|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko ste se udebljale?
16.2.2009 23:45:25   
pepeljuga
Ja sam u 28 sewdmici bila u plusu 12 kg.Zadnji mjesec sam pazila ali opet dobila 2 kg.Ovaj opet Bog zna koliko ce biti jer osjecam da sam se udebljala ali sta mogu kad se same lijepe mada me je strah kako cu ih skinuti poslije.I pomalo sam ljuta na samu sebe sto sam se toliko udebljala.Stalno sam u pokretu,super se osjecam i nisam otecena ali nekad kao da cu eksplodirat.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 526
17.2.2009 15:40:50   
poetesa
hi ! ja sam nova na forumu! tek sam u 11-stoj ili 12 sedmici, neznam tačno :) imam uzasnih problema sa povecanim apetitom i taaako me strah od pregleda na kojem je svaka dobijena kila tako vazna user posted image  A ja se zaista trudim da ne jedem puno ali mi to ne uspijeva. Najviše me strah rizika koji se javljaju zbog prekomjerne težine u trudnoći...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 527
17.2.2009 15:46:50   
Noor
Nek mi neko ogadi slatko, castim ga! user posted image

(odgovor članu poetesa)
Neposredna veza do poruke: 528
17.2.2009 16:00:12   
delly
ja sam u 17 sedmici i 3 kg sam se udebljala..s time da sam malo i mrsavila u pocetku..jeli to previse??

(odgovor članu Noor)
Neposredna veza do poruke: 529
17.2.2009 16:56:37   
Babyy
37 sedmica  udebljala se 14kg, gin kaze puno......user posted image
nema on pojmauser posted image

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 530
17.2.2009 18:45:12   
mnn
bila jučer kod ginekologa i kaže meni sestra imate 66 kg...u 31 tjednu sam...znači udebljala sam se 9kg od prethoden težine...ma gdje je to kad su mi ruke, noge, glava moja ostale iste...jedino je moj trbuščić sve veči i veči a maleni sve jači i jači...ma kaže meni ginekolog ne brini sve ti je to trbuščiću...user posted image user posted image user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu Babyy)
Neposredna veza do poruke: 531
17.2.2009 18:47:58   
Amela83
I ja sam tu negdje.user posted image 39-ta nedjelja, +13,8kg (sad mi se posebno nesto povecao apetit...samo bih nesto zvakala!!!) user posted image user posted image user posted image   Sta da radiiiim??? Vjerujem da ce i mene u petak kritikovati doktorica.
Al se ne opterecujem previse s time. Bitno je da smo user posted image i ja zadovoljni...i nismo zeljni slatkisa!user posted image

(odgovor članu Babyy)
Neposredna veza do poruke: 532
17.2.2009 19:03:06   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Babyy

37 sedmica  udebljala se 14kg, gin kaze puno......user posted image
nema on pojmauser posted image

upravo tako...nema pojma ...user posted image vazno je da se ti dobro osjecas a sve je to jos u granicama... od 12 do 16 kg je ok ...pa cak i koja vise nije frka sve dok si ti ok...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Babyy)
Neposredna veza do poruke: 533
17.2.2009 19:08:54   
dina_89
24+6 i 9 kg do sad ja sma zadovoljna user posted image  u kojem periodu trudnoce ste se najvise debljale i koliko ste izgubile kg na poroduuser posted image

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 534
17.2.2009 19:22:27   
kasper
cao svima evo mene prvi put kod vas,i jako mi se svidja,imate jako zanomljive teme,ja sam u 14nedelji i udebljala sam se 2.5kg,jeli to malo ili puno,prva mi trudnoca pa ne znam bas sveuser posted image

**** ĐorĐe-26.08.2009.****
****31.08.2013.-dolazi nam nasa princeza****

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 535
17.2.2009 19:37:28   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dina_89

24+6 i 9 kg do sad ja sma zadovoljna user posted image  u kojem periodu trudnoce ste se najvise debljale i koliko ste izgubile kg na poroduuser posted image

Moja drugarica se neki dan porodila,citavih 16kg izgubila samim porodom,a beba je imala 3600. Ostala joj jos koja kilica samo da skine.

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 536
17.2.2009 19:56:58   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: kasper

cao svima evo mene prvi put kod vas,i jako mi se svidja,imate jako zanomljive teme,ja sam u 14nedelji i udebljala sam se 2.5kg,jeli to malo ili puno,prva mi trudnoca pa ne znam bas sveuser posted image

Dobro nam dosla kasper...

Pa kazu da je najbolje kada se dobija 1 do 1,5 kg mjesecno.
Kod mene je to islo malo drugacije. user posted image
Ili nista ne dobijem ili dobijem 3-4 kg za mjesec user posted image user posted image

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 537
17.2.2009 20:47:34   
tatjana j.
Pozdrav dragim "kolegicama". Trenutno sam u 16 nedelji trudnoce. Na pocetku sam imala 54 kg/175 cm, i zadnji put kod ljekara, vaga je potvrdila (sumnjala sam u ispravnost kucne) 54,3 kg. Malo sam bila zabrinuta, ali mi je ljekar (koja me poznaje od ranije) rekla da ne brinem, jer imam takav metabolizam. Ne jedem nista, ni vise, ni manje nego inace. Sada mi je zao, sto jos uvijek ni moja okolina, ni ja ne primjecujemo stomacic.  A valjda ce uskoro ???

< Poruku je uredio tatjana j. -- 17.2.2009 20:49:09 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 538
17.2.2009 21:08:45   
Anoniman
kod mene je bilo ovak..prva tri mjeseca sam izgubila 3 kg valjda kako sam "gatala" u solju, onda sam naredne mjesece po ps-u dobila od 1,5-2 kg..pa sam jedan mjesec 4 kg pa slijedeci 1 kg pa sam onda za novu (ruska salata, kolaci, torte, mesine....) 5 kg pa onda nista..tako da sam sada na kraju kada se sve uzme dobila 14 kg... nije strasno al' opet valja ljetos u kupaciuser posted image

(odgovor članu tatjana j.)
  Neposredna veza do poruke: 539
17.2.2009 21:55:46   
dina_89
IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: dina_89

Moja drugarica se neki dan porodila,citavih 16kg izgubila samim porodom,a beba je imala 3600. Ostala joj jos koja kilica samo da skine.

user posted image  to je bas puno, jeli kod vecine tako ili to zavisi od osobe do osobe, nekako mislim da bi meni bar bilo bas previse da toliko smrasm

i hvala na odgovoruuser posted image  vidimo se u teretani aBd user posted image

08.06.2009 godine -nasa princeza & Sarah &

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 540
17.2.2009 22:07:43   
Nunichi
user posted image Vidimo jasta... cim nam bebe malo jaknu idemo u neku, dok vasa ne bude ako Bog da user posted image

A ona je bila puna vode,u zadnjih mjesec je puno otekla,pa je vjerovatno zato i tako puno izgubila.
Jer nije se do devetog uopste bila puno udebljala,bas je na kraju buknula.

(odgovor članu dina_89)
Neposredna veza do poruke: 541
17.2.2009 22:17:26   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

kod mene je bilo ovak..prva tri mjeseca sam izgubila 3 kg valjda kako sam "gatala" u solju, onda sam naredne mjesece po ps-u dobila od 1,5-2 kg..pa sam jedan mjesec 4 kg pa slijedeci 1 kg pa sam onda za novu (ruska salata, kolaci, torte, mesine....) 5 kg pa onda nista..tako da sam sada na kraju kada se sve uzme dobila 14 kg... nije strasno al' opet valja ljetos u kupaciuser posted image

Joj i ja o kupacem razmisljam,sve gledam slike od ljetos i kontam...aaaa kad ces opet tako izgledati. Nisam bas neki karakter,da ne jedem,da vjezbam...bice zabavno u svakom slucaju. user posted image user posted image user posted image
Sve ispitujem mm imam li jos one dvije rupice na dnu ledja,pa mi drago sto su jos tu,nisam ih popunila. user posted image user posted image

A sa kilama sam ista,jedan mjesec nista,pa jedan 3 kg,pa 1,5kg,pa nista,pa 4kg i tako 35 sedmica ja na 11kg,vidjecemo dokle cu nagurat. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 542
18.2.2009 9:18:47   
Babyy
draga visnja jedva hodam s ovim kg, jos me cekaju utakmice mjesec dana posle poroda ako bog da , sta cu tad s ovim kg, necu moci da se pomerim, al jos zivim u nadi da ce to sve otici posle porodjaja heheheuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 543
18.2.2009 12:41:34   
HannaS
Ja obavezno moram pregledat ovu temu,cim sam na rr user posted image Nekako mi bude lakse kad vidim da nisam sama koja se brine za kilazu.Uh,kako cu skinit ove kile user posted image Mislim da me ovog ljeta kupaci nece vidjet user posted image

Moj Dindili... 12.05.2009

(odgovor članu Babyy)
Neposredna veza do poruke: 544
18.2.2009 13:16:45   
cvrcak
Zdravo svima na forumu.Ja sam se u prvoj trudnoci udebljala 41 kg-zatrudnila sa 60kg,aporodila se sa 101.Strasno mnogo sam se udebljala ali nisam mnogo jela i ne znam zasto je to tako bilo.Ti kilogrami su ostali i nisam se vratila na staru kilazu.Zbog toga nisam smjela da se odlucim na drugu trudnocu,znate sta ako opet dobijem toliko kg.Cak sam imala i 1 namjerni pobacaj.Tako je proslo mnogo godina i ja zatrudnim u "cuvanju",ono pomislim godine su tu nemam sta cekati vis idem do kraja pa sta bude.Zatrudnim sa 98 kg porodim se sa106 kg i kuci dodem sa istom kilazom 98.Mozete misliti godine razmisljanja ,a onda sve tako super ispadne za nepovjerovati.Obadva poroda su bila prirodna ,a sa drugim djetetom cak nisam ni pukla ni sjecena.Moji strasni kg su i danas tu.Problema u obadvije trudnoce nije bilo cak je i pritisak bio ok.Zato sve koje imate problem kao sto sam imala ja naprijed bez razmisljanja sve ce biti bolje nego misliteuser posted image user posted image user posted image

cvrcak

(odgovor članu edita83)
Neposredna veza do poruke: 545
18.2.2009 18:33:23   
Anoniman
Joj, cvrcak, bas ti hvala sto si podijelila iskustvo sa nama. Utjesila si me. Ja sam prije trudnoce bila debela. Primjetila sam da se debljam bez obzira sta jedem i zatrazila sam pregled stitne zlijezde. I bila je u pitanju stitna. Imam Hasimoto - sindrom. Pijem savki dan hormone. Terapiju sam zapocela u martu, zatrudnila u junu i evo me u 39. sedmici trudnoce. Trudnocu sam pocela sa 90 kg, a sad imam 98. Mozda cu nagurati na preko 100. Dosla mi mama, pa kuha pite, a ja ih pozeljela... user posted image

(odgovor članu cvrcak)
  Neposredna veza do poruke: 546
18.2.2009 20:54:56   
Apotekarka
ja zatrudnila s 59 sad sam 21 tjedan i imam 61

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 547
19.2.2009 15:11:35   
kasper
hvala ti nunichi,na dobrodoslici a i na savjetu, tvoj bebac dolazi tacno na moj rodjendan,puno puno srece

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 548
19.2.2009 16:19:15   
pocahontas
29. sedmica i plus 7 kg (55kg pocetak trudnoce a sad 62kg)..user posted image

(odgovor članu kasper)
Neposredna veza do poruke: 549
19.2.2009 16:28:01   
marinči
pocahontas čemu tuga pa to je super da bar i kod mene bude tako

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *