|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
28.1.2015 14:38:30   
AzraB
uh meni odmah padnu na pamet muke kad sam prvi put taj vosak kupila user posted image evo vec sam se pocela znojiti user posted image sreca moja da sam samo cupala po nogama, imam osjecaj da bih ostala bez gospodjice da sam i na njoj probala user posted image

03.04. ocekujemo nasu mrvicu

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1701
28.1.2015 14:39:03   
bejbibi

IZVORNA PORUKA: AzraB

user posted image user posted image mi trudnice stvarno nismo normalne, pocela sam plakati od smijeha hahahahah

bejbibi bilo bi dobro kad bismo imale spisak sta da pravimo svaki dan, al ovako ja svog mm kad pitam sta cemo, samo dobijem odgovor napravi sta hoces hahahahah, i 100 puta mamu spomenem dok sam bila kod nje da sam joj to isto govorila. Sad znam kako joj je user posted image
user posted image onda se ne moras ni kupati, al ljepota kad covjek mirise i kad je gladak user posted image

Jooj isto ovo za mm hahha....ajj kako me nekad naljuti stim... Meni lakse da kaze sta hoce i da napravim to nego da ja smisljam.... I ja tako za mamu user posted image sad je razumijem....

Ja se volim kupat stalno bi visila u kupatilu hehhe al ovo sad mi bas predstavlja problem... Jos malo aBd user posted image

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1702
28.1.2015 14:41:25   
bejbibi
Uh suti, i ja sam noge samo triput u zivotu tako.. Ne smijem,boooooliiiuser posted image ....a kamoli epilatorom haaaa, umrla bih user posted image ...al jesam ispod pazuha voskom i vjeruj manje me boli nego noge user posted image

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1703
28.1.2015 14:44:14   
no idea
Amanni svaka ti cast, ti si bas vrijedna...joj sad se i meni jede zeljanica a ne ovaj moj buckuris...
Sta cu kad moram sve nesto brzinski ...jos je i dobro da smijem bilo sta raditi...samo se nadam da me poslije sljedeceg pregleda nece strpati u bolnicu na lezanje a onda sam nadrljala...

(odgovor članu no idea)
Neposredna veza do poruke: 1704
28.1.2015 14:44:53   
Amanni
Hehehe Bejbibi da si blize pozvala bi te na zeljanicuuser posted image Moj mali je voli a juce nadjem fin svjez spinat i kupim . A trudim se da se Sto vise krecem kazu lakse se porodis nego kad lezis . Vi pricate o tim kremicama za depilaciju ja ih nekoristim zivio bic hehehe nekako mi snjim najlakse ili je to stvar navike

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1705
28.1.2015 14:45:09   
AzraB
bejbibi jos malo pa cemo se smijati sta smo sve radile u trudnoci user posted image jos sam svakako smotana u zadnje vrijeme, sve mi ispada i svasta prosipam, hB nisam jos nista zapalila (pogotovo u kuhinji) user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1706
28.1.2015 14:45:46   
mala curica
Evo inja gotova sa sredzivanjem i kupanjem i sada jedem vocni jogurt.
Ja bicom gospodzicu i ispod pazuha,a noge i prepone sa epilatorom cupam.
Epilator vec godinama koristim tako da sam navikla i mene ne boli,pa ni sada u trudnoci.Jeste da mi je sada sve teue i teze saginjati se i glesati hocu li sve potrfiti,ali isplati se.
Kada sredim epilatorom sigurno sam po 15 dana rahat.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1707
28.1.2015 14:47:06   
AzraB
Amanni ja mislim da je sve to stvar navike, ja sam davno bila odustala od tih kremica, najvise iz razloga sto smrde i sto im treba vjecnost da pocnu djelovati user posted image

sad se i meni jede ta zeljanica user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1708
28.1.2015 14:48:55   
AzraB

IZVORNA PORUKA: mala curica

Evo inja gotova sa sredzivanjem i kupanjem i sada jedem vocni jogurt.
Ja bicom gospodzicu i ispod pazuha,a noge i prepone sa epilatorom cupam.
Epilator vec godinama koristim tako da sam navikla i mene ne boli,pa ni sada u trudnoci.Jeste da mi je sada sve teue i teze saginjati se i glesati hocu li sve potrfiti,ali isplati se.
Kada sredim epilatorom sigurno sam po 15 dana rahat.

user posted image za sredjivanje user posted image i ja sam poslije kupanja odmah navalila da jedem, ko ce cekati dok dodje mm s posla do 17h bih ogladnila 100 puta user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1709
28.1.2015 14:50:09   
Amanni
Nö idea potpuno te razumijem pisala Sam ovdje da sam u prvoj trudnoci od pocetka 8 mj morala strogo mirovat sve mije bilo zabranjeno u Tom periodu sam se bas udebljala puno od dosade sam samo mislila sta cu pojest user posted image draga znam da je tesko izdrzati ali za nase mrvice nema sta mi mame nemozemo.

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1710
28.1.2015 14:51:45   
Amanni
Hehehehe ovo sa zeljanicom ce biti kao nekidan sa pitom od jabuka

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1711
28.1.2015 14:52:16   
M.A.M.
nemojte o jelima molim vassss user posted image sad bi vola pojela kad vas citam a inace samo zvacem nesto,ne gine mi stoja do porodauser posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1712
28.1.2015 14:55:55   
no idea
Ja se ne usudjujem vise koristiti epilator zato sto sam sebi uvrtila u glavu da sam prokrvarila onda zbog tog napora sa epilatorom pa sad brijem i noge i sve ostalo...
a isto sam se bila godinama navikla na njega...
Ima u DM neka rukavica za depilaciju i probala sam je na nogama i zadovoljna bila ali ne znam kako bih na nekom neravnom ili cupavijem dijelu sa njom pa sam odustala jer jecpreskupa samo za noge...

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1713
28.1.2015 14:56:59   
bejbibi
Amanni da sam blize ja bi se sama pozvala user posted image ..hvala ti, isto.ko da sam je vec pojela hehhewh... Al ipak cu je morati pravit sad kad mi je u glavi hahaha....

Azra bas me nasmijauser posted image i ja sam bas smotana sad nesto cc, ne znam sta je ovo... Stvarno je ova trudnoca drugo stanje user posted image

Mala c jesil se sredila user posted image haj sa srecom nek je..... Ja kad se sredim ko da sam se porodila posline, laksom se osjecam hahhahaa... Mislim inace poslije kupanja bas se fino osjecam... Naravno.izuzev ovog sredjivanja kad se zadisem ko da sam kopala al.nejseuser posted image ....

No.idea draga odmaraj sto vise... Bogami ja kad sam ono strogo mirovala nista nisam kuhala apsolutno.. Il mm nesto brzinski napravi il narucimo.. A sto kaze Amanni, sve mi istrpimo zbog nase drage djecw :))) bas je to mocan osjecaj :)) sad raxumijem svoju mamu ahh

Neki autor...

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1714
28.1.2015 15:02:44   
bejbibi
Uh ja epilator ne mogu smislit..jednom sam samo probala na nogama milimetar i rekla nikad viseuser posted image to boli.ko da ti neko dusu cupa hahah...al sve je navika naravno... Al vosak i epilator definitivno jesu zakon jer si onda min 10 dana rahat.... A bricem svaki drugi dan ja moram ako hocu da budem sva glatkauser posted image al najlakse mi tako, pogotovo sad u trudnoci...

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1715
28.1.2015 15:10:43   
no idea
opet me tablet zeza...odoh probati sta sam napravila pa da zovem mm da donese nesto kad podje kuci...a zeljanica mi se prividja koliko mi se jede...pozdravljam vas i javicu se kad mognem

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1716
28.1.2015 15:14:45   
Pravnica
Vidim pricate o depilaciji... uh bolna tema user posted image
Ja sam prije nekoliko godina masakr napravila na nogama od epilatora... tolike sam podlive dobila, a poslije urasle dlake... grrr... to ljeto nisam mogla obuci nista kratko, koliko su mi noge bile sarene. Probala sam i kreme i svasta nesto, al nekako mi najzdraviji bic, mada je najkrace traje... Dok vam je stomak velik, samo muzeve uposlite, ma kakva kozmeticarka kako je uredno poslije hihhiiiiiii....user posted image

Kad ste se vec dotakle koze, kako stojite sa strijama? Cime se borite protiv njih?

< Poruku je uredio Pravnica -- 28.1.2015 15:21:23 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1717
28.1.2015 15:28:29   
bejbibi
Ah strije hihi..i ja sam to neki dan.htjela pitati i zaboravim :)).... Ja imam strije po nogama, tj butovima al.jos od prve trudnoce bas su mi isarane fuj :(( a po stomaku skroz maaaloo ni ne primjeti se jer je.po.dnu.stomaka... A mislim da nema.spasa od njih, to je.mozda i.genetski,ne znam al od tolikog radtezanja koze mislim da svaka to.ima user posted image ja se sad mazem nekom krwmom iz dm,baleina nwka.. Cisto da bude masno, a sad ne znam dal ima neka da bas pomaze... Mislim da treba puno tekucine da je koza hidratantna i eto malkice se mazati kremicama da bude vlazna koza...

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1718
28.1.2015 15:28:59   
Dianaa
sto se tice depiliranja, bic je zakon, ostalo ili boli ili pecka user posted image
za rucak, spageti bolognese, mada bih i ja zeljanice, zapravo bilo kakve pite user posted image user posted image
a strije??? ja do prije 7 dana nisam imala nista (sada samo 2 linije male na dnu stomaka), mazala bademovo ulje, krema i hipp mama ulje... i zadovoljna sam sa rezultatima... obzirom da imam jos vremena do poroda (danas usla u 37. sedmicu) strah me da sad ne ispuca skrooooz al sta cu... najbitniji je ovaj zivot u nama user posted image user posted image

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1719
28.1.2015 15:33:22   
mala curica
Pravnice i meni su urastale dlake i bile su mi noge bukvalno sarene,dok nisam saznala zasto.
Pri svakom kupanju mrezicom dobro istrljati noge da se povrsinski odumrli dio koze skine,jer on neda dlaki da izadje na povrsinu i samo je vrati ispod koze
Kako sam tako probala nisu mi vise nikada urastele.Nezz ja bez epitaora ne mogu,jedan mi bio crk'o i odmah sam drugi kupila.

No idea,odmaraj sto vise i javi nam se kada god mozes,mazi pupu.

Bejbibi,bas se covhek osjeca lakse kada se okupa a pogotovo kada se malo picne user posted image
Sama sam sebi sada simpa user posted image
Ja napravila supicu od po rca i sada cu staviti meso da se pece.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1720
28.1.2015 15:34:17   
Pravnica
Ja do osmog mjeseca nisam imala ni jednu.. mazala od pocetka sa kremom Pregnacare... meni je bila super, al onda je nigdje vise nisam mogla naci da kupim... pa sam presla na neku iz DM-a Babylove... krema i ulje, a onda u apoteci kupim neki melem... imam strije samo u bikini zoni... ne mnogo, mozda ukupno deset_ak i ne bas velikih... uhh... al neka, kad se sjetim da cu biti majka, ne opterecujem se user posted image

Dianaa, u istoj smo sedmici... ako si u Sa, mozda se i sretnemo user posted image

Mala curice, ne znam bil se vise usudila... strah me onih podliva... godina mi je trebala da mi se koza vrati u normalu. Mozda mi je osjetljiva... ko zna.

< Poruku je uredio Pravnica -- 28.1.2015 15:41:20 >

(odgovor članu Dianaa)
Neposredna veza do poruke: 1721
28.1.2015 15:41:19   
bejbibi
Ma sta cete se opterecivati stim,sve je to normalna pojava ovog stanja :)) mislim da muzevi treba da vole svaku tu striju na nasim tijelima obzirom da smo mi te koje nosimo njihove potomke u nasim pupama... Nije to mala stvar :)) moj ni ne primjecuje to hahha... A sinoc mi reko da sam.mu slatka ovako fino popunjena na licu jer sam uvijek.mrsava u licu i goenji dio hwhhee

Neki autor...

(odgovor članu Pravnica)
Neposredna veza do poruke: 1722
28.1.2015 15:42:57   
Pravnica
Bravo za tm user posted image
Naravno... trebaju biti ponosni. Evo moj upravo stigao i idem da rucamo... Pisem vam poslije, opet..

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1723
28.1.2015 15:47:51   
AzraB
mene nema malo vi se bas raspisale hahahaha

ne znam koja je od vas pitala za strije, ja ih nemam nikako iako sam dogurala do 30-te sedmice. Na pocetku mi je snaha preporucila da ne kupujem kremice protiv strija nego da se pocnem na vrijeme mazati bilo kojom kremom za tijelo koja u sebi sadrzi shea puter. To joj je preporucila zena koja vodi tecaj za trudnice na koji je ona isla.
Mada bez obzira na mazanje, kazu da i genetika ima svoje, pa neko ni s najboljim kremama ne uspije da ih sprijeci.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1724
28.1.2015 15:56:39   
saamy
Dobre ste,mene muž depilira ja ne vidim ništa dole hahahha mada ne mogu stalno opet se sva crveno neugodno mi ako trebam na porod ono šuma dole,Šta ću nije do mene,u 9 sam mjesecu bebu ne osjećam kao prije malo nešto me luka al ništa puno,što li? Vi već ručak pravila kod mene se samo večera pravi,muž kasno sa posla tako da smo skupa na večeri, nemam radi koga ručak spremat

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *