Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 15:12:06
bejbibi
Evo i mene :) napokon sjela, napravila rucak i cekam mm....umorila sam se danas pravo..ponovo rastavljala krevetac i sastavljala jer ga nisam mogla unijeti kroz vrata u spavacoj bas sam pametna haha,sastavljala ga u dnevnom i krenula u spavacu da ga stavim kad ne moze zbog ormara smeta,vrata se ne mogu skroz otvoriti nema veze,u trudnoci ce sve prasta,cak i nedostatak inteligencije kad nemas u glavi, imas u....
Bebac bucko zeno sta je rec??? Ko diroo ma to nas hormoni pucaju plus ovo vrijeme ubija...ja sam bas ko sizofrenicar bice bolje aBd :))
za kontrole zene.....
Mene cura udara svom snagom, stomak mi ide lijevo desno,bas presmijesno
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 16:06:35
Mir@H
Bejbibi ti mene u februar uvrsti,oce moja cura da zajedno slavimo rodjendan Znam da mora izac al brate dotuzilo mi je. Sve redom me boli,a tek stalni "servis gospodje" onako napamet, auhhhh.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 16:11:11
morenaa
Marseljeza bravo za uredan peegled bejbibi bas si me nasmijala s ovim sastavljanjem i rastavljanjem kreveca mir@h jucer ja "svoju gospodju" sredjivala i bas mi pade na pamet kako li cu do kraja,jer vec od stomaka nista ne vidim
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 17:21:27
Selzy
Drage moje bolje vas nasla vidim da ste super raspolozene i da se cesto druzite, pa cu vam i ja pisati kad budem imala vremena bejbibi mi cemo se izgleda druziti u 9-tom :) gdje vodis trudnocu I gdje ces se poroditi?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 19:08:02
bejbibi
IZVORNA PORUKA: morenaa
Marseljeza bravo za uredan peegled bejbibi bas si me nasmijala s ovim sastavljanjem i rastavljanjem kreveca mir@h jucer ja "svoju gospodju" sredjivala i bas mi pade na pamet kako li cu do kraja,jer vec od stomaka nista ne vidim
Hehe umorila sam se od tog krevetca,jos madrac da operem i gotovo...posteljinu necu jos stavljati, ima vrwmena...
A sto se ' gospodje' tice meni je to odavno nemoguca misija ne znam kako uspijevam nekako i na sta sve to lici dole
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 19:10:47
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Selzy
Drage moje bolje vas nasla vidim da ste super raspolozene i da se cesto druzite, pa cu vam i ja pisati kad budem imala vremena bejbibi mi cemo se izgleda druziti u 9-tom :) gdje vodis trudnocu I gdje ces se poroditi?
Ja sad zivim u bihacu pa.ovdje vodim trudnocu i.ovdje cu se aBd poroditi...a prvu sam vodila kod dr sabine cengic i porodila se na vojnoj...prelijepo.iskuatvo,svi su bili divni taj dan..... Kod koga ti vodis i gdje ces se poroditi??? Meni je isto.puno znaciko sto na.vojnoj dozvoljavaju muzu da prisustvuje porodu a na jezeru ne.. Moja snaha se porodila u avgudtu i nisu dali bratu, nikome...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 19:16:21
Selzy
Bas mi je drago da si imala tako lijepo iskustvo u Vojnoj nadam se da cu i ja imati :) i ja sam isto u vojnoj, a trudnocu mi vodi Puzic, zadovoljna sam :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 19:22:47
bejbibi
Aha dr puzic je dobar,jedan.od boljih :)...... Ja sam privatno.isla.kod dr cengic ali.na dan termina sam se porodila tako da nisam.nijednom.isla u bolnicu na ctg :) al dr moja.mi je rekla da se javim.dr aidi ( ne znam.prezime) i bas ona bila taj dan ujutru :)a na porodu.mi.bio neki mladji dr isto cengic a babica koja me.primila.je imala smedju/ crnu.kosu musku frizuru cini.mi se emina se zove, ne sjecam se vise.. Ali.divnaaaaaaa zena... Ona me.porodila i.jos jedna bila u sali i.dr, naravno i muz ja bi ti savjetovala da ti i muz prisustvuje porodu ako ste za to,divno iskustvo za oboje :))) i da napomenem da nisam nikome.nista dala ( mislim na pare) i.bili divni svi.. Al jest mm nakon poroda pocastio ne znam ni.kome je dao.iskreno..ja sam protiv toga al et svako casti
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 19:26:47
bejbibi
IZVORNA PORUKA: Selzy
A moj muz nece da prisustvuje, kaze zao mu da gleda kako se patim
Meni je iskreno njegovo prisustvo jako pomoglo.. Iako je to sve bilo u tri minute gotovo, muz nista ne vidi,stoji ti iza ledja i pomaze ti samo da se dignes kad se napinjes :)).... Jos kad sam ja radjala bio treci dan ramazana,a mm postio.. Ma kad se nije onesvijeatio.od svega hahhaa....al on samo kratko bude i mora vani odmah cim beba izadje..znam da mi je samo govorio nemoj plakati ( kad sam se porodila) i uslikao malog i vanka.... Pa prelijepoooo....a ovdje ne daju da prisustvuje
A sto se tice higijene isto super sve...dvije budu u sobi i imaju svaka soba svoj wc i.kupatilo u jednom
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 20:19:12
Amanni
Gdjeste zene??? Ja isla da mm i malim u Ikeu kupovali neke police za djeciju sobu te malom nadzem lihepu novu posteljinu i za nas krevet novi prekrivac da malo promjenom . A krsta du me zabolila od hodanja uh da nisam poslje mogla izaci u pekaru po hljeb. Sad Kuham kropir naupalo mi da jdem sa sirom i kajmakom. A beba me gura na sve strane :-)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 20:22:02
Selzy
Super, ma oni to ko muski teze podnose, drago mi je da si imala lijepo iskustvo :) a sto se tice cascenja doktora i ja sam protiv ali kako svi to rade i oni su navikli izgleda, tako da jos ne znam ni sama, muz ce pocastiti kada sve zavrsi a da li da pocasti prije da me malo pripaze ne znam ni sama :/
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 20:25:13
Selzy
Uhhh amanni i ja volim krompir sa sirom i kajmakom, sad mi se bas jede kako si spomenula ono lijepo u tepsiji po pola i ovamo pojesati sir i kajmaka ma nista bolje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 20:27:00
Selzy
Uhhh amanni i ja volim krompir sa sirom i kajmakom, bas mi se sada jede kako spomenu :) najukusnije onako u rernu po pola i ovamo izmjesani sir i kajmaka ma extra :)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 20:44:18
mala curica
Dobro vece. Novoj clanici zelim dobro doslicu i ugidan ostatak trudnoce Nesto niste bas aktivne,nezz sta se desava. Ja se izvalila i pokusavam gledati neki film,ne ide mi od ruke,nijedan mi nije zahimljiv.Osjecam kao neki pritisak u stomaku.Taj osjecaj se tek maloprije pojavio.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 21:15:21
Mir@H
Evo i ja da vsm mahnem,nekakve me muke obuzele,vazda sam u wc-u. Beba dosla pod rebra ne da mi da disem,ja givorim guraj se dole glavom a ne gore nogama :) Danas sam spakovala stvari u korpu za iznosenje,bila tobrekla mami al od S mama ne mize ni da dise a kamo li da misli sta treba staviti u korpu. Spremila ja debelu jaknicu i kapicu,a kako je krenulo moci crmo u haljinicu i sandale
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 21:15:56
Amanni
Selzy ja sam kuhala nisam pekla u tepsiji volim i iz tepsije i bas sam se najela ne mogu da disem a utrudnoci mi se cesto jede kropir i sir . Sad malog trebam u krevet i onda mao da ornatem a ova moja bebica lupa me bas valjda joj prijala vecera kao i mami
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 23.1.2015 21:18:48
bejbibi
Ja pravim sutliju :)) ajt bujrum.....
Amanni odmaraj sada,ja.odavno ne mogu da se krecem ko insan.. Ko kakav pingvin hodam Selzy ma nema potrebe nista da dajes vjeruj, ha kad sam radjala stvarno su bili svi divni od doktora do babica al bas sve do jedne.... Jos sam ja imala tezi porodjaj,nisam se otvarala ma citav dan bila, na kraju drip mi dali... A ako hocete pocastiti to je vasa stvar :)... Ja sam inace protiv svega toga al eto dali smo... Muz je ja nisam To je njihov posao i oni to trebaju dobro raditi al mi smo ih navikli na to davanje..... Ovdje u bihacu svi kazu da kao moras dati prije da te paze,pojma nemam kako cu jer ne namjeravam dati ni feninga...