|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar
22.1.2015 10:59:46   
bejbibi
Jutro dragicke :)) sta je ovo, sinoc niko nije mogao spavati..i ja se pridruzujem :(( ja zaspala oko 11 i onda me oko 1 strasna bol u stomaku probudila i tako me protjeralo da izvinete..al bas je zigalo :( sreca pa nisam povracala,to bi mi gore bilo....onda opet se probudimo u 6 ja i M i tako deverali do 8.. Ja ustala prije pola sata a on jos spava.....
Napoko. Nam dolazi majstor da vidi za grijanje aBd.... Joj toliko se to oduzilo ne smijem se ni radovati, samo cekam da se zavrsi vise huh.....

Kod nas tmurno, citavu noc kisa padala sad ne pada al vherovatno hoce..... Nije toliko hladno ko sto zna biti.... Nemam pojma sta cu kuhat i hocemo li gdje... Stalno bu negdje hodala pomalo a ne mogu..mene i prepobe bole a krsta da ne spominjem...
Uh izjadah se ja hehhehe.....

M 03.08.11-----> BABIN SIN ;)

A 23.03.15------> MAMINA CURA ;)

E 12.03.17------> BABINA KOPIJA ;)

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1201
22.1.2015 11:01:08   
bejbibi

Milenium...porodila seuser posted image
Muhica..porodila seuser posted image
Mirah...
Elllma..20.1
Rose...01
Amanni...1.2
Amela83.....05.02
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2
Bejbibi..17.3
AzraB.03.04
Morena..15.04
Scarlet 17.5.
No idea..25.05
Mala curica....06
Anitaa...30.07
Mastalica..15.08
BebacBucko 31.08
Banovici:(
Disa:(

"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1202
22.1.2015 11:05:39   
mala curica
bejbibi jesam li ja pisala svoj datum ili samo mjesecuser posted image
Upisi me 30.06(dokror kaze vjerovatno ce biti 26.06-30.06 jer je razlika UZ i zadnja menga)

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1203
22.1.2015 11:49:08   
bejbibi

Milenium...porodila seuser posted image
Muhica..porodila seuser posted image
Mirah...
Elllma..20.1
Rose...01
Amanni...1.2
Amela83.....05.02
Adicaa...10.2
Marseljeza... 24.2
Bejbibi..17.3
AzraB.03.04
Morena..15.04
Scarlet 17.5.
No idea..25.05
Mala curica....30.06
Anitaa...30.07
Mastalica..15.08
BebacBucko 31.08
Banovici:(
Disa:(

Neki autor...

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1204
22.1.2015 12:25:54   
Mir@H
Ellma nam se sigurno porodila,al se ne stigne javiti,da nije i Rose.
Evo i kod nas kisa,smrze se,tmurno samo za spavanje vrijeme i za praviti kolace user posted image kontam praviti rolat s bananama vec par dana. Mala c kod mene uz pokazivao 15.1 a jos cekam,kazem bas mami bolje da nam i ne racunaju tacan datum,nego onako ofrlje samo mjesec manje bi bile nervozne :D

Nase sunce stiglo je 23.07.2012
Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1205
22.1.2015 12:47:36   
bejbibi
Jooj jesam sad povratila :(((( sreca nisam nista jela samo.ona kiselina iz zeludca :(( valjda od gladi jer sam od 6 gladna kad sam se probudila...... Evo sad jedem malo dvopeka i sir i caj sam napravila...a bas sam mislila nema vise tih mucnina,svasta...:(( bas sam nikakva

Neki autor...

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1206
22.1.2015 13:13:52   
mala curica
Da,Ellma mi sumnjiva...user posted image
Moze biti da se porodila i nije imala vremena da nam se javi.
Cudno mi da je nema nikako,jedino to mi moze biti razlog.
I ja isla malo set__ala,natjerala sama sebe.Bas neki hladan vjetar puse,mada je Bec poznat po vjetrovima uvijek ga ima.Kao da stojis na propuhu user posted image
Sada malo legla da odmorim i kontam sta za rucak.user posted image
Stvarno nemam vise ideja......hmmmmm.A taj rolat s banana sam pravila nedavno.Rolat mog djetinstva,mama ga je stalno pravila.Ispao je super i najvise sam ga ja pojela.
user posted image
A u utorak sam pravila kolac Brzi gonzales(tako se zove jer brzo bude gotov user posted image ) onako da mm ima ujutro uz kafu da pojede.Spakovala sam mu i u firmu da ponese taj dan mi je i vratio zdjelu sto sam u nju spakovala.

Ja sam doruckovala sirnice sto je od sinoc ostalo i ubi me kiselina,i sinoc me je mucila.user posted image

za termin.......u pravu si,nikada se ne zna.Moze biti prije ili kasnije.Mada bi meni odgovaralo prije,nekako mi ne pase taj datumuser posted image
Cuj mene k''o da Djeda Mrazu pisem zelje.......ko mene pita kada bi voljela i kada ce beba odluciti da dodje na ovaj svijet user posted image

< Poruku je uredio mala curica -- 22.1.2015 13:19:02 >

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1207
22.1.2015 13:27:57   
patofnica
Cao svima nova sam na forumu...nisam bas sigurna ni gde da kuckam..zanima me vec ste verovatno prosle kroz ove faze...u braku sam tri meseca...kasni mi 15 dana ali nisam pridavala znacaja tome jer mi se i ranije to desavalo..ali poslednjih deset dana mi je stomak bas naduvan i grudi su mi natecene konstantno...danas sam povracala...nisam jos kupila test jer ne bih da se razocaram posto bih mnogo volela da postanem mama :-) zanima me vase misljenje...i da i ja bam svima zelim srecnu 2015 sa malim zakasnjenjem...user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1208
22.1.2015 13:35:54   
mala curica
Dobro dosla na RR.
Ipak ti 15 dana kasni,test ce ti sigurno pokazati pravi rezultat.Nemas razliga da se bojis ili odgadzas piskiti test.
Svakako je vrijeme da saznas zasto kasni.
I kod mene su bili ti simptomi bolne grudi i povracanje,naravno uz stalnu pospanost.
Moj savjet ti je trk kupi test i uradi ga,pa da nam javis lijepe vijesti.
Kako god da odlucis jos cekati(mada bema potrebe) ili ipak uraditi zelim ti jedan veliki user posted image
Javi nam rezultate kada budes htjela da saznas.

(odgovor članu patofnica)
Neposredna veza do poruke: 1209
22.1.2015 13:36:30   
AzraB
patofnica ja ti savjetujem da uradis test jer ti puno kasni. Nema nekih posebnih simptoma za trudnocu na pocetku, i ja sam ih cak mijesala sa menstrualnim, a pocela sam povracati tek oko 6 sedmice. Bolje i zbgo tebe da znas na cemu si, ne muci se user posted image

Neposredna veza do poruke: 1210
22.1.2015 13:49:39   
patofnica
Pa i ja sve nesto danima mislim da cu svaki dan dobiti imala sam taj osecaj u stomaku i zato i nisam kupila test ...ali u narednih par dana ako ne dobijem jocu sigurno i naravno da vam javljam kakav god ishod bude...ja se nadam da ce biti pozitivan...ali se bas osecam kao nadivana zaba ....grudi su mi bas natecene vene su mi iskocile na njima i cudno se osecam stvarno...ali sve mislim da je to zbog velike zelje ali HVALA u svakom slucaju na podrsci...

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1211
22.1.2015 13:55:16   
AzraB
Tako sam i ja mislila kasni mi samo, ni pomisljala nisam da moze biti trudnoca user posted image
kad god se odlucis na test zelim ti svu srecu i da ti pokaze user posted image javi nam se uskoro s lijepim vijestima user posted image

Neposredna veza do poruke: 1212
22.1.2015 13:58:55   
Amanni
Evo i mene izribala sam kuhinju i sad legla malog stavila na spacanje pa ako mognem i ja zaspati malo glava me boli. Bejbibi moguce da si zelzdac prehladila pij caja i supu skugaj sebi . Jacu za rucak kotlete prilog povrce i supicu danas.

Neposredna veza do poruke: 1213
22.1.2015 13:59:57   
Mir@H
Bejbibi kako neces povratiti kad tako dugo ne jedes draga,ja cun oci otvorim moram snestovu kljun ubaciti,heheh,inace mi sr povraca. S kiselina je posebna prica,al ne u zelucu nego u grlu,nisam ni znala da to postoji dok nisam dozivila. Vec danima me muci,bas je grozno.
Moj kolac napravljen,sad se hladu nadam se da je ispao dobar,S skakutala sve oko mene i govori torta,torta. Cim vidi bijelo njoj je to torta,tako i za snijeg kaze.
Malacurice,mislim da se sjecam sto ti se datum termina ne svudja,hahahs,ako nisam pobrkala bivsa od tm je tad rodjena jednom si spominjalauser posted image

Mamina maza 24.01.2015

Neposredna veza do poruke: 1214
22.1.2015 14:08:34   
patofnica
Naravno da cu vam se javiti i ja se jako nadam da ce biti user posted image hvala puno...i izvinite devojle sto sam uletela u vase caskanje sa svojim pitanjima....pozdrav iz Zemuna user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1215
22.1.2015 14:16:03   
mala curica
Mir@h
user posted image user posted image user posted image aaa zene ni trudnoca joj nista ne moze ipak nisu sve trudnice zaboravne user posted image user posted image
Pa da ne pase mi taj datum(dragi Bov najbolje zna kako i sta ce biti) da je bivsa k'o bivsa ok,ali kada ostavi tragove za sobom koje moras cijeli zivot gledati i trpiti,nije jednostavno.No nebitno.

Mmmm mogla bi poslije malo rolata probati user posted image

Neposredna veza do poruke: 1216
22.1.2015 14:17:27   
mala curica
RR je pocela stalno da me izbacije da se logujem.To je znak da ohladim malo i da "sjasim" s rr.user posted image

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1217
22.1.2015 14:33:38   
bejbibi
Evo i mene :)) vidim raspisale ste se....patofnica,sto prije uradi test draga i vidi na cemu si..svakako ti zelim da ugledas toliko zeljeni plusic :) jvi nam obavezno....

Ja evo stavila rucak i legla,bas sam nikakva...muci me sad neka kiselina u zeludcu..al od sinoc nisam dobro..imala proljev da izvinete i evo jutros povratila...nadam se da ce me proci,sad sam samo malaksala... U kuci smo bas bezze dan....

Mirah,amanni koja je pisala za tu kiselinu u grlu..imala sam je i ja na pocetku trudnoce,uzas jedan gore od mucnina...gori grudni kos od toga... Ja sam morala. Sjediti dok to ne prodje jer ako.legnem.kroz nos mi izlazi..pomagali mi bademi svhezi i hladno mlijeko..

Neki autor...

Neposredna veza do poruke: 1218
22.1.2015 14:49:52   
AzraB
bejbibi vjerovatno si se prehladila, pij puno caja i jedi nesto suho danas da ti se taj proljev smiri user posted image

Imam i ja taj problem kiseline u grlu, ali samo kad pretjeram sa hranom. Pisala sam o tome neki dan, i bademi su mi pomogli puno user posted image
Ja cu danas pizzu za rucak mm je narucio pa evo potkuhala tijesto i cekam user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1219
22.1.2015 15:02:42   
patofnica
Prehladila si se...caj topli plazma...suva hrana i bices ok....a ja vam javljam kroz par dana sta je sa mnom....nova sam u svemu ovome....citam stalno te simptome po netu...i sve mi izgleda da bih moglo da mi se posreci user posted image jedini razlog sto sumnjam je sto mi se desavalo i ranije da mi kasni...ali mi nije nikad bio ovako naduvan stomak i grudi...ali sad me frka uhvatila....ali javljam kad skupim hrabrosti user posted image

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1220
22.1.2015 15:06:00   
Mir@H
Bujrum na rolat,sve dodjite :) Meni za kiselinu nista vise ne pomaze,ponekad mlijeko,prije su bademi al ovo je vanredno stanje user posted image Bejbibi i mene tako uhvati i povracanje i proliv,al dan traje i prodje. Bitno da te ne boli stomak,ako boli onda otidji doktoru moze biti kakav virus. Mwne uhvati cesto al bez bolova i grceva u stomaku.
Ja sam juce pravila rizu i piletinu,ostalo puno rize i sad cu samo gulas dodati.
Sutra u 8h imam zakazan ctg,joj em mi je dosadilo cekati em jos gore ove kontrole. Pa kad mi kaze ajd kuci dodji opet ja bih pocela plakati. Tako prvi puta sa S,4-5 puta sam isla na kontrolu i svaki puta nista dodji za par dana...

Mamina maza 24.01.2015

(odgovor članu AzraB)
Neposredna veza do poruke: 1221
22.1.2015 17:57:26   
morenaa
Bejbibi sta mislis da malo uredis popis user posted image odmaraj danas mozda je sve od viska kiseline, a i ako je viroza proci ceuser posted image
Patofnica test ce ti ako si trudna sigurno pokazati..
Kod mene danas krompir i piletina za rucak, nesto sam se bas umorila i jedva cekam kad cu u krevet, s djecom u 8user posted image

(odgovor članu Mir@H)
Neposredna veza do poruke: 1222
22.1.2015 19:35:09   
bejbibi
Hello zenice,evo.miene..danas nije.moj dan..maloprije me.i.glava zabolila :(( pritisak.mi.sigurno.pao...sta ga dize???..
Morena sta trebam na popisu ureditit??? Jel se to neka porodila a da nisan upratila user posted image zenw slobodno uredjujte taj popis ja samo.svaki dan volim da nas prati jer stvarno ne pamtim koja je po redu :))..... I onda bi svako malo pitala hihi..idem sad nesto pojest, izgladnila sam.. Samo supu rucala nisam.mogla nista

Neki autor...

(odgovor članu morenaa)
Neposredna veza do poruke: 1223
22.1.2015 23:00:24   
mala curica
Vece ima li koja da je dezurnauser posted image
Mene nesto mucnina i kiselina ubi,ne mogu da zaspem.Onaj moj hrci ko tip
ja pokupim prnje i dodjem u dnevni lijepo se izvalim user posted image

(odgovor članu bejbibi)
Neposredna veza do poruke: 1224
22.1.2015 23:26:21   
Selzy
Lijep pozdrav za sve sadasnje i buduce mamice, evo da se i ovdje prijavim :) termin je ako Bog da 24.03.2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *