|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici
1.7.2014 20:57:08   
salmy

IZVORNA PORUKA: škorpija

objavljene liste za prvi upisni rok

http://www.djecasarajeva.edu.ba/

Jel A ide cjelodnevni?..nas nema na spiskuuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1151
1.7.2014 23:04:49   
nanika
I mi smo na spiskuuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1152
1.7.2014 23:08:04   
salmy
Na osnovu cega se pravi spisak? nista ne kontam kako prave selekciju djece..sta ce djeca koja nisu primljena..fkt ne kontam

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1153
1.7.2014 23:10:11   
nanika
Salmy jeste li na listi cekanja?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1154
1.7.2014 23:13:30   
salmy

IZVORNA PORUKA: nanika

Nema nas nikako...iskreno djecak ce ici samo sedmicno po 2 sata,inace ce ici u drugi vrtic..to samo proforme radi ,,ali mi truba zasto djeca nisu primljena.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1155
1.7.2014 23:14:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: salmy

Na osnovu cega se pravi spisak? nista ne kontam kako prave selekciju djece..sta ce djeca koja nisu primljena..fkt ne kontam

MOj setrić nije primljen u vrtić Srećica...
alternativno u zahtjevu smo pisali još dva vrtića...
Danas sam zvala...
vrtić kadifica kao novi raspisat će konkurs krajem iduće sedmice i trajat će 10 -15 dana isti, on kao prva alternativa će biti onaj u kojem moj setsrić će biti...
djeca koja nisu primljena trebaju aplicirati u drugom krugu u vrtiće koji su im bili alternativno napisani na zhtjevu i navesti da su isti navedeni kao laternativa...
tako su mi danas rekli u kabinetu direktorice

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1156
1.7.2014 23:15:30   
Hanady RR

Nema nas nikako...iskreno djecak ce ici samo sedmicno po 2 sata,inace ce ici u drugi vrtic..to samo proforme radi ,,ali mi truba zasto djeca nisu primljena.

ah to smao za obavljanje predškolskoga...to neće biti u sklopu dnevog rada vrtiće...to će biti primljena djeca i biće spiskovi krajem avgusta na svim vrtićima kada kreće predškolsko kojim danom i u koje vrijeme u tom vrtiću...
to nije u ovim zahtjevima redovnih vrtića uopšte obrađivano

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1157
1.7.2014 23:17:28   
salmy

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

ah to smao za obavljanje predškolskoga...to neće biti u sklopu dnevog rada vrtiće...to će biti primljena djeca i biće spiskovi krajem avgusta na svim vrtićima kada kreće predškolsko kojim danom i u koje vrijeme u tom vrtiću...

ali vidjeh da je na listi od skorpije A..i on bi trebao kao moj A..zato se szbunih

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1158
1.7.2014 23:18:50   
Hanady RR

ali vidjeh da je na listi od skorpije A..i on bi trebao kao moj A..zato se szbunih

ona je njega vjerovatno upisala u poludnevni ili cjelodnevni porgram vrtića :) no dok se ona javi objasnit će...
znači ono il 100 Km il 140 Km...a ti imaš džaba 2 sata sedmično popodne da pobavi predškolskouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1159
1.7.2014 23:21:45   
salmy

ona je njega vjerovatno upisala u poludnevni ili cjelodnevni porgram vrtića :) no dok se ona javi objasnit će...
znači ono il 100 Km il 140 Km...a ti imaš džaba 2 sata sedmično popodne da pobavi predškolskouser posted image

moguce je,hvala na pojasnjenju..ja bih platila ta 2 sata da ne mora ici user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1160
1.7.2014 23:27:22   
Full Moon
salmy, ne paniciuser posted image , ima nas jos kao vi ;)
A btw mozes ti platiti da ne ide, cini mi se 400 KM...neko mi rece, mozda nije istina

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1161
1.7.2014 23:31:39   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Full Moon

A btw mozes ti platiti da ne ide, cini mi se 400 KM...neko mi rece, mozda nije istina

ne ne ne kazna za neobavljanje predškoskoga je od 300 do 500 Km, jedina izreknuta do sada je 400 Km...
al to znači da dijete iduće godine ga obavi i da kasni u školu onda, a kazna za neupisivanje u školu je do 500 do 2000KMuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1162
1.7.2014 23:34:44   
salmy

IZVORNA PORUKA: Full Moon

Pravo da ti kazem ne panicim,nego mi vatra sto djecu odvajaju
ps: direktorica vrtica je od mm rodica..nemam ja problem..A ce ici svakako...nego bih se isla svadjat a ofirno miuser posted image

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1163
2.7.2014 7:42:19   
škorpija
Salmy ovo du spiskovi za primarni boravak, znaci klasicni vrtić, ajdin će ići aBd na poludnevni os septembra, a za obavezni predskolski odgoj nema neprimljenih, SVA djeca će biti primljena, a rasporedi se prave na osnovu broja djece, i meni je bilo peglativno da ga vodim to dva puta sedmicno, zato smo se i odlucili za ovu opciju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1164
2.7.2014 14:43:07   
salmy

IZVORNA PORUKA: škorpija

Salmy ovo du spiskovi za primarni boravak, znaci klasicni vrtić, ajdin će ići aBd na poludnevni os septembra, a za obavezni predskolski odgoj nema neprimljenih, SVA djeca će biti primljena, a rasporedi se prave na osnovu broja djece, i meni je bilo peglativno da ga vodim to dva puta sedmicno, zato smo se i odlucili za ovu opciju

super,nisam skuzila...sretno nasem dragom drugaruuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1165
3.7.2014 7:17:43   
maja78 RR
salmy evo liste za obavezni

https://docs.google.com/a/djecasarajeva.edu.ba/file/d/0B522GR7XYhjyOHZaN1duZE1DX00/edit

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1166
3.7.2014 8:58:35   
salmy

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

salmy evo liste za obavezni

https://docs.google.com/a/djecasarajeva.edu.ba/file/d/0B522GR7XYhjyOHZaN1duZE1DX00/edit

hvala puno..na listi smouser posted image

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 1167
3.7.2014 13:51:02   
nanika
Zna li neko kada se potpisuje ugovor? Nekad u augustu ili...Koliko uopste traje taj rok za potpisivanje?

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1168
3.7.2014 21:02:12   
miracle
Do sada je bilo druga polovina 8 mjesec..pa sad

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1169
4.7.2014 8:44:50   
Malenaoduvijek

Zna li neko kada se potpisuje ugovor? Nekad u augustu ili...Koliko uopste traje taj rok za potpisivanje?

posljednje 2 sedmice augusta a prvi dan vrtica morate imati ljekarsko da je zdrav

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 1170
30.7.2014 22:27:22   
bebaa
obnavljanje ugovora je od 11.-29. avgusta.....donijeti ljekarsko i potvrdu o izmirenim dugovanjima....user posted image
potvrdu sam uzela danas a briseve cemo sutra raditi....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 1171
30.7.2014 23:01:37   
ninuska
Mogu li bris odraditi sljedece sedmice (oko4-5 augusta) a predati nekad oko 20-og???
Mislim, ima li neko vrem ogranucenje "validnosti" brisa? Ne sjecam se kako je bilo prosle godine...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1172
30.7.2014 23:03:34   
bebaa
joj ne znam tačno...ja požurila da stignem sve prije godišnjeg jer nas nema od 15. avg pa do septembra tu...

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1173
30.7.2014 23:06:56   
ninuska
Hvala svakako, a mozda se javi neko ko xna. Ako nista nazvacu da pitam. A, nas nema od 10-og do 22-og augusta..

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1174
31.7.2014 6:36:22   
maja78 RR
ogranicenje za bris je mjesec dana, mozes komotno tada

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *