Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 10:33:38
marinčii
A sad jutro trudnice drage,nadam se da ste dobro i da ce te uzivati u vikendu. Ja sam nocas super spavala nisam no ustavala na wc,u zadnje vrijeme i nemam potrebu vjerovatno jer je ovaj moj bebac i dalje visoko samo mi zeludac gurka. MIKENIUM ja nisam uzimala skafander kontam to nama ne treba al mozda jos i uzmem nisam nacisto s tim.Nego da ti kazem sad na porod moras donjeti osobnu iskaznicu,zdravstvenu i uvjerenje o prebivalistu,pa eto ako nisi znala da pripremis.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 11:15:55
rose 87
hej okruglice leme bas mi je drago da si se javila,sve najbolje tebi i almondray masalla bas je lijepo ime,da vam je zdrav i ziv vanchii ma ljudi ce uvijek naci nesto da se tome iscudjuju,pripremi se i na to kad dodje beba,bar je kod mene uvijek bilo tih pametnica koje znaju bolje,volim savjet ali ne nametanje misljenja,prihvatam sta mi pase i zdravo ja jutros stadoh na vagu,mrzim je ,stvara mi tremu hahaha,u plusu sam 12 kg-29+ 4 cini mi se da smo sad,puno brate ali sta bi
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 14:11:47
morenaa
Leme cestitam bas mi je drago da je sve dobro proslo, uzivaj sad sa svojoj bebicom marinci ne znam gdje ima kupiti ta bocica..jesi gledala u bimacu? Mi se vratili iz setnje, sad rucali pa cemo u kino na crtic danas mi je bas nesto muka, zeludac me nikako ne slusa
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 14:17:07
unchy
Leme bravo, cestitam, da ste zivi i zdravi. Joj ja sam sva nikakva citavu me noc boljele prepone, karlica, ma ne znam ni ja vise sta, jesam li se pomjerila hocu da crknem koliko me boli, stvarno ne znam je li to normalno. Dok se okrenem u kreveti boli me, uzas.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 14:34:00
Andy_Bec23
Leme bas mi drago da si se javila .... Neka vam je ziv i zdrav i super da ste dobro mazite se i grlite i ljubite :-)
Ja sam ispeglala sve za bebaca mama pomogla i spremili torbu i odjecu u kojem ce mo ga ako dragi Bog da izneti :-) Danas sam puno bolje, juce mi nesta muka bila ... Nocas me prvi put uhvatio grc kad sam ja skocila iz kreveta i muzga sam prepala , prvi put u zivotu me grc uhvatio nisam znala sta da radim haha :-) Mi kuhamo sarmicu
Rose87 neznam dali je puno 12 kila svaka trudnica drugacije dobiva tako da nemoj da se brines , kad budes dojila sve ce to spasti vidjet ces :-)
Almond draga bas mi je drago da je sve u redu ljubim vas
Ostale
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 14:44:25
marinčii
MORENAA nasla sam je u lupriv ljekarnama ,hvala u svakom slucaju.OPet kod tebe mucnine,misa mu bas su dosadne valjda popuste ,izdrzi sta drugo da ti kazem. UNCHY joj i mene prepone bole nekad sam ko invalid ne mogu da hodam vjerovatno se beba tako namjesti pa pritiska neki zivac ,valja nam izdrzati. ANDY ti vec sve pripremila,super neka je spremno ,bolje prije nego da posle navrat na nos bude. ROSE jel ozdravio djecak?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 14:50:14
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: marinčii
MORENAA nasla sam je u lupriv ljekarnama ,hvala u svakom slucaju.OPet kod tebe mucnine,misa mu bas su dosadne valjda popuste ,izdrzi sta drugo da ti kazem. UNCHY joj i mene prepone bole nekad sam ko invalid ne mogu da hodam vjerovatno se beba tako namjesti pa pritiska neki zivac ,valja nam izdrzati. ANDY ti vec sve pripremila,super neka je spremno ,bolje prije nego da posle navrat na nos bude. ROSE jel ozdravio djecak?
E brzo ce mucnine da zavrse jos malo ako dragi Bog da .... Da kod nas sve spremno ev neznam dal da poteram muza po kolica?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 17:02:04
Vanja88
Leme cestitamo da je ziv i zdrav dugo godina :) sad uzivaj sa svojim sincicem! marinci jesi ti ista spremila za bolnice? sta cekas ti mozes svaki cas :)) una to se sigurno beba spusta pa te zato boli, i meni je tako...ja nekad hodati ne mogu dok ne napravim koji korak da se malo zagrijem
2010: Andjeo 1 ..6w3d 2011: Andjeo 2 .. 8w0d 2013: Andjeo 3...12w4d 8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3 6.7.2015 Biohem. 5w5d
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 18:05:34
Andy_Bec23
IZVORNA PORUKA: Vanja88
Leme cestitamo da je ziv i zdrav dugo godina :) sad uzivaj sa svojim sincicem! marinci jesi ti ista spremila za bolnice? sta cekas ti mozes svaki cas :)) una to se sigurno beba spusta pa te zato boli, i meni je tako...ja nekad hodati ne mogu dok ne napravim koji korak da se malo zagrijem
Hej ja imam bolove u prepuni desnoj izmedju nogu jel to normalno? Nemogu hodat ...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 18:25:13
Vanja88
normalno beba ti pritisce zivac mene obe bole jer se on spustio mogu misliti kad se skroz spus6ti necu moci ustati... jesam ja postala alergicna na ljude........ ne znam sta mi je ovih dana... ima jedna zena ona je znaci 'zena' ima dva sina koja se druze sa mm znaci tu negdje rane 20e godine. Ona meni daje svoj broj,broj sinova muza pa kad krene porod da ja zovem oni ce mene da voze u bolnicu......alo pa imam ja koga zvati jos svaki drugi dan zove kako sam,sta radim hoce da dodje....sta ja snjom imam pricati?!! ok je kad mi odemo tamo,malo sjesti i to ali da se nas dve druzimo,pa razlika u godinama smjena u generacijama...ne znam,jel grijesim??
2010: Andjeo 1 ..6w3d 2011: Andjeo 2 .. 8w0d 2013: Andjeo 3...12w4d 8.12.2014 u 10:57 rodio se ZIVOT.. NIKOLA<3 6.7.2015 Biohem. 5w5d
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 22.11.2014 19:15:46
marinčii
ANDY normalan je taj bol kod mene je lijeva nogabi odavno me vec bolka,svaki put zaboravim pitata doktora al koliko sam citala da je to ok,proci ce.. UNCHY da jos malo i proci ce,meni jos 15 dana ne mogu da vjerujem kako je vrijeme proslo ... VANCHII draga spremno u kod mene svebjos samo jednu masinu vesa imam ispeglati i gotovo.,krevetic ce mm namontirat i eto ga.. TI si vjerovatno malo nervozna pa ti sada sve smeta ,probaj malo da poravnis,samo klimaj glavom na njihovu pricu i radi po svom.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 11:52:35
Andy_Bec23
Dd evo mene tu sam ... Necu da kukam al stalno nesta novo dolazi mi usli u 36 sedmicu juhuuu po M u 37 znaci 9 mjesec ;) Juce se porodila kolegica imala je termin 18.12 radi visokog tlaka .. Et privlizilo se svima nama ;) jedva cekam ;)
Ostale imate pozdrav ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 12:07:45
marinčii
IZVORNA PORUKA: leme
Marincii, ofulali su za punih 900 g. Toliko o njihovom uzv-u.
Znaci beban je veci za 900 grama,masala pravi djecak,tako sam i mislila nikad oni to ne mogu sto postotno izmjeriti.Kako si nam ti?nadam se da oporavak tece po planu.
ANDY draga sta je bilo?slobodno ti kukaj nama,i ja sam najsigurnija tu reci sta me tisti ovi ostali me slabo razumiju...
BEJBIBI kako si ti?
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 12:18:26
unchy
Pozz drage moje, i mi smo punih 36 sedmica i ulazimo u 37. Joj jedva cekam. Sutra ako Bog da na kontrolu i napokon da izvadim onaj bris. Zene ubise me prepone i karlica kao invalid sam. Sve vas
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 12:53:19
Andy_Bec23
Marinci vec sam sebi dosadna sa kukanjem... Boli me ruka, prepone , uvatio me grc proslu noc tako da mi noga otpada :( muka mi nekada, kad stanem na vagu vrti mi se od kila haha et ma sta da kazem. Stomak se rasteze i sve me boli ;(
Unchy draga znaci sutra kontrola? Ja idem u srijedu ako dragi Bog da ;) i mene sve boli znam kako ti je haha ;)
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 12:54:33
Mir@H
Mi smo danas 32 pune sedmice,uh sto vrijeme leti...a kod mene nista spremno,mislim imam sve stvari od prve bebe,samo treba sve osvjeziti,oprati,ispeglati...a ja nemam volje ni za sta
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar 23.11.2014 12:57:45
marinčii
ANDY ma svima nam jenu priliku tako ove zadnje dane,al eto moramo se tjesiti da je to jos kratko i proci ce ,.i mene oprt prepona boli toliko da moram mm zvati da se uhvatim ua njega jer se na lijevu nogu ne mogu osloniti.. Sutra idem i ja na ctg i to moram s taksijem jer mm radi ,a moram i po onaj nalaz od brisa ,valjda bude uredan bas me trema hvata ...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.