Elica 5
|
Kokouli,,, sretno,,, da aBd bude sve onako kako ti sebi poželiš,,, i da taj jedan bude vrijedan mamici svojoj,,, ja još neke nalaze vadim pa nadam se da ću dobiti zeleno svjetlo jer me baš ovih dana svašta nešto tralo od nekakvih viroza,,, i da moram da vam kažem da neki dan kad sam bila na klinici da vadim nalaze toliko je žena bilo čekaonica puna što su došle na punkciju, što na transfer i sa nih par pričam sve znaju za forum i redovno čitaju a ni jedna neće da piše ovdje i podjeli svoje mišljenje,,,, a dobro bi došlo ženama koje se pripremaju za postupak,,,, pa dajte ženice drage pišite svoja mišljenja i iskustva pomozimo jedni drugima meni lično ne treba pomoć ja sam vam stara koka u ovome ovo će mi biti samo jedan u nizu od postupaka ali eto bilo bi lijepo da pišemo ovdje svoje radosne vijesti i da skupa iščekujemo betice i naše ,,, eto dosta i od mene velike puse vam šaljem,,,,
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
|