|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti?
24.3.2009 20:04:14   
ena0002
IZVORNA PORUKA: Darica

Drage moje ja sam u braku 8 mjeseci pokusavamo dva mjeseca da dobijemouser posted image ali dva puta nista..bas sam se unervozila...user posted image

Darice ja ne bih rekla da vi imate problema user posted image , pa tek se dva mj. trudite user posted image . Smatra se da ako nakn dvije godine ne dodje do trudnoce, da se tek tad treba obratiti doktoru. Tako da samo polahko i bez panike.
Inace se preporucuje imati odnose za vrijeme ovulacije da bi ostala user posted image , a kako ces saznati kad ti je ovulacija, ovdje zaista ima jako puno tema, od mjerenja bazalne temperature, preko sluzi, LH trakica i sl. Takodjer se preporucuje nakon odnosa ne ustajati najmanje 30 min, drzati noge uzdignute, jastuk pod guzu i sl. U svakom slucaju pofataces sve ako se budes sa nama druzila user posted image
Ja ti zelim da sto prije ugledas user posted image

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 526
24.3.2009 20:50:09   
Lilly
Lilly ja sam pila 1 mjesec curukotovo ulje a cula sam od jedne cure da poboljsava i ubrzava trudnocu ja sam nakon 1 mjsec ostala trudna kad sam to koristila.ja mislim da imas na ovom forumu o tom ulju pa pogledaj meni je pomoglo

user posted image user posted image user posted image
Cula sam za to ulje sve najbolje, tj. da moze samo pomoci a nikako odmoci. Bas sam nedavno probala jednu kasiku ali nije mi se bas svidjelo, mada je moje ulje bilo onako ustajalo pa vjerovatno zbog toga. Inace volim jako sjemenke curekota na lepinama. Kupit cu novu bocicu pa cu ponovo pocetiuser posted image ..., a sve za maluuser posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 527
24.3.2009 21:48:08   
Darica
IZVORNA PORUKA: ena0002

Drage moje ja sam u braku 8 mjeseci pokusavamo dva mjeseca da dobijemouser posted image ali dva puta nista..bas sam se unervozila...user posted image

Darice ja ne bih rekla da vi imate problema user posted image , pa tek se dva mj. trudite user posted image . Smatra se da ako nakn dvije godine ne dodje do trudnoce, da se tek tad treba obratiti doktoru. Tako da samo polahko i bez panike.
Inace se preporucuje imati odnose za vrijeme ovulacije da bi ostala user posted image , a kako ces saznati kad ti je ovulacija, ovdje zaista ima jako puno tema, od mjerenja bazalne temperature, preko sluzi, LH trakica i sl. Takodjer se preporucuje nakon odnosa ne ustajati najmanje 30 min, drzati noge uzdignute, jastuk pod guzu i sl. U svakom slucaju pofataces sve ako se budes sa nama druzila user posted image
Ja ti zelim da sto prije ugledas user posted image

ena0002 ......bas vam hvala na odgovoru inace nisam puno upucena nadam se da cu od vas saznati vise

kad ovulacija odprilike bude koji dan nakon menstruacije...stid me je ali ne znam..jel to zadnji plodni dan
hvala

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 528
24.3.2009 21:52:22   
Darica

IZVORNA PORUKA: merima85

cao darice

ja sam u braku isto 8 mjeseci ,i vec 8 mjeseci pokusajem
ja 23 moj muz 33.
Pa nadam se svaki put al nista do sada..user posted image

Nadam se da cemo uskoro bitiuser posted image  

(odgovor članu merima85)
Neposredna veza do poruke: 529
24.3.2009 21:57:53   
Darica
IZVORNA PORUKA: bebana27

cao darice
ja sam ti se za bebu borila oko 10 mjeseci sve sam koristila i nije mi uspjelo i kad sam odlucila da vise ne mislim na to da li cu zatrudniti ili ne ja sam ostala trudna jako sam sretna.
medjutim meni su govorili dizi noge poslije odnosa jastuk pod dupe ali dzaba nista nije pomagalo i ja odlucim poslije odnosa ispravim noge stavim jastuk pod dupe i tako sam radila jedno mjesec dana ali sam pila i ulje koje moze ubrzati trudnocu.
ako te bude jos sta intersovalo pitaj.tu sam

Bebana hvala na odgovoru

cula sam i za folnu kiselinu da se traba piti ...

Koliko cesto trebaju biti odnosiuser posted image ,

citala sam na nekom forumu o ovom ulju...kao da steti materici..ne znam sad da li je to tacno
pozdrav

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 530
24.3.2009 22:02:19   
Anushka
mozda vam pomogne moje iskustvo, 1,5god smo pokusavali i odem na pregled papa i to, i ispostavi se da sam imala povisenu kiselost u rodnici, povecanu prirodnu floru ili kako vec, sedam dana u januaru koristila vaginalete - prepisao mi dr, i u februaru zatrudnim, i to znam tacno kad - poza stojeci sa ledja:) sretno

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 531
25.3.2009 13:35:41   
ana08
Draga Anushka, kako su ti utvrdili tu kiselost? Papa test to ne potvrđuje. Kakve anlize si radila i kod koga?

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 532
25.3.2009 19:01:50   
ena0002

kad ovulacija odprilike bude koji dan nakon menstruacije...stid me je ali ne znam..jel to zadnji plodni dan
hvala

U principu je svakome razlicito zavisno od duzine ciklusa, nekome je 13-14 dc a nekome 17-18 dc. Ako nisi sigurna kada je, mozes probati da fokusiras odnose od 9 dc do 19 dc.

(odgovor članu Darica)
Neposredna veza do poruke: 533
25.3.2009 19:35:29   
AnamariA
dobro vece svima, htjela bih vas pitati za misljenje.... taman kad sam mislila user posted image kasnilo mi je 10 dana i juce dobijem menstr a danas sam imala samo par kapi sto znaju da budu obilnije prva tri dana al eto danas na dr samo par kapi.. a imala sam prije a i jos uvjek imam bolne grudi, stomak da me boli, zamaram se i zadiham veoma brzo... jel imao neko sl iskustvo ???

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 534
25.3.2009 19:57:41   
ena0002
Anamaria kad ti prestane to krvarenje uradi test, tako ces najbolje znati na cemu si.

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 535
25.3.2009 20:53:09   
AnamariA
citala sam na forumima da je moguce a i iz privatnog zivota znam par zena kojima je isto tako bilo da su dobijale... 

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 536
26.3.2009 13:02:28   
Lady26
Ako ti sta znaci, moja mama je i sa mnom i sa bratom bila trudna 3-4 mjeseca (tj.dobivala je redovno) a da nije znala, dok joj stomak nije poceo rasti. Od srca ti zelim da test bude pozitivan user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu AnamariA)
Neposredna veza do poruke: 537
26.3.2009 13:45:22   
Lilly
Ako ti sta znaci, moja mama je i sa mnom i sa bratom bila trudna 3-4 mjeseca (tj.dobivala je redovno) a da nije znala, dok joj stomak nije poceo rasti. Od srca ti zelim da test bude pozitivan 

Moja mama isto tako, i to kad je bila trudna sa mnomuser posted image user posted image user posted image

Zelim ti user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 538
26.3.2009 13:52:51   
nina20
Mi se Bogu hvala nismo morali trudit,nepunu godinu bili u braku,odlučili da želimo bebicu i čekali prvi plodan dan,bacili se na posao i odmah napravili user posted image i to u sobi mojih roditeljauser posted image

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 539
26.3.2009 14:15:16   
Lady26
O pa to je super user posted image ....blago vama user posted image . U mom slucaju mislim da ja zeznem stvar...jer u vecini slucajeva poslije odnosa moram u wc user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nina20)
Neposredna veza do poruke: 540
26.3.2009 14:19:05   
nina20
Ne vjerujem da ti to ima ikakve veze,i ja poslije odnosa uvijek odem na wc,pa sam opet ostala trudna

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 541
26.3.2009 15:27:08   
Lady26
Pa vjerovatno ima ako....ovaj.... user posted image user posted image user posted image .... sve izadje user posted image . Zar ne?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nina20)
Neposredna veza do poruke: 542
26.3.2009 15:31:26   
kula
U  braku sam godinu dana, a ovo je treći mjesec kako pokušavamo...Bila sam primljena na posao kao pripravnik i rečeno mi je da ne smijem ostati trudna ili letim sa posla....tako da smo se malo pripazili, ali sada je situacija takva da zaista ne želim više čekati, vidim koliko sam zrela da postanem majka i zaista me u ovom trenutku posao ne interesuje! Izvagala sam šta mi je bitnije u životu - to je sigurno user posted image i moja porodica!
Tako da...želim si puno sreće, kao i ostalim trudilicama! user posted image   Da nas što prije obraduje user posted image ...

(odgovor članu nina20)
Neposredna veza do poruke: 543
26.3.2009 15:38:03   
nina20
Ja u svoje ime govorim,da je sve izašlo ne bi ostala trudna,zar ne?

I meni su rekli na poslu da letim ako zatrudnim ali ja i muž smo htjeli bebu pa mi je

bilo svejedno,i tako radila 4.mj,kad se trbuh počeo nazirati dobila otkaz,ali sad mi nije

ni najmanje žao kad vidim svog andjela!

(odgovor članu kula)
Neposredna veza do poruke: 544
26.3.2009 15:44:57   
Lady26
Pa da, upravu si, sve je individualno user posted image . Ja jedva cekam da zatrudnim, nisam dugo u braku, nekih 7-8 mjeseci, i ovo je 4-ti mjesec da pokusavamo...i nadamo se ubrzo user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu nina20)
Neposredna veza do poruke: 545
26.3.2009 15:52:32   
biloko
E stvarno mi se gadi ova drzava kada vidim kako se postupa sa trudnicamauser posted image , ma fuj fuj...i onda kao promovisu natalitet. I ja sam bila pripravnik kada sam ostala user posted image  

(odgovor članu nina20)
Neposredna veza do poruke: 546
26.3.2009 15:56:06   
Lady26
Ma kako ga promovisu kad su nam ukinuli 1god porodiljsko i pravo na platu u tom periodu?! Sad po zakonu imamo pravo samo na novac od kantona koji je mizeran user posted image ....fuj bas!!!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 547
26.3.2009 15:58:41   
nina20
Meni šefica kad je primijetila trbuh rekla kao da se klijenti bune što trudnica radi,valjda nekom smetao moj stomak,i kao da je to jedini razlog što me otpušta.
I meni je se davno zgadila ova država,ali aBd ovdje sam još par dana

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 548
26.3.2009 16:03:07   
biloko
Mislila sam deklarisu se kao da rade na povecanju nataliteta, a s druge strane cine sve suprotno od toga. Kod nas u RS-u, hvala Bogu imamo pravo na platu i 1 godinu porodiljskog, bar koliko sam ja upucena...mada provjericu opet, nikad se ne zna kod ovih nasih vrlih politicara user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 549
26.3.2009 16:10:05   
Lady26
To je super ako imate pravo na to...i u FBiH je bilo tako do prije 5-6 mj kad je donesen novi zakon i koji kaze da toga vise nema user posted image ...Ja znam, imam dodira sa tim zakonima i sokirala sam se kad sam to procitala user posted image ( a bilo je i u novinama). Ma grozno stvarno

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu biloko)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *