|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  293 294 [295] 296 297   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mrajmo zajedno !
5.8.2014 10:56:08   
canim
Ja mogu slijedece hefte, ove hefte imam goste iz daleka, nema sanse pored njih da mrsam, samo hodamo i jedemo user posted image ima da dobijem 5 kila samo tako user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7351
5.8.2014 11:00:54   
MicoTico
Da nema potpisa, ne bih ni skontala ko je Editauser posted image
A vidim znaju je svi, samo ja ko burek u svemiruuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7352
5.8.2014 11:16:55   
Hannica
Da li je neko vježbao na orbiteku i da li ste zadovoljni rezultatima?!

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7353
5.8.2014 11:47:55   
MicoTico
IZVORNA PORUKA: Hannica

Moja sveki i kuma vježbaju i prezodovljne su.
Meni je kabast i nemam gdje s njim, ali da imam prostora, kupila bih ga.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7354
5.8.2014 11:54:58   
Edita1989

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Da nema potpisa, ne bih ni skontala ko je Editauser posted image
A vidim znaju je svi, samo ja ko burek u svemiruuser posted image

user posted image user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7355
5.8.2014 12:39:11   
canim
MT oprostit cemo ti samo zato jer nisi bila na ramazanskoj temi user posted image i mi smo tad skontali user posted image vidis sto se maskirala user posted image

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7356
5.8.2014 12:57:43   
Hannica

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: Hannica

Moja sveki i kuma vježbaju i prezodovljne su.
Meni je kabast i nemam gdje s njim, ali da imam prostora, kupila bih ga.

Pa jeste malo kabast,već razmišlja šta moram u stanu izbaciti da ga smjestm,u kući i nije problem. Koliko kuma i sveki vježbaju dnevno,ne znam da li je dovoljno 30-45 minuta,više mi se,fakat,ne da,nije da ne mogu fizički,aki mu dosadno.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7357
   RE: Mrsajmo zajedno !
5.8.2014 12:59:36   
Hannica
Do sada sam primjetila da sam na rukama mišiće nabila.user posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.8.2014 13:38:54 >

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7358
6.8.2014 21:36:30   
Daliyah92
Ej, evo i mene user posted image I ja sam pocela u ponedjeljak, sad naj ozbiljnije, ako Bog da user posted image Pijem i zeleni caj, tj. napitak od zelenog caja, narandze i mente, koji preporucuje dr Oz. Smanjila sam obroke, slatko, kruh i sokove... Mozda pocnem i vjezbati..

Bas mi je drago da se tema pokrenula ponovo user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7359
6.8.2014 22:43:30   
Admiraaa
Pozz zene, Vidim da se ovdje motivisete pa zelim da se prikljucim ovom timu :) Ja imam pofino viska, nisam se vagala pa ne znam tacno, ali i 15-20 kila da smrsam, ne bi mi skodilo. Dviije trudnoce, ni poslije prve nisam uspjela smrsati vec je druga dosla. Ja li imate neki jelovnik kog se pridzavate ili svaka sebi trazi nacin. Ja sam jedne prilike bila na VMA dijeti i tada sam imala najboljih rezultata, ali sada bih pokusala smrsati bez dijete, tako da mi to dugorocno bude rjesenje. Zelim vam da svaki dan biljezite samo minuse na vagi. :)

(odgovor članu Daliyah92)
Neposredna veza do poruke: 7360
10.8.2014 15:20:58   
Daliyah92
Sta ste se usutale mrsavice user posted image nema vas..

Evo ja sam od ponedjeljka izgubila 1,7 kg user posted image

Samo da ovako jos nastavim user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7361
10.8.2014 15:32:47   
canim
Ja od sutra startam aBd, moram, sve me steze, ne jedem ja puno kolicinski ali jedem nekako ne regularno, bez pravila, ovo sto jedem dnevno nebih ni mogla podjeliti 5 puta, jer kolicinski nije puno a vaga opet u plus ide. dakle idemo opet na svaka 3h obrok...valjda ne odustanem brzo.

Neposredna veza do poruke: 7362
10.8.2014 16:29:43   
Edita1989
Ja samo cekam da se ova tema pokrene kao prije,stvarno mi je pomoglo da smrsam prvi put...

admiraaa,dobro nam doslauser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7363
10.8.2014 16:56:12   
azra I ADI
Canim, koliko ti imaš za skinuti, koja ti je kilaža ako nije tajnauser posted image
Ja i ti stalno nešto mršamouser posted image
Sad sam na nekih 56-57, spasi me što sam navikla u zadnjih par mjeseci za doručak jesti voće, ostatak dana uopšte ne pazim, ali prošlo mi more, sad ću održavati ovu kilažu.

Neposredna veza do poruke: 7364
10.8.2014 17:34:03   
canim
Nisam stala na vagu odavno, vec ja to odokativno, pun mi ormar a sve mi usko i steze me a to me tako nervira, tako da je vakat mrsanju user posted image sutra oficijalno vaganje aBd.
Otkako sam rodila samo mrsam ili se debljam, ne znam sta mi je, prije udaje regularno bila ispod 60 kg user posted image bez ikakve dijete, sad mi je bas tesko odrzati kilazu.

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7365
11.8.2014 14:01:15   
Admiraaa
Edita1989 hvala user posted image ja sam nekad prije ovdje naisla na recpet nekog hljeba za ove na dijeti, sad se ne mogu sjetiti na kojoj temi, jeste li vi upratile ?

< Poruku je uredio Admiraaa -- 11.8.2014 14:04:08 >

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7366
11.8.2014 14:06:45   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Admiraaa

Edita1989 hvala user posted image ja sam nekad prije ovdje naisla na recpet nekog hljeba za ove na dijeti, sad se ne mogu sjetiti na kojoj temi, jeste li vi upratile ?

Možda na Dukan dijeti ?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7367
11.8.2014 14:07:54   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Edita1989

Ja samo cekam da se ova tema pokrene kao prije,stvarno mi je pomoglo da smrsam prvi put...

admiraaa,dobro nam doslauser posted image

Koliko sad moraš da skineš ?

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 7368
11.8.2014 14:15:07   
Admiraaa
Hvala Jasmin malo sam gledala ali ne nadjoh, moram se ja zaroviti. Meni nekad bas treba hljeba :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 7369
11.8.2014 14:27:34   
canim
Admiraa ja mislim da su oni recepte za dukan uzimali sa Coolinarike, pa pogledaj na njihovoj stranici, ukucaj dukan hljeb ili samo dukan pa ce ti izbaciti recepte.

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7370
13.8.2014 12:59:46   
Admiraaa
nasla sam recept, probam samo jos neke sastojke da nabavim, ne ide mi se vani po ovoj vrucini :) Nego ja sam uvela 2 litra tecnosti u toku dana, ali to znaci da stalno trcim u WC, je li to ok ? :)

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7371
13.8.2014 22:38:42   
Daliyah92

IZVORNA PORUKA: Admiraaa

nasla sam recept, probam samo jos neke sastojke da nabavim, ne ide mi se vani po ovoj vrucini :) Nego ja sam uvela 2 litra tecnosti u toku dana, ali to znaci da stalno trcim u WC, je li to ok ? :)

To ce ti tako biti u pocetku, mozda koja sedmica, kasnije neces ici svaki cas u wc user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 7372
13.8.2014 23:11:34   
Edita1989
Jasmin,tek vidjeh da si pisala,imam jedno 7 kg...ovih dana strasno brljam,moram poceti sve ponovo i uvesti vjezbe....

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7373
13.8.2014 23:13:41   
Edita1989
Zenice,sta mislite da opet pravimo tabelu i upisujemo sedmicno,ko je koliko izgubio,nekako mene to vise motivise,ovako nistauser posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

Neposredna veza do poruke: 7374
14.8.2014 9:00:09   
mimi_2in1
Ja za dvije sedmice skinula kilu. Al na kraju nisam ni kakavoj dijeti nego ne klopam hljeb, samim tim ni mazalic jer sam pisala i skontala da u toku dana najvise hljeba i mazalica pojedem. Ovo ide sporo, al ja inace sporo gubim kile pa se nisam ni nadala da ce ici brze. Naravmo dva puta sam pobrljala sve, bili kod mame, mama pravila pitu...sta cu user posted image

Neposredna veza do poruke: 7375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  293 294 [295] 296 297   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  293 294 [295] 296 297   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *