|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
31.1.2015 19:41:39   
bejbibi
Ja ne mogu kafu nikako sada :)) nekad ness popijem al ovu obicnu nikako... Samo par puta s mamom dok je bila i to je to... A bas bih volhela ono meracit s kockom hhehe

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2076
31.1.2015 20:48:41   
Pravnica
Cao rr drustvo user posted image
Danas se malo setalo... a vidim bilo je zanimljivih tema. Keks... heeehe... nesto mi nije do toga u devetom. Ja sam sebi kupila caj od vrkute, za lakse otvaranje... pa vidjet cemo user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2077
31.1.2015 21:01:36   
bejbibi
Ah slabo se zenice javljaju veceras...

Pravnica meni jwst vala do keksauser posted image al ga nisam smjela imati u trudnoci, morala se paziti i rako al jedva cekam da udjem u devwti da se bacim na posao user posted image tad iako se porodim no frx user posted image

Pravnica,jel ovo samo nick ili je zvanje :)) izgleda da smo.kolegice a vidim iz sarajeva pa smo mozda i zajedno islw na fax ko zna user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2078
31.1.2015 21:04:13   
Pravnica
Pravnica po zvanju i zanimanju user posted image
Drago mi je da smo koleginice... hehehe... svaki dan ste mi vi zenice sve draze. Vrijeme s vama naprosto leti... Aaa moguce, koje si godiste? Kad si diplomirala? Ja sam i na masteru bila.

Mozda tm ne bude do keksa... plasit ce se za bebu.. kao mnogi user posted image

< Poruku je uredio Pravnica -- 31.1.2015 21:05:24 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2079
31.1.2015 21:08:35   
bejbibi
Ja upisala 2005. Diplomirala 2009. :))... Nisam ja na pravu na masteru, na politickim sam... Da malo promijenim hehhw.... Fino da radis svoj posao, ja sam samo pripravnicki odradila, zatrudnila i odtad domacica user posted image al uzivam tako da mi.nije do posla hahha....

A moguce da ce se plasiti al natjerat cu ja.njega user posted image user posted image

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2080
31.1.2015 21:15:11   
Pravnica
Ja sam malo kasnije... 2008-2012 ... a master odmah iza.

Neka draga, bice posla... porodica je najvaznija user posted image Iskreno, beba mi je dragocjenija od bilo kojeg posla... ne moze se platiti. Hvala Bogu kad mi je dao iz prvog pokusaja, sto se kaze...
Hehehee... natjeraj ga... ugodi sebi user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2081
31.1.2015 21:20:34   
alman
da li se moze imati keks ako su ove blage kontrakcije a naravno da u tom trenutku ne osjecam nikakve bolove user posted image user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2082
31.1.2015 21:23:26   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: alman

da li se moze imati keks ako su ove blage kontrakcije a naravno da u tom trenutku ne osjecam nikakve bolove user posted image user posted image

Ma ja mislim da ne, ne preporucuje se jer se od keksa ustvari i pojavljuju kontrakcije kolko ja znam...eh ne znam, mozes probati,mozda grijeaim... Al ja sam ga imala par puta kad mi je bio zabranjen user posted image i hB nista mi nije bilo negativnouser posted image

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2083
31.1.2015 21:26:20   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: Pravnica

Ja sam malo kasnije... 2008-2012 ... a master odmah iza.

Neka draga, bice posla... porodica je najvaznija user posted image Iskreno, beba mi je dragocjenija od bilo kojeg posla... ne moze se platiti. Hvala Bogu kad mi je dao iz prvog pokusaja, sto se kaze...
Hehehee... natjeraj ga... ugodi sebi user posted image

Ja sam tek 2014 magistrirala a upisala odmah nakon faxa.... Al nije bilo do mene nego san bila peh da je fax bio tuzen pa onda mi umro mentoe pa haj drugog biraj itd..nejse, ja sam se tako uzivila u ulozi majke i domacice da mi ne pada na pamet da idem raditi :) uopste nemam volje zasad... Nadam se nekad da hocu da mi ovo skokovanje ne propadne user posted image meni su djeca bajbitnija i jedbostavno ne mogu dopustiti da ih neko drugi odgaja umjesto mene..hb pa mi se moze jer vjerovatno bih radila da moram

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 2084
31.1.2015 21:29:31   
alman
ma dobro morat cu nekako istrpiti do sljedece kontrole da vidim da li ce uz ista pokazati, mislila sam mozda sljedece sedmice otici na 4d uz nesto mi je to toliko zelja jer nisam isla sa prvim djetetom bio mi nekako preskup, a nisam se javljala ni onom svom dr. sto mi je rekao za ona prosirenja ttrebala mu ici sad u poned al sam odgodila za sljedeci js nisam nacisto da li da mu nastavim ici ili ne,user posted image mama mi ne da ljuta na njega sto me je onako isprepadao user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2085
31.1.2015 21:34:34   
rose

IZVORNA PORUKA: saamy

Draga to sam cula da beba kaki pa izbacuje se na mokracu kao smedkasto nekad zelenkasto,to je ok nemoj da brines user posted image

beba ne kaki dok je u maminom stomaku...a ako se pokaki to je za hitan carski rez...s obzirom da joj je sutra tremin moguce da ispada pomalo sluzni cep

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 2086
31.1.2015 21:34:42   
alman
blago vama ja sam master upisala 2010 cim sam diplomirala zavrsila u roku sa ispitima al rad jos uvijek nisam uradila tako mi je omrzlo i ohladilo, tako da kad u oktobru uplatim obnovu kazem e ove god ces zavriti ai onda me to drzi malo i onda popusti, a inace sam zavrila geografiju na PMF-u, tako kad sam saznala da sam trudna ja sam to kao pocela ponovo hajd reko bio bi red dok nije druga beba tu da se nakanim i sjednem da to odradim al eto jos uvijek nista user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2087
31.1.2015 21:35:14   
bejbibi
Hmmm ne znam draga sta bi ti rekla.. Mozda da odes kod drugog :))

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2088
31.1.2015 21:39:36   
bejbibi

blago vama ja sam master upisala 2010 cim sam diplomirala zavrsila u roku sa ispitima al rad jos uvijek nisam uradila tako mi je omrzlo i ohladilo, tako da kad u oktobru uplatim obnovu kazem e ove god ces zavriti ai onda me to drzi malo i onda popusti, a inace sam zavrila geografiju na PMF-u, tako kad sam saznala da sam trudna ja sam to kao pocela ponovo hajd reko bio bi red dok nije druga beba tu da se nakanim i sjednem da to odradim al eto jos uvijek nista user posted image

Joj znam kako ti je, tacno te razumijem... Mebi je tako bilo, crkla sam vise... Sve sam sanjala kad cu... Al nije do menw bilo ko sto sam rekla, al me zato i ovaj mentor zezao halalit mu necu rekla sam... Necu ga imenovati jer jw piznat al je djubre covjek.... Bas me smorio... Al kazem hB pa je gotovo, da odahnem :)... A sa djetetom je Bogami tesko.. Svaka caat zenicama sto fakultete zavrsavaju a imaju djecu, SVAKA CAST

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2089
31.1.2015 21:39:36   
rose

beibibi ne znam da li si ikada probala da stavis cepic od sapuna kabasa ja sam to radila poslije prvog poroda kako je bio rez nisam se mogla napinjati a imala samo takav zatvor i uzasne grceve koji su me vide bolili nego rana i rekla mi jedna stara zena da naprvim cepic od kabasa i vjeruj mi za 10 minuta ces se tako iscistiti, to mozes uraditi i pred poroduser posted image

sto improvizujete...te zene koje su pravile cepice od sapuna vjerovatno nisu u apoteci imale mogucnost uzeti nesto adekvatnije...postoje glicerinski cepici...ja ih uzela nakon poroda, cim sam dosla kuci iz bolnice...odradila sve bez napinjanja...prema tome, trezi u apoteci glicerinske cepice

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2090
31.1.2015 21:43:37   
bejbibi
Rose, vidjecu zasad ovako ishranom da to probam regulisati al cu pred porod aBd, ako i dalje bude ovako, uzeti sta.... Ma nekad su bolji ti lijekovi sto su nase nane koristile nwgo ovo danas.... Vidhet ceno kako ce biti.... Ja bih voljela da se to ustabili a ne da moram svaki put trpati cepicuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 2091
31.1.2015 21:44:06   
alman

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Hmmm ne znam draga sta bi ti rekla.. Mozda da odes kod drugog :))

vjeruj mi da sam i ja raspamecenja, imamo mi i u dom zdravlja gin. al je uz prije ratni i kad sam otisla od privatnika kod ovog nalijepio me sto idem priatno kad imam tu besplatno jos i mamu i tetku naruzi kao sto vi sestre necete da ja vodim trudnocu, jedva mi dao uputnicu a kod privtnog noviji aparat "koji me kostao zivaca"user posted image al ja volim da vidim tako me to usreci i na predhodna dva pregleda dr. je tako detljno objasnio sve mi pokazao ja bila odusevljena, i onda famozni pregled i suze i sikirancija user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2092
31.1.2015 21:46:09   
rose

Rose, vidjecu zasad ovako ishranom da to probam regulisati al cu pred porod aBd, ako i dalje bude ovako, uzeti sta.... Ma nekad su bolji ti lijekovi sto su nase nane koristile nwgo ovo danas.... Vidhet ceno kako ce biti.... Ja bih voljela da se to ustabili a ne da moram svaki put trpati cepicuser posted image

ma sta ti znas kako te sapun moze iziritirati...pa da ti vise odmogne nego pomogne...kupis sutra glicerinske cepice i razrahatis se...ja kad sam dosla kuci nakon poroda odmah muza poslala u apoteku da mi kupi nesto...on donio to...ma 10 sekundi nakon sto sam stavila, pokrenulo se sve...ima smisla to sa sapunom ali samo u nedostatku neceg boljeg user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2093
31.1.2015 21:47:47   
bejbibi
Pa alman draga hB pa imas mogucnost privatno.. Ja obdje vodila privatno nekako nemam povjerenja u te u dom z..a i ti njihovi instrumebti ne znam kakvi su, jesu li cisti il ne.. Ma jedbostavno ne mogu u dz ici... A steta, trebali bi moc i trebali.bi ti dr biti bolje opremljeni i strucni al to je nasa bih sta ces.... Briga te sta on kaze, ti idi gdje je tebi bolje... A ne sekiraj se, eto na zadnjoj kontroli su ti rekwli da je sve ok ;)).. Samo opusteno

Neki autor...

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 2094
31.1.2015 21:48:22   
alman

Joj znam kako ti je, tacno te razumijem... Mebi je tako bilo, crkla sam vise... Sve sam sanjala kad cu... Al nije do menw bilo ko sto sam rekla, al me zato i ovaj mentor zezao halalit mu necu rekla sam... Necu ga imenovati jer jw piznat al je djubre covjek.... Bas me smorio... Al kazem hB pa je gotovo, da odahnem :)... A sa djetetom je Bogami tesko.. Svaka caat zenicama sto fakultete zavrsavaju a imaju djecu, SVAKA CAST

ja sam ti imala ispite u januaru 15 dana pred termin a bila ogromna i kad je usao prof. stariji covjek kad me je vidio kaze hajd te vi kolegice prvi odgovarati i odmah idite kuci da mi se ne porodite ovdjeuser posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2095
31.1.2015 21:48:51   
mala curica
Vece drage moje.
Ja tek sada se istusirala i legla da odmorim tabani mi brideuser posted image
Hvala dragom Bogu danas sam samo osjetila neki bol,kao od pritiska bol inace me nije stomak bolio.Bebica jucer i danas masAllah bas aktivna.
Mm se bas bio prepao i htio da idemo u hitnu,kontam bebu osjetim,ako me bude nastavio boliti otici cu.
Osjecam da mi se stomak rasteze,bas me nesto kao stipka i "pucka"user posted image
Danas s muzem usla u kupovinu i kupula sebi prve trudnicke pantole(zaljubila se u njih) i trudnicku haljinu onako za ovo hladnije vrijeme (tirkizno plava,a ja crna bas simpa stoji).

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2096
31.1.2015 21:50:17   
bejbibi
Rose ima i.toga naravno :) nikad ne znas... Ma iskreno da ti kazem, meni je frka oko poroda, vjeruj da me to tako muci... Al uzet cu sigurno nesto aBd pred porod da se razrahatimuser posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2097
31.1.2015 21:51:52   
mala curica
Jaooo svasta ste pisale i imala bi svasta da vam napisem i odg,ali gdje ce biti kraj postu.

Zapamtila sam da se pisalo o keksu user posted image
Ja ga imam redovno,nekada jednom sedmicno,nekada jednim u deset dana,zavisi od raspolozenja.
A iskreno kako je trudnoca veca nekako nisam opustena,bojim se za bebu ,jos sada kako me stomak bolio nebi se smjela usuditi.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2098
31.1.2015 21:52:55   
rose

Rose ima i.toga naravno :) nikad ne znas... Ma iskreno da ti kazem, meni je frka oko poroda, vjeruj da me to tako muci... Al uzet cu sigurno nesto aBd pred porod da se razrahatimuser posted image

hej ako se ne razrahatis, klistirat ce te user posted image mene nisu prosli put...valjda im bilo mrsko user posted image ...ali ozbiljno nemoj cekati, nije dobro za tebe da tako dugo nemas stolicu...sad procitah negdje kamilica dobro slatka pa probaj ako nisi...mene redovno kafa natjera u halu

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 2099
31.1.2015 21:54:21   
rose

IZVORNA PORUKA: mala curica

Jaooo svasta ste pisale i imala bi svasta da vam napisem i odg,ali gdje ce biti kraj postu.

Zapamtila sam da se pisalo o keksu user posted image
Ja ga imam redovno,nekada jednom sedmicno,nekada jednim u deset dana,zavisi od raspolozenja.
A iskreno kako je trudnoca veca nekako nisam opustena,bojim se za bebu ,jos sada kako me stomak bolio nebi se smjela usuditi.

samo preskoci osmi mjesec da se ranije ne porodis...a u 9-om udri...sperma omeksava grlic user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *