Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 9:00:08
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Ja vam kazem da ovu Miu ne prepoznajem Jutros ustala, navukla tene i folirala se po stanu, bas mi se svidjaju Jos da hocu imati tijelo k''o ona Azijatkinja i sve 5
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 9:11:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: MicoTico
Ja vam kazem da ovu Miu ne prepoznajem Jutros ustala, navukla tene i folirala se po stanu, bas mi se svidjaju Jos da hocu imati tijelo k''o ona Azijatkinja i sve 5
Svima nam je Azijatkinja uzor
hebla sliku svoju...naku sliku
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 9:29:04
Amelaa RR
Uh..drage moje..i ja bih trebala na ovo krenut..al me strah jer sam ja tako zakrzljala...uzas..mislim govorim iskreno..al svaki pocetak je tezak.. tako da cu se veceras kad dodjem kuci stavit da se skida na laptop program..i da krenem s srecom..
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 9:39:52
Mya_81 RR
Ja svoju sliku 'before' ne stavljam, jer cete me napasti kao sto sam ja napala sinoc Hannicu Ali fkt jesam bez kondicije da je to strahota, i tacno osjetim koliko sam mlitava dok vjezbam. Bokovi su mi najkriticniji. Ali vrlo rado cu podijeliti sliku 'after'
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 9:52:34
Hannica
Ja svoju sliku 'before' ne stavljam, jer cete me napasti kao sto sam ja napala sinoc Hannicu Ali fkt jesam bez kondicije da je to strahota, i tacno osjetim koliko sam mlitava dok vjezbam. Bokovi su mi najkriticniji. Ali vrlo rado cu podijeliti sliku 'after'
Hajd pliz. Ono što sam sinoć pisala o yt i Ekremu J. nije bilo vezano za debljinu samo, nego na sveukupan dojam, skakutanje po stanu, ni jednu vježbu da odradim kako treba, djeca me vuku, daj mama ovo, daj ono...pa vrištim...ostavii taj stick, ne isključuj.... pomjeri se nemam mjesta.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 10:16:26
Amelaa RR
Hanici i Miji ne treba zaista slika before and after...mislim zene su macke i bez ovoga...pogotovo Hanica poslje 3 djece..zena je macka ipo..a uvijek je i bila..
A Miji..ok zbog kondicije i ni zbog cega vise... kako god..vas dvije ste potencijalne Azijatkinje...mislim jedino mi vi vec licite na nju sto se tice gradje, i fit figure..
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 10:26:44
palachinken
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Uh..drage moje..i ja bih trebala na ovo krenut..al me strah jer sam ja tako zakrzljala...uzas..mislim govorim iskreno..al svaki pocetak je tezak.. tako da cu se veceras kad dodjem kuci stavit da se skida na laptop program..i da krenem s srecom..
Sretno svim curama..
Miliš da sam ja išta bolja krenula? Pa nisam potrčala kako treba godinu i po, uglavnom sam u autu i sjedim na poslu. Slobodno upadaj!
A Hannice i kod mene je šiz. Ja u sklek a M. na mene ili ispod mene se provlači ili mi vozi autiće po kičmi. Jučer je sekunda falila da ga nogom opalim samo tako, naletio za vrijeme onih udaraca nogom :( Doduše, zna vježbati i on sa mnom ili mi govori Bravo mama, ti to znaš!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:20:34
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Hanici i Miji ne treba zaista slika before and after...mislim zene su macke i bez ovoga...pogotovo Hanica poslje 3 djece..zena je macka ipo..a uvijek je i bila..
A Miji..ok zbog kondicije i ni zbog cega vise... kako god..vas dvije ste potencijalne Azijatkinje...mislim jedino mi vi vec licite na nju sto se tice gradje, i fit figure..
Amelice hvala ti.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:28:56
Daliyah92
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja u sklek a M. na mene ili ispod mene se provlači ili mi vozi autiće po kičmi.
Ne znam zasto, al ovo M sam bila skontala kao muz
Kako se ti hranis od kako si pocela vjezbati? Mozes li napisati jedan dan otprilike kako izgleda? I na sta posebno obracas paznju u ishrani? Sigurno i ishrana igra veliku ulogu, zato pitam.
Izgubiti 7 cm u mjesec dana nije malo
< Poruku je uredio Daliyah92 -- 18.12.2014 11:30:15 >
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:34:15
Hannica
IZVORNA PORUKA: Daliyah92
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja u sklek a M. na mene ili ispod mene se provlači ili mi vozi autiće po kičmi.
Ne znam zasto, al ovo M sam bila skontala kao muz
Kako se ti hranis od kako si pocela vjezbati? Mozes li napisati jedan dan otprilike kako izgleda? I na sta posebno obracas paznju u ishrani? Sigurno i ishrana igra veliku ulogu, zato pitam.
Izgubiti 7 cm u mjesec dana nije malo
Pisala je već, pogledaj par stranica unazad.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:37:54
palachinken
Daliyah, meni se, postepeno, izmjenio jelovnik, jer mi sam organizam to traži. Doručkujem salate (na poslu, kupim tunjevinu, kukuruz, paradajz, sir) i integralna peciva. Voće za užinu, tamo oko dvice. Ručamo kad dođem s posla, šta već budez aručak ali ja zaista ne mogu ni blizu količinski da jedem kao prije, također sve jedem bez hljeba. Gricnem suhog voća ponekad, ali sam izbacila sve moguće gazirano, grickalice, one "da se ne baci, jazuk je" ostatke obroka. To ništa nije na silu i da se nesto patim nego fkt organizam to sam tako reguliše. Samo tokom treninga popijem litar vode, prije sam tri dana toliko pila A druga stvar, ja sam počela sa 88cm u struku, tako da je meni i sa ovih -7cm opet daleeeeeko od nekog strukića, samo imam dobre sise, koje prave dobar prelaz A i lakše je meni izgubiti 7 na ovu cifru nego nekom ko ima 65 skinuti 2cm. I motala sam se folijom, pa su me svi naribali da to ne radim ni pod razno, pa sam prestala.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:45:45
Hannica
Ja svoj današnji trening moram obaviti preko dana, ako večeras izađem vani da ne preskačem. Nadam se da cu danas više izdržati. Mislim da će mi kona biti zahvalna.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 11:46:35
Daliyah92
Ne sjecam se da je pisala, a sve sam stranice citala. Mozda sam preskocila koji post
Hvala palachinken. I ja imam preko 88cm
A znam kako je to kad organizam prestane da trazi puno Vec sam mrsala i dobro mi je islo, a sad nikako da krene kako treba.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 12:29:15
palachinken
Samo prati tijelo, sve ce ti se samo kazat. Kad misliš da ne možeš više, prestani, odmori 30sek, uradi duboki izdah, napij se vode, da ti se srce smiri, pa nastavi dalje. Ili odustani, i oni njegovi odustaju. Slobodno svojim tempom, nemoj njih pratiti uopšte, ispočetka.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 12:53:24
Hannica
Odradih ja svoje za danas, cardio recovery. Lakše bez skakanja. Pola sata trajalo. Malo sam odmarala, ali dobro je. Javlja mi se da sutra neću moći ni tatati, a kamoli hodati normalno.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 12:57:07
MicoTico
Ja ovako radim: kad mislim da ne mogu više i da ću pasti, skupim svu snagu i uradim bar još jedno, dva ponavljanja I onda odmorim, ali ne odamaram na podu, nego hodam brzo po kući ili se popnem i siđem niz stepenica i taaako.