Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:45:32
mala curica
ooooo paaaaaaa generacijo moja I ja imam 27 godina,a lice balavice hahahahhaha. Nekada mi je to cool a nekada mi bas smeta,kao da dam dijete jos a ljudi ne znaju sta sam sve u zivotu prosla i trnje gazila. A na meni se nista ne primineti uvijek nasmijana
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:47:28
Amanni
Zenice jeste se raspisale neka, neka tako treba Ja isla u kupovinu s mm nisam obavila u subotu tako da sam kupila malo vise pogotovo hemije reko kad se ako bgd porodim nek imam . Muza kad posaljem samog ili kontra donese ili pola zaboravi tako da gledam sto vise sad da kupim dok ja setam . Poslje kozna kako cu se oporavljat i kad cu möc vani. Sad malog uspavala i odo pod tus sutra ponovo imam kontrolu i da gospodju malo sredim koliko mogu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:49:44
Selzy
Imam dvije jako dobre drugarice i jedna je riba a jedna Skorpija i bas se super slazemo, ja sam strijelac i to dupli nadam se da ce nam Elma detaljnije ispricati sta nas ceka
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:54:17
mala curica
Mm je Riba-ribica moja i mislim,ovaj,onajjjjjj.........lijepo se slazemo Kod nas kombinacija riba i skorpija. A strijelca u zenskom rodu nisam.imala priliku bolje upoznati.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:55:45
alman
IZVORNA PORUKA: mala curica
ooooo paaaaaaa generacijo moja I ja imam 27 godina,a lice balavice hahahahhaha. Nekada mi je to cool a nekada mi bas smeta,kao da dam dijete jos a ljudi ne znaju sta sam sve u zivotu prosla i trnje gazila. A na meni se nista ne primineti uvijek nasmijana
i ja cu sad u feb napuniti 27 a vec drugo dijete, mlada se udala a prvo rodila sa 22
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:57:14
Selzy
Kod mene je muz lav i slazemo se, mislim on se slaze samnom haahahahah salim se, aa slicni su karakteri skorpija i strjelac, a ja vam imam 25god. blizu smo
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 21:59:06
mala curica
MasAllah Da su zivi i zdravi oboje ako Bog da
I ja sam se mlada udala sa 19 godina.Moje dijete bi sada islo u skolu da je bilo sudzeno od Allaha. Udala se i poslije dva mjeseca zatrudnim i u 9 nedelji spontani. Trudila se sve do septembra 2014 dok sam ponovo zatrudnila.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:00:01
bejbibi
Pa sve smo tu izgleda heheheh.. I mebi drugo :) a prvo sa 24 dobila.... Al ja se osjecam ko da imam 15 sto je najgore mada se ne ponasam tako naravno hahhaha al u dusi se tako osjecam :).. Moj djed rahmetli je znao reci star si onoliko koliko se osjecas, nisu bitnw godine.. Pametno zborio :)).....
A ribe hmmm sta rec meni mm kaze da sam ni na javi ni u snu, negdje na granici.. Znaci cesto fantaziram hahahha
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:05:28
alman
I ja sam se mlada udala sa 19 godina.Moje dijete bi sada islo u skolu da je bilo sudzeno od Allaha. Udala se i poslije dva mjeseca zatrudnim i u 9 nedelji spontani. Trudila se sve do septembra 2014 dok sam ponovo zatrudnila.
bit ce ako Bog da sve u redu, samo opuste i pozitivno sta nam je sudjeno ne mozemo od toga pobjeci, ja kad se sjetim kako sam se prosli ponedjeljak nasikirala i onda kad sam sjela sa mm i fino u glavi se pomirila da ce biti kako je Alla odredio tako sam se rasteretila tako da vise i ne mislim o tome al opet jedva cekam cetvrtak ako Bog da da odem na jos jedan uz kod druge dr. da vidim sta ce ona reci al sta god da kaze ja nastavljam dalje samo pozitivno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:07:06
mala curica
Eee da su svi kao sto su ribice ja bi bila najsretnija.Ti zensko ribica,dobrica,njezna,svakome pomoci.....a tek kada musko takvo vidim.pa kao da je u dusi zensko osjecajno istopim se od neke njeznosti......nezz tako volim taj znak
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:09:38
mala curica
IZVORNA PORUKA: alman
bit ce ako Bog da sve u redu, samo opuste i pozitivno sta nam je sudjeno ne mozemo od toga pobjeci, ja kad se sjetim kako sam se prosli ponedjeljak nasikirala i onda kad sam sjela sa mm i fino u glavi se pomirila da ce biti kako je Alla odredio tako sam se rasteretila tako da vise i ne mislim o tome al opet jedva cekam cetvrtak ako Bog da da odem na jos jedan uz kod druge dr. da vidim sta ce ona reci al sta god da kaze ja nastavljam dalje samo pozitivno
Znam taj osjecaj......tako mi je svaki put kada trebam.na kontrolu. Dusa mi drhti..........
A ja znam 100% da ce sve biti ok i da su te bezz nasekirali. Sad ce i cetvrtak ako Bog da pa da se smiris i stavis tacku na neke gluposti.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:10:13
Selzy
Ma zenice moje samo razmisljajte pozitivno i bit ce sve dobro ako Bog da, kazu kakve su ti misli takav ti je zivot i ima to svoje :) aa mala curica preslatko Mashallah, fino stomacic raste, bit ce to ako Bog da dobro
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:12:00
alman
mala c mashAllah bas ti se stomacic fino ugledao prelijepo, i kod me ne se primjeti dobila sam 4kg al je sve u stomaku za razliku od prosle kad sam sva bujala i to bas puno
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 26.1.2015 22:14:29
alman
IZVORNA PORUKA: alman
Znam taj osjecaj......tako mi je svaki put kada trebam.na kontrolu. Dusa mi drhti..........
A ja znam 100% da ce sve biti ok i da su te bezz nasekirali. Sad ce i cetvrtak ako Bog da pa da se smiris i stavis tacku na neke gluposti.
i ja vjeruj mi da sam bas sigurna da ce sve bit uredu javim vam u cet navece kad se vratim iz Sarajeva jer cu gore otici na kontrolu