|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Mršajmo zajedno !
13.6.2014 19:23:06   
mirce
user posted image uspjela sam i ja nesto skinuti za dvije sedmice oko 5kg,Sve cestitike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaculi)
Neposredna veza do poruke: 7326
   re
25.6.2014 20:33:30   
senjorita
joj blago vam se :-(
ja sam smrsala za 2.5 mjeseca okk 5 kg., al ne smatram da je to puno, jer dojim, i dojenje bas pomaze, jer vidim da mrsam i kad se ne pazim. A kad sam se pazila bas sam fino mrsala.
a za kafu, ni ja je ne mogu gorku, al zato s kockom je pijem, i to umocim, malo liznem, i zalijem kafom, ono mi u ustima jos ostane secera,a gorcinu ne osjetim, i tako za 3 kafe ni citAvu kocku ne potrosim :-)
a kolaci su mi mana... Nutela i tako to, najgore sto nisam neka od rijeci, pa samo muljam :-)
probacu i ja te savjete za dorucak, jer bas nemamideja, pogotovo jer sam uvijek kuci i dok dajem djetetu da doruckuje, i ja to isto jedem,jos plus puna kuca slatkisa, pita, kifli...
a za fitnes, bas ne mogu vrucine, cim osjetim da mi je vruce odma odustajem :-) kontala sam na plivanje hehehe.
jos samo da znam sta cu s 2 djece dok ja plivam hehehe :-)

covjek ima jednu nezgodnu naviku ..
da sudbinom naziva samo ono sto ga satire...

(odgovor članu mirce)
Neposredna veza do poruke: 7327
   RE: re
25.6.2014 20:46:03   
MicoTico
Nagovaram mm-a na vježbanje, a on meni pokaže ovu fotkuuser posted image
http://vukajlija.com/zabava/posteri/613623

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu senjorita)
Neposredna veza do poruke: 7328
26.6.2014 9:36:21   
mimi_2in1
Hahahah odlicna user posted image
Moja vaga brate ne mice..bljak user posted image mada nije mi cilj brzo skinuti kile. Ja bih bila stvarno zadovoljna sa 1 sedmicno...mozda mi ne valja vaga user posted image

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 7329
26.6.2014 13:55:39   
mirce
ja sam jos u minusu vagala sam se u poedeljak jos 4kg dole,znaci sve ukupno oko 8 kg ,Nadam se da ce tako nastaviti da idu ja sam sad prezadovoljna user posted image user posted image

(odgovor članu mimi_2in1)
Neposredna veza do poruke: 7330
26.6.2014 15:52:02   
dambolina
kako bona mirce tako skidas kile??? ja sam evo skinula jedva, jedva 2 kg, pa sam na 66-66,5 kako kad.
A tebi mimi definitivno ne valja vaga, idi kupi druguuser posted image

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu mirce)
Neposredna veza do poruke: 7331
27.6.2014 16:27:34   
mirce

IZVORNA PORUKA: dambolina

kako bona mirce tako skidas kile??? ja sam evo skinula jedva, jedva 2 kg, pa sam na 66-66,5 kako kad.
A tebi mimi definitivno ne valja vaga, idi kupi druguuser posted image

upocetku sam mislila da je do vage ali provjereno nije ,za dorucak jedem dvije tanke kriske crnog hljeba u kombinacijama raznim,
rucak tak neko varivo uglavnom sve sem hljeba i minimalno tjesta,vecere nema niti slatko ni sok ni grickalice samo voce .i to do 18 sati poslije voda puno puno vode.Svaki dan setam oko 2 sata Prvi put kad ugledam 7 na vagi mislim da cu se onesvjestiti

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 7332
1.7.2014 23:14:59   
senjorita
ma bas je tesko smrsati.da nemam u kucj nista super bi bilo, ovako sve najbolje cokolade na svakom cosku. Pa sirevi, meso,kiflice neke...
mozda je ipak bolje biti sretan i debel :-)
odoh da jedem :-)

(odgovor članu mirce)
Neposredna veza do poruke: 7333
2.7.2014 0:53:53   
canim
Sretni i debeli user posted image

Neposredna veza do poruke: 7334
2.7.2014 1:44:41   
Hannica

IZVORNA PORUKA: canim

user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7335
2.7.2014 2:28:44   
canim

IZVORNA PORUKA: Hannica

user posted image

Vidi nje u ovaj vakat user posted image jesi ispratila diverove i ostale user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7336
2.7.2014 9:01:56   
Hannica

user posted image

Vidi nje u ovaj vakat user posted image jesi ispratila diverove i ostale user posted image user posted image

Delegacija tek veceras dolazi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7337
2.7.2014 12:11:41   
grozđe
Drage moje ja zaboravih da se javim....

skinula kg pa zbrisala user posted image ... evo jutros vaga pokazuje 62kg... nista posebno nisam pazila ali valjda od trke za malim istopilo se..

cilj mi bio 64, a ja jos manje... prezadovoljna sam...jos brzo idemo na more...

maloprije 3 przenice smazala u slast, jedan paradajz i jednu zdenku...

Sretno svima user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7338
   RE: Mrsajmo zajedno!
2.7.2014 12:39:06   
lana32
Pozdrav
Moje iskustvo s kilama nakon poroda: 1 dijete ,nalijepilo se 28 kg ,gluho bilo kolika sam bila,inače sam niska i normalna težina mi je bila oko 65 kg. Poslije poroda spalo 8 kg i ni gram dalje. Zatrudnim opet nakon 4,5 mjeseca i s drugim djetetom nalijepim 23 kg . Ista stvar poslije poroda ,samo 8 kg. I jedno vrijeme nisam ni imala kad da razmišljam o tome ,kontam dvije bebe ,sletiće samo ,ali jok . I odlučim u decembru nakon 10 mjeseci od poroda ,da promijenim način prehrane ,jer držanje dijete nema smisla na duže staze. S obzirom da radim na dijalizi ,jedan od poslova mi je i savjetovalište pacijenata oko ishrane ,pravljenje plana prehrane i slično ,potrudila sam se da svoje znanje i iskustvo prenesem na sebe. Rezultat nakon 6 mjeseci : 68 kg . Poenta - jesti poput dijabetičara prvih 3 mjeseca ,postepeno uvođenje dodatnih namirnica poput slatkiša i slično ,i najvažnije pravilo do 16 h može se jesti sve. A od 16 h isključivo proteini. Metabolizam se okrenuo nakon tri mjeseca ,kile pale ,sad jedem sve ,na poslu se davim hamburgerima i slično ,međutim ostala mi je navika da koristim samo proteine u drugom dijelu dana .
Dijabetološka ishrana ima smisla ,jer je osmišljena da ne bi unosili glukozu koja ako se ne potroši taloži u masnoću , i na duže staze prilagodi organizam na gubljenje kila.

< Poruku je uredio Visnja RR -- 2.7.2014 12:43:36 >

Lea - 19.01 2012
Anabela - 25.02 2013

Ja pjevam svoj blues u srcu dubine i držim se pretežno zlatne sredine, to je bar rutinska stvar..

(odgovor članu grozđe)
Neposredna veza do poruke: 7339
9.7.2014 11:43:28   
azra I ADI
Pozdrav i od mene mršavice moje..Ja večeras odoh na ljetovanje sa nepunih 55 kg, puno sam ponosna na sebeuser posted image , priružila se nekoj grupi na FB, a vezano za mršavljenje i uz međusobnu podršku ženica uspjela sam se motivirati i skinuti ona 2-3 kg koja mi stalno smetaju! Pozz

(odgovor članu lana32)
Neposredna veza do poruke: 7340
9.7.2014 13:06:04   
real mama
koja je FB grupa?

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7341
9.7.2014 13:33:19   
azra I ADI
UN Dijeta,mada ja nisam bila natoj dijeti jer se na proteinski dan mora jesti meso ili jaja, a ja to ne volim,odlično je za motivaciju!

(odgovor članu real mama)
Neposredna veza do poruke: 7342
   .
15.7.2014 23:29:25   
senjorita
lana32, a kakva je to dijabetoloska ishrana, jeli to samo da ne jedem slatko, ili sta vec ?
a poslije 4 samo proteini, znaci meso, jaja, mlijeko, krompir ?.!?
bas ne kontam kako to da se jede uvecer...

(odgovor članu azra I ADI)
Neposredna veza do poruke: 7343
   RE: .
15.7.2014 23:52:31   
canim
Ona dukan dijeta ti je proteinska, ima tema dukan dijeta pa procitaj.

Neposredna veza do poruke: 7344
   RE: Mrsajmo zajedno !
5.8.2014 9:41:30   
Edita1989
Ima li ko da bi mrsaouser posted image ...ja sam pocela jucer...moooram smrsati,dosta jeuser posted image vjezbe ne vjerujem da cu moci raditi,stvarno nemam vremena,ali pokusat cu...

Dorucak za danas

Snita hljeba sa sirnim namazom

3 krekera

Ness

Zeleni caj+mint

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.8.2014 9:52:55 >

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu canim)
Neposredna veza do poruke: 7345
   RE: Mrajmo zajedno !
5.8.2014 9:54:25   
minie
Hocu ja user posted image

Od jucer i ja pocela, kasnije odoh po limun da napravim onu vodu, sad cu nesto lagano doruckovati.
Potrudicu se 5 puta da vjezbam sedmicno i sad sam bas odlucila da ce kg ici dole.

Druzicemo se user posted image

Mamino sunce, maza, zivot i sreca...
R 17.10.2011.

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7346
5.8.2014 10:04:05   
Hannica
Evo i mene.user posted image
Nisam na dijeti nikakvoj,ali vježbam na orbiteku svaku dan 30-45 min.
Planiram da nekako ubavim u raspored dva puta dnevno po pola sata,alu nikako da ae organizujem. Odlučila sam mjeriti cm,neću sa me vaga zbunjuje.user posted image

(odgovor članu minie)
Neposredna veza do poruke: 7347
5.8.2014 10:12:17   
Edita1989
Minie,koju vodu,je li sasy,ja pila jedan dan,nestalo mi svjeze mente i nisam vise pravila,ja mi izgovorauser posted image

Hannica,u pravu si za vagu,brate,zbunjuje i meneuser posted image

Nego ja pored ova svoja dva cuda,stvarno jedva uhvatim po kuci pospremiti i rucak napraviti,imam zelju da vjezbam jer znam da ce sve ici lakse i brze,ali sta je tu je..

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7348
   RE: Mrsajmo zajedno !
5.8.2014 10:14:34   
Edita1989
Zaboravih napomenuti,ja cu koristiti svoju staru metodu,zapisivati sta sam jela,svaki dan...jedino sada mozda pocnem slikati,to je ono modernije,samo sto ne znam,nekako mi je pisanje pouzdanije,onako kad slikas,odokativno izgleda malo,a ovamo,pravi obrokuser posted image

< Poruku je uredio Visnja RR -- 5.8.2014 10:41:42 >

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 7349
5.8.2014 10:43:37   
MicoTico

Odlučila sam mjeriti cm,neću sa me vaga zbunjuje.user posted image

Ja se već odavno ne važem, već metar u ruke i mjerim se. Sad imam više kila nego nekad, a vitkija samuser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 7350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  292 293 [294] 295 296   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *