit sa vama, ima li kakvih naznaka

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 2114
22.2.2015 21:29:54   
marseljeza

Biće to sve dobro ako Bog da user posted image

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2115
22.2.2015 21:31:45   
marseljeza

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: marseljeza

naravno da cemo u mislima bit sa vama, ima li kakvih naznaka

Ne znam šta da ti kažem. Danas cijeli dan osjećam baš pritisak dole, nisam prije nikad u ovoj mjeri, možda se beba namjestila, nadati se :) Leđa i stomak bole naizmjenično, nikakve povezanosti u jednom satu. I često imam stolicu danas, možda je to prirodno čišćenje a možda samo hurme rade user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2116
22.2.2015 21:42:44   
samy_lo
Hvala vam drage sto mislite na nas :) Divne ste

06.09.2013 pocetak borbe

Neposredna veza do poruke: 2117
22.2.2015 21:45:40   
Pravnica
Drage moje, hvala vam na nesebicnoj podrsci... puno znaci user posted image
Kod mene nema nikakvih bolova... nista slicno... a svaki dan iscekujem neke znakove. Posto ce me sutra prvi put vaginalno pregledati, nadam se da ce mi imati sta reci... da sam barem malo otvorena. Cim zavrsim sa pregledom, podnijecu izvjestaj user posted image

Neposredna veza do poruke: 2118
22.2.2015 21:47:25   
alman
pa moguce je da se bebi spustila u porodjajni kanala pa da osjecas tako pritisak dole, user posted image

Neposredna veza do poruke: 2119
22.2.2015 22:00:59   
bejbibi
Hajde drage moje s hajrom aBd, jos vas dvije,pravnica i marseljeza,i da zakljucamo februar user posted image onda ide mjesec mart, nas mjesec od nas triuser posted image ..pa da se i mi s hajrom rijesimo hihi....

Ja se okupala i sredila, moze me svaki.minut sta snaci pa da kolko tolko budem sprembauser posted image imam neki osjecaj da cu prije vremena user posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2120
22.2.2015 22:02:47   
bejbibi
Samy_lo i tebi drzimo fige draga, da nam saopstis lijepe vijesti aBd :)....

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2121
22.2.2015 22:03:46   
Pravnica
I ja sam sve vrijeme imala osjecaj da cu prije pa evo me punih 40 tt sutra aBd. Doduse, bejbibi, tebi je drugo... pa je i realno da bi te moglo iznenaditi. user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2122
22.2.2015 22:14:26   
bejbibi
Nemam pojma, takav imam osjecajuser posted image vidjet cemo aBd :)...
Sa prvim.djetetom sam se tacno na dan termina porodilauser posted image
A biko bi sad super kad bi se za rodjendan porodilauser posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 22.2.2015 22:15:31 >

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2123
22.2.2015 22:24:51   
Pravnica
I meni je rodjendan u martu. Jesil riba il ovan?
Ustvari... ima jos februara, mozda si na to mislila... joj mene... user posted image

< Poruku je uredio Pravnica -- 22.2.2015 22:26:35 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2124
22.2.2015 22:34:38   
bejbibi

I meni je rodjendan u martu. Jesil riba il ovan?
Ustvari... ima jos februara, mozda si na to mislila... joj mene... user posted image

Ne,ne mart sam mislila:) rodjendan mi 16.3 a termin 17.3 zato kazem da bi bilo super za rodjendan heheh...ribica sam user posted image ni na javi ni u snuuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

prošlost
joni

kad bi ste mogli šta bi promjenili u svojoj prošlosti

mnogo toga (57%)

nešto malo (30%)

ništa (13%)

Broj svih glasova: 206

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *