Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:57:16
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
U jednom trenutku mi se sažali na mene, gledam one gospoje tamo, kako god se okrenu stomak ravan, a kad sebe vidjeh...tuga brate, sagela se a 10 šlaufića se nabralo, svaki od po 4-5 cm. Helenejse spustim onu majicu što sam je par minuta prije zavrnula. Kontam da me snime i metnu na yt bila bih veća senzacija od Ekrema Jevrića u njegovo vrijeme.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:06:41
Hanady RR
ma ja VIšnji to je meni ligt motiv... gdje bi ba javno pa nisam prikladno kamuflirana
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:06:49
palachinken
Prejake ste Tako se i ja nafuram da pravo ludilo to meni ide, pa si ugledam odraz u vratima Elem, evo cekam da se prebaci cardio power & resistance na TV pa ozezi
< Poruku je uredio Hanady RR -- 17.12.2014 21:28:31 >
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:27:53
MicoTico
Ja odradih 25 minuta i moji roditelji došli i prekinem. Nisam se ni istegla kako treba. Popih i šejk prekasno, hebiga, rekli su doći kasnije, ja sve tempirala.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:29:00
Hanady RR
ama evo popravih
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:47:59
Hanady RR
svakako su bolje od čarapa... u mraku u ladici uzeh čarape... nisu crne kao što sma htjela fuj...
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 21:53:21
palachinken
Odradih ga ja. Čitav trening, ali nisam ih u zadnjih 10 min uspjela pratiti, nego svoj tempo. Vjerovatno ste skontale, ali ono keep your core tight znaci da vam stomak uvijek bude uvucen i 90% vjezbi se radi iz "stomaka" :)
Ovaj trening je na ruke baziran, nevjerovatno mnogo sklekova, evo mi bride bicepsi :D
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 22:02:32
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: palachinken
Odradih ga ja. Čitav trening, ali nisam ih u zadnjih 10 min uspjela pratiti, nego svoj tempo. Vjerovatno ste skontale, ali ono keep your core tight znaci da vam stomak uvijek bude uvucen i 90% vjezbi se radi iz "stomaka" :)
Ovaj trening je na ruke baziran, nevjerovatno mnogo sklekova, evo mi bride bicepsi :D
Znaci tako dodju oni six pack Ja garant pola stvari radim pogresno, ali cim malo steknem kondicije onda cu se pozabaviti detaljnije.
Uglavnom, kupih reebok za trcanje. Snizene sa 115 na 55
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 22:03:41
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
U jednom trenutku mi se sažali na mene, gledam one gospoje tamo, kako god se okrenu stomak ravan, a kad sebe vidjeh...tuga brate, sagela se a 10 šlaufića se nabralo, svaki od po 4-5 cm. Helenejse spustim onu majicu što sam je par minuta prije zavrnula. Kontam da me snime i metnu na yt bila bih veća senzacija od Ekrema Jevrića u njegovo vrijeme.
hannice, no hard feelings ali ja mislim da lazes za svoj stomak. Ja ti nista ne vjerujem, ali ozbiljno
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 22:16:40
Mya_81 RR
I ja sam na tom. Doduse, Mico mi se pratimo
Btw, zadnje tene koje sam kupila bilo je 97. Meni su inace sve te tene preruzne, nikad mi ne bi palo na pamet da ih kupim, ali mi se ove bas svidjaju, valjda sto sam nesto zaludjena vjezbanjem. Ja se ne prepoznajem
Zadnja tri dana jedem kuhano povrce, a za veceru svjeze povrce. Dorucak mi je jabuka, jogurt i zobene pahuljice. I meni se uopce ne trazi nista drugo
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 22:24:27
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Ne znam kako cu sklekove, meni su i oni regularni preteski
ma lagano...
joj ja sma se sebi smijala zadnjih 6 minuta na podu... a on se dere na oanj narod..padaju svi hahahaha reko jarane pa đećeš sa tolikim sklekovima... al meni je onaj košakaški trening najbolji ono bi mogla raditi dan noć..svu me nekako pokrene
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 22:28:33
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR Meni su inace sve te tene preruzne, nikad mi ne bi palo na pamet da ih kupim, ali mi se ove bas svidjaju, valjda sto sam nesto zaludjena vjezbanjem. Ja se ne prepoznajem
Ako ćeo pravo, i meni je većina patika, pogotovo ove za trčanje, ružno. Ja jedino volim starke, aone mi za vježbanja gore od priglavaka