|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
31.1.2015 21:54:22   
bejbibi
Hahahha dobar profa alman :)) pa hej od stresa svasta bude.... Ja bi se i porodila od trwme hahaha

Heej mala c nema te citav dan... Jesu ti bili gosti??? Uh shopingovalo seuser posted image mene to bas opusti hahaha... Jao volim tirkiznu bojuuu, najomiljenija mi je.. Mogu mislit kako super ide uz tvoj ten :))... A hlaceee hmmm uzivaj u njima user posted image ....bas su udobne te trudnicke hlace, barem ove sto ja imam.... Isto ko da nista na sebi nemam kolko su lagane a zimske opet:))

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2101
31.1.2015 21:54:46   
alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Pa alman draga hB pa imas mogucnost privatno.. Ja obdje vodila privatno nekako nemam povjerenja u te u dom z..a i ti njihovi instrumebti ne znam kakvi su, jesu li cisti il ne.. Ma jedbostavno ne mogu u dz ici... A steta, trebali bi moc i trebali.bi ti dr biti bolje opremljeni i strucni al to je nasa bih sta ces.... Briga te sta on kaze, ti idi gdje je tebi bolje... A ne sekiraj se, eto na zadnjoj kontroli su ti rekwli da je sve ok ;)).. Samo opusteno

ja nesto kontala da sad ovja ne bi stvarao problem mi oko uputnica za nalaze i ako Bog da za bolnicu da idem jedan mjesec kod ovog jedan kod prvatnog dr. jer taj radi u kantonalnoj bolnici, mm stah da nedaj Boze dodjem u bolnicu i potrefim na ovog sto sam mu isla i ako prestanem, pa da me ne htjedne primiti, inace kazu za njega da kao ne trazi pare al hajd ga znaj kad je sve da dragi Bog sacuva.

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2102
31.1.2015 22:00:06   
alman
mala curice pa mi sve mislile tebe gosti guse a ona se dala u soping neka nekauser posted image , i ja vec mjesec dana nosim trudnice hlace bas su mi ugodne mogla sam jos nositi obicne al me dugme smetalo.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2103
31.1.2015 22:00:13   
saamy
Danas me prepade misla sam voda mi krenula,kad sam ustala sa stolice vidim vodica ja u gace hahah kad ono bjelo pranje ili ko vodica haj reko valjda nije,zamjenim gace mislim seuser posted image

To za stolicu zene,kako sam promjenila mjesto stanovanja nemam stolicu redovnu,jela sam sve sta kazu,jogurt,sljive,smokve,dosta vode il dr,tecnosti pa dr,mi dao nesto kao prasak razmuti se sa vodom,ma nista sta cu kad odem na solju proslavim user posted image inace imam 1/2sedmicno nece vise,trvda stolica sad me boli kad se napinjem pa se netrudim puno da se naprezem da necu u wc se porodit user posted image

Sta mi radite nocas kako ste user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2104
31.1.2015 22:02:06   
mala curica

Hahahha dobar profa alman :)) pa hej od stresa svasta bude.... Ja bi se i porodila od trwme hahaha

Heej mala c nema te citav dan... Jesu ti bili gosti??? Uh shopingovalo seuser posted image mene to bas opusti hahaha... Jao volim tirkiznu bojuuu, najomiljenija mi je.. Mogu mislit kako super ide uz tvoj ten :))... A hlaceee hmmm uzivaj u njima user posted image ....bas su udobne te trudnicke hlace, barem ove sto ja imam.... Isto ko da nista na sebi nemam kolko su lagane a zimske opet:))

Ma jokkk moja bejbibi,sutra navecer.
Hvala Bogu pa mi muz ne radi vikendom i nekako se opustim i znam da nisam sama ,on je tu da uspostavlja red i mir user posted image
Jaoooo trudnicke farmerke user posted image
Kada sam dosla kuci odmah sve probala.Mm odusevljan haljinicom a ja navukla farmerke i nisam skidala dok nisam krenula pod tus.
Jos sam ih nasla na snizenju 50% platila 10€
Tako sam sretna user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2105
31.1.2015 22:04:10   
alman
evo malo mahalamo nista lijepo na tv subotom, hvala Bogu na forumu i ovako finim zenicamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2106
31.1.2015 22:04:23   
mala curica
Rose user posted image user posted image user posted image
Nema keksa dok doktora ne pitam,nesmijem.
A u osmom,nezz hoce li mi biti do toga......user posted image ,deveti........natjerat cu sebe za svoju korist i laksi porod. user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2107
31.1.2015 22:05:39   
mala curica
Alman mala raja je u pitanju.
Zato sam rekla.pripremam svoje trudnicke zivce.
Maaaa ima danidu gdje ja idem ko ib pita user posted image

Neposredna veza do poruke: 2108
31.1.2015 22:06:41   
bejbibi
Alman mozes onda i tako probat :)....

Saamy,i ja svasta probala.. Sinoc pojela 200 gr suhih sljiva i.nista... Mah deverat cu ovako do poroda aBd pa pred porod uzet tako sta strpat i razrahatit se, sta cu drugo...

Mala c, super da si uzivala :))) nek vala nisu dosliuser posted image ja se sva unervozim kad trebaju.gosti a i.nisam bas raspolozena za njih user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 2109
31.1.2015 22:07:46   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Rose user posted image user posted image user posted image
Nema keksa dok doktora ne pitam,nesmijem.
A u osmom,nezz hoce li mi biti do toga......user posted image ,deveti........natjerat cu sebe za svoju korist i laksi porod. user posted image

bas tako, natjeraj se bar tada user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2110
31.1.2015 22:08:58   
mala curica
Dosli moja bejbibi user posted image
Sutra navecee idu

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2111
31.1.2015 22:09:14   
alman

Ma jokkk moja bejbibi,sutra navecer.
Hvala Bogu pa mi muz ne radi vikendom i nekako se opustim i znam da nisam sama ,on je tu da uspostavlja red i mir user posted image
Jaoooo trudnicke farmerke user posted image
Kada sam dosla kuci odmah sve probala.Mm odusevljan haljinicom a ja navukla farmerke i nisam skidala dok nisam krenula pod tus.
Jos sam ih nasla na snizenju 50% platila 10€
Tako sam sretna user posted image

super smizenje ja imam jedne od prosle trudnoce al su mi jos velike i sad jedne manje kupila koje mogu jos nosati ako se sad ne krenem debljati vise, i par tunikica i onako nosim siru odjecu tako da ne kupujem posebno trudnicke tunike imam samo jednu ono pravo trudnicka mislim da ne treba puno kupovati trudnice odjece ipak se to ne nosi dugo

Neposredna veza do poruke: 2112
31.1.2015 22:09:45   
bejbibi
Heheh mi bi njih iskoristavale a kofolnjima tesko hahauser posted image

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2113
31.1.2015 22:10:34   
bejbibi

Dosli moja bejbibi user posted image
Sutra navecee idu

Jaoooouser posted image
Sretno onda user posted image

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 2114
31.1.2015 22:12:54   
mala curica
Alman ja gledam da mogu i poslije iskoristiti.
Sada samo uzimam malo duze majice,neke tunikice.....a trudnicke hlace.....znam da mi ove nece moci cijelu trudnocu.
Na kraju cu nosati trenerku,ko ce sa stomakom probalati pa da kupi,ja nezz nista kupiti dok ne probam ,obavezno probam,nesto mi se svidi i velicina odg,kada probam vidim da to nije touser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2115
31.1.2015 22:12:56   
bejbibi
Aaaaj kad bi kod nas bilo takvih snizenja user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2116
31.1.2015 22:14:15   
bejbibi
Ja ionak nosim trenerkuuser posted image a ne primjeti se da je trenerka izgleda ko hlace hehehe super mi dodje...

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2117
31.1.2015 22:16:42   
saamy
Kod mene mm navali hoce keksa meni nije do toga,mada bi trebala radi omeksavanjauser posted image oni to haman ne razumiju,dok nebudu trudni!!

Uzela jedne pantole,trenerku u tome sam provela cjelo vrijeme u tunikicama kad idemo na rodendan ili negdje izac,ostalo nema potrebe,
Imam viska.jedan maxi cosi neznam sta cu sa njega,stavim da prodam ono nece slika da ostane aa man reko!!

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2118
31.1.2015 22:16:42   
myb@by
Dobro vece cure. Kako je danas bio divan dan. Ja odmaram, curica spava, dragi radi. Pocela mi se beba javljati pa sam svauser posted image . Kako je mala curica, ima li bolove?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2119
31.1.2015 22:18:28   
alman
meni je po kuci najlakse u helankama jos sam neke kupila u fisu pravo duboke mogu skroz preko stomaka da idu,

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2120
31.1.2015 22:18:51   
mala curica
Gledala sam.i trudnicke trenerke,ali nisam.mogla probavati sva sam se smorila i one su negdje oko 10€ bile na snizenju.
ali zato cu ja lijepo sama da odem i lutam po kupovi.Mada kazem mm moramo stediti da imamo za bebich,a on ,dusa,slozi se a sve bi potrosio da mi kupi svasta

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2121
31.1.2015 22:19:58   
rose

Sada samo uzimam malo duze majice,neke tunikice.....a trudnicke hlace.....znam da mi ove nece moci cijelu trudnocu.
Na kraju cu nosati trenerku,ko ce sa stomakom probalati pa da kupi,ja nezz nista kupiti dok ne probam ,obavezno probam,nesto mi se svidi i velicina odg,kada probam vidim da to nije touser posted image

zasto mislis da ti nece moci cijelu trudnocu...ja sam prosli put sebi uzela farmerke sa dobrin pamucnim nastavkom koji je imao i gumice sas trana za stezanje i opustanje...nosila ih do porodoa...pored tih imala neke crne (ko military fazon) i imala neke elegantne za posla...sve kupila oko 20-e sedmice i nosila do 41-e user posted image da...imala sam cini mi se i trofrtaljne jedne...a imala sam i jedne koje sam se zeznula za velicinu u stratu...pa ih nisam puno ni nosila user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 2122
31.1.2015 22:21:11   
myb@by
Vidim pisete o shoppingu. Ja u subotu imam neku svadbu i nemam pojma sta obuci. Stomak mi se prilicno vidi i voljela bih to fino upakovati. Imate li kakav prijedlog?

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 2123
31.1.2015 22:21:20   
mala curica

IZVORNA PORUKA: myb@by

Dobro vece cure. Kako je danas bio divan dan. Ja odmaram, curica spava, dragi radi. Pocela mi se beba javljati pa sam svauser posted image . Kako je mala curica, ima li bolove?

Hvala mila sto pitas,danas sam puno bolje psihicki i fizicki.
Nemam bolove,mogu ce je da je ipak bilo do promjene vremena.

Samo uzivaj .....a prvi pokreti to je bas poseban osjecaj.user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 2124
31.1.2015 22:24:16   
mala curica

IZVORNA PORUKA: rose

zasto mislis da ti nece moci cijelu trudnocu...ja sam prosli put sebi uzela farmerke sa dobrin pamucnim nastavkom koji je imao i gumice sas trana za stezanje i opustanje...nosila ih do porodoa...pored tih imala neke crne (ko military fazon) i imala neke elegantne za posla...sve kupila oko 20-e sedmice i nosila do 41-e user posted image da...imala sam cini mi se i trofrtaljne jedne...a imala sam i jedne koje sam se zeznula za velicinu u stratu...pa ih nisam puno ni nosila user posted image

Hmmm.....pa nezz imam osjecaj da cu biti ogromna do devetog mjeseca.
Moci ce preko stomaka,kao sto kazes ima onaj nastavak.....ali preko guze pitanhe je.Ako ostanem ovako ja cu biti presretna.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  83 84 [85] 86 87   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *