Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.12.2013 20:03:56
mama2009
IZVORNA PORUKA: bebacha
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Da, roditelji placaju.. U tih 25KM je uracunata predstava koja ce biti u Centru za mlade, koja kosta 5KM, neka slikovnica koja je oko 8KM, i paketic.. Dosta roditelja se potpisalo. Poskupo jeste, ali zao mi da ga ne vodimo..
ma slažem se s tobom naravno al mi se ne svidja ideja pa zamisli ako ide 2 djece to je 50KM,iskreno mislim da to dosta ih ne moze priustit i sta onda
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2014 14:02:08
Lavić
Drage mame, moze li mi neko reci da li je problem ako dijete nije citav dan u vrticu? Nama odgovara da bude samo prijepodne, imali neko takvo iskustvo? Bude li neki javni poziv za upis?
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2014 23:30:01
Lavić
E hvala puno, planirala sam djecaka upisati u Hrasno u vrtic, mislim da se zove Kosuta. Super bi bio poludnevni boravak, da se opet malo druzi sa nanama
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2014 23:38:06
ninuska
IZVORNA PORUKA: gvendolina
tako sam i ja cula, april, juni ... zato i pitam
Ma jok, izadje konkurs kraj maja, pocetak juna i nakon objavljenog spiska upis bude u dr polovini juna. A, u augustu se ponovo raspisuje konkurs za vrtice u kojima je ostalo mjesta...tako je bilo peosle godine kad sam curicu upisivala
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2014 23:38:14
Lavić
Evo sad nadjoh na stranici JU Djeca Sarajeva, od prosle godine javni poziv, 3. juni je bio pocetak prijema aplikacija. Vjerovatno ce opet u to neko doba i ove godine. Ako neko zna za Kosutu, kakav je vrtic i imaju li mogucnost poludnevnog boravka, molim da podijeli info Ja bih uplatila i cjelodnevni boravak, ali ne bih da remetim tetama organizaciju, da odvodim dijete u po neke aktivnosti.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 5.4.2014 23:44:32
ninuska
IZVORNA PORUKA: Lavić
Evo sad nadjoh na stranici JU Djeca Sarajeva, od prosle godine javni poziv, 3. juni je bio pocetak prijema aplikacija. Vjerovatno ce opet u to neko doba i ove godine. Ako neko zna za Kosutu, kakav je vrtic i imaju li mogucnost poludnevnog boravka, molim da podijeli info Ja bih uplatila i cjelodnevni boravak, ali ne bih da remetim tetama organizaciju, da odvodim dijete u po neke aktivnosti.
Imas pravo u svakom vrticu na poludnevni boravak i kosta 100 KM..dijete bude u vrticu do pola 2-2, znaci poslije popodnevnog spava ja dolazis po dijete... Mozes uzeti i ranije, ja sam praktikovala u pocetku da dolazim po malu oko 11.15-11.30 poslije rucka, a prije spavanja...bitno je samo da ne temetis kucni red vrtica tj da ne dolazis u vrijeme kad je spavanje, a to je oko pola 12, pa do pola dva otprilike, a aktivnosti su u jutarnjim satima..
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.4.2014 21:01:37
AnLu
IZVORNA PORUKA: ninuska
IZVORNA PORUKA: Lavić
Imas pravo u svakom vrticu na poludnevni boravak i kosta 100 KM..dijete bude u vrticu do pola 2-2, znaci poslije popodnevnog spava ja dolazis po dijete... Mozes uzeti i ranije, ja sam praktikovala u pocetku da dolazim po malu oko 11.15-11.30 poslije rucka, a prije spavanja...bitno je samo da ne temetis kucni red vrtica tj da ne dolazis u vrijeme kad je spavanje, a to je oko pola 12, pa do pola dva otprilike, a aktivnosti su u jutarnjim satima..
Poludnevni je do spavanja, znaci do pola dvanaes, dvanaest. Moja malena ide u poludnevni
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 6.4.2014 21:09:16
ninuska
Poludnevni boravak podrazumijeva boravak djeteta u vrticu 5 sati ili krace (ako zelis) i ako odvedes dijete oko 8.15-8.30 do pola dva bude tacno tih 5 sati. I moja curica je u poludnevnom i mm je odvede oko pola 8 i ja dodjem po nju u polla dva, dva. Nikad nije bilo problema :)
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 22.4.2014 8:37:59
Malenaoduvijek
ja sam prije desetak dana razgovarala sa gdjom iz racunovodstva i kancelarije uprave se renoviraju i krece jer su zastarjele,znaci nije sve tako crno. a avazu ne bih vjerovala ni rijeci.koliko znam direktorica im je na porodiljskom a kao daje izjave za avaz.