|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mrsajmo zajedno !
14.8.2014 9:49:09   
Mirkica
ja sam opet pocela sa treniranjem vise iz zdravstvenih razloga nego ardi msrsavljenja a i da smrsam koji kg dobro bi mi doslo user posted image user posted image user posted image ali prvenstveno zdravlja radi user posted image user posted image user posted image

Svima nama sretno u zivotu sa sportom i da tako i ostane bice nam bolje user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7376
14.8.2014 9:51:45   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: Daliyah92

Ej, evo i mene user posted image I ja sam pocela u ponedjeljak, sad naj ozbiljnije, ako Bog da user posted image Pijem i zeleni caj, tj. napitak od zelenog caja, narandze i mente, koji preporucuje dr Oz. Smanjila sam obroke, slatko, kruh i sokove... Mozda pocnem i vjezbati..

Bas mi je drago da se tema pokrenula ponovo user posted image

kako ide ovaj napitak ??? de i nama daj user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7377
14.8.2014 10:24:10   
Edita1989
Ja danas startam ozbiljno...popila sam limun,sada evo zeleni caj i menta i 500 ml vode....smrsati moram..najgore mi je poslije poroda,sa Ameen sam isto ovako,debljam se kao ludauser posted image u trudnoci ne budem debela,al poslije nadoknadimuser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7378
14.8.2014 11:14:55   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Mirkica

kako ide ovaj napitak ??? de i nama daj user posted image user posted image user posted image

Sastojci:1l vode5 vrećica zelenog čaja1 pomorandžašaka sveže mente 
Priprema:U litar vruće vode dodajte pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih tako oko 3 minuta, pa pustite da se ohladi. Jednu pomorandžu isecite na kriške. Za napitak koristite neprskanu pomorandžu pa je možete seći neoljuštenu, ili je u protivnom oljuštite, ali obavezno ostavite beli deo kore. U veliku teglu ili bokal sa poklopcem sipajte zeleni čaj pa mu dodajte kriške pomorandže i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći da se sastojci dobro sjedine. Pola litra po osobi  je dovoljna količina koju ćete popiti narednog dana. 
Dr Oz preporučuje jednu šoljicu ovog napitka pre svakog jela i obećava dobijenu bitku s kilogramima.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7379
14.8.2014 12:03:03   
azra I ADI
Vjerujemo mi u tebe Edita, brzo će otići taj višak...Ja uspješno održavam kilažu tako što ujutro doručkujem voće, a posle jedem što stignem, pa i slatko.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7380
14.8.2014 12:04:57   
Edita1989
Azra i adi user posted image user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7381
14.8.2014 12:07:18   
Edita1989

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Priprema:U litar vruće vode dodajte pet vrećica zelenog čaja. Ostavite ih tako oko 3 minuta, pa pustite da se ohladi. Jednu pomorandžu isecite na kriške. Za napitak koristite neprskanu pomorandžu pa je možete seći neoljuštenu, ili je u protivnom oljuštite, ali obavezno ostavite beli deo kore. U veliku teglu ili bokal sa poklopcem sipajte zeleni čaj pa mu dodajte kriške pomorandže i šaku sveže mente. Zatvorite teglu i ostavite je preko noći da se sastojci dobro sjedine. Pola litra po osobi  je dovoljna količina koju ćete popiti narednog dana. 
Dr Oz preporučuje jednu šoljicu ovog napitka pre svakog jela i obećava dobijenu bitku s kilogramima.

MicoTico,hvala na receptu...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7382
14.8.2014 12:07:42   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: azra I ADI

Vjerujemo mi u tebe Edita, brzo će otići taj višak...Ja uspješno održavam kilažu tako što ujutro doručkujem voće, a posle jedem što stignem, pa i slatko.

To UN dijeta?

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7383
14.8.2014 14:05:14   
azra I ADI
Jeste to dio UN dijete, ali ja poštujem samo pravilo o doručku, jer ne trebam više mršati, ostatak dana jedem šta i moji ostali ukućani.

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7384
14.8.2014 14:57:16   
Mirkica

hvala Mico za recept

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7385
14.8.2014 21:47:36   
Admiraaa
Edita tabela nije losa ideja, samo mene sram napisati koliko kg imam. user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7386
14.8.2014 23:25:47   
Edita1989
Imale smo tabelu i bas ono potrudis se svaki put da smras i da upises minus...napravila ja zeleni caj,mentu i narandzu...Dalyah,valja li to ista,mislim,koliko je efikasno ?

Ja danas za rucak jela grill piletinu i povrce,poslije pojela jednu crnu zemicku sa pavlakom...izmedju toga dosta vode,limun,zeleni caj,2 sljive,1 breskva i 1 smokva...

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7387
15.8.2014 3:29:38   
minie
Evo i mene opet.

Neplanski odosmo na more, a znate kako je na moru, ali nisam se udebljala.
Jucer i danas sam bas slabo jela, pokupila izgleda neki virus, visim u wc-u i povracam user posted image

Tabela je bila super motivacija, stid te da ne prijavis minus user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7388
   RE: Mrajmo zajedno !
15.8.2014 7:53:20   
eaeb

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da li je neko vježbao na orbiteku i da li ste zadovoljni rezultatima?!

ČUDA ČINI TAJ ORBITREK!!! I ne treba ti puno vremena. Za 1 mjesec sa 15min dnevno ćeš imati extra rezultate. Moj je ostao kod roditelja, sad ga nemam gdje strpati user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7389
15.8.2014 8:26:19   
mimi_2in1
Pa hajde onda opet da napravmo tabelu? :)

(odgovor članu eaeb)
Neposredna veza do poruke: 7390
15.8.2014 8:47:17   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: eaeb

IZVORNA PORUKA: Hannica

Da li je neko vježbao na orbiteku i da li ste zadovoljni rezultatima?!

ČUDA ČINI TAJ ORBITREK!!! I ne treba ti puno vremena. Za 1 mjesec sa 15min dnevno ćeš imati extra rezultate. Moj je ostao kod roditelja, sad ga nemam gdje strpati user posted image

ORBITREK!!

ja ga imam trenirala sam jedno vrijeme aktivno na njemu nije da ne valja ma odlican je samo ako ces mrsat od 15 minuta nemas nista iskreno , za odrzavanje forme i kondicije je 15 minuta ok uzems malo tezi program , ja nisam dugo radila pa prvo radim vjezbe 30 minta dobro se zagrijem i skocim na trenera :))) 15 minuta ,pripremam se polako za nekih najmanje 30 minuta na crosstreneru ovom vasem Orbitrek-u pa . I da Orbitrek je jedina süprava koja ujedno trenira cijelo tijelo od do zani najbolja je

I da prema uputama koje ja imam 3 puta sedmicno po nekih 40 minuta je najbolja opcija , u pocetku se cini 40 minuta puno i meni sada ali vremenom niej to nista :)))) pustis sebi film seriju i super ja sam seriju SIla zimus pregledala na treneru user posted image user posted image user posted image sad sam pocela Samacv u braku dajte jos neki prijedlog doamce serije ove sa prevodom mrsko mi citat .

< Poruku je uredio Mirkica -- 15.8.2014 8:49:26 >

BA 13.12.2008

(odgovor članu eaeb)
Neposredna veza do poruke: 7391
15.8.2014 8:55:06   
MicoTico
Mirkice, i ja sam uz Sulejmana vježbalauser posted image  A on , moj tip, pa imam elana da "vintam" pedaleuser posted image
Jedna epizoda mi bila "mjera"user posted image

A sveki vježba uz orbitrek, kaže 3 x sedmično po oko sat vremena.

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7392
15.8.2014 8:58:40   
Mirkica

Mirkice, i ja sam uz Sulejmana vježbalauser posted image  A on , moj tip, pa imam elana da "vintam" pedaleuser posted image

imal kakva domaca serija kao Samac u braku na tom fazonu meni se bas dopada opustim se ne znam ni kad prodje vrijeme al ima je malo pa necu dospjet daleko user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7393
15.8.2014 9:00:57   
MicoTico

imal kakva domaca serija kao Samac u braku na tom fazonu meni se bas dopada opustim se ne znam ni kad prodje vrijeme al ima je malo pa necu dospjet daleko user posted image user posted image user posted image

pa ja , samo 9 epizoda, slabo ti je touser posted image
Jedino da Santa Barbaru pristaviš, nema veze što je na engleskom. 2000 epizoda i ima da budeš ko violinauser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7394
15.8.2014 9:02:55   
maja78 RR

ti na ovoj temi vidim aktivna, e da mi je znati sta ces ti ovdje

SAMO DA ZNATE DA JE MICO TICO BOMBA

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7395
15.8.2014 9:06:40   
MicoTico
Majo, ljube moja, gdje si ti, bona? Baš te dugo nemauser posted image

A za bomba si u pravuuser posted image  Prava tempiranauser posted image

Dajem podrškuuser posted image
znam koliko truda ja ulažem da ostanem u formi, pa eto da vide da to nije samo od sebe, nego da je tu dosta truda uložena, ali i da se isplati.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 7396
15.8.2014 9:06:58   
Mirkica

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

ti na ovoj temi vidim aktivna, e da mi je znati sta ces ti ovdje

SAMO DA ZNATE DA JE MICO TICO BOMBA

znamo :)))) a ona voli sport zena pa nas motivise a i daje nam savjete user posted image user posted image
Mico ansmija me za Sanata barbaru pravo user posted image

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 7397
15.8.2014 9:10:59   
maja78 RR
E bravo Mico tico, jedna od rijetkih koja razumije probleme user posted image

tu sam ja al radim po citav dan pa nemam vremena ni zasta

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 7398
15.8.2014 10:18:26   
canim
Jutric zenice,

Ooo mashaallah jeste se raspisale od jutros, znaci bit ce minusa user posted image

Admiraaaa u tabeli su najbitniji minusi a ne kilaza, tako oni koji nisu zeljeli unositi kilazu tipa ko nasa Micotico user posted image jer je stid njenih 59 kg user posted image pa je unosila samo minuse, -100 gr, -400 gr i slicno.

Pik najmladji uredjuje tabelu user posted image

Neposredna veza do poruke: 7399
15.8.2014 10:25:42   
mimi_2in1
Pa vi ste pravo vrijedne user posted image ja nemam vakta stvarno za vjezbanje, a ovo malo sto bi i nasla ne smijem. Jedino mi dodje u obzir kakva setnja, pa stvarno setam. Al eto slabo spada. Gubitak mi se mjeri u gramima, a i ono sto izgubim vidi se samo u licu...ove ogromne butine ostaju iste.
Ja nisam mnogo dobila u trudnoci, sad sam blizu te kilaze, al sam prije trudnoce imala +7 i to je imperativ da skinem.

A ko je najmladji? :D

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  294 295 [296] 297 298   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *