Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 15:50:04
Lady26
Pozz...tek sam se ukljucila ali sam cesto citala vase komentare i jako su korisni, super ste. Muz i ja 3-4 mjeseca pokusavamo dobiti bebu ali jos uvijek nema nista....mada se u posljednjih 15-ak dana cudno osjecam, stalno sam umorna, dobila sam na kilazi (posebno mi je stomak narastao) umorna sam i pospana, navece imam "mucnine" i ne prija bi bas hrana ali opet imam simptome kao da cu dobiti mjesecnicu...nista mi nije jasno :(((
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 15:54:06
vjestica
Lady26 dobro nam došla i što prije ostala što se tiče simptoma isti su simptomi PMS-a i T, pa se nemoj s tim opterećivati, samo će te zbuniti sačekaj dan očekivane i uradi test to ri je najsigurnije sretno
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 16:22:28
pipica
Lady26 drzim ti fige da sve bude ok. I meni kasni vec par dana, ne znam sta da mislim sva sam se uspanicila. Imam onaj osjecaj kao da cu dobiti al nista jos. Stalno idem u wc, ponekad mi je muka i imam i pomalo neke sluzi s vremena na vrijeme. Da li to moze znaciti da cu ugledati svoj + ? Daj boze!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 16:26:26
lejlas30
IZVORNA PORUKA: pipica
Lady26 drzim ti fige da sve bude ok. I meni kasni vec par dana, ne znam sta da mislim sva sam se uspanicila. Imam onaj osjecaj kao da cu dobiti al nista jos. Stalno idem u wc, ponekad mi je muka i imam i pomalo neke sluzi s vremena na vrijeme. Da li to moze znaciti da cu ugledati svoj + ? Daj boze!
pozz
Iskreno se nadam da to sve znaci !!
Ja i MM pokusavamo vec godinu i po i ne odustajemo do plusa!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 16:39:09
lamama
Ma slobodno uradi test, jer ako ti kasni test bi morao da pokaže!
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 18:51:15
Darica
Drage moje ja sam u braku 8 mjeseci pokusavamo dva mjeseca da dobijemo ali dva puta nista..bas sam se unervozila... Imam inace 26 godina i muz 26. Ne znam bas sve o zatrudnjivanju pa moze li mi neko objasniti malo blize... Da li samo da radimo na bebi u okviru onih 5-6 plodnih dana ili? Koje su poze? Koliko cesto u mjesecu? Stah me da ne mogu imati . Inače sam osjetljiva osoba i pocela sam misliti samo na trudnocu...Nocu sanjam neke prijateljice koje takodje nemaju djece pa tumacim snove... ..sta to znaci..blesavo znam!!! Nova sam na forumu..prije par dana sam se prijavila.. Pozdrav svima
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 23.3.2009 20:03:34
bebana27
cao darice ja sam ti se za bebu borila oko 10 mjeseci sve sam koristila i nije mi uspjelo i kad sam odlucila da vise ne mislim na to da li cu zatrudniti ili ne ja sam ostala trudna jako sam sretna. medjutim meni su govorili dizi noge poslije odnosa jastuk pod dupe ali dzaba nista nije pomagalo i ja odlucim poslije odnosa ispravim noge stavim jastuk pod dupe i tako sam radila jedno mjesec dana ali sam pila i ulje koje moze ubrzati trudnocu. ako te bude jos sta intersovalo pitaj.tu sam
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.3.2009 11:35:01
Leva
Lilly imas pp
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.3.2009 11:44:43
micara
da vam se javim ja sam pokusavala da ostanem trudna punih šest godina,nema kod kojeg doktora nismo bili i suprug i ja ali svugdje dobijemo isti odgovor NALAZI SU VAM OBOMA ODLICNI i ne vide razlog zasto ne mogu zatrudniti.Kada smo se suprug i ja pomirili sa time da necemo moci imati djete poslije mjesec dana ja sam ostala trudna tako da se ne sikirate doce to samo po sebi samo se ne treba opteretiti sa time i moja beba treba da dođe na svijet 15.08
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.3.2009 11:54:56
Leva
Od ti zelim zdravu i naprednu i lijepu
RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti? 24.3.2009 12:34:29
bebana27
Lilly ja sam pila 1 mjesec curukotovo ulje a cula sam od jedne cure da poboljsava i ubrzava trudnocu ja sam nakon 1 mjsec ostala trudna kad sam to koristila.ja mislim da imas na ovom forumu o tom ulju pa pogledaj meni je pomoglo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem