Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Sa prvom trudnocom se udebljala 23 kg. Izasla iz bolnice sa 7 manje, poslije poroda se udebljala 10 kg i sa mukom skinula samo 3. Sada sa drugom trudnocom prva dva mjeseca "gladovala" i izgubila 6 kg. Trenutno sam u 37. sedmici i do sada sam se udebljala 9 kg. Cini se da nema pravila
Ne znam da li ta kilaža ima veze sa polom ..... Evo čitajući tvoj post Nanice, možda je, ako nosiš bebu drugog pola, do toga. Ja sam prvo rodila i otišla na porod sa +12 kg. Sada sam se već u 20 sedmici udebljala +8 kg i vjerujem da neću imati tih +12 kg do kraja, sigurno će biti dosta više, a dr. kaže da je ovaj put pa je možda do pola..... al opet...ko zna.
Napokon sam smogla hrabrosti da jutros stanem na vagu i naravno šok - 28. sedmica +12 kilograma, moram na kontrolu u subotu, a mislim da će me dr. pošteno naružiti
ja sam imala puno vode tako da sam na kraju imala +25kg po porodu odmah izgubila 15kg (voda) i nakon nekoliko dana još 5kg sada imam 5kg viška ali kako dojim ne trudim se još da ih skinem
Ten tiny little fingers that always want to play, That never stop exploring the wonder of today. Ten tiny little fingers that from the very start, Will reach out for tomorrow yet always hold your heart
Ja sam se u trudnoći udebljala samo 7 kg tako da sam se otišla poroditi sa 59 kg, a izašla izbolnice sa 50 kg tako da sam izgubila i od svoje težine 2 kg
Ja sam do sada dobila 12 kg, a u 38.nedjelji sam. Nadam se da do kraja neću još bit u plusu! Gotov' sam eksplodirala i ovako! Najviše mi smeta što imam dosta otoka... Posebno imam problem sa rukama: trnu mi prsti, bole zglobovi. K'o da su me bumbari izujedali!!!!
Uh,ja cu sutra na pregled i vaganje...Mogu mislit sta ce mi dr rec.Znam da sam se udebljala za ovih mjesec dana...al sta cu ja kad se sve lijepi za mene A ja se super osjecam i stalno se krecem!
i ja bila u pon. na kontroli i za ovaj mjesec se udebljala samo 1 kg ukupno 29.sed. + 6kg u prvim jesecima sam smrsala 2 kg. nadam se da necu preci ono ogranicenje od 12kg
Ja dobila 3 kg za mjesec.Danas bila na pregledu.Dr nije nista komentariso.Sad imam 70 kg.Sva sreca pa sam prije bila mrsava,pa ne izgledam sad debelo.A toliko sam pazila na prehranu prosli mjesec i opet se udebljala
Ja kako sam saznala da sam trudna tek poslije nove godine, za praznike sam dobila 4-5 kg, a inace sam imala 70. Sad sam 11 sedmica i vaga jos uvijek ne pokazuje ni kg vise od 75. Ali sam nekako napuhana i imam osjecaj da sam 10kg teza. Sve me steze.