Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 10:09:57
AzraB
Jutro jeste se naspavale? Ja vala jesam i doruckovala davno i idem sad u setnjicu.
Andy_Bec23 nek je ziv i zdrav, samo uzivajte i napredujte
Ja sam sinoc obisla nekoliko centara i 2 DM-a, vidjela sam samo u Interexu/Bingu da ima 0 Pampers ali to mi je premalo, a br.1 nema nigdje, tako da cemo uzeti neke druge za pocetak i pampers br. 2 nek se nadje, to ce svakako trebati
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 11:25:07
mala curica
Sta je ovo jos spavaju.Hajmo lagano na noge.......... Ja doruckovala,malo zasladila i ides se spremiti da kulim sira hocu sirnicu danas i usput da malo prosetam.Jucer ciheli dan k'o slina sam bila tako da nisam ni izlazila vani.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 14:17:32
bejbibi
Hello zenice evo i mene :)).. Ja nisam.stigla jutris pisati,na brzinu ustala, jeli i morali u 11 ici negdje pa sam zurila..sad se vratili i evo stavila rucak...kronpir i bataci u rerni zaliveni vrhnjem i supa,salata to je to :)))...... Uglavnom ok smo...cura me udara redovno,bolove imam redivno hahhaq nista novo.kod mene
Gdje ste vi ostale...slabo pisete neke, morat cemo jedinice dijeliti.hihi.... Kod danas tmurno i kisovito i pohladno....bas za spavanje ili kakav dobar triler/ horor hehhwhe.....
Trenutno me.nervira sporet glupi,ne mogu nalozit .....blago vama sto samo zavrnete grijanje hehhe....
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 14:30:37
Amanni
Bejbibi ja se pitam gdje si ti neobicno da te nema :-) Ja sam pripremila sve za kropirusu i evo malog uspavala i sad cu da pravim pitu salatu necu uz kropirusu volim kefir mozda Jos supu napravim
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 14:39:27
BebacBucko
cao zenice, evo da se i ja malo javnem. danas sam bas nesto depresivna je li do vremena ili mene pucaju hormoni veze nemam. Jos uvijek sam pod utiskom jucerasnjeg pregleda pa me vjerovatno i to dodatno eprimira. Ja veze nemam sta bih danas za rucak, svaki dan kad dodjem sa posla sam toliko umorna da bih najradije samo legla spavat.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 14:46:13
bejbibi
Amanni tu sam ja hahhaa,zar moze dan proci bez mene ...salim se naravno,samo nisam stigla jutros.... Mmm volim.krompirusuuu i da kefir obavezno ili.jogurt :))) i sypica prije hihi.... Bebac bucko a zar radis ti jos??? Ne mozes bolovanje uzeti??? Ipak trebas mirovati.. I sto neko rece digni.noge, stavi jastuk ispod straznjice i digni noge.. I miruj kolko god mozes
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 15:09:19
lala88
zdravo cure, evo i mene da se javim da nebi dobila jedinici I ja sam nikakva, mislila sam da sam jedina, ali i vas muci ovo vrjeme, mene evo vec dva dana boli glava svaki dan od ujutr do predvece, a prije par dana su me bolile noge, ma sva sam haus. Kontala otici dr zbog glave, al nemoze mi ni on pomoci, rece pije dosta tecnosti i hajd kuci. Danas za rucak je riba i kropir salata, jedno od omiljeni jela mog muza, a riba je i zdrava za bebe pa to danas ruckamo. Sve vas pozdravljam idem se baciti na pravljen je rucka.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 16:28:22
mala curica
Danas ste se bas ulijenile........zaista,i na mene djeluje ovo vrijeme. Danas malo po kuci raduckala,napravila pitu,rucala i evo okupala se da se malo osvjezim.Sada cekam mm da dodje s posla.
Mir@h malena nece jos vani,udomacila se pravo.Kada joj postane pretijesno odlucit ce da ipak krene heheh.Slusa li S? Danas si mi na um pala,sto si prala prozore.Danas gledam svoje i kontam da uzmem krpu i polahko.A bas sam bezz nisam nesto bila ni raspolozena za trljanje
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 18:25:09
Vanja88
IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23
Samo da komentiram ja sam koristila Pampers br.1 do juce danas presla na 2 jer su mu male i stezu ga , ima 4400 sada :-) A kazu broj 1 je do 5 kila aha ... Haha iako je moj D mrsav i dugacak.... Ukupno sam potrosila 8 Paketa broja 1 u 5 nedelja :-)
Ljubimo vas
Bravo za druga naseg:)
2010: Andjeo 1 ..6w3d 2011: Andjeo 2 .. 8w0d 2013: Andjeo 3...12w4d 8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3 6.7.2015 Biohem. 5w5d
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 18:38:13
Mir@H
Ja napisala post i bila sigurna da je otisao,sad vidim nigdje ga :) zaboravila zena poslati,hehehe. Malac ja sam ro sve bila sredila ko fol,al moja mama je ko onaj odred za cistocu,sami sto jos nije pocela i krecit. Oba kod sebe svake sedmuce pere store i prozore,kaze pozuti joj od grijanja,sta bi tek bili da lozi i kuci...pa ja morala sa njon,zao mi da se penje jos i kod mene po ljestvama. Beba nece jos,svi redom zovu,S im se javi pa kad zabrsti na oba jezika niko je ne razumi. Pocela je sad s mamom puno vuse bosanski da prica pa milina slusati,dosad nije htjela sa nama samo na tal.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 19:10:31
bejbibi
Gdje ste zene?! Ja malo legla,sva sam se bila zadihala ne znam od cega..nekad me tako uhvati ne.mogu disati pa me neka panika,klostrofobija uhvati da Bog sacuva.. Jedva se iskontrolisem da ne poludim...nema goreg osjecaja....sad me malo popustilo hB.... Gledam.neki.film,napoko. I.mi.dobili sve one pinkove kanale
Sad razmisljam sta da jedem a mogla sam vala i.onaj krevetac sastaviti hihi..mislim da cu prvo.to :)))
A zenice niste mi.nijedna odgovorilw na jucerasnje pitanje :(..... JEL IMA.U.HEMISKOJ CISTIONU DUBINSKO PRANJE????? Moram bebin madrac oprati,zapisala ga macka :((((
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 21:25:20
Amanni
Bejbibi svaka cast kad sama znas sklopit kreverac i imas snage. Meni je to muz uradio haj da i on nesto u kuci uradi:-) ja sam i vecerala pite jedva diesem bas mi se jela popila casu kefira i sad trebam malog spremati za krevet
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 21.1.2015 23:25:11
morenaa
Vecer trudnice moje.. kako ste mi sve redom..ja od kad ne povracam samo jedem, udebljala sam se 10kg do 28.og tjedna, previse al sta je tu je.. bejbibi kod nas postoje ljudi koji se bave tim dubinskim ciscenjem , nazoves,dodju ti kuci i ociste, a ako imas broj kemijske cistionice nazovi pa provjeri.. nas krevetac nije ni sklanjan jer je curica sve donedavno spavala u njemu tako da cu samo posteljinu spremit i ogradicu oprat..
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 9:10:57
marseljeza
Jutro svima :) Nema me odavno, ali u trci od preseljenja, tatinom stanja, moje trudnoce i toga da ne spavam nikako, ne znam kako sam još uvijek na nogama :) Mi danas imamo kontrolu, 35 sedmicu gazimo, jos malo eto nas u 9, s tim odoh i na porodiljsko konacno, dosadilo mi je i raditi vise
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 9:59:14
Mir@H
Jutrooo jeste se naspavale? Ja odavno nisam ovako dugo i lijepo spavala,jest me sinoc beba gurala nisko,al kad je zaspala i ja sam s njom. Nema nikakvih znakova jos,MM kaze do februara ce ostat unutra Rose nam se ne javlja???
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 10:17:17
AzraB
Jutroo svim kako ste danas? Jeste se naspavale?
marseljeza zao mi je sto ti se sve skupilo ali proci ce aBd i to. Javi nam kako je prosla kontrola, nadam se da ce sve biti uredu
Mir@h drago mi je da se bar neko naspavao ja u zadnje vrijeme ne mogu nikako da se namjestim pa ustanem ujutro k'o zombi izaci ce bebac kad bude htjela, vjerovatno joj je jos lijepo unutra
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 10:32:21
Amanni
Jutro i od mene:-) ja Sam skroz lose spavala sanjala sam uzasne snove od straha Sam se probudila u 4h i vise nisam mogla zaspati.Sad doruckovali i odo pokusat sredit kuhinju koloko mogu . Kod nas je toliko hladno da nepomusljam vani izlaziti danas
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 10:38:21
mala curica
Jutric ....ja sam na prekide spavala,sada koliko se covjek tako moze naspavati..... Nesto me glava boli. Nema nam Ellme ne javlja se.Da se nije porodila
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Januar 22.1.2015 10:48:02
morenaa
Jutro..ja vec smisljam sto bih za rucak pa da malo negdje izadjem s djecom, kisa i dalje pada al u kuci dosadilo.. kad pogledam ovaj popis bas vas dosta ima sto ste pred terminom, sad kad krenu bebice sve jedna za drugom