scarlett
|
IZVORNA PORUKA: almondray IZVORNA PORUKA: scarlett Rekla sam vam već da je malcu od almond jučer bio rođendan, vjerujem da je imala puno obaveza, danas je lajkala moju čestitku na FB, znači do danas nije bilo promjena kod nje, no sikiriki vanchy, andy Eh gdje je u ovom trenutku, to ne znam Ljubim ja nju kako je sve primjetila. Hvala svima na brizi,čestitkama. Malac se razbolio početkom novembra, rođ.proveli u skidanju temp.04.11 U 01:30 USTALA DA MU DAM SIRUPE KAD SAM OSJETILA PRVI BOL. Spremila se polako i na gak ušla oko 3h.Rodila u 4:30h. Da Bog da svima lahke porode.Nije da ne boli al'' je bilo brzo pa se i ne računa Sad idem da kupam svog bebaća, mirnicu maminu.Ovo će nam biti prvi kupanjac.Požlite mi sreću Almond, nisam ja primijetila, ja sam pratila i išćekivala , uostalom kao i ostale ženice s ove teme. Neka si se ti riješila i hvala Bogu da sada držiš sretna svoje zlato u naručju. Lejla, ja imam isti bol kad se naglo protegnem ili recimo kada ležim na leđima pa naglo kihnem ili se zakašljem. Zato se trudi da u tom smislu ne naprežeš stomak, znači da ga ne istežeš. Ja se trudim kada osjetim da ću se zakašljati ili kihnuti, da se malo skupim, bude mi lakše. Ne vjerujem da je to nešto strašno, ali taj bol je tako ružan da te navede da se odmah zabrineš, zato ga treba nastojati izbjegavati. Andy, stvari su super, vidim odmah da je C&A. Mi gdjegod odemo van BiH najviše kupujemo tamo, jer nam je odnos cijene i kvaliteta super, ne mislim da je prekvalitetno, ali nisu ni cijene previsoke, uvijek sebi izaberemo solidnih stvari. Ja malcu već godinama kupujem trenerke po 7€ i taman mu budu dok ih ne podere na koljenima Kad sam njega rodila dosta stvari sam dobila od rodbine upravo ove marke i posebno mi se dopadala ta robica jer je nježna, mekana, aplikacije su baš u baby fazonu, ne volim kičaste baby stvari. Te stvari je nosio moj sinčić, pa kčerkica od moje kume i onda njen sinčić i stvarno su se pokazale kvalitetne, nažalost u majskoj poplavi su otišle te stvari, a mogle su se sigurno iskoristiti bar još jedan put, ali o njhovu glavu, ne alim za stvarima, hvala Bogu da su oni meni ivi i zdravi. Ja jedva čekam da počnem ako Bog da pripremati, planirala sam obrlatiti muža da odemo nekad na vikend nas dvoje u BG pa da tamo kupim stvari, ali vidim da se mogu naručiti i online, što mi je još bolje, jer onda možemo ganjati sniženja. Ljetos sam nakupovala dosta stvari sve po 1€ bile, rekoh nek imam, kad krenem nekome na babinje, kompletići recimo šorc i maica 1 €, paketić čarapica 5 x isto 1 €, nevjerovatno. Ali izgleda da će te stvarčice sada ostati za mene. Ja jedino što volim kod ovih gegica da imaju drikere s unutrašnje strane, to je praktičnije kada se mijenjaju pelene. Ostale ženice vidim da ste sve dobro uglavnom i da kontrole dobro prolaze Ja sam isto imala proliv ovih dana, inače imam ga, sve vrijeme, ali ovo je bilo 5-6 x dnevno pa me baš iscrpilo. Vidim da je vanchi tebi bolje od donata, a meni dr. rekla opet da ga sasvim ukinem, jer navodno previše Mg mi može dodatno pogoršati, nejse kakogod, valja nama slušati dr.
< Poruku je uredio scarlett -- 7.11.2014 7:28:28 >