Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:30:46
Hanady RR
Suicide drills....OMG....jos 18 minuta do kraja pa imal podrske il da umrem
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:39:47
Hannica
Ja odradih opet 25 min. Hoće hercika da mi iskoči, a i ovo ne odradim kako treba, odmorim više puta. Hajd samo nek se radi, tješim se sa će biti bolje.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:48:12
Hanady RR
Znači... 5 zadnjih minuta nek mi halali crnjo al ja sa poda nisma mogla...prepadoh mamu srća odvalim se i smijati... evo me pijem šejk...sa bananom... pa ću pod tuš..znači kipti sa mene crnjo će me uništit... ako ja ovo budem mjesec radila, pa mene ima da ne bude a kamoli dva teško al baš... al evo idem da guram pa dokle vidjet ćemo... ja sma zabušavala kod sklekova...al malo...jewr mi je bilo smješno kako me mama gleda i brine
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:56:12
Hannica
U jednom trenutku mi se sažali na mene, gledam one gospoje tamo, kako god se okrenu stomak ravan, a kad sebe vidjeh...tuga brate, sagela se a 10 šlaufića se nabralo, svaki od po 4-5 cm. Helenejse spustim onu majicu što sam je par minuta prije zavrnula. Kontam da me snime i metnu na yt bila bih veća senzacija od Ekrema Jevrića u njegovo vrijeme.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 17.12.2014 20:56:34
Hanady RR
ma šta ću đe ću sa nje sad al ona u dnevnoj a ja i kompijuter u trepezariju odemo... al sa Tv kad na mene pogleda hahahah dobro je
ja posah fotku before ...tj večerašnju svjžu višnji... za mjesec ide naredna .... da vidimo vrijedi to ove patnje pred majkom