|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar
11.2.2015 11:12:42   
alman
jutro drage moje evo i mi ustali doruckovali i evo sad se spremamo da malo izadjemo iz kuce ne mogu vise bit u kuci nisam od subote nigdje izasla, vidim svasta ste pisale neka neka samo tako. user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1126
11.2.2015 11:13:12   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Rose necu da plasim zenice, uostalom to krvarenje poslije poroda nije.nista i ne boli al ja sam Bogami 40 dana krvarila pomalo a znas da kazu da 40 dana poslije poroda si osjetljiva i treba polako sve... Zato sam i rekla zenicama da budu spremne user posted image neka ovako neka onako... Kako koja.. Normalno nece sat deset pakovanja ulizaka uzet al da znaju otprilike.... A meni su Bogami u vojnoj sve pokazale swstrice.. Eto valjda imala tu srecu da naletim na fine ljude :)).... Predamnom su mjenjale pelwne bebi i govorile kako trebam pupak srediti..valjda zavisi od osobe do osobe...

ona je imala sreću,ja krvarila 2mj.

evo ja gore napisala potpisujem za sestrice,a mislila sam na GAK
idem uredit ako uspemuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1127
11.2.2015 11:13:58   
bejbibi
Ja sam koristila vir i zato su one najbolje i zbog rane.... Da moze disati a kroz ove obicne uloske ne moze.... Pa cini mi se tako sam samo vir koristila po dva stavljala dok rana.nije zacijelila,trebalo nekih 15 dana meni..nisam mogla normalno sjediti... Ne znam kolko su me sjekli... Patronazna rekla da nije puno,dva konca... Mozda se i zezala da me umiri ko zna hahha.....a ja nabasala na neku grubu patronaznu da Bog sacuva, nista mi nije pokazala

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1128
11.2.2015 11:19:49   
Bella.88
ispravilauser posted image

bejbibi dobro sam sada hvala Bogu
jeste virus pokupili i to svi,taman ozdaravili i nakon nekoliko dana ja opet fasovala nešto pokupila po igraonama na rođendanima

kako si ti?Tebi se bliži mašAllah
pročita šta imaš čistit,te potkrovlje,te prizemlje,elem mnogo posla
tako se odluči da ćemo ipak kupiti stanuser posted image

eto sve je individualno,nekog potrfi dobra patronažna nekog sestrica
ali sve to bude dobro samo da oni nam zakmeče u naručjuuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1129
11.2.2015 11:25:53   
bejbibi
Ahahaha kad si vidjwla kolko posla oko kuce bolje stan user posted image i jest vala.... Dodusw ovo je mm babovinauser posted image nismo je avojim trudom napravili i nije nasa zvanicno i sluzbenouser posted image al racuna se da jeat..... Uvijek ima posla oko kuce/ stana uh...

I ja sam pocela opet kasljat pa morat cu malo nesto za imunitet..eto stavila sam link na prethodnoj stranici napitak za imunitet morat cu.pravit..

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1130
11.2.2015 11:27:13   
bejbibi
A blizi se blizi... Moc po mic hehee...al iskrwno jedva cekam da se porodim i da sve bude ok aBd.. Jer mi je ova trudnoca bas baa teska:(..

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1131
11.2.2015 11:29:52   
Dianaa
Hvala na savjetima, dobro dodju iako nijedna zenica nije ista... al bar mozemo znati sta da ocekujemo... idem praviti rucak, pa malo na vjezbice i u goste na krompirusu user posted image tipkamo se veceras... user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1132
11.2.2015 11:30:46   
Bella.88

Ahahaha kad si vidjwla kolko posla oko kuce bolje stan user posted image i jest vala.... Dodusw ovo je mm babovinauser posted image nismo je avojim trudom napravili i nije nasa zvanicno i sluzbenouser posted image al racuna se da jeat..... Uvijek ima posla oko kuce/ stana uh...

I ja sam pocela opet kasljat pa morat cu malo nesto za imunitet..eto stavila sam link na prethodnoj stranici napitak za imunitet morat cu.pravit..

to je vaše ne brigajuser posted image

navali na bijeli luk,citruse i med i biće dobro

nego kad budeš onaj spisak uređivala dodaj mi datum termina 8.jun može?user posted image

vidim ti nas ubacuješ,pa mi bezveze da sama ispravljamuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1133
11.2.2015 11:32:39   
bejbibi
Hocu bella ;)) samo tvoj termin nema user posted image

Dianaa ode ti.kod mmice,uzivj draga... Jedi malo i za menw krompirusuuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1134
11.2.2015 11:33:34   
Bella.88

A blizi se blizi... Moc po mic hehee...al iskrwno jedva cekam da se porodim i da sve bude ok aBd.. Jer mi je ova trudnoca bas baa teska:(..

žao mi jeuser posted image
ali proći će to brzo,evo već si izgurala haman do kraja

Dianaa mamiš me tom pitomuser posted image ,evo se razmišljam da ustanem i zamesim i ja jednu
prijatno ti bilo,uživajuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1135
11.2.2015 11:34:20   
bejbibi

Amanni...porodila se user posted image
Tukica...porodila seuser posted image
Adicaa...10.02porodila se
Saamy...15.02
Marseljeza...24.02
Sprinter...24.02
Pravnica...26.02
Dianaa...28.02

Bejbibi...17.03
Selzy...24.03
Sara_mo...31.03

AzraB...03.04
Gift...03.04
Morena...15.04

Marien...13.05
Scarlet...17.05
No idea...25.05

Alman...29.06
Mala curica...30.06
Bella...08.06

Mybaby...03.07
Lala88...20.07
Adano...22.07
Anitaa...30.07

Rose...14.08
Mastalica...15.08
Aleah...26.08
MAM...28.8
Bebac bucko...31.08

Samy_lo...04.09

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1136
11.2.2015 11:36:25   
bejbibi
Eto te bella sa zvanicnim terminom user posted image

Ja sam stavila da sw adicaa porodila iako nam se nije nijednom javljala :(( al twrmin joj juce bio pa et...kako god da je iskreno se nadam da vec drzi bwbicu avoju i da su obje uredu :))

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1137
11.2.2015 11:37:38   
bejbibi
Ej nisam upratila da se samy javljala????!!!

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1138
11.2.2015 11:40:22   
Bella.88

Eto te bella sa zvanicnim terminom user posted image

Ja sam stavila da sw adicaa porodila iako nam se nije nijednom javljala :(( al twrmin joj juce bio pa et...kako god da je iskreno se nadam da vec drzi bwbicu avoju i da su obje uredu :))

hvalauser posted image
možda se porodila,pa nema vremena da se javi
samo nek je sve ok.pa javiće se

ja idem prošetat malo po forumu,pa se kasnije javim
ostajte mi u zdravlju i nemojte se prejedat,dajte mi snage da se i ja zaustavimuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1139
11.2.2015 11:41:56   
Bella.88

Ej nisam upratila da se samy javljala????!!!

pa i njoj je termin ovih dana,možda su nam stigle i dve user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1140
11.2.2015 11:47:46   
bejbibi
U nedelju joj termin :) mislim da se nije juce javljala?!user posted image il sam prolupala...haj javit ce seuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1141
11.2.2015 11:50:04   
M.A.M.
https://www.facebook.com/video.php?v=1078646062161943&fref=nf hahahahha dusa dragaaa

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1142
11.2.2015 11:52:09   
no idea
Evo i mene :) Vidim da se zalite da ste lose spavale...i ja sam slabo odmorila, jutros se probudila oko pola cetiri da idem u wc standardno ali se malena onda razigrala i raskakala pa sam i glad osjecala i tako onda dugo nisam zaspala...jutros mi se umjesto dorucka jela baklava pa sam isla vani traziti da kupim...nije ni blizu domacoj ali smo se napucale i popile sok od narandze i kafu pa smo sad u vodoravnom polozaju...odmaramo...
Jesam, ja sam ta sto je jedva zatrudnila...10 godina braka...prve 2-3 god. se cuvali kao dosli u drugi grad...zbog posla i njegovog i mog...privatno stanovali...kad smo se smjestili u svoj stan pocinje rad na bebi...nije islo...obisli sve moguce i nemoguce dr...probali sve i svasta...ne daj Boze nikom...bili i na vantjelesnoj...u medjuvremenu ja dobila i hvala Bogu uspjesno mi operisali tumor u materici...mislim da je to od stresa...sad bez iceg ova malena se ugnijezdila....nikakve terapije...zato mi sad nije tesko ni lezati kad moram kraj prljavih prozora i gomile prasine....samo da nam ona dodje ziva i zdrava i na vrijeme...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1143
11.2.2015 11:56:47   
no idea
Navlacite me sad na krompirusu ali sam se preforsirala jutros trazeci baklavu pa ce ipak rucak biti brzinski....makarone sa sirom i vrhnjom...haman ko sirnica hahaha....

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1144
11.2.2015 11:57:11   
bejbibi
No ideaauser posted image user posted image samo odmaraj draga,briga te za prozore i ostalo

Neki autor...

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1145
11.2.2015 12:05:02   
rose

Rose necu da plasim zenice, uostalom to krvarenje poslije poroda nije.nista i ne boli al ja sam Bogami 40 dana krvarila pomalo a znas da kazu da 40 dana poslije poroda si osjetljiva i treba polako sve... Zato sam i rekla zenicama da budu spremne user posted image neka ovako neka onako... Kako koja.. Normalno nece sat deset pakovanja ulizaka uzet al da znaju otprilike.... A meni su Bogami u vojnoj sve pokazale swstrice.. Eto valjda imala tu srecu da naletim na fine ljude :)).... Predamnom su mjenjale pelwne bebi i govorile kako trebam pupak srediti..valjda zavisi od osobe do osobe...

hehe moguce sve...ja sam se porodila 2010-e...srecom pa sam isla na one vjezbe inace pojam ne bih imala user posted image doduse vidjeh jednom kad su bebu preda mnom raymotale da promjene pelenu...ali nit je ko sta objasnjavao nit je pitao treba li user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1146
11.2.2015 12:13:18   
no idea
Da ne pomislite da sam ja neka prljavica...smetaju mi i prljavi prozori i zavjese i fali mi da uzmem usisivac i krpu u ruke...ali ne smijem...zazmirim kad vidim nesto prljavo i cekam proljece ili bar da se priblizimo devetom mjesecu...
Nego, mene zanima u kakvim ste vi odnosima sa grudnjacima vlastitim...ja stalno kupujem nove kao udobnije i vece ali majke mi ko da oklop stavljam....svaki mi smeta...neki dan kupila neki bez zica pamucni i veci a sad ga moram skidati kao da pancir nosim smeta mi...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1147
11.2.2015 12:23:38   
Pravnica

IZVORNA PORUKA: marseljeza

Pravnica i ja imamo termin u 2 dana, možda se i na porođaju sretnemo user posted image I ja sam prošli put na CTG čekala dva sata, pitala sam se jesu li sve žene odlučile u februaru roditi aBd user posted image Ja sam sutra aBd tamo oko 1, ako odlučiš da budeš tad nekad, objasnim ti kako ćemo se sresti :D Ja sam torbu tek jučer spremila, samo osnovno, nešto ne mogu oko toga pretjerano da se zamaram, znam mogu mi donijeti sve što mi treba kad krene, svakako mogu se samo unijeti sitnice kad krene porođaj koliko su me uputili. Ostalo, kasnije uzmeš.
Koji ste broj uzele za bebicu za izlazak aBd?
Što se tiče čišćenja, više mi je muka od toga. Stan koliko god da čistiš, ja ne znam šta je ovo, neka se prašina navuče i digla sam ruke zadnja 2 dana, za vikend ću opet generalno, ako me uhvati porod, tu mi je sestra i zaova, a i svekrva, nek očiste user posted image

Zvala sam dr. i narucio me ujutro tako da cu ja ipak poranit. Al sad su svakako ceste posjete Gaku pa ko zna... mozda se i sretnemo. Ponedjeljkom i cetvrtkom su najvece guzve na ctgu zbog onih komisija... uhh.. Ma nista, u torbu snikers i sokic i laganica... user posted image

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1148
11.2.2015 12:26:00   
AzraB
no idea lezi i odmaraj draga, sve prasine, prozori i kucni poslovi mogu cekati. Uzivaj u trudnoci maksimalno i cuvaj se samo. Zao mi je sto si morala proci kroz sve to, ali hB kad ste uspjeli na kraju.
ja sam sebi morala kupiti veci grudnjak, ali sad mi vec smeta, koji god da obucem srklet me neki hvata. Oblacim ga samo kad negdje idem, i jedva cekam kuci da ga skinem user posted image ne znam kako cu izdrzati do aprila user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1149
11.2.2015 12:45:51   
no idea
Zeznula sam se samo sto su mi se ucinili super udobni grudnjaci kad sam probala pa kupila dva razlicite boje...pukla 50 KM...a i prije dva mjeseca isto tako...ali sta bih...reko' da imam ...sad cu ih obuci samo kad idem vani a po kuci nek tarlaha sve...problem mi je jedino kad neko pozvoni na vrata a ja poletim da se obucem...dobro da se sva ne polomim u panici...
Sad odoh citati knjigu sto sam juce pocela i polako pripremati rucak...a krompirusa mi pred ocima...nije iskljuceno da cu se predomisliti pa je ipak praviti...zderonja sam pravi postala...
Ostajte mi zdravo!

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *