Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:09:49
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Adano
Zdravo zenice... nova sam na forumu...mislim ne bas nova, pratim forum odavno ali nisam se javljala... prvu bebicu smo nazalost izgubili u 26.sedmici. Prijevremeni porod, beba zivjela par dana... evo sad sam u 18.sedmici ponovo :) pa rekoh da se malo druzim s vama :))
Ej draha dobro nam dosla, uvijek ima bujruma kod nas :) zelim ti.urednu trudnocu do kraja aBd Kad ti je termin da te uvrstim u nas spisak :)
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:10:01
alman
IZVORNA PORUKA: Adano
Zdravo zenice... nova sam na forumu...mislim ne bas nova, pratim forum odavno ali nisam se javljala... prvu bebicu smo nazalost izgubili u 26.sedmici. Prijevremeni porod, beba zivjela par dana... evo sad sam u 18.sedmici ponovo :) pa rekoh da se malo druzim s vama :))
dobro nam dosal, zao mi je zbog gubitka prve bebe bit ce sad ako Bog da sve uredu
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:10:59
samy_lo
Ja kazem sve se desava s razlogom..sigurno je postojalo nesto,pa smo ovoliko cekale na bebu..i ja sam odmah otisla doktoru da potvrdim,doktorica se obradovala..kaze 7 na 8 sedmicu...bila sam kao na oblacima
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:11:04
M.A.M.
aaaaaa ne plakati izvini nije bila namjera mada i meni i dan danas zasuze oci kad vidim kako se zenice bore za bebice,stvarno je nekad covjek proklet sve kontas da mi je ovo,da mi je ono a kako se tek cijeni zdravlje u ovim situacijama,nazalost tuzno al istinito
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:11:20
bejbibi
IZVORNA PORUKA: M.A.M.
uh alman nemoze se to opisati,ja i suprug ni nakon 2 testa nismo vjerovali,pa sam otisla uraditi betu,kada nam je ona sestra dala nalaz mi se zagrlili i poceli plakati ispred klinike,i ona sestra pocela plakati a tek da ste vidjeli radost nasih roditelja jer je prvo unuce sa obje strane ma plakale bi
Dragaa
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:22:05
AzraB
e ja se taman nasminkala jer cu kasnije vani, a vi me rasplakale...samo Bogu dragom zahvaljivati na trudnocama i moliti da sve bude dobro, bez obzira ko se koliko trudio oko pravljenja djeteta
ne znam koja je od vas pisala da je cekala da zavrsi ispite, ja ih jos nisam zavrsila, imam 2 do diplome, ali cini mi se bolje polazem nego kad nisam bila trudna mi nismo htjeli cekati nista vise s obzirom da mm hB ima stalni posao..
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:28:24
alman
i ja sam polagala ispite u trudnoci i vjeruj mi da sam imala vise elana za ucenjem a da se nadoveze na planiranje ja uvijek kazem da sam planirala prvu trudnocu siurno bih fulala u sedmicu i ne bih mogla izaci na januarske rokove a kod nas je bili ako se ne poloze ti ispiti nemas roka do sept. i opet niko ko dragi Bog dao mi da sve zavrsim na prvom roku i za 10 dana u bolnicu jer mi je termin bio 1.2. a rodila 9.2.
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:31:16
AzraB
IZVORNA PORUKA: alman
i ja sam polagala ispite u trudnoci i vjeruj mi da sam imala vise elana za ucenjem a da se nadoveze na planiranje ja uvijek kazem da sam planirala prvu trudnocu siurno bih fulala u sedmicu i ne bih mogla izaci na januarske rokove a kod nas je bili ako se ne poloze ti ispiti nemas roka do sept. i opet niko ko dragi Bog dao mi da sve zavrsim na prvom roku i za 10 dana u bolnicu jer mi je termin bio 1.2. a rodila 9.2.
tako i ja sada, imam vise volje da ucim. Taman sad zavrsavam jedan u ovom semestru. Drugi ostaje u junu aBd, ali ne sekiram se, sve se stigne kad se hoce uvijek sam se zezala mozda mi i dijete bude na odbrani diplomskog, kad ono sad stvarno hoce hahahaha
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:38:57
alman
kod mene je bio imao 7 mjeseci nisam ga mogla ostaviti jer sam ga dojila mada ga svekrva nije uvodila bila vani s njim dok je bilo izlaganje a kasnije kad ee komisija vratila da kazu ocjenu uveli ga i dijete ocepilo plakati prepao se kad je bio aplauz
RE: Razgovori u ocekivanju beba-Februar 10.2.2015 16:41:42
alman
joj zene jesu meni dojadili ovi kucanski poslovi ma samo ako nista ne radis pola dana haus u kuci, valja mi se natjerati pa malo zategnuti i poraditi ipak ce mi doci gosti al nece prije 8 imam jos vremea za izlezavati se