|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
22.2.2015 22:46:21   
Pravnica
Eee ja sam ovan... a rodit cu jednu ribicu aBd user posted image

Zene moje, ja se fino spremila... okupala, dotjerala gospodjicu... sad idem lagano na spavanac, da budem odmorna za sutra. Pozdravljam vas sve, a posebno svoju terminusu marseljezu... user posted image

Cujemo se sutra. Lijepe snove zelim...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2126
22.2.2015 22:53:00   
bejbibi
Sretno draga, javi nam sto prije sutra aBd :)

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2127
22.2.2015 23:07:07   
alman
naidjoh na jedan fin tekst za procitatiuser posted image
http://www.roditelji.hr/trudnoca/trudnicka-knjizica/druga-trudnoca-sto-ocekivati/

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2128
22.2.2015 23:13:54   
alman
http://www.roditelji.hr/trudnoca/16-30-tjedan/trudnoca-je-prilika-za-intimno-zblizavanje-partnera/

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2129
23.2.2015 2:09:12   
scarlett
Nigdje nijedne, da li je to moguće user posted image

Ponekada kada stignem navratim pa pročitam leteći samo da sam koliko - toliko u toku, ali ne stignem vas detaljno čitati i komentarisati.
Nadam se da ste sve ok i da sve ide kako treba.

Ja sam evo došla malo kod svojih i kada se vratim kući, mislim da više ne idem nikuda, jer me strah da slučajno ne krene ranije, pa da zaglavim u nekoj nepoznatoj bolnici. Danas smo ušli u 29. sedmicu hvala Bogu. Kad pomislim da je već toliko, ne mogu da vjerujem, vrijeme mi prolazi sve brže i brže i ja se istovremeno radujem, ali se počinjem osjećati i malo nervozno zbog svega što dolazi. Ne znam zašto, ali kada pomislim na porod i ono što slijedi iza njega, jednostavno samo osjetim neku nervozu u želucu. Čega me strah, ne znam reć. Valjda me ta neka neizvjesnost čini nervoznom, nemam pojma.

Drage žene, mene mučnine još uvijek nisu sasvim prestale, prije par dana sam ih osjećala tokom cijelog dana, a onda sam nekoliko puta zaredom povratila. Zadnji put nisam stigla uopće do toaleta, samo sam mami rekla da donese lavor, ona jadna nije uspjela ni donijeti, ja sam već ispovraćala cijelu posteljinu, povraćala sam čak i krv, to mi se nikad ranije nije dešavalo. Srećom da je bilo lijepo vrijeme, pa je mogla oprati sve i deke i jorgane i sve se fino posušilo već naredni dan.

Muči me žgaravica, kada popijem čašu vode, osjetim kako se kiselina miješa s tom vodom i penje do grla. Toga mi je više preko glave, umrtvljuje me ta žgaravica. Sa sinom sam koristila one tablete "rennie", ali mi se žgaravica javljala povremeno, a sada mi se čini da me nikad od prvog dana trudnoće nije popustila.

Nažalost, najbolje mi prijaju gazirana pića, pa nekad i to sebi priuštim, možda čak i češće no što bih trebala. Slobodno me iskritikujte i isprepadajte. user posted image Prestala sam pušiti kad sam planirala trudnoću i vjerujte da mi se cigareta nije nikad nakon prestanka tražila, koliko mi se traži gazirano, uglavnom je to sprite i fanta i schwepps, mineralna svakako, ali kola mi je nekako preslatka i ovi sokovi iz tetrapaka.

Slatko također slabo jedem ono što je preslatko, a nešto što nije preslatko pojedem al u malim količinama i opet se debljam, čini mi se da se i voda lijepi na mene. Nisam se vagala već skoro 2 sedmice, vjerujem da sad sigurno imam i 90 kg.

Koristi li koja od vas te reniie tablete? KOntam da ih sebi ponovo uzmem ili imate šta drugo za preporučiti.

Vidjela sam da ste pisale o imenima, MC ja sam već pisala za ime Dania, nama se jako dopada, kod nas ih još uvijek nema puno. MM je na prvu super reagovao na to ime, međutim neki dan kaže da možda radije i ne bi, jer se plaši da ga neće izgovarati kao Daniiiiiia. A mene baš boli briga kako će ga izgovarati, kontam kad čuju nas, ko bude htio ispravno izgovoriti, pratiti će kako mi zovemo djete.

I još jedno pitanje, kontam uraditi nešto s kosom, vrijeme je za šišanje i promjenu frizure, pa me zanima da li se smije prekuhavati kosa. Ja bih je možda malo prelomila. Farbam se svakih par mjeseci, otkako sam trudna, ofarbala sam se jednom u septembru i jednom u januaru i kontam da to nije nešto strašno, al ta kiselina koja se stavlja za trajnu user posted image ne znam jel' jača. Je li koja od vas to radila u toku trudnoće? Da li je to rizično uraditi?

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2130
23.2.2015 6:03:32   
Selzy
Jutro user posted image pravnica i marseljeza hocete li i vi s nama u mart user posted image samo da sve prodje kako treba ako Bog da pa kad god user posted image ja poranila, lose spavam skroz u zadnje vrijeme, izgleda da sam se tek pocela puniti vodom, vidim vera mi jedva stane a do sada sam je sve nosila :) bejbibi draga moja terminuso eto jos malo i nas mjesec i onda mozemo ocekivati svaki dan, ma da ja nesto mislim da ce to kod mene sigurno biti oko 20-og a mozda i predjem termin :/ ti bih trebala prije, ako i ti ne predjes user posted image

(odgovor članu scarlett)
Neposredna veza do poruke: 2131
23.2.2015 7:18:35   
lala88
jutro zenice evo i ja poranila ze veliko cudo, zezno me mm, kao da je juce citao temu, user posted image pa smo jutros poslije sabaha jeli keks user posted image i razbudila sam se, ko ce izdrzati cjeli dan? Terminuse sitno brojite, a i brojcano ste oslabljene, spao spisak na dva imena, nek je sretno da uz Boziju pomoc sve prodje bez komplikacija.

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2132
23.2.2015 7:22:13   
bejbibi
Jutro zenice..nenaspavana,umorna...M miima temoeraturupa sam mu stavila cepic jedan :( pomalo kasljuca pa cu vidjet kakav ce biti u toku dana mozda ga budem vodila doktoru..joj mene smori kad je on bolestan,plasi se doktora,nece lijekove pa je to uvijek plac uh....samo da se ne oduzi ovo...

Evo mene neka mucnina uhvatila, valjda se nasekirala.. Samo da ne povracam :s...

Selzy jos malo i eto bebica aBd :)..... Imam osjecaj da cu prije al vidjet cemo...

Scarlet samo pij sta ti odgovara..ja sam na pocetku i red bull pila mozes mislit:)sta cu pasalo mi kad sam povracala, smirivako mi zeludac, naravno ne preporucujem hehe....i ja sam se naglo debljala al sad bas sporo....ma ne sejiraj se,otici ce sve to..a za tablete ne znam nista

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2133
23.2.2015 7:24:29   
bejbibi
Lala ti bas aktivna na sabahu user posted image inace se preporucuje taj jutarnji keks,kazu dobar za kondiciju i dobar danuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2134
23.2.2015 9:04:58   
samy_lo
Jutro zenice..
Ja nisam oka sklopila,strah me sta cu cuti danas..sva strepim..
Evo pravim dorucak,pa cu da se istusiram,i odoh na zadnju inekciju progeterona,ocu po neke uputnice,pa onda na pregled..neka mi je Allah na pomoci..neka me obraduje

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2135
23.2.2015 9:09:28   
M.A.M.
jutro loptice,uh sto ste bile aktivne za vikend na svakom poljuuser posted image ne spominjite mi keks,ubicu vas ja nazalost jos nesmijem do naredne kontrole,rekla mi dr rad kontrakcijauser posted image terminusama koje su se porodile cestitam i ljubim vam bebe,hvala Bogu pa je sve proslo uredu
Samy_lo logicno je da nisi spavala,sikiracija je cudo jedno,al eto docekala si i kontrolu,vidjeces da ce to to sve biti dobro akoBogda,javi nam odmah sta je rekao dr.

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2136
23.2.2015 9:24:05   
mala curica

IZVORNA PORUKA: samy_lo

Jutro zenice..
Evo pravim dorucak,pa cu da se istusiram,i odoh na zadnju inekciju progeterona,ocu po neke uputnice,pa onda na pregled..neka mi je Allah na pomoci..neka me obraduje

Samy lo sretno i bit ce to sve ok.Vratit ce se kuci nikada sretnija,mrvica ce tebe obradovati.
Sa hajrom sve da bude.
Mislim na tebe i javi nam se obavezno
ljubim te

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2137
23.2.2015 9:54:04   
bejbibi

Jutro zenice..

Sretno draga i javi nam obavezno.. Mislimo na tebe

Neki autor...

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2138
23.2.2015 9:57:16   
bejbibi
M i ja zaspali, mene sad probudila bol u kukovima koja je. Isla na stomak i na listove noge, skroz doleuser posted image sta bi to.moglo biti ccc...bas ko grcevi al nije grc vec bol jaka, al ko paralizovana... Jedva ustala...i protjeralo me da izvinete....izgleda i ja cu se razboliti:(

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2139
23.2.2015 9:57:50   
mala curica
Jutro nadam se da ste se naspavale.I ja sam bas rano ustala a kasno legla gledala neki film.
Budila se dva puta u wcni nastabila spavati u 7 se probudila bassss gladna .Doruckovala,malo bila aktivna s mm
mazili se i bas mi je prijalo.Eto da i ja prijavim da je poslije mjesec dana bilo akcije.Sretna ja sretan mm user posted image
Evo sada dosli na neke zermine da obavimo prije nego krenemo za Bosnu.
Kod nas je vrijeme bas tmurno ali nije hladno.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2140
23.2.2015 10:10:21   
bejbibi
Sta je ovo sve aktivne na sabahuuser posted image ....neka ste,uzivajte dok mozete ;).... Haj mala c laganini se spremaj draga,ode ti svojoj.mamici aBd user posted image

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2141
23.2.2015 10:17:00   
mala curica
Danas cijeli dan sam vani s mm da obavimo sve sto trebamo prije nego krenemo.A u srijedu on treba sefu na par sati pa poslije posla tj navecer krecemo.Imat cu vremena taj dan da prosetam.i kupim.mami neke sitnice.
Jedva cekam,a imam neku tremu ,a tek kada se budemo priblizavali Bosni zaigrat ce mi zaludac heheh.
Samo da hairli dodjemo.
A da sinoc smo htjeli ali ja nesto hocu i necu.Promijenila vitamine i muci me stolice hoce nece.Samo sjedim.na wc solji i nista.Nisam se prijatno osjecala.
Jutros kaze mm da me malo pocese po ledjima i tako se i desi hihihi.
Nesmijem ga vise zapostavljati i odbijati od sebe.heheh.

Danas nezz sta cu za rucak najvjerovatnije vani cemo jesti.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2142
23.2.2015 10:33:28   
rose

Hvala vam drage sto mislite na nas :) Divne ste

dosal da vidim kad ti je pregled...hajde cekat cemo s tobom ...akoBogda da budu lijepe vijesti user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2143
23.2.2015 10:34:08   
rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

I meni je rodjendan u martu. Jesil riba il ovan?
Ustvari... ima jos februara, mozda si na to mislila... joj mene... user posted image

Ne,ne mart sam mislila:) rodjendan mi 16.3 a termin 17.3 zato kazem da bi bilo super za rodjendan heheh...ribica sam user posted image ni na javi ni u snuuser posted image

meni termin bio 7 novembar a moj rodjendan 15 novembar...cura se priblizila...i rodila se 2 dana prije mog rodjendana user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2144
23.2.2015 10:35:19   
lala88
ja malo i odspava, keks je najbolji ujutru
samy_lo sretno draga, aBd da sve bude super
MC nek si skinula paucinu user posted image (tako ja kazem kod apscinencije duze od 15 dana)
bejbe da ti neces uskoro maziti princezu, znas kako kazu da se cure uvjek radjaju prije termina, ima li istine u tome zene?

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2145
23.2.2015 10:56:26   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: lala88

ja malo i odspava, keks je najbolji ujutru
samy_lo sretno draga, aBd da sve bude super
MC nek si skinula paucinu user posted image (tako ja kazem kod apscinencije duze od 15 dana)
bejbe da ti neces uskoro maziti princezu, znas kako kazu da se cure uvjek radjaju prije termina, ima li istine u tome zene?

Moguce sve user posted image i ja sam cula da cure kao prije dodju pa eto vidjet cemo hehhe...

Neki autor...

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 2146
23.2.2015 10:57:19   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

I meni je rodjendan u martu. Jesil riba il ovan?
Ustvari... ima jos februara, mozda si na to mislila... joj mene... user posted image

Ne,ne mart sam mislila:) rodjendan mi 16.3 a termin 17.3 zato kazem da bi bilo super za rodjendan heheh...ribica sam user posted image ni na javi ni u snuuser posted image

meni termin bio 7 novembar a moj rodjendan 15 novembar...cura se priblizila...i rodila se 2 dana prije mog rodjendana user posted image

I kod mene.ce biti vjerovatno takouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2147
23.2.2015 10:59:05   
mala curica
Lala sramota me bila koliko se paucine nakupilouser posted image user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2148
23.2.2015 10:59:17   
bejbibi
Ocekujemo vijesti odmarseljeze i pravnice,nadam se da im je krenulo :)

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2149
23.2.2015 12:15:46   
Pravnica
Cao drage moje.
Haman nista ne obavih, osim ctga... pregled pomjeren sutra user posted image
Nadam se da ce marseljeza imati sta podijeliti sa nama...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

muzika
djidjibufon

Koju vrstu muzike slusate?

narodnu-turbo folk (48%)

zabavnu (24%)

pop (22%)

izvornu (2%)

klasicnu (5%)

Broj svih glasova: 101

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *