|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
23.1.2015 7:45:50   
morenaa

IZVORNA PORUKA: bejbibi

Hello zenice,evo.miene..danas nije.moj dan..maloprije me.i.glava zabolila :(( pritisak.mi.sigurno.pao...sta ga dize???..
Morena sta trebam na popisu ureditit??? Jel se to neka porodila a da nisan upratila user posted image zenw slobodno uredjujte taj popis ja samo.svaki dan volim da nas prati jer stvarno ne pamtim koja je po redu :))..... I onda bi svako malo pitala hihi..idem sad nesto pojest, izgladnila sam.. Samo supu rucala nisam.mogla nista

Ma nista posebno nego kontam ove sto su se porodile mozes izbrisat a i rastuzi me svaki put kad vidim disa i banovici tuzni smile..

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1226
23.1.2015 7:47:55   
morenaa
Selzy dobrodoslauser posted image
ja sam sinoc bas lose spavala tako da sam jutros kao pregazena..nisam mogla bas do kasno zaspati a onda sam imala ruzne snoveuser posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1227
23.1.2015 10:00:00   
bejbibi
Selzy dobro dosla, dodajemo te u spisak. Ja i ti smo u istom mjesecu user posted image
Jutro ostale, hajmo ustajanje,sta ste se uspavaleuser posted image ja sam se naspavala kolko tolko..a vrijeme.ruznoo,samo za spavanje,tmurno i kisovito, bas nikakvo....

Morena draaga ja sam i njih ostavila jer mi bilo zao da ih obrisem,nekako smo se druzile stalno ovdje :)... Al ako se sve slazete obrisat cu ove sto su se porodile i disu i banovici da nas ne rastuze vise:( nadam se da nam.nece zamjeriti?!!
Disaa, banoviciii nemojte nam.zamjeriti ako vas uklonimoo sa spiskaa plzz,beke zene rastuzi ovaj spisak :(

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1228
23.1.2015 10:01:49   
bejbibi
Mirah...
Elllma..20.1
Rose...01

Amanni...1.2
Amela83.....05.02
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3

AzraB.03.04
Morena..15.04

Scarlet 17.5.
No idea..25.05

Mala curica....30.06

Anitaa...30.07

Mastalica..15.08
BebacBucko 31.08

< Poruku je uredio bejbibi -- 23.1.2015 10:03:04 >

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1229
23.1.2015 10:03:37   
bejbibi
Jeli sad ok morena :))

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1230
23.1.2015 10:08:29   
bejbibi
Ellma i rose nam se nisu dugo javljale jelda?? Da ne drze vec bebice :)))
Mirah jesi ti jos na nogama user posted image

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1231
23.1.2015 10:37:42   
Amanni
Jutro drage zene kako ste? Selzy dobro nam dosla. Ja sam mogla jos spavati ali moj H mi nije dao probudio se rano i odma trazio da jede tako da smo i doruckovali sad mu upalila crtitc da gleda. Kod nas hladno vani bas puno tmurno samo za spavanje. Ali mene ceka pospremanje tako da nista od lezanja nema

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1232
23.1.2015 10:48:19   
Mir@H
Dobar dan,taman sam vam kontala napisati da ce administratori da ukinu ovu temu zbog pasivnih trudnicauser posted image al javljate se danas,juce nigdje nikog... I ja mislim da su rose i ellma rodile,nema ih par dana vec. Scarlet nam se ulijenila pravo. Kod mene nista,sad sa kontrole,pa opeg u ponedjeljak rano ctg i uz,vala mi je omrzlo. Najgore sto moram ici u glavnu bolnicu,a podaleko,sve me mm mora voziti,znaci mora traziti slobodno s posla. Al barem S ima nanu sad,da ne vodamo i nju po bolnici. Ja sad dosla,S sva uglancana,usisano,ves na striku,jeli na stolu,milina brate sa mamom zivjela mi sto godina :D
Dobrodoslica novim trudnicama i budite aktivnije od nas starih :)

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1233
23.1.2015 10:55:35   
bejbibi
Mirah nece cura vani fino joj user posted image ....izaci ce ona kad bude vrijeme..nego kad je tebi tacan termin? Iki si ga premasila user posted image

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1234
23.1.2015 10:57:02   
bejbibi
A jest vala milina s mamom..moja tri dana bila pa kuhala sve,uglancalauser posted image mame su mame,da su nam zive i zdrave sto i kusur godina,amin

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1235
23.1.2015 11:06:19   
morenaa
Bejbibi pa disa i banovici su i dalje s nama, druzimo se i navijamo za njih da uskoro opet docekaju plusice user posted image
Mene zeludac muci,ovaj dan mi je bas mucno zapoceo..

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1236
23.1.2015 11:15:02   
mala curica
Dobro jutro.Ja tek sada ustala user posted image
Mm jutros ustao i otisao na posao ja nista(uvijek ustanem da ga ispratim).
Odmah uzela cokoladicu od zitarica u smazala.Ostala mi navika kada ustanem,umijem se moram nesto ubaciti u kljun heheh.

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1237
23.1.2015 11:26:52   
Mir@H
Premasila vec 5 dana,18.1 mi bio termin. Sad svako malo trcim u wc ima li ista,i mm se unervozio cim navece osjeti da se pomjeram skace,pita jel krenulo.

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1238
23.1.2015 11:27:57   
Amela83
Dančić žene user posted image Kako ste mi? Da se i ja prijavim sa malom izmjenom. Termin mi jeste 05.02. ali će me dr. poprditi ranije, 29.01, na carski (ne smijemo čekati da krene prirodno jer se vjherovatno ne bih mogla dovoljno otvoriti). Svaki puta kad me pregleda, kaže mi da bebe ima mašala user posted image Od početka trudnoće, dobila sam 7,6 kg, u što ni sama ne mogu da vjerujem jer sam inače bila mašallah user posted image - uvijek sam imala viška 6-8 kilica.

Tuku li vas bebice? Moja lopuža ne miruje, posebno kad legnem spavati.

Mala curica, i ja sam ista. Ujutru obavezno neto smazem, a nerijetko i u toku noći, kad ustanem (slabo spavam u zadnje vrijeme).

Mir@h, i meni je tako bilo sa prvom user posted image . 6 dana sam premaila termin i nikakve naznake za porod. Kad sam stigla na Gradinu, nakon pregleda mi rekli da se moram isti dan poroditi jer je pl.voda pozelenila. Pokusali prirodno, nije islo, i na kraju na carski...Hvala Bogu, bebica je bila OK user posted image

< Poruku je uredio Amela83 -- 23.1.2015 11:33:40 >

Mamina sreća *09.03.2009*

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1239
23.1.2015 11:28:40   
morenaa
Mir@h samo se ti opusti, izaci ce bebica kad bude vrijemeuser posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1240
23.1.2015 11:34:21   
Mir@H
Amela znaci mogla bi i ti prije mene user posted image ,ja cu punih 10mj da nosim user posted image
Morena draga pokusavam da se utjesim na sve nacine hehe

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1241
23.1.2015 11:45:45   
bejbibi

Mirah...
Elllma..20.1
Rose...01
Amela83....29.1

Amanni...1.2
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2

Bejbibi..17.3
Selzy...24.3

AzraB....03.04
Morena..15.04

Scarlet... 17.5.
No idea..25.05

Mala curica....30.06

Anitaa...30.07

Mastalica..15.08
BebacBucko....31.08

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1242
23.1.2015 11:50:32   
bejbibi
Joj ja stalno.ovaj spisak.ispravljamuser posted image ....
Ma mirah samo.opusteno,kad god bude..jednom mora izaciuser posted image nemoj se opterecivati stim, opusti se...

I ja sam doruckovala i svasta nesto jela...opet imam neki ruzan okus u ustima,opet mi.nista ne pase :(

Sta pravite za rucak? Ja cu tjesteninu i filete pilece,neku kombinaciju..bas neman ideje

A sto nam se slabo javljaju neke zenice: scarlet,no idea,mastalica,marseljeza,bebac bucko,anitaa,adicaa.....dobicete minuseuser posted image
Hajmo zene malo aktivnije budite i onako je hladno vani i.kisovito, nemate gdje hodati user posted image

< Poruku je uredio bejbibi -- 23.1.2015 11:51:27 >

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1243
23.1.2015 11:52:36   
Amela83
Hahaha, draga Mir@h, pa baš nam je lijepo. Šta fali nositi i 10 mj.? user posted image Poželjet ćemo mi ovaj osjećajuser posted image Ja se osjećam kao da mi je prva trudnoca, bas uzivam u svakom pokretu bebice. Da mogu fizički i finansijski, rodila bih jos dvoje user posted image .

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1244
23.1.2015 11:55:25   
bejbibi
Joj mene bas tuce curauser posted image blago meni,bice i ova zivahna ko brat user posted image mozda cak i vise od njega heheh...ej al drago mi da je osjecam i iznad pupka :))) znaci kako raste, pebje se hihi....ja se sve plasim rodit cu prije vremena a izgledq ko slonica cu user posted image
Uh ja sam puno dobila na kilazi, ne vagam se nikakouser posted image i briga me, ne opterecujem se stim hB.... Nego.imam sad neko ziganje dole,ne znam.mozda su i jajnici,sigurno sam se prehladila :(( meni su noge uvijek.ledene huh

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1245
23.1.2015 12:10:11   
Amela83
bejbibi, i mene već 3 mjeseca žiga u predjelu jajnika, naročito kad napravim nagal pokret prilikom ustajanja. Mislim da je mala prehlada u pitanju, jer mi u urinu uvijek pokaže da imam povišen broj bakterija, ali nalaz Urinokultura je uvijek OK. Dr. mi preporučila samo što više čaja, ništa drugo...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1246
23.1.2015 12:15:20   
marseljeza
Moj pregled prošao uredno i uradio mi CTG, malo uranio s tim, ali eto kad sam već tu :) Beba je mashAllah velika, pa mi rekao ako nastavi ovako rasti da će me poroditi na CR, meni stomak minijaturan, beba ima skoro 3.500 a ja jos u 9 mjesec nisam ušla :D Em je dug, em je težak, ko i sva moja porodica a i od muža, sve neki glavati balkanci :D Šta ću, nek je zdravo samo, vidićemo oko 38 sedmice šta ćemo. Pozdrav divnim trudnicama, mamama i one koje čeznu za najljepšim osjećajem na svijetu :)user posted image

(odgovor članu Selzy)
Neposredna veza do poruke: 1247
23.1.2015 13:36:20   
Amanni
Evo i mene:-) sredila sam malo kucu sve me strah da bolovi nekrenu a da mi kuca neostane u haosu nema mi ko uraditi pa tako svaki dan gledam da nesto uradim. Zenice vi koje ste danas imale kotroluuser posted image za uredne kontrole. Bejbibi i mene zigne jaknik cesto i to bas jako a dr kaze da je tu bebina glavica i vrsi pritisak na jajnik tojeste gura. Mirah ti cekas nas mislim na ove februarske bebice:-) da skupa radjamo. Ja cu danas za rucak piletinu i rizu i salata.

(odgovor članu marseljeza)
Neposredna veza do poruke: 1248
23.1.2015 14:16:16   
BebacBucko
Dancek zenice.
evo da se i ja javnem. Nekoliko dana sam lose volje pa bas i nisam za tipkanja, neznam jel do vremena ili mene pucaju hormoni al sam osjetljiva do bola. Jos me muce i neki grcici u stomaku i jaki bolovi u krstima. Na poslu do 2 super poslije 2 sata nemogu izdrzat bolove u krstima. Tek kad malkice legnem kuci onda me kao malo pusti bol.
Samo da mi je pregurat ove kriticne mjesece.
Bejbibi ti si bas vesela i uvijek me oraspoloze tvoji postovi.
veliki pozdrav za sve zenice i naravno za ove dvije tri nove dobro nam dosle.

Ako se ne boris za ono sto volis, ne placi za onim sto izgubis.

(odgovor članu Amanni)
Neposredna veza do poruke: 1249
23.1.2015 15:06:24   
AzraB
Danas ste bas aktivne, dok vas iscitah user posted image
Ja bila malo vani pa evo sad usla u kucu, reko da vidim sta ima kod vas? Bas sam se pravo umorila, bole me krsta nikako da se namjestim user posted image

Novoj trudnici zelim dobrodoslicu i da se lijepo druzi s nama ovdje user posted image

Saljem vam user posted image

(odgovor članu BebacBucko)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *