|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
22.2.2015 13:59:50   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Nisam se još porodila, Pravnica i ja ćemo zatvoriti ovaj mjesec, vjerovatno ćemo i u sobi biti zajedno kako smo krenule [sm=smiley36.gif]
Ja čistim stan, sve nešto čistim a ništa mi potaman. Od stvari za bebu još kolica nisam nabavila i neću dok se aBd ne rodi, tj pošaljem muža da to on završi :D Zaova će mi dati sve sjedalice za auto, ima od od 0 pa dalje, vrlo kratko korištene i ne znam što bi nove kupovala opet.
Svako jutro se ponadam aman evo ga, boli me nešto a u biti bole me leđa i stomak od pritiska vjerovatno. I gospođica :D

Ko je spomenuo sex blago meni?user posted image Što se mene tiče, vrlo dobra stvar cijelu trudnoću, nisam imala zabranu pa je to bilo redovno, koliko je moglo da bude user posted image A nije mi ni mrsko ovih dana, samo što je problem namjestiti se user posted image

Bas tako. Ostale smo samo nas dvije da iscekujemo.. hehhe... bebe ljenguze izgleda user posted image
I kod mene ista stvar za kolica, muz ce to obaviti aBd... ionako nam nece trebati onih 40 dana user posted image
Sex? Sta je to? user posted image

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 2051
22.2.2015 14:03:32   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: mala curica

Pravnice,cuj gljivice?
Zasto onda ne svrbi sve nego samo gornji dio oko klitorisa?U svakom slucaju kupit cu Canesten pa mazati.Sinoc sam namazala Niveom samo da se ne cesem.
A cudo mi doktor nije nista rekao u srijedu jos me ginekoloski pregledaouser posted image

Kazem i kod mene je tako bilo, pa se prosirilo okolo... a dok mi je canesten pomogao, gljivice - nema sta drugo biti user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2052
22.2.2015 14:43:36   
Vanne
Samy lo satra se vec dva dana da ti posaljem pp ali nece preko moba nikako...evo ovdje cu ti odg pa ces valjda procitati...
Meni je trudnocu vodio dr nikulin...on radi u kiseljaku u jednoj privatnoj ordinaciji...ja sam mu isla na jezero na preglede...uzmes uputnicu kod dr opste prakse i na jezero...
Ali vidim da si se ti vec snasla...kod koga si se narucila? U koliko je pregled? Drzim vam fige i vjerujem da ce sve biti dobo...eto javi sto prije kakvo je stanje...

Mala curice drago mi je zbog bebice...nekako sam imala osjecaj za spol tvoje bebe ...
Ni tebi ne mogu odg na pp pa moram ovdje...moja cura pocela da govori mama...svaki put mi se oci napune suzama kad pocne da izgovara mama mama mama user posted image smiley36.gif] propuzala je u rikverc user posted image

pozz svim okruglicama user posted image

02. 07. 2014. 18:56 Sarah.....zjenica oka moga....

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2053
22.2.2015 14:55:47   
samy_lo

IZVORNA PORUKA: Vanne

Samy lo satra se vec dva dana da ti posaljem pp ali nece preko moba nikako...evo ovdje cu ti odg pa ces valjda procitati...
Meni je trudnocu vodio dr nikulin...on radi u kiseljaku u jednoj privatnoj ordinaciji...ja sam mu isla na jezero na preglede...uzmes uputnicu kod dr opste prakse i na jezero...
Ali vidim da si se ti vec snasla...kod koga si se narucila? U koliko je pregled? Drzim vam fige i vjerujem da ce sve biti dobo...eto javi sto prije kakvo je stanje...

Mala curice drago mi je zbog bebice...nekako sam imala osjecaj za spol tvoje bebe ...
Ni tebi ne mogu odg na pp pa moram ovdje...moja cura pocela da govori mama...svaki put mi se oci napune suzama kad pocne da izgovara mama mama mama user posted image smiley36.gif] propuzala je u rikverc user posted image

pozz svim okruglicama user posted image

Pa gdje si zeno..jesam snasla sam se..narucila sam se u Vogoscu,kod dr.Salke Masica(kazu da je jako dobar doktor),narucena sam sutra u 3 i 15,nadam se najboljem ishodu..javit cu cim dodjem kuci..

mashAllah za tvoju Sarah..da ti j ziva i zdrava..i da bude lijepa i pametna na mamu user posted image

06.09.2013 pocetak borbe
01.3.2015. Kiretaza-13 sedmica
10.9.2015 dvojke-spontani pobacaj
04.10.2016 rodio se moj H

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 2054
22.2.2015 15:01:13   
saamy
Hei drage moje evo mene,sinoc ono otisla u bolnicu rekose dodi na ctg,tako bi kad me pregleda dole kaze ti si 3cm otvorena al kontrakcije nisu jake,al se ja ljaju svaki 5min kaze.cekacemo tako.voda pukla oko 4 ujutro,nisam.oka sklopila,kako voda pukla veci bolovi o Allahu dragi,tako vuci.do 12 dode moja princeza porodila sam se za 15min,jos nisam.oka.sklopila gladna nisam.jela tek sad,ljubim.vas sve hvala na podrsci:-*

(odgovor članu samy_lo)
Neposredna veza do poruke: 2055
22.2.2015 15:05:38   
alman
samy user posted image bas si me obradovala hvala dragom Allah da je sve proslo hairli, cestitamo neka vam je ziva, zdrava puno godina, sad malo odmori zasluzila si user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2056
22.2.2015 15:06:26   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: saamy

Hei drage moje evo mene,sinoc ono otisla u bolnicu rekose dodi na ctg,tako bi kad me pregleda dole kaze ti si 3cm otvorena al kontrakcije nisu jake,al se ja ljaju svaki 5min kaze.cekacemo tako.voda pukla oko 4 ujutro,nisam.oka sklopila,kako voda pukla veci bolovi o Allahu dragi,tako vuci.do 12 dode moja princeza porodila sam se za 15min,jos nisam.oka.sklopila gladna nisam.jela tek sad,ljubim.vas sve hvala na podrsci:-*

Saamy cestitam od srca,tebi brz oporavak a bebi dug i sretan zivot :) uzivajte sada

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2057
22.2.2015 15:06:53   
marseljeza
saamy, čestitam user posted image user posted image user posted image huser posted image hvala Bogu završila si, baš mi je drago zbog tebe. ljubi mrvu svoju sada i uživaj, jedva čekam i ja da dočekam aBd :*

< Poruku je uredio marseljeza -- 22.2.2015 15:07:26 >

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2058
22.2.2015 15:07:32   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Amanni...porodila se user posted image
Tukica...porodila seuser posted image
Adicaa...porodila se user posted image
Saamy...porodila seuser posted image
Marseljeza...24.02
Sprinter...porodila se user posted image
Pravnica...26.02
Dianaa...porodila seuser posted image

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Bella...08.06
Alman...29.06
Mala curica...30.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Putujuca...18.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2059
22.2.2015 15:10:46   
alman
jest mene nesto neraspolozenje spucalo, malim me naljutio pa sam ga morala malo ispucati, pa mi sad krivo sve bih mogla plakati od muke, necu da se skroz odljutim a on ko macak obilazi oko mene, a mene steglo u prsima, al mora znati kad skrivi da snosi posljedice user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2060
22.2.2015 15:13:09   
mala curica
Samy bravo za tebe i bebicu user posted image
Drago mi je sto se nisi namucila s bolovima i da jr sve ok proslo.
Kako si svojoj mami javila?
Odmori se malo i ljubim vas.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2061
22.2.2015 15:17:14   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Vanne

Negdje zastopalo pa ti nece porukeuser posted image
A ja sam bila sigurna 100% da je djecak.
Masala cura vec velika pa i propuzala,nema veze sto je u rikverc user posted image ljubim je snalazljivu.Snasla se ona ako ne zna naprijed zna unazad.
A da ti je dusa puna kada ti kaze mama vjerujem.......da ste zive i zdrave.

(odgovor članu Vanne)
Neposredna veza do poruke: 2062
22.2.2015 15:40:58   
bejbibi
Alman i ja sam neraspolozena danas, i sve me bervira.. Samo cekam kad cu se posvadjat sa mmm avec mi klizi po zivcima user posted image ...uh znam kako je kad naruzis dijete, bas se tako osjecas a ne treba popustiti jooj....al ja ne.mogu dugi izdrzat,on se izvinjava i ja ga moram zagrliti... Najgore mi je kad se navecer pred spavanje tako posvadjamo a on zaspe.. Uh ja bi onda samu sebe isprebijala od muke al sta ces, moraju naucit i snosit posljedice...ja ga sad saljem u svoju sobu u cosak...i poslusauser posted image ...

E mala c treba bit snalazljiv u krevetuuser posted image malo maste i sve pet... Nego ako se tebi ne da ti fino myza pomaziuser posted image .....

Neki autor...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2063
22.2.2015 15:41:56   
bejbibi
Selzy eto.jos dvije tterminuse i.onda nas mjesecuser posted image ...nas je malo u martu,oduzit ce nam seuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2064
22.2.2015 15:45:01   
bejbibi
Samy_lo dr masic je super..sve najbolje sam cula o.njemu i moja poznanica je isla kod njega i prezadovoljna...nadam se da ce ti ovaj.put samo lijepe vijesti reci :) javi nam odmah

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2065
22.2.2015 15:52:26   
Selzy
Saamy mila cestitam! user posted image uzivaj sa svojom bebicom i da ti je ziva i zdrava punooo godina .. vidim draga bejbibi, kad pogledam ovaj spisak odmah me uhvati neka trema user posted image ma hajde tjesim se tim da zenice koje se brzo odluce na drugo djete znaci nije tako strasno inace ni jedna vise ne bi radjala user posted image jel tako draga? Eto i tebi je drugo!? user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2066
22.2.2015 16:00:29   
alman
ma i on ovo obilazi pa dodje poljubi me pa pomiilki po obrazu, pa sam malo popustila al kazna nema tv, mob ni laptopa ostaje, ma bezveze me naljutio on je bas navikao sam i uz nas i misli da sve on najbolje radi i da niko nije bolji od njega, a mene takvo ponasanje nervira i stalno mugovorim da nije to tako, al dijete ko dijete,user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2067
22.2.2015 16:12:42   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: saamy

CESTITAM SAAMY user posted image user posted image user posted image
Sad se mozes opustiti i uzivat... blago tebi user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2068
22.2.2015 16:21:10   
saamy
Hvala drage moje,kako je lijepo da ste mi podrška ljubim vas velika pusa od nas ♡

Ostalim želim što lakši i brz porod pa da se ako Bog da čujemo sve user posted image

Mamu sam evo na skayp zovem pa. U vidjet ekacijuuser posted image
Dijana sretno sa bebom da ste živi i zdravi sve najbolje tebi ostalim ženama
MERSELjeza ti si se pa sretno draga biće ako Bog da kako treba
Pusa velika

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2069
22.2.2015 16:32:56   
putujuca
Samy sve najljepse da ti je ziva i zdrava curica i sretna zajedno s vama :)

sad uzivaj, nema ljepseg osjecaja od onog kad sve prodje i kazu ti da je sve uredu user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2070
22.2.2015 16:37:05   
marseljeza
Ovo je kolektivno neraspoloženje danas, vjerovatno je do vremena, nestalo sunce. Meni je užasna mučnina cijeli dan, boli me dole ludo, ne mogu sjesti, ne mogu hodati kako treba, baš me pritislo. Pokušala prošetati i popela se na drugi sprat, ajd malo vježbe uz stepenice, slabo mi bi, mučnina, mučnina...

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 2071
22.2.2015 17:00:39   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Selzy

Saamy mila cestitam! user posted image uzivaj sa svojom bebicom i da ti je ziva i zdrava punooo godina .. vidim draga bejbibi, kad pogledam ovaj spisak odmah me uhvati neka trema user posted image ma hajde tjesim se tim da zenice koje se brzo odluce na drugo djete znaci nije tako strasno inace ni jedna vise ne bi radjala user posted image jel tako draga? Eto i tebi je drugo!? user posted image

Jeste drugo :).... Bas sam danas pricaka sa prijateljicom i oni rade na bebi pa sve ispituke kako, sta..a ja se prusjetila svegauser posted image nju su svi isprepadali, ma reko nije strasno i stvarno.nije.. Da jeste zenice ne bi radjale po 5-10 user posted image ja issto zelim puno djece imat, ja i mm smo skontali min 3user posted image al eto kad su danas ove finansije problem.. Al ko zna :) mozda nam se poveca nafakauser posted image ...ipak treba mislit na buducnost djece i treba im sve pruzit a ne samo redati jedno za drugim a ne mozes im osnovno..... Zasad hB stizemo sve al eto za neku vecu porodicu sta ja znam al opeg sve u Bozijim rukama:) tako da nime strasno nista.. Eto vidis saamy prvi porod pa se kolko tolko lahko porodila :) sve se to zaboravi Bogami... Slatka je to bol a da ne pricam kako se zena mocno i ponosno.osjeca poslije toga:)... Eto ja molim Boga da se cura fino.okrene da mogu prirodno,niposto ne zelim na cr samo ako ne daj Boze riskantno sta pa moram.... Radije cu trpit prirodno nego na cr nista ne osjecati.. Tuzno.i zalosno:(

Neki autor...

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 2072
22.2.2015 17:06:58   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

ma i on ovo obilazi pa dodje poljubi me pa pomiilki po obrazu, pa sam malo popustila al kazna nema tv, mob ni laptopa ostaje, ma bezveze me naljutio on je bas navikao sam i uz nas i misli da sve on najbolje radi i da niko nije bolji od njega, a mene takvo ponasanje nervira i stalno mugovorim da nije to tako, al dijete ko dijete,user posted image

A razumijem te,i.moj je takav.. Cim nije po njegovom odmah dize nos,vristi i sta sve ne al mislim da su vecinom djeca takva koja su navikla biti sama.... Moj M ne ide u vrtic pa zbog toga..uvijek samnom kod kuce i gdje gid zajedno...al djeca su to, naucit ce.. Meni je samo vazno da on nije svadljiv i fakat nije, gkedam ga vani sa djecom strasljiv je, bjezi,nece se svadjatuser posted image moram ga naucit da ne bude ni takav al sve to vremenom :)

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2073
22.2.2015 17:18:10   
mala curica
Ja zaspa k'o velika user posted image evo sada ustala i vidim kisa padaaaaauser posted image
Sad bi opet nastavila spavati ali sta cu raditi veceras.
Ja bas danas razmisljam o porodu.Kako vrijeme odmuce i polahko dan za danom sam blize nasem mjesecu
sve vecu zelju i nestrpljenje,jedva cekam da dodje dan da se porodim.
Svjesna sam da boli(bolilo me i na zivo Kiretaza,trpila i vristala za nista)boli zbog BEBE pa sama ta misao ti ublazi strah i psihicki bol.
Svakim danom sve vise jedva cekammmmmmm user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2074
22.2.2015 17:18:49   
lala88
samy cestitam draga, sve najbolje tebi i bebi da ste zive i zdrave puno godina,

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Farbanje u trudnoći
vila_7

Da li ste se farbale u trudnoći?

Da, kao i uvijek (54%)

Da, ali nakon prva 3 mjeseca (17%)

Ne jer mislim da steti (29%)

Broj svih glasova: 123

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *