Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:33:01
M.A.M.
Jutro zenice i ja sam bas nesto lose spavala,okretnula sam se 1000 puta,ubise kukovi a sta ce tek biti za koji mjesec,eh lako se vama terminusama radovati,valja se nama u julu valjati po kucamaa Samy_lo jel tebi vodi trudnocu dr.Pasic u domu zdravlja?
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:33:36
bejbibi
Pravnica speemaj se fakat ...ti cekas da bebac dodje pa onda hehhe.... Nek.si ti.kucu odradila to je najbitmije haj dosji meni pomozi, ima ovdje pisla.kolko.hoces a morat cu prozore prat al.ipak cekam da malo utopli,od sutra valjda toplije :))... Al donji sprat necu ni.dirat zasad..sta me.briga.. To cu na proljece odradit
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:35:10
Pravnica
IZVORNA PORUKA: AzraB
Pravnica spremaj se, tebi se bas priblizilo. Zelim ti lahak porod i da sve prodje kako treba
Hvala draga imenjakinjo Spremila sam se uglavnom... al me sve poremeti to sto ne znam sta mogu stvarno unijeti i onda odgadjam. Danas cu dovrsiti spremanje... za svaki slucaj
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:36:05
bejbibi
Ja crkoh od zelje da jednu noc prespavam ko covjek.. Da se min deset sati ne budim ...kontam da se fino naspavam pred porod al kakvi.....sudjeni su mi podocnjaci do poda
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:39:11
bejbibi
Majstori dosli,vec rade a ja gladna poslala mm da ode po bureke i sirnicu, pa nek.i.oni to jedu.. Isto ko juce ma sta me briga, dobra je to hrana a skontala sam da me od sira muci zgaravica,al sta cu kad je volim..burek manje vise,tezak mi nekako:(.... Joooj ubit ce me trudnice, ja odmah na sabahu o hrani
Sta kuhate danas
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:39:55
Pravnica
IZVORNA PORUKA: bejbibi
Pravnica speemaj se fakat ...ti cekas da bebac dodje pa onda hehhe.... Nek.si ti.kucu odradila to je najbitmije haj dosji meni pomozi, ima ovdje pisla.kolko.hoces a morat cu prozore prat al.ipak cekam da malo utopli,od sutra valjda toplije :))... Al donji sprat necu ni.dirat zasad..sta me.briga.. To cu na proljece odradit
Ma nek je kuca spremna, hehe... da ne mislim i na to jos. Jucer pada snijeg a kod mene se prozori uveliko ciste. Sta cu, nisam imala kad odgadjat to vise... kad mi je termin bas blizu. Sad samo odmarat i cekat TAJ dan
Rado bih ti pomogla... brze bi mi i vrijeme proslo
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:43:56
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Pravnica
Ma nek je kuca spremna, hehe... da ne mislim i na to jos. Jucer pada snijeg a kod mene se prozori uveliko ciste. Sta cu, nisam imala kad odgadjat to vise... kad mi je termin bas blizu. Sad samo odmarat i cekat TAJ dan
Rado bih ti pomogla... brze bi mi i vrijeme proslo
Ti ko ja ja sam na -10 prala prozore koja sam ludaca al zato sad imam samo ove u dnevnoj u kuhinji..nekih 5 prozora...ostale cu kad bude toplije aBd... Sredit cu samo ovaj nas sprat... Potkrovlje je radjeno prije mjesec,samo cu podove prebrisati..a prizemlje vala mi se ne da sad
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:45:33
Dianaa
Majstori dosli,vec rade a ja gladna poslala mm da ode po bureke i sirnicu, pa nek.i.oni to jedu.. Isto ko juce ma sta me briga, dobra je to hrana a skontala sam da me od sira muci zgaravica,al sta cu kad je volim..burek manje vise,tezak mi nekako:(.... Joooj ubit ce me trudnice, ja odmah na sabahu o hrani
Sta kuhate danas
jutric...bejbibi, ja se nisam ni razbudila a ti vec razmisljas sta ces kuhati danas i odmah moramo i mi ja mislim da necu nista posebno, mm ce ostati duze na poslu tj.ima neku zabavu u firmi, a ja odoh u bolnicu na vjezbe pa kod mame na krompirusu...ona ima onaj sporet na lozenje pa mi pita najbolja iz njega
pravnice, ti ko i ja... snijeg sipa a ja skidam zavjese i cistim prozore... i kod mene sve uradjeno, spremno samo cekam
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:46:12
bejbibi
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
Jutro zenice i ja sam bas nesto lose spavala,okretnula sam se 1000 puta,ubise kukovi a sta ce tek biti za koji mjesec,eh lako se vama terminusama radovati,valja se nama u julu valjati po kucamaa Samy_lo jel tebi vodi trudnocu dr.Pasic u domu zdravlja?
Ljepse je ljeti valjati se nego zimi samo uzivaj ;)... A sta je ovo.svviju kukovi bole i mene tako...utrnu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:47:40
AzraB
IZVORNA PORUKA: Pravnica
IZVORNA PORUKA: AzraB
Pravnica spremaj se, tebi se bas priblizilo. Zelim ti lahak porod i da sve prodje kako treba
Hvala draga imenjakinjo Spremila sam se uglavnom... al me sve poremeti to sto ne znam sta mogu stvarno unijeti i onda odgadjam. Danas cu dovrsiti spremanje... za svaki slucaj
eh to je najgore kad ne znas sta ponijeti, i mene isto muci, ali kad se bas priblizi imam koga pitati. Jetrva mi rece sto manje stvari to bolje, jer su nju premjestali iz sobe u sobu i nije prakticno da nosis puno, samo osnovno. Sve sto treba dalje moze ti neko donijeti kasnije.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:48:28
Pravnica
Uradia koliko mozes... najvaznije je da bebani dodju zivi i zdravi... lahkim porodom. Sve ostalo je manje vazno.... koliko moze, moze. Dosta od nas trudnica , hehehee...
AzraB tako sam nesto i kontala... po skolski cu pripremiti kesu A, kesu B i kesu C pa po potrebi dozirati stvari.
Dianaa ... jos malo... bas se radujem. Mada mi vrijeme prilicno sporo prolazi. Ima li kod tebe kakvih naznaka?
< Poruku je uredio Pravnica -- 11.2.2015 8:51:41 >
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:49:23
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Dianaa
Sta kuhate danas
jutric...bejbibi, ja se nisam ni razbudila a ti vec razmisljas sta ces kuhati danas i odmah moramo i mi ja mislim da necu nista posebno, mm ce ostati duze na poslu tj.ima neku zabavu u firmi, a ja odoh u bolnicu na vjezbe pa kod mame na krompirusu...ona ima onaj sporet na lozenje pa mi pita najbolja iz njega
pravnice, ti ko i ja... snijeg sipa a ja skidam zavjese i cistim prozore... i kod mene sve uradjeno, spremno samo cekam
Draga ja cim otvorim oci, gladna a ne mogu odmah jesti pa razbijam glavu sta bi a najvise volim pite Uh jamiii krompirusa,kud je spomenu
Jest opcenito hrana bolja sa tog sporeta, i ja imam taj i tu zimi kuham... A tek iz rerne mmmmm...jos da sama razvijam pitu eh prava zena bi.bila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:49:27
AzraB
bejbibi samo ti pricaj o hrani, ja sam vec jela ali bih mogla jos
meni mm ne da ni da pomislim da perem prozore, a Bgm bih vrlo rado, nista se kroz njih ne vidi, bas me nerviraju. Ako bude lijepog vremena za vikend natjerat cu njega neka pere
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:53:02
Dianaa
IZVORNA PORUKA: Dianaa
Sta kuhate danas
Draga ja cim otvorim oci, gladna a ne mogu odmah jesti pa razbijam glavu sta bi a najvise volim pite Uh jamiii krompirusa,kud je spomenu
Jest opcenito hrana bolja sa tog sporeta, i ja imam taj i tu zimi kuham... A tek iz rerne mmmmm...jos da sama razvijam pitu eh prava zena bi.bila
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:59:10
Pravnica
Mozda od gaziranog i slatkog zajedno... ko ce znati. Inace mo fanta bas godi. Hehhee... Azra samo navali, ja sam isto izmisljala sta cu pojesti... pogotovo kad sam sama kuci, al evo u devetom mi apetit bas nesto opao... ne izmisljam vise.. nit kolicinski jedem kao prije. Valjda tako pred porod
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 8:59:14
bejbibi
Meni se sad ne jede bas nesto previse....valjda mi zeludac steze beba.... Al vidjet cemo,nsgurat cu ja do 80 kg do kraja blizu sam haha....kolko vi terminuse imate kg??? Ja sam u prvoj trudnoci sa 78 kg otisla na porod,al natekla sam puno i sedam kg bilo vode, tri bebac.. A ostalo kilice prave mesnate haha...sad nisam natekla pa mi se cini ostat ce mi vise kilica A metar i zilet sam 162
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 9:00:40
Dianaa
Meni se sad ne jede bas nesto previse....valjda mi zeludac steze beba.... Al vidjet cemo,nsgurat cu ja do 80 kg do kraja blizu sam haha....kolko vi terminuse imate kg??? Ja sam u prvoj trudnoci sa 78 kg otisla na porod,al natekla sam puno i sedam kg bilo vode, tri bebac.. A ostalo kilice prave mesnate haha...sad nisam natekla pa mi se cini ostat ce mi vise kilica A metar i zilet sam 162
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 11.2.2015 9:01:00
M.A.M.
bejbibi probaj kuhati pitu mada ce ti sad biti malo teze zbog pupe,al nije mudro slovo,i ja sam je prvi put skuhala kad sam se udala,ucila se na mm haha,bila mi ko kamen a debela ko balvan,al kasnije se to uhoda,sad sam majstor kod nas je sinoc bila krompirusa,pukla tepsija dok si reko keks