Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:12:32
palachinken
Meni je cilj Mica ili Mya Nisam večeras radila, bila na poslu do 7 pa nekih drugih obaveza i tek sad udjoh u kucu. Na redu su dva treninga skupa, pure cardio i cardio abs, 60 min :D
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:14:41
Medić*
Ja vas ne mogu pratiti, sta cu ja medj ovake ribe Neka meni mog mrsanja i vjezbanja pred tv/om kako je i bilo Bodrim vas u iscekivanju sjaja na vasim misicima
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:15:26
Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
Meni je cilj Mica ili Mya Nisam večeras radila, bila na poslu do 7 pa nekih drugih obaveza i tek sad udjoh u kucu. Na redu su dva treninga skupa, pure cardio i cardio abs, 60 min :D
I meni je Mica cilj, nebih prstom mrdnula da sam onakva. A puno 60 min.
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:17:21
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: palachinken
I meni je Mica cilj, nebih prstom mrdnula da sam onakva. A puno 60 min.
Uh, taj trening ce biti izazov!
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:19:00
DM
mene cjevanice rasturaju po 100. put-ne radim insanity, nego Jillian(valjda smijem pistai na temi ) jel' to u redu? počele su me boliti kad sam vježbe promijenila
I da ove što slke postavljaju-sram ih i stid bilo
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:20:02
Medić*
IZVORNA PORUKA: canim
Ma mi moramo odraditi 2 puta po 2 mjeseca. Prvo zagrijavanje, onda pravo.
Ma trodupla doza, ovo sto vidimo je grozno ne znam kako ste se tako zapustile, sta ste radile do sad
Ne znam sa li se sjećaš, ali ja već više od godine pričam o ovim vježbama na temi mršajmo zajedno, sve danas ću, sutra ću.
Pa dobro i ja sam nekad tamo pricala pa smo sad zajedno presle ovdje da pricamo o tome
Hajde manje pricajte a vise radite Bjezi canim tebe nisam ni na slici vidjela, ne mogu nista reci. Ove umisljene necu ni komentarisati vise. Neka su zive i zdrave
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:21:15
Medić*
IZVORNA PORUKA: DM
mene cjevanice rasturaju po 100. put-ne radim insanity, nego Jillian(valjda smijem pistai na temi ) jel' to u redu? počele su me boliti kad sam vježbe promijenila
Ajde da vidim sa kim ti vjezbas, daj link ? Imam i ja svoju laganu ekipu, milina prava naspram ovih diktatora
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:23:25
DM
IZVORNA PORUKA: medic slatki
Ajde da vidim sa kim ti vjezbas, daj link ? Imam i ja svoju laganu ekipu, milina prava naspram ovih diktatora
ma ne smijem , smijaće mi se
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:24:02
canim
Ma mi moramo odraditi 2 puta po 2 mjeseca. Prvo zagrijavanje, onda pravo.
Ma trodupla doza, ovo sto vidimo je grozno ne znam kako ste se tako zapustile, sta ste radile do sad
Ne znam sa li se sjećaš, ali ja već više od godine pričam o ovim vježbama na temi mršajmo zajedno, sve danas ću, sutra ću.
Pa dobro i ja sam nekad tamo pricala pa smo sad zajedno presle ovdje da pricamo o tome
Hajde manje pricajte a vise radite Bjezi canim tebe nisam ni na slici vidjela, ne mogu nista reci. Ove umisljene necu ni komentarisati vise. Neka su zive i zdrave
I bolje ti je da im posaljemo kakvo ulje da se namazu ono za potpun efekat, prije/poslije
RE: Insanity workout - krv, znoj i cardio 18.12.2014 22:28:39
Medić*