Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:40:53
alman
a pola sata mi trebalo da sve iscitam, bas ste bile aktivne, i malog odvela na spavanje pa dok sve izucimo sure, evo sad ii ja legla mala curice vidim bila svekriva nek si je bas ignorisla i dala do znanja da se ne das gaziti i zafrkavati bas vam hvala sto ste me se sjetile i ja cijeli dan sa mamom pricam o vama kako se mi fino ispricamo o svemo a njoj to sve spansko selo nije luda za tehnologijom, ja sve malo malo joj da li se samy porodila
samy draga neka je sa srecom da nam sutra ako Bog da javis lijepo vijesti
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:45:43
alman
bejbibi meni su rekli da u to kantarionovo ulje sto se kupi u apoteci, zato sam te i pitala jesi li kupila u apoteci ili da nije ko pravio, natopis tampon i stavis, to mi je tetka rekla a ona radi kod nas na ginekologiji kaze bolje ti je to nego i jedne vaginalete a prirodno ja sam uzimala i valinalete od kantarijona prije nego mi je rekla za to
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:48:29
alman
jutros kad smo ustali kaze moj Harun:" znas mama sta sam sanjao, da si rodila bebu i ja sam nesto gledao na laptopu a beba je htjela da gleda teletebise, i ja sam joj nasao i gledao zajedno sa bebom, pitam ja njeg pa sta je bilo braco ili seka, kaze on pa braco
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 22:53:33
alman
ja imam milion briga sto cu se poroditi u Ramazanu, a opet mi i drago sto ce biti u mubarek mjesecu , ja sam navika da stalno pravim iftare i zovem rodbinu i prijatelje znam i po 10 noci imati i goste pa i mi idemo nekima, tako da ce mi bit pravo neobicno, pa ni Bajram uvijek idemo kod svekrve na dorucak bude nas dosta svi se kod njih sastanemo a kod mojih na rucak a sad ce oni nama dodji sto mi je drago
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:07:45
alman
IZVORNA PORUKA: bejbibi
A ne znate jos pol :).... Ma samo nek je zivo j zdravo a lijepo imati oboje :)...
ne znam htjela pitati prosli put i zaboravila, i ja kazem neka je samo zivo i zdravo poslije onog prepada stvarno mi ni najmanje nije bitno sta je, a sto kaze moj mali ako rodis seku nema veze drugi put ces bracu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:10:01
alman
Aha u apoteci sam uzela.. Znaci mogu natopiti tampon i metnuti unutra a nisam nikad tampone korisyila nesto me strah
ja sam koristila jedan put uhvatilo me na moru prosli put ka stavljala tampon kad ulazim u vodu, al je bas ruzan osjecaj, ma samo ga gurnes jos ce ti sad biti lakse jer ce biti masamn kao i vaginaleta, mene vise onaj konac skakilja
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:22:47
alman
mene i danas skoro cijeli dan bole desni i ove osmice da hoce vise i niknuti mogu misliti kako je bebama kad im nicu zubici, kad meni stvara ovoliko nervozu, imate li vi kakav narodni lijek
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:24:28
bejbibi
Ma da haha upravu je tvoj mali :)) sta znas mizda do godine bude trece hehs....haj bas cu sutea kupiti tampone pa rako koristiti ulje... Valjsa ce pomoc sta :) a ima neka posebna krena u apoteci protiv pucanja, cini mi se na d..bas cu pitat
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:25:52
bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
mene i danas skoro cijeli dan bole desni i ove osmice da hoce vise i niknuti mogu misliti kako je bebama kad im nicu zubici, kad meni stvara ovoliko nervozu, imate li vi kakav narodni lijek
A onaj gel za bebe da probas.... Mozda sw mozw u trudnoci
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 21.2.2015 23:31:33
alman
IZVORNA PORUKA: alman
A onaj gel za bebe da probas.... Mozda sw mozw u trudnoci
hahah dobro si tebam se raspitati ako me nastavi boliti ili sam se samo dobro nahladila pa me jos vise boli
hajd draga lijepo spavaj i ja cu uskoro rano sam ustala a i umorila se tako da cu uskoro na spavanje,
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 0:05:28
mala curica
Danas sam kupila ribu.Nisam odavno pravila.
Zene,s obzirom da gospodjicu brijem svaki drugi-treci dan a dlake su mi tako jake i ostre,osjetim da me danima srvrbi oko klitorisa. Maloprije poglesam crveno kada usne razmaknem.Uzela ogledalo i pogledala.Dali je moguce od dlaka kako su jake.Na ulazunu rodnicu nista nema i ne svrbi samo oko klitorisa. Kontala da kupim Canesten za vanjsku upotrebu ali tek u Ponedjeljak,sutra ne radi apoteka.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 2:04:24
Selzy
Kako ste mi zenice? Ima li nocnih ptica!? ja danas malo radila stan, slagala ormare i beby stvarcice da je sve spremno, pa popodne zaspala i ustala kasno, sad nema spavanja do zore, aa bole me kukovi kad spavam duze vrijeme na jednoj strani, pa me sve zivo zaboli haos zato se vrtim ko na raznju
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 2:11:41
Selzy
Vidim saamy krenulo ako Bog da da sve prodje kako treba, da se lahko porodis i da je bebica ziva i zdrava mala c.ma svekrvu samo na ignore, nek vidi da nema zezancije i nemoj se samo bezveze sikirati .. bejbibi kako si mi ti? Bole li tebe kukovi i ledja, kako ti spavas?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 8:38:20
Dianaa
hej zenice drage, da vam se javim...
ja sam 17.2. rodila sina 3.700 teskog i 55 cm dugog. pokusala sam prirodno al se malo zakomlikovalo pa se zavrsilo carskim rezom... uglavnom, bitno je da smo oboje dobro i da smo stigli svojoj kuci... ima li koja zenica da se porodila, informisite me ... citala sam vas u bolnici al nisam se mogla sjetiti password-a da se logujem... malo cu se slabije javljati al cu biti tu i imate moju podrsku poljubac od mene i moje
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 8:51:04
Bella.88
IZVORNA PORUKA: Dianaa
ja sam 17.2. rodila sina 3.700 teskog i 55 cm dugog. pokusala sam prirodno al se malo zakomlikovalo pa se zavrsilo carskim rezom... uglavnom, bitno je da smo oboje dobro i da smo stigli svojoj kuci... ima li koja zenica da se porodila, informisite me ... citala sam vas u bolnici al nisam se mogla sjetiti password-a da se logujem... malo cu se slabije javljati al cu biti tu i imate moju podrsku poljubac od mene i moje
Cestitke draga Tebi brz oporavak,a bebcu sve naljepse Ne znam znas li da se sprinter porodila sammy dobila bolove,verovatno ce i ona danas svoje pile imati u rukama
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 8:51:41
bejbibi
Jutro zenice....onak i naspavana i nenaspavana...selzy boli me sve zivo,kukovi,ledja,krsta,donji duo stomaka neki prutisak.. A nekad me stidna kost, pa me dole ko zigne..izgleda imam one lazne trudove.... Ma sva sam napuhana i teska sebi, bogami jedva hodam...
Kod nas tmurno i kisovito :(.... Bas ne znam za danas sta cemi...kontam prosetati al nema sanse
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 8:53:38
bejbibi
Amanni...porodila se Tukica...porodila se Adicaa...porodila se Saamy...15.02 Marseljeza...24.02 Sprinter...porodila se Pravnica...26.02 Dianaa...porodila se
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 22.2.2015 8:55:23
Pravnica
IZVORNA PORUKA: Dianaa
Cestitam Dianaa Nek ti je ziv i zdrav sincic... a ti nam se brzo oporavi pa da nam ispricas kako se odvijala situacija (nama koje jos cekamo)