|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
26.1.2015 22:15:11   
mala curica
Hvala Almani,ja sam stvatno zaljubljena u taj dio tijela.Samo glesam.i mazem stomacic a dok masiram kao da me nesto skaklji.
Evo sada sam legla na ledja i osjetim kako me beby gura valjda mu ne pase user posted image

Jeli se tvoj stomo vise primojeti ili je tu negdje?
Ja kada sam zatrudnila imala sam 58 kg,a sada 65 kg user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1476
26.1.2015 22:16:00   
Selzy
aa sta imas Alman curicu ili djecaka? kazu kad se zena sva usiri da je obicno curica a kad je samo stomacic da je djecak, ma da ne mora znaciti :) mala curica i ja kazem Amin da sve bude dobro user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1477
26.1.2015 22:16:46   
mala curica
Obavezno nam javi..........i da i mi zajedno s tobom odahnemo i nastavimo biti vesele i debele user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1478
26.1.2015 22:18:39   
mala curica
Selzy,i ja sam cula za tu varijanru oblika stomaka.
Mada nesto i ne vjerujem ali ipak krisom pratim bas da vidim ima li istine.
Kod mene sada stomak samo ide naprijed,s ledja imam jos malo struka i ne sirim se mnogo.......

Neposredna veza do poruke: 1479
26.1.2015 22:21:45   
Selzy
Koja si sedmica mala curica? kada bi trebala saznati pol bebe? user posted image ma ni ja ne vjerujem nesto puno u to jer imam i jednih i drugih primjera pa nisam bas sigurna da je to tacno ali eto user posted image Alman da sve bude dobro ako BOg da user posted image

Neposredna veza do poruke: 1480
26.1.2015 22:22:14   
bejbibi
Brze ste hehwhhe... Nema me minut i petsto postova hahah.. Salim se,neka neka hihi.....sretno na kontroli alman i amanni...
Bice sve ok....
Zenice ja vas napustam, idem uspavati svog zvrka a da i ja legnem, sva sam ukocena....lahka vam noc i bas mi fino bilo veceras

Samo da se nadovezem to za oblik stomaka, kod mebe izgleda tacno to hehhe...kod sina bas bio fin a sad sam sva rasuta hahah a cura, i nisko mi je sada a u prvoj visoko bilo :))
Ajt laku noc, lijepi snovi

< Poruku je uredio bejbibi -- 26.1.2015 22:23:57 >

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 1481
26.1.2015 22:22:35   
Bella.88
veče ženice
ja vas iščitah,ali slabo šta zapamtiuser posted image

hvala na dobrodošliciuser posted image
elllma čestitke za bebicuuser posted image ,da samo dobro od nje vidite,da vam uvek bude na ponos
mala curice user posted image za stomačić

mene ova moja po vazdan udara,doduše čitav dan jedem slatkouser posted image
ja prvo rodila 13dana prije 25god.,a za drugo mi termin 12dana prije 27god.user posted image

jun 2013 stigao vitez naš :)

jun 2015 guzna mala upotpunila nas svijet:)

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1482
26.1.2015 22:25:22   
mala curica
Ja sam 19- ta sedmica,mislim aitra ulazim u 19-tu.
A u 17 sedmici sam isla na uz i okrenulo nam guzu i skupilo nogice.Talo da dok nije mogao vidjeti sta je.A ja kako sam skuzila kada je mrvicu podiglo nogice da je curica.A ja se sva u oko pretvorila da vidim kad sipak cu vijdeti.

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1483
26.1.2015 22:25:39   
alman

IZVORNA PORUKA: Selzy

aa sta imas Alman curicu ili djecaka? kazu kad se zena sva usiri da je obicno curica a kad je samo stomacic da je djecak, ma da ne mora znaciti :) mala curica i ja kazem Amin da sve bude dobro user posted image

ima djecaka Haruna ma joj ja sam vam inace punija i sa njim sam zatrudnila sa 85 a na porodu imala 107 kg bila sam blago receno ogromna user posted image i sa kg sam se borila do prosle godine kad sam od feb do maja skinula 25 kg i onda se odlucila za drugo dijete inace tesko da bi se odlucila,

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1484
26.1.2015 22:27:10   
mala curica
Bella hvala ti user posted image
Ti to kao da si stimala user posted image
Samo neka lupa mamu svoju user posted image

Neposredna veza do poruke: 1485
26.1.2015 22:27:42   
alman

IZVORNA PORUKA: mala curica

Hvala Almani,ja sam stvatno zaljubljena u taj dio tijela.Samo glesam.i mazem stomacic a dok masiram kao da me nesto skaklji.
Evo sada sam legla na ledja i osjetim kako me beby gura valjda mu ne pase user posted image

Jeli se tvoj stomo vise primojeti ili je tu negdje?
Ja kada sam zatrudnila imala sam 58 kg,a sada 65 kg user posted image

pa tu su negdje cak mislim da je kod tebe i malo veci, samo se ti mazi i milki bebicu i ja to najvise volim mada to sad radi moj sincic kad ga uvati dobrauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1486
26.1.2015 22:27:46   
Selzy
Bella ti pozurila hehehe ali bolje kad nije velika razlika izmedju djece, bejbibi i kod mene je tako visoko nosim i samo stomacic imam, laku noc i tebi user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1487
26.1.2015 22:30:31   
mala curica
Bejbibi lahku noc i lijepo pajki.....

Almani kada sam.bila s mm na kontroli pitaju nas jesu li dvojke,mm kaze neee trojke su......user posted image
Kao bas veliki stomak za jednu bebicu o ovoj sedmici.A mm skoro dva metra visok a ja bas sitna.Rekoh cuj velik stomak....pa na babu vidi ga koliki je user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1488
26.1.2015 22:31:04   
Selzy
mala curica pa moguce da je curica jer one se kriju, aa djecaci odmah pokazu hehehehe ko curice su obrazli user posted image ma kileka odu vremenom, nekome treba manje, nekome vise vremena ali u sustini svaka se skoro vrati na kilazu od prije trudnoce

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1489
26.1.2015 22:33:01   
mala curica
i ja mislim da jr cura........stidi se babe pa skupila nogice..... a bila sam 100% ubijedzena,nesto u meni mi govorilo da je djecak.
Kako god neka mi je zivo i zdravo znat cu tek 25.02

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1490
26.1.2015 22:35:02   
Selzy
ako Bog da user posted image obavezno nam javi sta je user posted image user posted image ne bitno je, bitno da je zivo i zdravo ali eto mi volimo znati ja uskoro idem u shoping za baby stvarcice pa jedva cekam to mi je tako zanimljivo, ovih dana moram srediti spisak user posted image

Neposredna veza do poruke: 1491
26.1.2015 22:35:19   
Bella.88
kod mene je ova trudnoća malo visočija.
prošla bila niska,a dobila 31kg.,bila ogromnauser posted image
ali su mi obe bebe karlično,kaže muž neće oni da dube na glaviuser posted image
prvi porod bio carski zbog položaja,a za ovaj još ima vremena mada sumnjam i sin mi je od početka bio u karličnom položaju i nije se okrenuo.
no sve to prođe,bitno da se rode zdravi pa bilo na glavu ili na noge svejednouser posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1492
26.1.2015 22:37:02   
Bella.88

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bejbibi lahku noc i lijepo pajki.....

Almani kada sam.bila s mm na kontroli pitaju nas jesu li dvojke,mm kaze neee trojke su......user posted image
Kao bas veliki stomak za jednu bebicu o ovoj sedmici.A mm skoro dva metra visok a ja bas sitna.Rekoh cuj velik stomak....pa na babu vidi ga koliki je user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1493
26.1.2015 22:38:08   
mala curica
Da,samo neka su zdravi i zivi.
A Alman kao sto kazes eto nast to interesuje volimo da znamo......bas tako.....
i ja sam virila iz radoznalosti......aaaa kako da vam ne javim prve ste koje ce saznati hocemo li dobiti curicu ili djecaka.

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1494
26.1.2015 22:38:34   
Selzy
Tako je Bella, najbitnije da su nam ziv i zdravi user posted image

(odgovor članu Bella.88)
Neposredna veza do poruke: 1495
26.1.2015 22:40:13   
mala curica
ZeMske ispraznile ste mi bateriju na mobitelu.To je znak da idem spavati mm odavno hrce.
Mazite pupe i lije pajkite pa se autra tipkamo.
Lahku noc user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1496
26.1.2015 22:44:02   
Selzy
Mala curica takodjer laku noc slatke snove zelim user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1497
26.1.2015 23:03:10   
tukica
Dobo vece zene :) evo ja danas bila na pregledu,3 sata sam cekala na Jezeru, kolike su guzve, radila ctg i uzasni ginekoloski pregled. bljak. nego hajte mi malo pomozite. u cetvrak aBd bih trebala na komisiju za carski, ali mi dr.ne rece ni u koliko ni da li mi treba kakav papir za tu komisiju. On je u njoj, pa kontam da ne treba, cim mi je rekao da dodjem... Uglavnom ako koja zna, neka napise... Carski bi mi trebao biti 5.ili 6.februara...
I btw, vidjela sam da je neka clanica postavljala pitanje oko prosirenih mozdanih komora. Ne znam da li se ijedna sjeca da sam pisala na ovu temu, ali eto ako koga zanima, i mojoj bebi je u 22.sedmici bila uvecana jedna mozdana komora i ne moram ni opisati koliko sam se prepala i isplakala jer sam svasta nesto procitala na netu. Medjutim, sve je to doslo u normalu, to je cak i normalno da se one sire i suzavaju i u 30.sedmici ta komora se smanjila i sve je ok hB. Zato ne brinite, znam da je tesko to podnijeti, ali stvarno nije nista strasno. Nego se covjek prepadne jer pomisli na hiljadu stvari...
Uglavnom, ako neko zna za komisiju, bila bih mu zahvalna...user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1498
26.1.2015 23:03:56   
alman
vi ste dobre kad mozete vec sad ici na spavanje ja nikad ne legnem prije 1 pola dva ne mogu spavati al zato iza podne kad mi pritisak opadne jedva valadam sa sobom i uvijek malo prilegnem makar pola satauser posted image ,

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1499
26.1.2015 23:06:09   
Selzy
Tukica ne znam nista za komisiju i carski rez nadam se da ce ti se javiti zenice koje znaju, samo da ti pozelim puno srece i sve najbolje ako Bog da user posted image

(odgovor članu tukica)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *