|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
28.1.2015 11:44:44   
AzraB
mala curica lezi i odmaraj, cuvaj se user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1651
28.1.2015 11:46:37   
saamy
Da li vas muce bradavice mene svrbe umalo da ih otkinem user posted image sto je cudno mlijeko mi se pojavilo kad sam bila u 4 mjesecu sad kad sam u 9 nema nista,htjela bi neko pitanje postavit ali u pruvatnu poruku pa koja je voljna da mi bude sagovornik!!

Neposredna veza do poruke: 1652
28.1.2015 11:48:37   
AzraB
saamy user posted image ja mazem svaki dan i grudi i stomak pa me nista ne svrbi, meni pomaze... pitaj slobodno, ako budem znala odgovor rado cu ti pomoci user posted image

(odgovor članu saamy)
Neposredna veza do poruke: 1653
28.1.2015 11:49:00   
Mir@H
Ja samo da vam mahnem,muku mucim s ranom od epiziotomije...

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1654
28.1.2015 11:52:21   
AzraB
Mir@h drago mi je da uzivas sa svojom mrvicom user posted image meni je jetrva dostavila spisak svega sto mi je potrebno i za bebu i za porod, i preporucila mi je Rivanol u slucaju epiziotomije, kaze da je njoj puno pomoglo user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1655
28.1.2015 11:53:31   
mala curica

IZVORNA PORUKA: AzraB

mala curica lezi i odmaraj, cuvaj se user posted image

Ja nezz sta je ovo,kako ruzan osjecaj.U isto vrijeme dodje mu da povratim i onesvijestim se,jako puno vide pijem d
tako da nije manjak unosa vode.Samo oshetim da se pocnem preznojavati i znam da ce me to uhvatiti,lice kao krec bijelo.
Nista od setnje,danas nesto napraviti ta jelo i dosta od mene.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1656
28.1.2015 11:54:30   
Amanni
Hallo zene vidim aktivne ste pravo:-) Ja sad doruckovala juce bila u jednoj nasoj trgovini uh i kupila poli salamu jela Sam je bez hljeba kolko sam je pozelila . Za rucak pravim zeljanicu danas. Bella88 da fala bogu uredna mi je trudnoca i zato i ja bi da ide sve prirodno. Selzy za zeljezo probaj uzimat 100 gr dzema od kupina, 100gr mljeveni badema i 3 kasike kakkaoa pomjesaj i uzimaj 3 kasike dnevno Meni je pomoglo juce mi je dr rekla da mi je nalaz dobar. Ali kaze uzimaj zeljezo jer ce na porodu puno krvi da ode.

Neposredna veza do poruke: 1657
28.1.2015 11:54:46   
Pravnica
Hvala zenice za podrsku... nadam se i ja da ce biti dobri nalazi, mada me je urin bas zezao u sedmom mjesecu... uhh kad se sjetim. Ma naravno da nas paze, hehe, uzivancija... legnes na krevet a on polahko sredjuje user posted image ljepota. Kad me sredio, osjetila sam se pola kile laksa, hahaha... Odmarajte drage moje. Ja otkako sam usla u sedmi mjesec samo sebi nagadjam... i imam pravilo, sta god padne na pod, vise ne postoji niti mi treba.. toliko mi je muka da se saginjem, hehehe...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1658
28.1.2015 11:56:19   
AzraB
bas htjedoh napisati da nije nedostatak tecnosti... Vjerovatno je nesto privremeno i nadam se da ce te brzo proci. Odmaraj sto vise, i rucak da ne bude nek te niko nista ne pita sebi si najpreca user posted image

Neposredna veza do poruke: 1659
28.1.2015 11:58:23   
AzraB
Pravnica imam isti problem sa saginjanjem, moram svaki put cucnjeve raditi user posted image bas mi se smucilo, ali jos se borim ne dam se user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1660
28.1.2015 11:59:06   
mala curica
Jednom mi se slicno desilo na pocetku trudnice zbog manjka vode....od tada svugdje nosim flasicu vode.Evo sada je bolje mislim da cu malo i odspavati ,a ustala sam u 10h.....
Bas me iscrpilo....

Ja bi veceras ako mognem trebala malo gospogu srediti radi odrzavanja,da ne zapustam.

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1661
28.1.2015 12:01:20   
AzraB
ja sad bas razmisljam da se lijepo okupam i sredim, zarasla sam na sve strane user posted image a i jedno dobro sisanje mi ne bi bilo viska ovih dana

Neposredna veza do poruke: 1662
28.1.2015 12:01:50   
mala curica
Amani blagi tebi pa mozes jesti salame i virsle.Ja sam pozeljela ali ne smijem je ni blizu sebe hocu da povratim .Mao da gumu usta stavim,zgadilo mi se odmah na pocetku trudnoce

Neposredna veza do poruke: 1663
28.1.2015 12:02:34   
mala curica

ja sad bas razmisljam da se lijepo okupam i sredim, zarasla sam na sve strane user posted image a i jedno dobro sisanje mi ne bi bilo viska ovih dana

Ista sam user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1664
28.1.2015 12:02:49   
Amanni
Sinoc ste diskutovale Dalai je potreban vaginalni pregled ili ne u trudnoci svaki put . Ovdje to svi dr praktikuju takav im je sistem rada. I smatram da je to super. Mene je to u prvoj trudnoci spasilo u 8 Mj. Sam se peruci prozore i zavjese otvorila naglo 2 cm i seeca da Sam imala pregled z 2 dana redovan i da dr gleda vaginalno pa je odma vidjela naredila strogo mirovanje i tablete za stezanje dole tad su mom mm rekli da svaki momenat mogu da se porodim ali sreca izdrzala sam do 39 nedelje uz mirovanje. A ja nista nisam osjetila zato volim to sto gleda vaginalno. Nije mi problem nit stid nisam im ja jedina

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1665
28.1.2015 12:06:19   
AzraB

IZVORNA PORUKA: Amanni

Sinoc ste diskutovale Dalai je potreban vaginalni pregled ili ne u trudnoci svaki put . Ovdje to svi dr praktikuju takav im je sistem rada. I smatram da je to super. Mene je to u prvoj trudnoci spasilo u 8 Mj. Sam se peruci prozore i zavjese otvorila naglo 2 cm i seeca da Sam imala pregled z 2 dana redovan i da dr gleda vaginalno pa je odma vidjela naredila strogo mirovanje i tablete za stezanje dole tad su mom mm rekli da svaki momenat mogu da se porodim ali sreca izdrzala sam do 39 nedelje uz mirovanje. A ja nista nisam osjetila zato volim to sto gleda vaginalno. Nije mi problem nit stid nisam im ja jedina

ni ja ne vidim nista lose u vaginalnom pregledu svaki put, ali eto bar kod mog dr nije takva praksa... A sto se stida tice, meni je cak iskreno i ugodnije da je ginekolog musko, nekako je njezniji user posted image imala sam prilike biti i kod doktorice, dok mi je uradila papa test ja se istraumirala, ko da me silovala user posted image

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1666
28.1.2015 12:06:34   
Amanni
Mala C ja opet sanjam salamu ali samo poliuser posted image ja ne mogu sudzuku i jaja przena nit majonezu to mi se zgadilo ne mogu ni Muzu ni malom da izprzim za dorucak kad hoce jaja mm przi i jedu a ja odem u sobu:-)

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1667
28.1.2015 12:08:38   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Amanni

ni ja ne vidim nista lose u vaginalnom pregledu svaki put, ali eto bar kod mog dr nije takva praksa... A sto se stida tice, meni je cak iskreno i ugodnije da je ginekolog musko, nekako je njezniji user posted image imala sam prilike biti i kod doktorice, dok mi je uradila papa test ja se istraumirala, ko da me silovalauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1668
28.1.2015 12:14:54   
mala curica
Probala sam sam razne salame ali ne pase.Ja najvise volim virsle sa sirom,ali ni njih ne mogu.
Sudzuku kupim,nasjecem mm ali ja ne jedem,muci me.Przena jaja ni bas i ne pasu,ali zato mogu pojesti umucena s pavlakom i da isprzim na butteru.
Sve sto sam prije voljela sada ne mogu.Slatko ponekad uzmem,ne tazi mi se.Sada jedem i godi mi sto prije nisam voljela.Jetrice,spinat,kupus,sirnica(ali kiselina me muci),masline,grah....
sve mi je naopako.user posted image

Uhhhh,ja htjela prati prozore za vikend.Kontam dobro se osjecam,lijepo vrijeme vani polahko jedan po jedan(mm neda ni spomenuti to)
kontala sam kada nema mm kuci,ali kako si napisala da si se pocela nahlo otvarati a nisi ni osjetila......nebi se bas smjela usuditi

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1669
28.1.2015 12:15:32   
no idea
Uh...dok ja iscitam sve...tablet pobudali pa mi ne da da se javim...
mala curice samo lezi i odmori jer to je vjerovatno pritisak ti pao pa ti doslo lose...a za zeljezo je dobro jesti i grozdjice bar saku dnevno...i ja to praktikujem...a i volim ih...
Mene je dr samo jednom vaginalno gledala u 16. sedmici i sad me narucila za srijedu sljedecu opet na klasicni vaginalni pregled a svaki put kad mi radi uzv preko stomaka radi i vaginalni da provjeri duzinu grlica...tako da se ja za svaki pregled tj.svake tri sedmice moram potpuno oguliti tj. iskasapiti brijacem...koza mi je uzas osjetljiva pa se sva izaspem i taman kad prodje osip iako svaki dan mazem ja moram ponovo...i tako od pocetka...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1670
28.1.2015 12:16:47   
sara_mo
Mene je dr na prva 3-4 pregleda gledao i ginek. I vise nije. Ako spomenem da imam iscjedak kaze 5-6 veceri stavljati vag Maccmirror. Pitala ga juce za papa test, kaze ma ne treba to cemo tek nakon poroda. A sa prvim djetetom mi je radio papa u toku trudnoce. Ja cu odraditi to sa vag, mada sumnjam da je bakterija, nego obicni iscjedak karakteristican za trudnocu.
Meni se par puta desilo da mi pozli, osjecaj nedostatka daha i crne tacke mi se pocnu pojavljivati pred ocima dok se sve ne zacrni. Cim sjednem i nesto popijem bude mi lakse. Bas kao da bebica pritisne dugme za restart sistema. Mislila sam da je slabo zeljezo, ali je 19 sto nije lose, moguce da je zato jer pijem malo vode.

Neposredna veza do poruke: 1671
28.1.2015 12:23:15   
mala curica
No idea,sad ce vikend i bacaj se u pripreme gospodjice za srijedu user posted image
Pravi li cura party u trbi?
Kako vrijeme prolazi kao da si jucer javila pozitivan test,a sasvim slucajno za tobom i ja.user posted image

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1672
28.1.2015 12:24:19   
no idea
Ajoj moram kosu prati a problem je jer nemam tus kabinu nego kadu pa ili da se sagnem preko kade ili da napravim haos u kupatilu tj.poplavu...kako vi perete kosu?

(odgovor članu sara_mo)
Neposredna veza do poruke: 1673
28.1.2015 12:31:02   
no idea
Draga, nemas pojma koliko sam se radovala tvom pozitivnom testu...haman isto kao i svom!
Cura partija non stop a kad je gladna onda me suta i svadja se...zato stalno nesto pravim i zvacem u posljednje vrijeme...odoh kosu oprati, bojim se da ce mi se kakve buhe useliti koliko je prljava...puse od mene i malene

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1674
28.1.2015 12:32:39   
sara_mo
Ja jos uvijek mogu preko kade, mada malo onda ledja zezaju. Ili udjem u kadu i sjednem na koljena i tako operem kosu /tako manje isprskam okolo/, i kad to zavrsim ustanem i zavrsim ostalo. Tako mi je najlakse. Nemam tus kabinu, malo mi to klaustrofobično :)

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *