Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.4.2014 10:17:04
miracle
Molim za informacije : -trebala bi predati zahtjev za premjestaj djece odnodno ponovni upis u jedan od vrtic (u junu) na potezu N.G.-N.S....znam da je u Sarajevu jako puno djece,mi se premjestamo iz male sredine:(pa ako moze pomoc u vidu informacija u kojem vrticu (ako znate)ima najmanje guzve. Znam da je u djecijem gradu punooo djece..mi smo u N.Gradu ali nam odgovara i do N.Sarajeva..
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.5.2014 8:16:58
Misty_mama
Pozdrav.
Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.5.2014 10:59:55
Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
Pozdrav.
Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala
Moja curica vec skoro dvije godine ide u Bisere... Ja sam prezadovoljna stvarno. Tete su super bar ove s kojima sam ja dosada imala iskustva, imaju dosta prostora u vrticu, imaju super igraliste koje je sad obnovljeno. Ja ga nebih mjenjala ni za neki privatni...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 21.5.2014 11:09:20
Misty_mama
O, baš ti hvala na informaciji.. Znam da je igralište bilo fino i prije mnogo godina, kada sam išla u osnovnu školu, pa smo tu znali navraćati, a sigurno je sada puno bolje.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 22.5.2014 11:45:13
salmana
A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 2.6.2014 8:41:45
ninuska
IZVORNA PORUKA: salmana
A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?
Ako zelis mozes :). Jedino sto ja donosim su vlazne maramice i ponekad kupim neku vocku i slatkis da se djeca pocaste. Maramice su kao "obavezne", a ovo drugo je tvoja volja. Ostalo nabrojano nisam nikad donijela niti je ko spomenuo na roditeljskom, ali kao sto sam rekla da doneses ne bi te vratili s tim :)
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 1.7.2014 12:45:02
Đenifer
Pozdravljam drage mame, nove i stare! Dugo me nije bilo, a sad sam ponovo sa vama, nadam se da me primate .....
Uvijek nam treba informacija, jel su one vrijedne zlata, a na ovom portalu hB ima ih i previše. Meni bi trebala isto jedna, možda ima i odgovor u ranijim postovima, ali sad nisam u prilici da tražim, a i treba mi sviježija informacija " Da li neko od vas ima iskustva sa vrtićem "Isrica" i vrtićem " Slavuj" mislim da je prvi u ul.Patriotske lige iz ledja pijace Ciglane kod dva nebodera, a drugi mislim u ul.Josipa Vancaša., bivša Skerličeva.Ta dva su mi najbliža prema stanovanju i poslu, bila bi zahvalna na odgovoru; Kakve su učiteljice, da li ste zadovoljni sa higijenom, uslovima, napredovanjem djece, alsolutno sve što vam padne na pamat .Hvala!!!